Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
Haj uslikaj.Decko jel ti stvarno mislis da je mjesec fizicki takvog oblika pa se moze vidjeti zvijezda "kroz" njega?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno je ovaj forum ogledni cas psihopatologije

Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
Haj uslikaj.Decko jel ti stvarno mislis da je mjesec fizicki takvog oblika pa se moze vidjeti zvijezda "kroz" njega?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

salik79 wrote:Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

necu sa shutterstocka hocu iz hadzica live, gdje se vidi zvijezda kroz suplji mjesec.salik79 wrote:Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dosta smo radili, sad malo zastave.HAVANA wrote:Jebo im bog mater vise ,misle li ovi ikad ista raditi? Vazda,ali vazda se baca naka koska da se ljudi glodju oko nje i da se skrece paznja,dizu tenzije...samo nek je naka frka,da oni mogu po svom.Jebo li vam zastave mater, radite nesta gamadi lopovska.Da hoce svi rak dobiti i pomrijeti,drugacije se necemo budala rijesitiNismo mi bolje ni zasluzili.Nema glupljeg naroda na planeti.20 i kusur godina pusimo istu pricu,nevjerovatno.
Evo, ne mora shutterstock, moze i random:hhaarree wrote:necu sa shutterstocka hocu iz hadzica live, gdje se vidi zvijezda kroz suplji mjesec.salik79 wrote:Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: aha izvini, javim ti se kad bude mladjak onda da uslikas kako se vidi zuta petokraka kroz suplji mjesec

karanana wrote:ali istina je da ja kad se vozim izmedju hadzica i pazarica i kad pogledam gore prema bjelasnici je li, imaju dva vrha jedan pored drugog koja me podsjecaju na zenske grudi

rekao si da je prizor identican onome na grbu, ne znam vidis li dobro ali ova zvijezda mi nije "u" mjesecu kao na grbu. Next?
Bez sehadeta, nula poena... Oslikava znamenitosti carsije...славянин wrote:salik79 wrote:Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologuhhaarree wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je pretpostavljam svjetionik da brodove usmjerava
Ahaaaaa, ti bi da bas bude 100% kao na grbu?! Tako reci...hhaarree wrote:rekao si da je prizor identican onome na grbu, ne znam vidis li dobro ali ova zvijezda mi nije "u" mjesecu kao na grbu. Next?
Ne bih ja nista, to su tvoje rijeci. Ali nisam ni ocekivao nista bolje.salik79 wrote:
Ahaaaaa, ti bi da bas bude 100% kao na grbu?! Tako reci...
Sada vec druga prica, kada smo spoznali da postoje polumjesec i zvijezda na nebu
i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezusalik79 wrote:Ahaaaaa, ti bi da bas bude 100% kao na grbu?! Tako reci...hhaarree wrote:rekao si da je prizor identican onome na grbu, ne znam vidis li dobro ali ova zvijezda mi nije "u" mjesecu kao na grbu. Next?
Sada vec druga prica, kada smo spoznali da postoje polumjesec i zvijezda na nebu
scarface32 wrote:
i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezu
E, ovo još nisam čuo - polumjesec i zvijezda su na grbu zbog slučajne astronomske konstelacije... Nikakve druge simbolike nemaju, jelda? Ccc. Laganje, još svjesno. BTW i u Hadžićima je predsjednik OV-a izabran nelegalno i protuzakonito, kao i na Ilidži.salik79 wrote:"AJD", "OCU" je inace tipicno za Sarajevo...славянин wrote:salik79 wrote:
Ocu, Ocu... Gdje si ti odrastao?
Ajd samo jos jednom ponovi molim te da ide uz sliku ta nebuloza.Pise ti gdje sam odrastao
Koja nebuloza?! Polumjesec i zvijezda? Hoces li da ti uslikam taj prizor iznad Hadzica?! Upravo takav kakav je na grbu...
Kada bude sehadet na nekom grbu gdje su Bosnjaci vecina, onda se javi... Kao sto u ostalim opcinama vidjamo krizeve, krstove, ocila...
hhaarree wrote:Ne bih ja nista, to su tvoje rijeci. Ali nisam ni ocekivao nista bolje.salik79 wrote:
Aha, a nebo je "zvjezdano", ili "planetasto"?!scarface32 wrote: i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezu
salik79 wrote:hhaarree wrote:Ne bih ja nista, to su tvoje rijeci. Ali nisam ni ocekivao nista bolje.salik79 wrote:
Pa, lice, pricas o "prozirnom mjesecu krozbkoji se vidi zvijezda", sto ocito implicira da nikada nisi vidio mladjak i Veneru na nebu... U polozaju koji neodoljivo podsjeca na onaj s grba Hadzica.
To sam sada SDAovac?horkesh wrote: E, ovo još nisam čuo - polumjesec i zvijezda su na grbu zbog slučajne astronomske konstelacije... Nikakve druge simbolike nemaju, jelda? Ccc. Laganje, još svjesno. BTW i u Hadžićima je predsjednik OV-a izabran nelegalno i protuzakonito, kao i na Ilidži.
Halo bolan, nemaš pravo da se buniš na grbove u drugom opštinama ako nisi voljan priznati ove u svojim. Šta trebamo, zapišati svako svoju nacionalnu avliju i tu neka radi ko šta hoće? Je li to ta vizija multi-kulti Bosne? Neka se raspadne odmah onda.
Isti si k'o onaj ezdeaovski podrepak kad se kleo, da ne kažem čime, da će promijeniti Titovu u Alije Izetbegovića. Is-ti. Tamo gdje SDA ima vlast, radi šta hoće, a svugdje drugo šalje zabrinuta, a pri tome i licemjerna, saopćenja.
Mater ti je pacijent, jes cuo!hhaarree wrote:Ja cu se ubit majke mi, ovaj uspijeva biti gori i od rezidentnih pacijenata, nesanica, fuada itd