Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
salik79

#101 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

hhaarree wrote:
Haj uslikaj. :lol: Decko jel ti stvarno mislis da je mjesec fizicki takvog oblika pa se moze vidjeti zvijezda "kroz" njega? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno je ovaj forum ogledni cas psihopatologije
Nije mladjak trenutno... Mozda ti ovo pomogne, psihopatologu :oops:

Image
karanana

#102 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by karanana »

ali istina je da ja kad se vozim izmedju hadzica i pazarica i kad pogledam gore prema bjelasnici je li, imaju dva vrha jedan pored drugog koja me podsjecaju na zenske grudi
славянин

#103 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by славянин »

salik79 wrote:
hhaarree wrote:
Haj uslikaj. :lol: Decko jel ti stvarno mislis da je mjesec fizicki takvog oblika pa se moze vidjeti zvijezda "kroz" njega? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Image
Ovo je pretpostavljam svjetionik da brodove usmjerava :pisnuo:
hhaarree

#104 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

salik79 wrote:
hhaarree wrote:

Image
necu sa shutterstocka hocu iz hadzica live, gdje se vidi zvijezda kroz suplji mjesec.

edit: aha izvini, javim ti se kad bude mladjak onda da uslikas kako se vidi zuta petokraka kroz suplji mjesec
HAVANA

#105 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by HAVANA »

Ima li ko novine iz 98 godine? Jebo mater te ne bi mislio da su od sad ovog cetvrtka da ih procitam.
Fudo387

#106 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:Jebo im bog mater vise ,misle li ovi ikad ista raditi? Vazda,ali vazda se baca naka koska da se ljudi glodju oko nje i da se skrece paznja,dizu tenzije...samo nek je naka frka,da oni mogu po svom.Jebo li vam zastave mater, radite nesta gamadi lopovska.Da hoce svi rak dobiti i pomrijeti,drugacije se necemo budala rijesiti :-) Nismo mi bolje ni zasluzili.Nema glupljeg naroda na planeti.20 i kusur godina pusimo istu pricu,nevjerovatno.
Dosta smo radili, sad malo zastave.
Ima li kakva kota da se utalimo i pristavimo onu sa ljiljanima 50 metara sa 50 metara, ti iskopaj rupu, ja doniram zastavu i banderu. :-D
salik79

#107 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

hhaarree wrote:
salik79 wrote:
hhaarree wrote:

Image
necu sa shutterstocka hocu iz hadzica live, gdje se vidi zvijezda kroz suplji mjesec.

edit: aha izvini, javim ti se kad bude mladjak onda da uslikas kako se vidi zuta petokraka kroz suplji mjesec
Evo, ne mora shutterstock, moze i random:

Image
https://www.cloudynights.com/topic/6257 ... nus-71518/
dale cooper

#108 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by dale cooper »

karanana wrote:ali istina je da ja kad se vozim izmedju hadzica i pazarica i kad pogledam gore prema bjelasnici je li, imaju dva vrha jedan pored drugog koja me podsjecaju na zenske grudi
Image

Care! :D
hhaarree

#109 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

rekao si da je prizor identican onome na grbu, ne znam vidis li dobro ali ova zvijezda mi nije "u" mjesecu kao na grbu. Next?
salik79

#110 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

славянин wrote:
salik79 wrote:
hhaarree wrote:

Image
Image
Ovo je pretpostavljam svjetionik da brodove usmjerava :pisnuo:
Bez sehadeta, nula poena... Oslikava znamenitosti carsije...
salik79

#111 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

hhaarree wrote:
rekao si da je prizor identican onome na grbu, ne znam vidis li dobro ali ova zvijezda mi nije "u" mjesecu kao na grbu. Next?
Ahaaaaa, ti bi da bas bude 100% kao na grbu?! Tako reci... :roll:

Sada vec druga prica, kada smo spoznali da postoje polumjesec i zvijezda na nebu :skoljka:
p206

#112 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by p206 »

Mile u fazonu

a ja se iskreno bojim se za ovu zemlju... kako će da svari onoliku budaletinu kad krepa
hhaarree

#113 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

salik79 wrote:

Sada vec druga prica, kada smo spoznali da postoje polumjesec i zvijezda na nebu :skoljka:
Ne bih ja nista, to su tvoje rijeci. Ali nisam ni ocekivao nista bolje. :zjev:
scarface32

#114 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by scarface32 »

salik79 wrote:
hhaarree wrote:

i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezu
mishic

#115 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by mishic »

Pijan, drogiran ili lud, svejedno je, ali da sve koji ga slušaju smatra ludim vidi se iz svake Dodikove izjave.
Današnje obrazloženje o zastavi je luđačko, jer ako zastava BiH nije usvojena na nivou BiH nego nametnuta, ispada da je zastava RS usvojena na nivou BiH a ne entiteta.
On sav Dejton kasapi do nevjerovatnosti jer ako visoki predstavnik, strane sudije itd. itd., kao dejtonska rješenja treba da idu onda i entiteti treba da idu i oni su dejtonska luđačka košulja.
I tako je svaki dan i sve što Dodik tumači praveći ludim sve koji ga slušaju.
hhaarree

#116 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

scarface32 wrote:
i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezu
:lol: :thumbup:
horkesh

#117 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by horkesh »

salik79 wrote:
славянин wrote:
salik79 wrote:
Ocu, Ocu... Gdje si ti odrastao?
Image

Ajd samo jos jednom ponovi molim te da ide uz sliku ta nebuloza.Pise ti gdje sam odrastao :lol:
"AJD", "OCU" je inace tipicno za Sarajevo...

Koja nebuloza?! Polumjesec i zvijezda? Hoces li da ti uslikam taj prizor iznad Hadzica?! Upravo takav kakav je na grbu...

Kada bude sehadet na nekom grbu gdje su Bosnjaci vecina, onda se javi... Kao sto u ostalim opcinama vidjamo krizeve, krstove, ocila...
E, ovo još nisam čuo - polumjesec i zvijezda su na grbu zbog slučajne astronomske konstelacije... Nikakve druge simbolike nemaju, jelda? Ccc. Laganje, još svjesno. BTW i u Hadžićima je predsjednik OV-a izabran nelegalno i protuzakonito, kao i na Ilidži.

Halo bolan, nemaš pravo da se buniš na grbove u drugom opštinama ako nisi voljan priznati ove u svojim. Šta trebamo, zapišati svako svoju nacionalnu avliju i tu neka radi ko šta hoće? Je li to ta vizija multi-kulti Bosne? Neka se raspadne odmah onda.

Isti si k'o onaj ezdeaovski podrepak kad se kleo, da ne kažem čime, da će promijeniti Titovu u Alije Izetbegovića. Is-ti. Tamo gdje SDA ima vlast, radi šta hoće, a svugdje drugo šalje zabrinuta, a pri tome i licemjerna, saopćenja.
Last edited by horkesh on 23/11/2018 20:34, edited 1 time in total.
salik79

#118 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

hhaarree wrote:
salik79 wrote:

Pa, lice, pricas o "prozirnom mjesecu krozbkoji se vidi zvijezda", sto ocito implicira da nikada nisi vidio mladjak i Veneru na nebu... U polozaju koji neodoljivo podsjeca na onaj s grba Hadzica.
salik79

#119 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

scarface32 wrote: i nije zvijezda nego venera.trazi zvijezu
Aha, a nebo je "zvjezdano", ili "planetasto"?!

Kako razlikujes zvijezdu od planete na grbu? A i inace, kako razlikujes zvijezde od planeta na ZVJEZDANOM nebu?
dječak sa šibicama

#120 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by dječak sa šibicama »

Sto jes jes, zvijezda i mjesec su na grbu zbog nocnog nebeskog pejzaza :lol:

mjesece zut, pokazi mi sjaj, meni sakrij a neprijatelju otkrij polozaj
hhaarree

#121 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

salik79 wrote:
hhaarree wrote:
salik79 wrote:

Pa, lice, pricas o "prozirnom mjesecu krozbkoji se vidi zvijezda", sto ocito implicira da nikada nisi vidio mladjak i Veneru na nebu... U polozaju koji neodoljivo podsjeca na onaj s grba Hadzica.
:?

Nisi rekao da "neodoljivo" podsjeca, nego si rekao da je "isti" prizor, nemoj sad da idem stranicu unazad da ti kopiram tvoj licni post. Mrsko mi klikat.

Ne znam sto se pravis paglu a ne znas kako to raditi plus si sam sebe uvalio u slijepu ulicu :lol: Reci brate jes polumjesec i jes dzamija pa da vidimo na cemu smo.

Baj d vej ova rasprava je toliko umobolna da me stvarno mozak boli. Ko o cemu balkanski neandertalci o plemenskim simbolima.
hhaarree

#122 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by hhaarree »

Ja cu se ubit majke mi, ovaj uspijeva biti gori i od rezidentnih pacijenata, nesanica, fuada itd :lol:
salik79

#123 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by salik79 »

horkesh wrote: E, ovo još nisam čuo - polumjesec i zvijezda su na grbu zbog slučajne astronomske konstelacije... Nikakve druge simbolike nemaju, jelda? Ccc. Laganje, još svjesno. BTW i u Hadžićima je predsjednik OV-a izabran nelegalno i protuzakonito, kao i na Ilidži.

Halo bolan, nemaš pravo da se buniš na grbove u drugom opštinama ako nisi voljan priznati ove u svojim. Šta trebamo, zapišati svako svoju nacionalnu avliju i tu neka radi ko šta hoće? Je li to ta vizija multi-kulti Bosne? Neka se raspadne odmah onda.

Isti si k'o onaj ezdeaovski podrepak kad se kleo, da ne kažem čime, da će promijeniti Titovu u Alije Izetbegovića. Is-ti. Tamo gdje SDA ima vlast, radi šta hoće, a svugdje drugo šalje zabrinuta, a pri tome i licemjerna, saopćenja.
To sam sada SDAovac? :oops:

Sve dok ne vidim sehadet na grbu, kao sto gledam krstove i krizeve, ostalu semantiku mogu tumaciti kako zelim. Polumjesec i zvijezda mi ne znace ama bas nista...
Fudo387

#124 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

hhaarree wrote:Ja cu se ubit majke mi, ovaj uspijeva biti gori i od rezidentnih pacijenata, nesanica, fuada itd :lol:
Mater ti je pacijent, jes cuo!
dječak sa šibicama

#125 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by dječak sa šibicama »

Znaci u utorak kad se vrate Dodikovi, vracaju zastavu oko 9, a onda Dzaferovi oko 16 nul nul, uklanjaju.

Da ne zafali zastava :D
Post Reply