Dejt i chat room za introverte
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Optimus09
#101 Re: Dejt i chat room za introverte
"Šta nije ok sa mnom " je za mene sve ok

-
Fudo387
#102 Re: Dejt i chat room za introverte
[/quote]muha_sa wrote: prvo mi prevedi na naški jezik ono--Dejt i chat room za introverte
Pa nisi bas vuk samotnjak, al to je fola radi, dramaturgija.
K’o fol malo je na svoju ruku, misteriozna, ovo ono...
Ma nasa standardna Hamsha, trazi momka, sere bezze.
- dale cooper
#103 Re: Dejt i chat room za introverte
Pa nisam ružan čini mi se.medvjed23 wrote:dale, kralju, jesi ti ljepuškast?dale cooper wrote:medo care...mislim da bi je ti oborio sa nogu.![]()
- medvjed23
#104 Re: Dejt i chat room za introverte
ti, dakle, za razliku od mene, ispunjavaš uslove
ako odlučiš aplicirati, sretno 
- MarlboroGold
#105 Re: Dejt i chat room za introverte
Don't feed the trolldale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.
Ono što on opisuje očajem je zapravo vlastita projekcija. Očajno sebi traži ženu, ali ga nijedna neće zbog autogolova koje sebi zabija
@medo - odgovorim na onaj post u vezi samoubistva... nisam sad u elementu za to
Last edited by MarlboroGold on 14/11/2018 19:49, edited 1 time in total.
- muha_sa
#106 Re: Dejt i chat room za introverte
kiki-miki wrote:Ne zna on medo nista. Mlad i zelenmedvjed23 wrote:eee.. da ti znaš kakvih ljepotana i ljepotica ovdje ima..Xavier1 wrote:
Pa pokrenula je temu jer polako ostaje bez opcija. Sigurno nije prva opcija za pronalazak ljubavi klix forum.
A izgleda da se nas dvojica ne slazemo oko definicije rijeci ocaj, pa je zbog toga zastoj u sporazumijevanju.
tvoja definicija očaja vjerovatno kaže da među očajnike spada neko ko se ovdje spetljo sa nekim poput anđeline đoli iz najljepših dana..
al ok, imaš pravo na svoj utisak, makar i pogrešan..
- triconja
#107 Re: Dejt i chat room za introverte
Ode lola na drugoj temi napisa kae kuhanje je zenski posoMarlboroGold wrote:Don't feed the trolldale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.![]()
Ono što on opisuje očajem je zapravo vlastita projekcija. Očajno sebi traži ženu, ali ga nijedna neće zbog autogolova koje sebi zabija
Dje ces tako nesta rec u 2018oj? Sace i pokemon detektiv pikacu izac a on tako
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#108 Re: Dejt i chat room za introverte
ima l' ba te slike, jebem mu više presipanje iz šupljeg u prazno

- dale cooper
#109 Re: Dejt i chat room za introverte
De ba medo, nemoj sebe podcjenjivati, nemoj da ti pošaljem Bloo da te nalupa.medvjed23 wrote:ti, dakle, za razliku od mene, ispunjavaš usloveako odlučiš aplicirati, sretno
- duminjo
#110 Re: Dejt i chat room za introverte
Hajd slika a Jel Sex ili je druzenje onako?Velkoski wrote:ima l' ba te slike, jebem mu više presipanje iz šupljeg u prazno![]()
-
moonca
#111 Re: Dejt i chat room za introverte
Nema nista lose u tome sto neko trazi -ocajno- po tebi nekoga s kim zeli uzivati.MarlboroGold wrote: Don't feed the troll![]()
Da li zene, zele takvog ili takvog kao MarlboroGold" - s misljenjem i nametanjem svojih stavova.
Da ne pojednostavljujem puno- ako zvocas ovdje na druge ne mislim da se mozes drugacije ponasati i u kuci.
Nista licno - naravno.
-
Fudo387
#112 Re: Dejt i chat room za introverte
Ma folira Medo, momcina brdo razbit sa njim.dale cooper wrote:De ba medo, nemoj sebe podcjenjivati, nemoj da ti pošaljem Bloo da te nalupa.medvjed23 wrote:ti, dakle, za razliku od mene, ispunjavaš usloveako odlučiš aplicirati, sretno
Lici malo na Arsena Dedica kad je bio mladjan momak.
- Boemica
#113 Re: Dejt i chat room za introverte
Možemo l' se ja i ti upisati na listu forumaša koji su završili u brakudale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.
- dale cooper
#114 Re: Dejt i chat room za introverte
MoRe.Boemica wrote:Možemo l' se ja i ti upisati na listu forumaša koji su završili u brakudale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.
- Boemica
#115 Re: Dejt i chat room za introverte
dale cooper wrote:MoRe.Boemica wrote:Možemo l' se ja i ti upisati na listu forumaša koji su završili u brakudale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.![]()
- hadzinicasa
#116 Re: Dejt i chat room za introverte
dale cooper wrote:MoRe.Boemica wrote:Možemo l' se ja i ti upisati na listu forumaša koji su završili u brakudale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.![]()
- dale cooper
#117 Re: Dejt i chat room za introverte
hadzinicasa wrote:

- Ommadawn
#118 Re: Dejt i chat room za introverte
Pratim. Ovo bi moglo biti interesantno.
@dale_cooper: bježi, dok još možeš.
- Boemica
#119 Re: Dejt i chat room za introverte
A zaštoOmmadawn wrote:Pratim. Ovo bi moglo biti interesantno.
- HAVANA
#120 Re: Dejt i chat room za introverte
Kupicu vam masinu za sudje i dacu vam jednu od gitara.dale cooper wrote:MoRe.Boemica wrote:Možemo l' se ja i ti upisati na listu forumaša koji su završili u brakudale cooper wrote: Ne sikiraj se, kao i u RL ni ovdje nemaš šanse da nađeš nekoga. Ti si otporan na žene i ljubav.![]()
- Boemica
#121 Re: Dejt i chat room za introverte
HAVANA wrote: Kupicu vam masinu za sudje i dacu vam jednu od gitara.
Meni pik mašina
- Xavier1
#122 Re: Dejt i chat room za introverte
Gdje sam ja izgled spominjao? Ne zanima me kako ko izgleda. I ne vidim kako je ocaj povezan sa tim.medvjed23 wrote:eee.. da ti znaš kakvih ljepotana i ljepotica ovdje ima..Xavier1 wrote:Pa pokrenula je temu jer polako ostaje bez opcija. Sigurno nije prva opcija za pronalazak ljubavi klix forum.medvjed23 wrote:pa ako ti nije šta, obrazloži stav.. ako cura nema nikakvu nadu da će naći nekoga, zašto je pokrenula temu? iz dosade?
A izgleda da se nas dvojica ne slazemo oko definicije rijeci ocaj, pa je zbog toga zastoj u sporazumijevanju.
tvoja definicija očaja vjerovatno kaže da među očajnike spada neko ko se ovdje spetljo sa nekim poput anđeline đoli iz najljepših dana..
al ok, imaš pravo na svoj utisak, makar i pogrešan..
Postavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert pa pretpostavljam da nema puno drustva, da slabo izlazi i slabo upoznaje nove osobe. Znaci ima malo prilika da upozna nekoga. Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
- Ommadawn
#123 Re: Dejt i chat room za introverte
Ako pobjegne, znat će zašto.Boemica wrote:A zaštoOmmadawn wrote:Pratim. Ovo bi moglo biti interesantno.
Ako ne pobjegne, znat će još bolje.
- dale cooper
#124 Re: Dejt i chat room za introverte
Da se odmah rastalimo?Boemica wrote:HAVANA wrote: Kupicu vam masinu za sudje i dacu vam jednu od gitara.
Meni pik mašina
- dale cooper
#125 Re: Dejt i chat room za introverte
Nema bijega iz ovog jarane.Ommadawn wrote:Ako pobjegne, znat će zašto.Boemica wrote:A zaštoOmmadawn wrote:Pratim. Ovo bi moglo biti interesantno.
Ako ne pobjegne, znat će još bolje.