Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nikada mi neće biti jasao to divljaštvo i mržnju jednih prema drugih,a žive u istome gradu i dijele istu sudbinu.Skinuti glavu nekome zbog toga što navija za drugi klub,ili igra za drugi klub,je...Neobjašnjivo...Mogu razummjeti uzavrele hormone klinaca u razvoju,željne dokazivanja,svi smo kroz to prošli,ali da takve stvari radi neko sa 40+ godina,i da pri tome učestvuju i čitave porodice,to mi je nepojmljivo.
SmokingMan wrote:Nikada mi neće biti jasao to divljaštvo i mržnju jednih prema drugih,a žive u istome gradu i dijele istu sudbinu.Skinuti glavu nekome zbog toga što navija za drugi klub,ili igra za drugi klub,je...Neobjašnjivo...Mogu razummjeti uzavrele hormone klinaca u razvoju,željne dokazivanja,svi smo kroz to prošli,ali da takve stvari radi neko sa 40+ godina,i da pri tome učestvuju i čitave porodice,to mi je nepojmljivo.
Tacnije receno oni su lojalni do kraja, a ti si samo epizodista koji bi sutra prodao najbolje drugove.
Ali pazi ovog bolida sto kamencugom razbija ovaj prozor sa 50 metara..pa mogao si nekoga svoga pogoditi i ubiti idiote. Ovo se vidjalo jos samo u Listici nesretnoj. Pacijenti.
Nadzorna_ploca wrote:Ali pazi ovog bolida sto kamencugom razbija ovaj prozor sa 50 metara..pa mogao si nekoga svoga pogoditi i ubiti idiote. Ovo se vidjalo jos samo u Listici nesretnoj. Pacijenti.
Nadzorna_ploca wrote:Ali pazi ovog bolida sto kamencugom razbija ovaj prozor sa 50 metara..pa mogao si nekoga svoga pogoditi i ubiti idiote. Ovo se vidjalo jos samo u Listici nesretnoj. Pacijenti.
Čuj mogao si nekoga ubiti, pa htio je nekoga ubiti.