nitko ni od bošnjaka ni od hrvata ne ocekuje srbina koji ce reci da se rs ukine i svi su manje vise svjesni da se ra ne moze ukonuti. jedino je mogu srbi sami ukonuti tako sto ce se pohasiti i krenuti u neke egzibicije, koje ce izrevoltiirati strance koji ce je ukinuti na isti nacin kako su je i stvorili.mrgreen wrote:Mislim da neki od nas nemaju nerealna očekivanja i fokusiramo se na bar neke pozitivne stvari. Taj Srbin koji će reći da se RS može ukinuti i da je tzv. Republika BiH njegova domovina, još se nije rodio. Pa jel to znači da niko od njih ne valja ?
Isto tako mislim da treba suditi nekome po njegovim djelima, a ne potencijalnim djelima. Čisto me zaboli za prejudiciranje kakav bi bio da se nadje na vlasti.
Koliko im Stanivukovic smeta, koliko ih peče i kako bi ga samo smakli da ikako mogu je dovoljno da mi trenutno bude izuzetno simpatičan.
Treba imati cojones pa govoriti javno protiv njih onako kako govori. Gdje je taj kod nas koji bi smio javno reći ono što svi znamo o npr. našem trezorašu?
sljedeca stvar. te simpatije prema stanivukovicu ljudi grade zbog mrznje koju imaju prema dodiku. opravdano ili ne, ali je to direktno povezano. i tapsu ga i govore sta mu malac radi, a taj malac ima identicno misljenje kao i dodik oko nacionalnih interesa. za obojicu je rs drzava i to vrijedja svakog normalnog i pismenog gradjanina, koji uz to jos voli bosnu i hercegovinu.
i iz tog razloga mi je isti kao i dodik.