jes jes, zna komsinica ponekad ujest i turit nos gdje mu nije mjesto.. ali sve u svemu, bolje je od kojekakvih meha, muja i ostalih sikira..novalic wrote:ouh.. pa ti si tako lako uvredljiv... ja tebi tepala, kao djetetu... a ti odma' podeblj'o...
cccc
odose zivci, edu, odose
polemika oko Bijelog Dugmeta
Moderator: _BataZiv_0809
-
car-x
-
novalic
care, komsija, kao da si sebe opisaocar-x wrote:jes jes, zna komsinica ponekad ujest i turit nos gdje mu nije mjesto.. ali sve u svemu, bolje je od kojekakvih meha, muja i ostalih sikira..novalic wrote:ouh.. pa ti si tako lako uvredljiv... ja tebi tepala, kao djetetu... a ti odma' podeblj'o...
cccc
odose zivci, edu, odose
-
Zadig
tako je floriana,flora.sa wrote:edu je malo osjetljiv.
ovih dana sprema ispit, a i nije zdrm"o ništa cijeli dan, pa budite malo tolerantniji prema njemu....
i vi ste nekad bili studenti...
vidis kako mi iz sindikata stitimo svoje
clanove
-
TheGame
koji je postupak primanja u sindikat?Zadig wrote:tako je floriana,flora.sa wrote:edu je malo osjetljiv.
ovih dana sprema ispit, a i nije zdrm"o ništa cijeli dan, pa budite malo tolerantniji prema njemu....
clanove
nekako sam ugrožen......
sam od sebe
- flora.sa
đZadig wrote:tako je floriana,flora.sa wrote:edu je malo osjetljiv.
clanove
yes chef!!!
edu treba l" jedna preko sindikata!!??
more l" moldavka, oca mi k"o anđeo je!!!
-
novalic
edu, sreco, zar ti mislis da je narodna kuhinja ekskluzivitet sarajeva..edu wrote:umalo da zaboravim..svu ljubav prema bosni mozete pokazati na podforumu diskusije..tema o pomoci narodnoj kuhinji u sarajevu..toliko o dijaspori..cast rijetkim (pitt..ivy..ima ih jos ali za ove znam da ne zive trenutno u bosni...)
(ah, umalo da zaboravim, provincija se i tako ne pika)
- Ivy
edu wrote:umalo da zaboravim..svu ljubav prema bosni mozete pokazati na podforumu diskusije..tema o pomoci narodnoj kuhinji u sarajevu..toliko o dijaspori..cast rijetkim (pitt..ivy..ima ih jos ali za ove znam da ne zive trenutno u bosni...)
RESPECT
-
car-x
aha.. sad se po tome mjeri ko je kakav cojk.. e moj edu, taman pomislim kako za tebe ima nade, a tebi se desi neki kurton ko ovo sad ili ko ona tema sa tri poljupca..edu wrote:umalo da zaboravim..svu ljubav prema bosni mozete pokazati na podforumu diskusije..tema o pomoci narodnoj kuhinji u sarajevu..toliko o dijaspori..cast rijetkim (pitt..ivy..ima ih jos ali za ove znam da ne zive trenutno u bosni...)
nema nade..
-
meho_sikira
#119 polemika oko Bijelog Dugmeta
@ Edu nisam ja nikakav "patriota" na kraju krajeva sto se mene tice ebe mi se sa sve sto se desava u Sarajevu, samo mi je glupo sama ta izjava Brege je bila politicka, a sta je u Bosni vise da nije politicko ??
Dijete se rodi i odmah ga opredeljuju dali je politicar ili je pjevac (jedina dva zanimanja u BiH)ali Brega je fenomen on je i politicar i pjevac. Pozdrav
Dijete se rodi i odmah ga opredeljuju dali je politicar ili je pjevac (jedina dva zanimanja u BiH)ali Brega je fenomen on je i politicar i pjevac. Pozdrav
-
Zadig
FLORIANA:
yes chef!!!
Very Happy
edu treba l" jedna preko sindikata!!??
Very Happy
more l" moldavka, oca mi k"o anđeo je!!!
Very Happy
Na vrh
Nemoj moldavku, znas da smo je istrosili prosli put, a i onu albanku sto smo pozajmili pittu (iako je van sindikata) jos nismo dobili nazad.
Deder ukrainku onu da mu damo, ona je svjeza...'nako
Ne zaboravi samo formular u 43 primjerka popunit
-
Drumer
Ma kako ne zna, ja sam ti tamo Tifu prvi put i vidio da pjeva...novalic wrote:zar jos neko sa ovoga foruma zna za puracicDrumer wrote:Najveci odron medju pjevacima...Strasno sta se nama mota po sceni...Dobar je za vasara u Puracicu...![]()
![]()
![]()
![]()