Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EDIT: Zaboravih reci da su prije toga clanovi Predsjednistva bili i osudjeni ratni zlocinci Biljana Plavsic i Fikret Abdic, kao i osumnjiceni (roknu se u stilu bolje grob nego rob) Nikola Koljevic...
Evo, pogledao sam emisiju i stvarno ne znam zasto majorizirani likuju; Dodik je bio umjereniji nego inace, zapravo skoro pristojan, sto kod njega zbilja nije samo po sebi razumljivo.
... i ja sam prigledo dvaput, dvaput je dvaput a joste cu jedamput, i ne nadjoh dje je to milojko izdominiro. prije ce bit da je ukazo dje ce i sta ce, a i kako ce, "ponesi zastavu mile i zabodi je" strategija za pocetak a kasnije drugi potezi kojim ce probati udarit frontalno. moze mu se i da(lo) mu se pa je ostatku ostalo da ga probaju navuc na tanak led ili da pospu neki snijeg da zivina pokaze tragove, iako se manje il vise zna ko je milojko. oni koji ga najbolje znaju izgleda da su predugo cekali i sad se to otelo. iako slusamo vec dvaes godin kako je milojko na izdisaju njegov prajm tek dolazi a buduci da ni ostatak nije (i)skovan od plemenitog metala moglo bi to sve zardjat
seln wrote:Evo, pogledao sam emisiju i stvarno ne znam zasto majorizirani likuju; Dodik je bio umjereniji nego inace, zapravo skoro pristojan, sto kod njega zbilja nije samo po sebi razumljivo.
Uvijek je on takav na federalnim medijima. Zna on dobro da njegovo glasačko tijelo gleda samo RTRS i, eventualno, ATV.
Ovaj gif pokazuje koliko je drzava u kurcu i koliko je bolje sve raseliti i naseliti azijate
Hajde, objasni ga i nama koji ne razumijemo: sta pokazuje ovaj gif i cim eopravdava raspad drzave?
Ako mene pitas, ja bih radije raselio srbiju i hrvatsku.
Ovaj gif pokazuje koliko je drzava u kurcu i koliko je bolje sve raseliti i naseliti azijate
Hajde, objasni ga i nama koji ne razumijemo: sta pokazuje ovaj gif i cim eopravdava raspad drzave?
Emisija odgledana. Komsic standardno. Dzaferovic smiren i direktan. No, dragi nam Mile daje neka velika `obecanja` kao sto je pokusaj povecanja prosjecne plate na 1000KM ako se ne varam, a onda u sljedecoj recenici kaze kako treba Centralnu banku osloboditi uticaja stranaca. Mislim da je doticni namjerio da poveca prosjecne plate tako sto ce nastampati nekoliko milijardi (to je predlagao i prije). Mile Mile prstice dalje od banke. Samoubilacki potez, stampanje novca bez pokrica. Ovo ne moze proci bez saglasnosti sva tri clana predsjednistva zar ne? Ako mu ovo ikada iko dozvoli lud je.
Ne pita te niko. Jebo te vise raspad drzave. Kakav bolan radpad drzave. Znas li ti citati pa makar i ove ironicne postove ili forum sluzi bas samo za zamjenu za terapiju? A ludji ja sto odgovaram..
Koliko Dodik prilazi novom poslu ozbiljno govori odgovor na pitanje zašto neće potpisati ugovor sa IZ. Ne zna tekst Ugovora, ali neće ga potpisati jer ga nisu potpisali Radmanović i Ivanić i to je njemu sasvim dovoljan argument da ne potpiše. Meni djeluje da je Dodik prije snimljen pa u toku emisije samo puštane njegove izjave o određenim problemima jer mi je neprirodna njegova hladnoća na izjave ove dvojice. Komšićeva pojašnjenja nekih stvari govori i o Čoviću i Ivaniću kao destruktivcima u Predsjedništvu.
GandalfSivi wrote:
Hajde da pogadjamo ko je objavio. Kurir ili Informer, moraju biti jedni (ekavica u naslovu)...
A mozda mislis na Krajisnika...
Nije bitno koje objavio ali posto vec hoces da znas, otkricu ti da je u pitanju Telegraf. U tekstu je bilo reci o sadasnjem a ne bivsem clanu predsednistva tako da ni taj deo nisi pogodio.
Last edited by Djokovic on 13/10/2018 04:09, edited 3 times in total.
Komšić izgleda neodustaje od clanstva u NATO iako je jedan clan predsjedništva koji je izricito protiv toga nedavno izjavio da BiH nece biti deo tog saveza.
Djokovic wrote:Bice interesanto videti kako ce se ova trojica slagati pošto u kljucnim oblastima kao sto je članstvo u NATO imaju potpuno razlicito misljenje.
Tuzla - Mladenovac - Manjača (sljedeće godine bez osiromašenog uranija ). NATO već izvodi vježbe.
Djokovic wrote:Bice interesanto videti kako ce se ova trojica slagati pošto u kljucnim oblastima kao sto je članstvo u NATO imaju potpuno razlicito misljenje.
GandalfSivi wrote:
Hajde da pogadjamo ko je objavio. Kurir ili Informer, moraju biti jedni (ekavica u naslovu)...
A mozda mislis na Krajisnika...
Nije bitno koje objavio ali posto vec hoces da znas, otkricu ti da je u pitanju Telegraf. U tekstu je bilo reci o sadasnjem a ne bivsem clanu predsednistva tako da ni taj deo nisi pogodio.
Aaaaa, Telegraf kazes. I sta kaze Telegraf, spomenuse li da moras proci odobrenje jedno sedam obavjestajnih sluzbi da bi i pomislio da se kandidujes za clana Predsjednistva? Ili mozda Telegraf prica o jednom drugom, takodjer aktuelnom Predsjeniku koji je poznat po nosenju piva (pravljenju kafa, svejedno) osudjenom ratnom zlocincu i prijetnjama o “stotinu pobijenih Muslimana za svakog Srbina”. Samo se Telegraf malo zajebao za drzavu, sto me cudi, jer su inace tako ozbiljna novina...