Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post Reply
GandalfSivi

#101 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by GandalfSivi »

Djokovic wrote:Pre neki dan u novima je bio zanimljiv teskt: Ratni zlocinac u predsednistvu BiH

Sta mislite kome od ove trojice je posvecen
Hajde da pogadjamo ko je objavio. Kurir ili Informer, moraju biti jedni (ekavica u naslovu)...

A mozda mislis na Krajisnika...
Last edited by GandalfSivi on 12/10/2018 18:41, edited 1 time in total.
spreca

#102 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by spreca »

Djokovic wrote:Pre neki dan u novima je bio zanimljiv teskt: Ratni zlocinac u predsednistvu BiH

mozda je srpsku nejac bacao Lavovima...
Djokovic

#103 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Djokovic »

@GandalfSivi

Nisi pogodio nije u pitanju ni informer ni kurir. :D

Pogađaj ponovo
Last edited by Djokovic on 12/10/2018 19:06, edited 3 times in total.
GandalfSivi

#104 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by GandalfSivi »

Djokovic wrote:@GandalfSivi

Nisi pogodio nije u pitanju ni informer ni kurir :D
Onda neko prica o Krajisniku...

EDIT: Zaboravih reci da su prije toga clanovi Predsjednistva bili i osudjeni ratni zlocinci Biljana Plavsic i Fikret Abdic, kao i osumnjiceni (roknu se u stilu bolje grob nego rob) Nikola Koljevic...
spreca

#105 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by spreca »

GandalfSivi wrote:

Nema smisla sve na jadnog Kraisnik svaljivati....Ima ljepotica Plavsic ima pjesnik Pisopija i general Sracko...ima ih jos dosta
GandalfSivi

#106 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by GandalfSivi »

spreca wrote:
GandalfSivi wrote:

Nema smisla sve na jadnog Kraisnik svaljivati....Ima ljepotica Plavsic ima pjesnik Pisopija i general Sracko...ima ih jos dosta
Dodah na vrijeme ba, mojne me sada...
spreca

#107 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by spreca »

GandalfSivi wrote:
Dodah na vrijeme ba, mojne me sada...
nevidjoh...ali koliko su neki slijepi treba ima na svakoj stranici ponoviti bar deset puta
seln

#108 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

GandalfSivi wrote:

Hajde da pogadjamo ko je objavio. Kurir ili Informer, moraju biti jedni (ekavica u naslovu)...

Vjerovatno misle na Dzaferovica... njemu su nesto pokusavali nakaciti prije nekoliko godina.
seln

#109 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Evo, pogledao sam emisiju i stvarno ne znam zasto majorizirani likuju; Dodik je bio umjereniji nego inace, zapravo skoro pristojan, sto kod njega zbilja nije samo po sebi razumljivo.
RtrnOfSalisbury

#110 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by RtrnOfSalisbury »

... i ja sam prigledo dvaput, dvaput je dvaput a joste cu jedamput, i ne nadjoh dje je to milojko izdominiro. prije ce bit da je ukazo dje ce i sta ce, a i kako ce, "ponesi zastavu mile i zabodi je" strategija za pocetak a kasnije drugi potezi kojim ce probati udarit frontalno. moze mu se i da(lo) mu se pa je ostatku ostalo da ga probaju navuc na tanak led ili da pospu neki snijeg da zivina pokaze tragove, iako se manje il vise zna ko je milojko. oni koji ga najbolje znaju izgleda da su predugo cekali i sad se to otelo. iako slusamo vec dvaes godin kako je milojko na izdisaju njegov prajm tek dolazi a buduci da ni ostatak nije (i)skovan od plemenitog metala moglo bi to sve zardjat
horkesh

#112 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by horkesh »

seln wrote:Evo, pogledao sam emisiju i stvarno ne znam zasto majorizirani likuju; Dodik je bio umjereniji nego inace, zapravo skoro pristojan, sto kod njega zbilja nije samo po sebi razumljivo.
Uvijek je on takav na federalnim medijima. Zna on dobro da njegovo glasačko tijelo gleda samo RTRS i, eventualno, ATV.
Bodkin

#113 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Bodkin »

vatrogasac wrote:Image
Ovaj gif pokazuje koliko je drzava u kurcu i koliko je bolje sve raseliti i naseliti azijate
seln

#114 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by seln »

Bodkin wrote:
Ovaj gif pokazuje koliko je drzava u kurcu i koliko je bolje sve raseliti i naseliti azijate
Hajde, objasni ga i nama koji ne razumijemo: sta pokazuje ovaj gif i cim eopravdava raspad drzave?
Ako mene pitas, ja bih radije raselio srbiju i hrvatsku.
LBVIEW

#115 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by LBVIEW »

seln wrote:
Bodkin wrote:
Hajde, objasni ga i nama koji ne razumijemo: sta pokazuje ovaj gif i cim eopravdava raspad drzave?
Nemoj tako najvecem Bosancu foruma. :D
Tara the River

#116 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Tara the River »

Emisija odgledana. Komsic standardno. Dzaferovic smiren i direktan. No, dragi nam Mile daje neka velika `obecanja` kao sto je pokusaj povecanja prosjecne plate na 1000KM ako se ne varam, a onda u sljedecoj recenici kaze kako treba Centralnu banku osloboditi uticaja stranaca. Mislim da je doticni namjerio da poveca prosjecne plate tako sto ce nastampati nekoliko milijardi (to je predlagao i prije). Mile Mile prstice dalje od banke. Samoubilacki potez, stampanje novca bez pokrica. Ovo ne moze proci bez saglasnosti sva tri clana predsjednistva zar ne? Ako mu ovo ikada iko dozvoli lud je. :-)
Bodkin

#117 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Bodkin »

seln wrote:
Bodkin wrote:
Ne pita te niko. Jebo te vise raspad drzave. Kakav bolan radpad drzave. Znas li ti citati pa makar i ove ironicne postove ili forum sluzi bas samo za zamjenu za terapiju? A ludji ja sto odgovaram..
dale cooper

#118 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by dale cooper »

Implicirani facepalm sa dodatkom osmijeha. :D Kako drugačije možeš reagovati na Dodikove pizdarije? Džaba se nervirati. :mrgreen:
vatrogasac

#119 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by vatrogasac »

Koliko Dodik prilazi novom poslu ozbiljno govori odgovor na pitanje zašto neće potpisati ugovor sa IZ. Ne zna tekst Ugovora, ali neće ga potpisati jer ga nisu potpisali Radmanović i Ivanić i to je njemu sasvim dovoljan argument da ne potpiše. Meni djeluje da je Dodik prije snimljen pa u toku emisije samo puštane njegove izjave o određenim problemima jer mi je neprirodna njegova hladnoća na izjave ove dvojice. Komšićeva pojašnjenja nekih stvari govori i o Čoviću i Ivaniću kao destruktivcima u Predsjedništvu.
Djokovic

#120 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Djokovic »

GandalfSivi wrote:

Nije bitno koje objavio ali posto vec hoces da znas, otkricu ti da je u pitanju Telegraf. U tekstu je bilo reci o sadasnjem a ne bivsem clanu predsednistva tako da ni taj deo nisi pogodio.
Last edited by Djokovic on 13/10/2018 04:09, edited 3 times in total.
Djokovic

#121 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Djokovic »

Komšić izgleda neodustaje od clanstva u NATO iako je jedan clan predsjedništva koji je izricito protiv toga nedavno izjavio da BiH nece biti deo tog saveza.
Djokovic

#122 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Djokovic »

Bice interesanto videti kako ce se ova trojica slagati pošto u kljucnim oblastima kao sto je članstvo u NATO imaju potpuno razlicito misljenje.
vatrogasac

#123 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by vatrogasac »

Djokovic wrote:Bice interesanto videti kako ce se ova trojica slagati pošto u kljucnim oblastima kao sto je članstvo u NATO imaju potpuno razlicito misljenje.
Tuzla - Mladenovac - Manjača (sljedeće godine bez osiromašenog uranija :mrgreen: ). NATO već izvodi vježbe.

NATO general: U oktobru vojna vježba 'Srbija 2018'
muha_sa

#124 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by muha_sa »

Djokovic wrote:Bice interesanto videti kako ce se ova trojica slagati pošto u kljucnim oblastima kao sto je članstvo u NATO imaju potpuno razlicito misljenje.
fakat ce bit interesanto :thumbup:
GandalfSivi

#125 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by GandalfSivi »

Djokovic wrote:
GandalfSivi wrote:

Nije bitno koje objavio ali posto vec hoces da znas, otkricu ti da je u pitanju Telegraf. U tekstu je bilo reci o sadasnjem a ne bivsem clanu predsednistva tako da ni taj deo nisi pogodio.
Aaaaa, Telegraf kazes. I sta kaze Telegraf, spomenuse li da moras proci odobrenje jedno sedam obavjestajnih sluzbi da bi i pomislio da se kandidujes za clana Predsjednistva? Ili mozda Telegraf prica o jednom drugom, takodjer aktuelnom Predsjeniku koji je poznat po nosenju piva (pravljenju kafa, svejedno) osudjenom ratnom zlocincu i prijetnjama o “stotinu pobijenih Muslimana za svakog Srbina”. Samo se Telegraf malo zajebao za drzavu, sto me cudi, jer su inace tako ozbiljna novina...

Hoces jos ili si naucio?
Post Reply