Nemoj me zajebavat!!!kavos wrote:SaraFina wrote:kavos wrote:
Nismo mi Hrvati Vi, pa da radimo blokade, balvanijade i čimburijade. Znas Hrvati pa i mi Hrvati u BiH smo kao narod primljeni u Evropsku uniju, sto znaci da imamo civilizovaniji nacin reakcije i djelovanja. Nego da te pitam ako je kurva zvana Covic toliko bezopansna sto se toliko satrali da ga skidate. Nego meni se cini da ste se vi dobro sasrali i na samu pomisao da su Covic i Dodik zajedno na celu BiH. Radi guza ko meduza.
Jeste. Nosioci uljudbenih eUropskih vrednota! Lokomotiva BiH!
A vaše reakcije su tako predvidive. Beskičmenjački sitnoćarski HDZ, kako u HR koja je u EU tako i u BiH koja nije.HR je propali projekat države ugurane u EU, koju bi ta ista EU na čelu sa Merkelicom "abortirala".
Toliko o preimućstvu eUropljana
Bolje i to nego da me do gola skidaju kad hocu da udem u kakvu civilizovanu zemlju na odmor. Da cekam po kojekakvim redovima kao stoka, da me pretresaju, ispitiju itd. Da mi kojekakve ambasade sole pamet i daju upute kao divjacima u Africi dok sam u vlastitoj zemlji. Da sam sinonim za treci svijet. Uh suti bolje da nenabrajam dalje neka me jeza uhvati. Dobro da se makar Komsica izabrali jer ne znam kako sve ovo uspejvate da prebrodite
Nije zar da si uzrasta Ante iz Mostara i da nisi prešao na lijevu obalu u svojih 16 godina? Da su te mama i tata toliko isprepadali sa Bošnjacima? Da na TV-u gledaš samo domoljubne programe i da nikad nisi mak'o iz svog sela nigdje? O Bože, svakom si dao da ima Internet i tastaturu....