Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kandidati za mjesto hrvatskog člana Predsjedništva BiH

Poll ended at 05/10/2018 23:32

Jerko Ivanković - Lijanović - (Narodna stranka Radom za boljitak)
5
2%
Dragan Čović - (HDZ BiH)
32
10%
Boriša Falatar - (Naša straka)
86
28%
Diana Zelenika - (HDZ 1990)
8
3%
Željko Komšić - (DF)
177
57%

Total votes: 308

SaraFina

#101 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by SaraFina »

Nemam pojma Hafisaga. Nikakve parisere, paštete i sl ne konzumiram. :D

Ti si očigledno upoznat s ukusima. Vjerovatno "meza" na gajbi i otkinutom kartonu od kutije, ispred lokalne radnje (sitno narezana) ti je upravo to :D
Hafis

#102 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Nemam pojma Hafisaga. Nikakve parisere, paštete i sl ne konzumiram. :D

Ti si očigledno upoznat s ukusima. Vjerovatno "meza" na gajbi sitno narezana ti je upravo to :D
Ma kakva meza, kakva gajba...okle mene u tom...još i piva..bljak...ta nisam bauštelac k'o @spreča ili @luster...Još je njima i pravo zajebano: jebeš ti mezu ako nema u njoj ništa od svinjetine..pršut, ribica, špek, kobasice već ...jarčevina ovako, kozetina onako, puretina tako....tuga.
Jebo klopu, zadnja stvar u životu...daj plavo i kovrđavo :)
SaraFina

#103 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Nemam pojma Hafisaga. Nikakve parisere, paštete i sl ne konzumiram. :D

Ti si očigledno upoznat s ukusima. Vjerovatno "meza" na gajbi sitno narezana ti je upravo to :D
Ma kakva meza, kakva gajba...okle mene u tom...još i piva..bljak...ta nisam bauštelac k'o @spreča ili @luster...Još je njima i pravo zajebano: jebeš ti mezu ako nema u njoj ništa od svinjetine..pršut, ribica, špek, kobasice već ...jarčevina ovako, kozetina onako, puretina tako....tuga.
Jebo klopu, zadnja stvar u životu...daj plavo i kovrđavo :)

Nisi sigurno ni Doktor, kako se preDstavljaš. Toliko omalovažavanja, a lafo ispunjen lik..materijalno, intelektualno, psihički .... jednostavno ta priča negdje šteka. Plus otvoreni šovinizam prema ženama.

Nije niko glup.
Control panel

#104 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Control panel »

Smoriste vas dvoje.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#105 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Truba »

Image

dok je mrtvih HDZ pobjeđuje :lol: :lol:
SaraFina

#106 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by SaraFina »

Skužajte za oftopičarenje. Samo sam se branila, ko' jadno žensko :(
putokaz1

#107 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by putokaz1 »

Neću ni za jednog
Trebao bi pobjedio Čović
Ustvari kod Hrvata će on pobjedit jedino Bošnjaci mogu izabrati Kmšića opet
agent_zero

#108 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by agent_zero »

SaraFina wrote:Skužajte za oftopičarenje. Samo sam se branila, ko' jadno žensko :(
:thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#109 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by malakh »

Hafis wrote:
Kako će ta navedena dvojka DF-ovaca, dvojka NS-ovaca i trojka SDP-ovaca Hrvata ući u Dom naroda. Ja i dalje tvrdim da mogu kao turisti, ili da se priključe kakvoj ekskurziji iz Teočaka u obilasku Sarajevskih znamenitosti u koje ubrajamo i zgradu parlamenta.
kada se dodijele kvote koliko hrvata iz kojeg kantona, onda ćemo se vratiti na ovu priču. ti tvrdiš da iz sarajeva neće niti jedan hrvat ući u dom naroda, a ja tvrdim da hoće. jedan ili dva. tuzla, usk, bpk, zdk, sbk, također.
Suzie Q

#110 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Suzie Q »

BMX1977 wrote:Ja sam Hrvat iz Tuzle i samo da odgovorim ovim "mojim" Hrvatima dole iz "Stolnog" grada. Nije mi cilj nikoga da uvrijedim i nije mi namjera da se svadjam putem interneta ali sve mora imati svoju mjeru....
i ja sam Hrvatica iz Bosne, ne podrzavam ni Covica ni generalno taj stranacki mentalitet koji su uspostavili a koji mi vise lici na neku sektu, ali kad cujem vas Hrvate iz Tuzle da nesto se*ete na Hrvatsku kosa mi se na glavi digne. Cijeli rat sam gledala kamione i kamione pomoci koju je Hrvatska slala za Tuzlu, Selim Beslagic je u ratu vise bio u Zagrebu nego u Tuzli i pricaj ti sta hoces ali vas je Hrvatska u ratu prehranila.

Nije hercegovacki Hrvat nista veci ili manji Hrvat od tebe ili mene iz Bosne, niti ce ikad biti, i nije ni bitno hoces li glasovati za Covica ili Komsica jer su govno i jedan i drugi. Ali budi prema sebi korektan pa kad krenes iznositi kojekakve cinjenice o zlocinima, prisjeti se tko te hranio kad ti je najteze bilo.
Kolinda

#111 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kolinda »

malakh wrote:
Hafis wrote:
Kako će ta navedena dvojka DF-ovaca, dvojka NS-ovaca i trojka SDP-ovaca Hrvata ući u Dom naroda. Ja i dalje tvrdim da mogu kao turisti, ili da se priključe kakvoj ekskurziji iz Teočaka u obilasku Sarajevskih znamenitosti u koje ubrajamo i zgradu parlamenta.
kada se dodijele kvote koliko hrvata iz kojeg kantona, onda ćemo se vratiti na ovu priču. ti tvrdiš da iz sarajeva neće niti jedan hrvat ući u dom naroda, a ja tvrdim da hoće. jedan ili dva. tuzla, usk, bpk, zdk, sbk, također.
Dva iz Sarajeva, kako? Jedan Hrvat Hrvat i jedan Hrvat Srbin, ili 2 Hrvata Hrvata ili 1+1 kao Bošnjak . Jer valjda i po starom i novom i poništenom samo 1 Hrvat ulazi iz KS....
BMX1977

#112 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BMX1977 »

Suzie Q wrote:
BMX1977 wrote:Ja sam Hrvat iz Tuzle i samo da odgovorim ovim "mojim" Hrvatima dole iz "Stolnog" grada. Nije mi cilj nikoga da uvrijedim i nije mi namjera da se svadjam putem interneta ali sve mora imati svoju mjeru....
i ja sam Hrvatica iz Bosne, ne podrzavam ni Covica ni generalno taj stranacki mentalitet koji su uspostavili a koji mi vise lici na neku sektu, ali kad cujem vas Hrvate iz Tuzle da nesto se*ete na Hrvatsku kosa mi se na glavi digne. Cijeli rat sam gledala kamione i kamione pomoci koju je Hrvatska slala za Tuzlu, Selim Beslagic je u ratu vise bio u Zagrebu nego u Tuzli i pricaj ti sta hoces ali vas je Hrvatska u ratu prehranila.

Nije hercegovacki Hrvat nista veci ili manji Hrvat od tebe ili mene iz Bosne, niti ce ikad biti, i nije ni bitno hoces li glasovati za Covica ili Komsica jer su govno i jedan i drugi. Ali budi prema sebi korektan pa kad krenes iznositi kojekakve cinjenice o zlocinima, prisjeti se tko te hranio kad ti je najteze bilo.
Sve sto je stizalo u BiH preko Hrvatske je masno placeno. Uvoz naoruzanja je placen cak za factor 3 do 4 vise. Znaci placali smo propust svega od hrane do oruzija. Procitaj knjigu "How Bosnia armed". Sa tim da je se trecina svega sto je RBIH kupovala odmah zadrzavalo u Splitskoj luci bez pardona.

RH je izvrsila dokazanu agresiju na BiH. Cilj od pocetka je bila podjela BiH i to je sada barem vrlo jasno. Znaci Udruzeni Zlocinacki Poduhvat sa ciljem pripajanjem Herceg Bosne Hrvatskoj. Organizirano ciscenje Bosnjaka i nepodobnih Hrvata (Blaz Kraljevic i Stijepan Kljucic) koji su stajali na tom putu. Konc logori, etnicka ciscenja i protjerivanja cijelih gradova i pokrajina. To su cinjenice koje su dokazane u Hagu. A za agresiju i Udruzeni Zlocinackih Poduhvat je se Hag jasno izjasnio da su organizatori bili Franjo Tudjman i Gojko Susak. I izbjeglice koje su bile na moru su cesto bile u hotelima Klas-a, Energinvesta i drugih bosanskih firmi a sve je to posle rata oduzeto od BiH i niti jedna marka nije data a to je kapital od par miljardi dolara! Energoinvest samo je imao mali milion benzinskih pumpi po Hrvatskoj; niti jedna nije vracena.

Moja "Hrvatico" . :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#113 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Truba »

čim čujem ili pročitam

ja sam hrvat, ali...

znam odmah spiku ne moram ništa slušati samo napustim prostoriju
ili zatvorim prozor na ie

nemam ništa protiv crnaca, ali
ovo_malo_duse

#114 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by ovo_malo_duse »

BMX1977 wrote:
Sve sto je stizalo u BiH preko Hrvatske je masno placeno. Uvoz naoruzanja je placen cak za factor 3 do 4 vise. Znaci placali smo propust svega od hrane do oruzija. Procitaj knjigu "How Bosnia armed". Sa tim da je se trecina svega sto je RBIH kupovala odmah zadrzavalo u Splitskoj luci bez pardona.

RH je izvrsila dokazanu agresiju na BiH. Cilj od pocetka je bila podjela BiH i to je sada barem vrlo jasno. Znaci Udruzeni Zlocinacki Poduhvat sa ciljem pripajanjem Herceg Bosne Hrvatskoj. Organizirano ciscenje Bosnjaka i nepodobnih Hrvata (Blaz Kraljevic i Stijepan Kljucic) koji su stajali na tom putu. Konc logori, etnicka ciscenja i protjerivanja cijelih gradova i pokrajina. To su cinjenice koje su dokazane u Hagu. A za agresiju i Udruzeni Zlocinackih Poduhvat je se Hag jasno izjasnio da su organizatori bili Franjo Tudjman i Gojko Susak. I izbjeglice koje su bile na moru su cesto bile u hotelima Klas-a, Energinvesta i drugih bosanskih firmi a sve je to posle rata oduzeto od BiH i niti jedna marka nije data a to je kapital od par miljardi dolara! Energoinvest samo je imao mali milion benzinskih pumpi po Hrvatskoj; niti jedna nije vracena.

Moja "Hrvatico" . :thumbup:
Cijelu 1992 i pola 1993 steka Yorka ili Ronhila i kila sirove kahve kostala 2DM dolazili sleperi iz "Splita". Sva placena da bude besplatno upucena za BiH zaustavljena oduzeta i ponovo naplacivana doduse mizernim cijenama ali su se ponovo uzeli milioni.
I to su ovi nasi lokalni kamnjarci morali propustiti sve ostalo sto su mogli uzeti su uzeli.

Poredjenja radi kutija u to vrijeme je u bilo kom drugom gradu Europe kostala 1-2DM a kg kahve nije bilo toliko jeftino ni kod proizvodjaca u juznoj Americi.

E tako su nas UZP_ovci derali, dugo poslije rata sva zastupnistva viskotarifne robe su bila u Listici. To se dobrim dijelom promjenilo ali sva ta busanja u Hrvatski poslovnost i Europejce se svodi na to dok smo mi ratovali oni su krali i dan danas pojedini se vode kao uspjesni na racun toga. Ali to se polako mjenja i zato je zadnjih 5+ godina samo buget i donacije iz mamice to sta ih odrzava, zato i napustaju jer jedino oni na budzetskoj sisi opstaju svi ostali odlaze...
hekaton

#115 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by hekaton »

Zeljko Komsic.
Besplatno cu mu raditi kampanju i svakog koga znam zamoliti uz obrazlozenje i argumente da glasa za njega.

Cao dragane i ponesi sa sobom UZP zaostavstinu
mostarac1905

#116 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mostarac1905 »

duh_sa_sjekirom wrote:
mostarac1905 wrote:pusti ti to, ja ne vjerujem u te 'svete misije' ni jednog našeg političara. 'Komšić se kandidirao spriječi da Čović razori državu' i slične gluposti. Kandidirao se jer ima izgleda pobjediti i doći do pozicije moći.

sa trenutnim ustavom državu glave može doći samo najbrojniji narod.
Da Čović u protekle 4 godine nije konstantno zabijao prst u oko Bošnjacima, sada bi ušao u PBiH bez ikakvih problema, kao što je to uradio i 2014.

Strateški savez sa Dodikom, dokazanim neprijateljem i mrziteljem ove države i najbrojnijeg naroda u njoj, koji je btw sklopljen iz samo jednog razloga-da se Bošnjacima sjebe sjeme i pleme, ima cijenu.

Glas za Komšića nije glas protiv Hrvata već protiv jedne zločinačke, izdajničke, kukavičke i hinjske politike bobanovih sljedbenika i štovalaca lika i djela osuđenih ratnih zločinaca (Kordića, Praljka itd.)

znači glas 'za' komšića je ipak prije svega glas PROTIV... dakle da se i ja opredijelim, glasam za ovog lopova čovića samo da ne prođe komšić :wink: i tako će tisuće Hrvata...

a ako može pojašnjenje čime je čović 'zabijao prst u oko bošnjacima' :-) da bar vidim da je nešto radio u zadnje 4 godine...
Last edited by mostarac1905 on 11/09/2018 14:12, edited 1 time in total.
dulekrele

#117 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by dulekrele »

Hafis wrote:
dulekrele wrote: tu pricu mozes prosipati po hercegovina. ja nemam potrebe da tebi vjerujem kada covjeka znam i znam da nije alkoholicar.
e sad do tebe je i do poskokovske price da siris lazi dalje.
Izgleda imamo oprečne izvore informacija. Ja provjereno znam da je čovjek potator, i to u većem stupnju ovisnosti i svim pratećimk posljedicama po njegovo mentalno stanje, što je već i evidentno u njegovom načinu ponašanja i u komunikaciji. Volio bih ga vidjeti u nekoj dijaloškoj emisiji uživo, koju ne bi vodio pripremljeni voditelj, pa da vidiš kako je to kad alkos lagano zapadne u apstinecijski kod zbog navale adrenalina izazvane nekom raspravom, a pred njim samo čaša vode...
LaHko je u Senada biti gost... čovjek se uvuče u guzicu gostu i onda skupa diple isti šlager do kraja emisije i jedan drugom lijepe komplimente...
A drugo, kao što rekoh, posljedice uzimanja alkohola su već vidljive na njegovom aspektu i koži lica...da ne bih ja sad tražio slike tog ljigavca slobodno usporedi njegove slike prije 5-6 godina i sada...sve će ti se samo kasti.
e popisam ti se na tvoj izvor laznih informacija. to se kod ljudi zove starenje. kod vas uzp-ovaca alkoholizam.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#118 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by malakh »

mostarac1905 wrote:

znači glas 'za' komšića je ipak prije svega glas PROTIV... dakle da se i ja opredijelim, glasam za ovog lopova čovića samo da ne prođe komšić :wink: i tako će tisuće Hrvata...

ti si se već opredijelio prije nego li si i došao na ovaj forum, a tisuće hrvata se opredjeljuje za čovića zato što su hrvati getoizirani i ne dozvoljava im se pravo izbora i oni djeluju kao u komunističkom, jednopartijskom sistemu, pod enormno velikim pritiskom i strahom da će njima tobože bošnjaci i srbi nauditi. svatko ko se usprotivi hdzu on biva linčovan od strane poskokovaca i proglašen "halal" hrvatom ili izdajnikom. otuda i ona da samo čović može dijeliti certifikate o hrvatstvu.
Hafis

#119 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hafis »

dulekrele wrote:
Hafis wrote:
dulekrele wrote: tu pricu mozes prosipati po hercegovina. ja nemam potrebe da tebi vjerujem kada covjeka znam i znam da nije alkoholicar.
e sad do tebe je i do poskokovske price da siris lazi dalje.
Izgleda imamo oprečne izvore informacija. Ja provjereno znam da je čovjek potator, i to u većem stupnju ovisnosti i svim pratećimk posljedicama po njegovo mentalno stanje, što je već i evidentno u njegovom načinu ponašanja i u komunikaciji. Volio bih ga vidjeti u nekoj dijaloškoj emisiji uživo, koju ne bi vodio pripremljeni voditelj, pa da vidiš kako je to kad alkos lagano zapadne u apstinecijski kod zbog navale adrenalina izazvane nekom raspravom, a pred njim samo čaša vode...
LaHko je u Senada biti gost... čovjek se uvuče u guzicu gostu i onda skupa diple isti šlager do kraja emisije i jedan drugom lijepe komplimente...
A drugo, kao što rekoh, posljedice uzimanja alkohola su već vidljive na njegovom aspektu i koži lica...da ne bih ja sad tražio slike tog ljigavca slobodno usporedi njegove slike prije 5-6 godina i sada...sve će ti se samo kasti.
e popisam ti se na tvoj izvor laznih informacija. to se kod ljudi zove starenje. kod vas uzp-ovaca alkoholizam.
Kakvo ba starenje... prop'o k'o kauč. Ti stvarno hoćeš reći da ona ojebina pije sokove s ekipom u birtiji?
A ja...mene budale...gore i Torabi prima plakete od premijera vlade FBiH za oprinos u zdravstvu, pa može i Želja biti sokadžija.
BMX1977

#120 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BMX1977 »

Hafis wrote: Kakvo ba starenje... prop'o k'o kauč. Ti stvarno hoćeš reći da ona ojebina pije sokove s ekipom u birtiji?
A ja...mene budale...gore i Torabi prima plakete od premijera vlade FBiH za oprinos u zdravstvu, pa može i Želja biti sokadžija.
Pa je li ovo normalno da se na jednom bosanskom forumu covijek koji dobiva po 200.000 Bosanskih glasova bude ovako nazvan bez bana permanentnog?
Je li ovo Bosanski forum ili forum franje Tudjmana?

Halooooooooooooooooooooo moderatoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
512MB

#121 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by 512MB »

mostarac1905 wrote: a ako može pojašnjenje čime je čović 'zabijao prst u oko bošnjacima' :-) da bar vidim da je nešto radio u zadnje 4 godine...
- negirao genocid u srebrenici
- nazivao bosnjake isil teroristama
- svrsto se na stranu srbije u vezi tuzbe za genocid
- prosipa propagandu o zelenoj transverzali
- podrzavao sestorku i slavio UZP nad bosnjacima

Malo li je?
SaraFina

#122 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by SaraFina »

MoRe Hafisaga zvati Željkeca i "loncem" ali bitno je da ga ne moRe razbiti :D

Bilo, kako bilo idućih osam godina Željkec će mu biti preDstavnik iz reda HR naroda.

I za to primati 5,5 milja km. A Hafis će i dalje trollati po forumu raju da akademski gradjanin sa doktorskim zvanjem :D

U paralelnom svemiru :D
mostarac1905

#123 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by mostarac1905 »

malakh wrote:
mostarac1905 wrote:

ti si se već opredijelio prije nego li si i došao na ovaj forum, a tisuće hrvata se opredjeljuje za čovića zato što su hrvati getoizirani i ne dozvoljava im se pravo izbora i oni djeluju kao u komunističkom, jednopartijskom sistemu, pod enormno velikim pritiskom i strahom da će njima tobože bošnjaci i srbi nauditi. svatko ko se usprotivi hdzu on biva linčovan od strane poskokovaca i proglašen "halal" hrvatom ili izdajnikom. otuda i ona da samo čović može dijeliti certifikate o hrvatstvu.
pa kako im se da pravo izbora ako im bošnjaci biraju predstavnike? kad bih glasao za nekog drugog negirao bih volju vecine svog naroda. ako narod zeli covica, daj im covica. glasao bih mozda i za ovu zeleniku (blize sam stavovima 90ke nego sestrinske im stranke sa slovima :-) ), ali kad znam da nema sanse zasto bacati glas u vjetar.

kad ne bi bilo komsica i slicnih koji koriste manjkavosti ustava i izbornog zakona, mozda bi hrvati mogli izabrat i kakva postenijeg kandidata. nemoj mi sad o 'certificiranim hrvatima', jasno je da ce HRVATI u ogromnoj vecini dati glas covicu. mada mi je on osobno jednako hrvat kao i komsic. znaci nimalo.
Kolinda

#124 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Kolinda »

mostarac1905 wrote:
malakh wrote:
mostarac1905 wrote:

pa kako im se da pravo izbora ako im bošnjaci biraju predstavnike? kad bih glasao za nekog drugog negirao bih volju vecine svog naroda. ako narod zeli covica, daj im covica. glasao bih mozda i za ovu zeleniku (blize sam stavovima 90ke nego sestrinske im stranke sa slovima :-) ), ali kad znam da nema sanse zasto bacati glas u vjetar.

kad ne bi bilo komsica i slicnih koji koriste manjkavosti ustava i izbornog zakona, mozda bi hrvati mogli izabrat i kakva postenijeg kandidata. nemoj mi sad o 'certificiranim hrvatima', jasno je da ce HRVATI u ogromnoj vecini dati glas covicu. mada mi je on osobno jednako hrvat kao i komsic. znaci nimalo.
Mani se ćorava posla prijatelju moj, ti ovim skelarima nešto racionalno i logički pokušavaš pojasniti. Nemaš nikakvih izgleda, sad ti slijedi treeeeći, kurcem u čelo, UZP, južni Srbin...
The 51st State

#125 Re: Kandidati iz reda Hrvatskog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by The 51st State »

mostarac1905 wrote:
malakh wrote:
mostarac1905 wrote:

haj prvo neka ispliva koja stranka da nije hdz matrica, a posle cemo o covicu, to vam je pripravnicki.
Locked