Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked

Kandidati za mjesto bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Poll ended at 05/10/2018 23:32

Mirsad Hadžikadić - (Platforma za progres)
145
43%
Fahrudin Radončić[/b] - (SBB)
19
6%
Senad Šepić - (Nezavisni blok)
7
2%
Šefik Džaferović - (SDA)
44
13%
Denis Bećirović - (SDP)
116
35%
Amer Jerlagić - (Stranka za BiH)
3
1%

Total votes: 334

Smrcak15

#101 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:
Smrcak15 wrote:uostalom da niko ne dodje , trebas doci na pozvanu debatu, pa barem pojasniti narodu program, pa i nemoras debatirati ni sa kim,,,jednostavno
da te narod upozna jos bolje i tvoj program rada i planove sta planiras uraditi za drzavu kad dodjes na vlast, idealna prilika da prezentiras svoj program...

izbjegavati debatu, kod mene si od automatski prekrizen, pa da si mi rodjeni chacha, tako ja to vidim.
Da li ti razumiješ da neka debata neke televizije nije nikakav obavezujući institut za kandidate? Imaju ljudi i drugih obaveza u životu osim neke debate na nekoj televiziji. Postoje i drugi načini da se građanima približi program osim debate na N1.
ova recenica jasno pokazuje koje smo mi primitivno stado ovaca u BiH :( :( zivim u zapadnoj evropi i vidim kako njihovi politicari nikad nisu izbjegavali debate, nego su okrsaji zestoki tokom cijele predizborne kampanje...izbjegavanje debate je znak kukavicluka, JASNO KO DAN, a mogu oni palamudit svojim ovcama kako nisu dorasli protukandidati njima da bi oni dosli na debate sa njima :-)

jadan i cemeran smo mi narod...ma i ne zasluzujemo bolje... ;-)
Leverage

#102 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Evo pozivam kandidate na debatu u mojoj kući sutra popodne, ja ću snimat mobitelom.

Ko ne dođe - kukavica.
drag_gost

#103 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by drag_gost »

Leverage wrote:A lika smiješnog :lol:

Savršeno me ne interesuje šta ti misliš o Denisu Bećiroviću i debatama. Ništa mi to ne predstavlja u životu.

Važnost izbora Bećirovića daleko nadilazi te gluposti kojima se ti baviš.
Becirevicu, Dzaferovicu i Radoncicu treba biti cast da sjede pored profesora Hadzikadica u jednoj sobi. Prvenstveno to, a da ne spominjem o tome da debatiraju sa njim. Pored toga sto su nekulturni, oni su jos i kukavice. I to trenutno misli velika vecina Bosanaca i Hercegovaca. A za kukavice se ne smije glasati.

Nadam se da te dobro placaju za ovu jako losu kampanju preko foruma.
Smrcak15

#104 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:A lika smiješnog :lol:

Savršeno me ne interesuje šta ti misliš o Denisu Bećiroviću i debatama. Ništa mi to ne predstavlja u životu.

Važnost izbora Bećirovića daleko nadilazi te gluposti kojima se ti baviš.
kada ti predstavnik skupi snage i hrabrosti uci u debatu sa hadzikadicem javi mi se...a do tada pozdrav i ziv bio :)
Leverage

#105 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

drag_gost wrote: Becirevicu, Dzaferovicu i Radoncicu treba biti cast da sjede pored profesora Hadzikadica u jednoj sobi. Prvenstveno to, a da ne spominjem o tome da debatiraju sa njim. Pored toga sto su nekulturni, oni su jos i kukavice. I to trenutno misli velika vecina Bosanaca i Hercegovaca. A za kukavice se ne smije glasati.

Isto kao što je kandidatima prije 4 godine bila čast da sjede pored doktora nauka sa Univerziteta u Čikagu - Mustafe Cerića.

To trenutno misliš ti, a ti nisi većina Bosanaca i Hercegovaca. Šta misli većina Bosanaca i Hercegovaca vidjećeš na izborima.

SDP ne plaća za ovakve stvari, ne dijeli sendviče, kafu, šećer, makarone. Zna se ko to radi.
Leverage

#106 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Smrcak15 wrote: kada ti predstavnik skupi snage i hrabrosti uci u debatu sa hadzikadicem javi mi se...a do tada pozdrav i ziv bio :)
Nadam se da neće dangubit sa tim marginalcem, puno toga treba uraditi do izbora, a vremena je malo.
Smrcak15

#107 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Smrcak15 »

Leverage wrote:
Smrcak15 wrote: kada ti predstavnik skupi snage i hrabrosti uci u debatu sa hadzikadicem javi mi se...a do tada pozdrav i ziv bio :)
Nadam se da neće dangubit sa tim marginalcem, puno toga treba uraditi do izbora, a vremena je malo.
marginalac sa Harvarda onome kome je savjetnik elektricar :kiss:
Leverage

#108 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Kad se radi o izborima za Predsjedništvo BiH marginalac je taman da je Elon Musk lično.

Kome to nije jasno ja mu ne mogu pomoći.
Smrcak15

#109 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Smrcak15 »

evo je debata
hadzikadic, jerlagic, sepic, svaka cast junaci :thumbup: a kukavice becrivervic radoncic i dzaferovic :odustajem: :odustajem: :odustajem:
drag_gost

#110 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by drag_gost »

Leverage wrote:
drag_gost wrote: Becirevicu, Dzaferovicu i Radoncicu treba biti cast da sjede pored profesora Hadzikadica u jednoj sobi. Prvenstveno to, a da ne spominjem o tome da debatiraju sa njim. Pored toga sto su nekulturni, oni su jos i kukavice. I to trenutno misli velika vecina Bosanaca i Hercegovaca. A za kukavice se ne smije glasati.

Isto kao što je kandidatima prije 4 godine bila čast da sjede pored doktora nauka sa Univerziteta u Čikagu - Mustafe Cerića.

To trenutno misliš ti, a ti nisi većina Bosanaca i Hercegovaca. Šta misli većina Bosanaca i Hercegovaca vidjećeš na izborima.

SDP ne plaća za ovakve stvari, ne dijeli sendviče, kafu, šećer, makarone. Zna se ko to radi.
Bojim se da doktora IT znanosti ne mozes porediti sa Cericem i taj ti spin nece uspjeti, kao nijedan do sada. Probaj ga porediti sa Becirevicem, da izmislimo novi vic. Da se dobro nasmijemo. :lol:

Tako je, SDP, pretpostavio sam da je neka stranka koja je vec bila na vlasti i dio je problema koji nas je zadesio. Kao sto rekoh, nadam se da te dobro placaju za ovako lose spinove, jer to katastrofalno radis. Ali, sudeci koliko ste jeftini, vjerovatno to radis za neki obecani posao. Becirevic je, kao i njegovi prethodnici prevara i to znaju svi.

Dakako, vecina Bosanaca i Hercegovaca je vec mislila, a veceras pogotovo da su Dzaferovic, Radoncic i Becirevic samo kukavice. a pored toga i jako nekulturni. A kao takvi, oni su nas vec dobro uvalili u problem u kojem smo. Oni i njihove stranke.
Leverage

#111 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Svoj ti pos'o. U oktobru otriježnjenje.
drag_gost

#112 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by drag_gost »

Otrijeznjenje je bilo veceras slusati svu trojicu. I sva trojica su bila bolja od trojice koja su odbila dolazak. Ne mora biti Hadzikadic, ja sam samo protiv ovih sto su vec bili tu (ili su i dalje tu).
Haris.ba

#113 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Haris.ba »

Halil Tuzlic i Hadzikadic.
General War

#114 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by General War »

Leverage wrote:Svoj ti pos'o. U oktobru otriježnjenje.
Ako ti kandidat pobjedi, trijeznit ces se naredne cetiri godine :roll:
Leverage

#115 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

General War wrote: Ako ti kandidat pobjedi, trijeznit ces se naredne cetiri godine :roll:
Ok.
BMX1977

#116 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by BMX1977 »

Nebi bilo lose ni Becirevica i Zeljana imati u predsjednistvu. Dodik nam je koristan i nadam se da ce on pobjediti izbore u RS-u ali ne i u predsjednistvu BiH.

Dakle ja sam za:

Ivanic+ Becirevic + Zlatni Ljiljan
Hajvan

#117 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Hajvan »

E cuj nisu dosli na TV debatu….
Picke, a hoce da vode dravu i drustvo…
Last edited by Hajvan on 12/09/2018 21:50, edited 1 time in total.
DonieBrasco

#118 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by DonieBrasco »

BMX1977 wrote:Dakle ja sam za:

Ivanic+ Becirevic + Zlatni Ljiljan
Zar svi normalni ljudi nisu za tu opciju ?
Leverage

#119 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

DonieBrasco wrote:Zar svi normalni ljudi nisu za tu opciju ?
Ima ljudi koji gaje neke iluzije. Jednostavno ne shvataju momenat.

Što bi rek'o jedan britanski lord: Don't dream dreams.
drag_gost

#120 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by drag_gost »

Ivanic - Hadzikadic - Komsic

Kakav SDP, vec su vladali i pokazali se. Neka hvala.
Haris.ba

#121 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Haris.ba »

U jednom carstvu caruje drugarstvo....
Leverage

#122 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Leverage »

Iza sedam gora, iza sedam mora...
drag_gost

#123 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by drag_gost »

U jednom vrtu medju cvijecem...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#124 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by Velkoski »

Možda je ovaj profa i najbolji kandidat, ali realnost kaže da nema ni promil šanse tako da je nekako besmisleno glasati za njega
tvojkomsija

#125 Re: Kandidati iz reda Bosnjackog naroda za Predsjednistvo BiH (ANKETA) IZBORI 2018.

Post by tvojkomsija »

Velkoski wrote:Možda je ovaj profa i najbolji kandidat, ali realnost kaže da nema ni promil šanse tako da je nekako besmisleno glasati za njega
Možda i jest tako, ali ću bit čiste savjesti kad Mirsada zaokružim, znajući da sam uporedio sve kandidate i izabrao najboljeg.
Iskreno gledajući, Denis i Šefik imaju najveće šanse, ali ne da mi se birat manje zlo (Kurto, Murto..) :-?
Locked