Protest nije sporan, način jeste.kiligonzales wrote:Kakva crna sramota protestvovati, sit gladnog ne vidi, sta ti je.
BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
-
emric
#101 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#102 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
kad hanume iz OPĆINA budu protestovale onda ću da pomislim da smo dotakli to famozno dno, do tada prst u uho 
- Maraschino
-
emric
#104 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?

Gledaj majmuna i scene, pa ima li ovo igdje? Je li ovo protest ili ismijavanje države?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- relativno84
#106 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Ah taj narod, bunt se probudi uvijek nekako pred izbore, malo se udara, malo pali zavisno koliko je jaka logistika. Prodju izbori i sve po starom.kiligonzales wrote: i narod svasta trpi... pa ko nas jebe ha ja...
Zajebi.
-
bosanska senzacija
#107 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Zahtjev za objavu zajednickog registra i ukidanje silnih borackih udruzenja se moze podrzati i to je svakako trebalo odavno uraditi.
Traziti skoro 20 godina nakon zavrsetka rata pare za ucesce u istom i ne zasluzuje nista drugo nego pendrek preko ledja.
Medicinski radnici ako nisu zadovoljni platama imaju slobodno trziste i nek se okusaju u realnom sektoru ako misle da zasluzuju vise.
Mi koji nismo na drzavnim jaslama vise ne mozemo biti magarci tegljaci budzetskim uhljupima i kriviti svoja ledja da bi vas vise izdrzavali.
Prva stranka koja izadje sa planom privatizacije, otpustanjem i smanjenjem plata budzetskim parazitima ce imati moj glas.
Do tada udri milicijo.
Traziti skoro 20 godina nakon zavrsetka rata pare za ucesce u istom i ne zasluzuje nista drugo nego pendrek preko ledja.
Medicinski radnici ako nisu zadovoljni platama imaju slobodno trziste i nek se okusaju u realnom sektoru ako misle da zasluzuju vise.
Mi koji nismo na drzavnim jaslama vise ne mozemo biti magarci tegljaci budzetskim uhljupima i kriviti svoja ledja da bi vas vise izdrzavali.
Prva stranka koja izadje sa planom privatizacije, otpustanjem i smanjenjem plata budzetskim parazitima ce imati moj glas.
Do tada udri milicijo.
- Logovan
#108 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Na ulici ovi, na ulici oni, štrajk jedan, štrajk drugi, treći, četvrti, najavljeni protesti prvi, drugi, itd. Nezaposlenost, odlasci omladine i starijih, zdravstvo u lošem stanju, kao i policija, obrazovanje čista nula, itd.
Još malo pa će IZBORI! Znate šta vam je činiti...
Borci, penzioneri, studenti, zaposleni, nezaposleni i svi ostali, ne glasajte za SDA, ne glasajte opet za iste. Pamet u glavu, dobro razmislite. Nemojte se prodavati za 50 KM ili za kesu u kojoj je kila šećera, kafa, sok i čokolada. Ne nasjedajte na obećanja trenutnih političara koji su nam skrojili ovakvu državu.
Još jednom, pamet u glavu.
Još malo pa će IZBORI! Znate šta vam je činiti...
Još jednom, pamet u glavu.
Last edited by Logovan on 05/09/2018 16:05, edited 1 time in total.
- beni-bu-man
#109 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Ma hajde cemu drama proslo je 16:00 sad ce svi kuci
-
kiligonzales
#110 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Ako te zanima kako to rade drugi... 10 sati protesta iz Hamburga protiv samita G20. Pogledaj od 5 sata na preskake do kraja.emric wrote:Protest nije sporan, način jeste.kiligonzales wrote:Kakva crna sramota protestvovati, sit gladnog ne vidi, sta ti je.
https://www.youtube.com/watch?v=pzEiWvSzQ3A
A kako to rade Rumuni protiv korumpiranih političara...
https://www.youtube.com/watch?v=N0w9zuRTvfM
Ovo kod nas je protescic
-
emric
#111 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
To su ozbiljni protesti, a ne ko ove nakaze što se valjaju ko mrtvaci, ne zna se ni ko su ni šta hoće.kiligonzales wrote:Ako te zanima kako to rade drugi... 10 sati protesta iz Hamburga protiv samita G20. Pogledaj od 5 sata na preskake do kraja.emric wrote:Protest nije sporan, način jeste.kiligonzales wrote:Kakva crna sramota protestvovati, sit gladnog ne vidi, sta ti je.
https://www.youtube.com/watch?v=pzEiWvSzQ3A
A kako to rade Rumuni protiv korumpiranih političara...
https://www.youtube.com/watch?v=N0w9zuRTvfM
Ovo kod nas je protescic
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#112 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Sad će ovi forumaši doma pa će sutra oko osam da kukaju kako im je bila gužva zbog nekakve stoke koja blokira cestebeni-bu-man wrote:Ma hajde cemu drama proslo je 16:00 sad ce svi kuci
- beni-bu-man
#113 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
zato ja radim do 6Velkoski wrote:Sad će ovi forumaši doma pa će sutra oko osam da kukaju kako im je bila gužva zbog nekakve stoke koja blokira cestebeni-bu-man wrote:Ma hajde cemu drama proslo je 16:00 sad ce svi kuci![]()
- Maraschino
#114 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
sve 5bosanska senzacija wrote:Zahtjev za objavu zajednickog registra i ukidanje silnih borackih udruzenja se moze podrzati i to je svakako trebalo odavno uraditi.
Do tada udri milicijo.
- O'zone
- Globalni moderator
#115 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
beni-bu-man wrote:Ma hajde cemu drama proslo je 16:00 sad ce svi kuci
-
DonieBrasco
#116 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Vec su ovi kupljeni za paket hrane, neko mizerno povecanje prihoda i obecanje da ce biti bolje.
- dobojlija81
-
hAZNADAR
#118 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Ispadose cetnici veci patrioti.
- beni-bu-man
#119 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
rekoh ja mrtav pjan
-
espn
#120 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Država samu sebe ismijava.emric wrote:
Gledaj majmuna i scene, pa ima li ovo igdje? Je li ovo protest ili ismijavanje države?
- Prpa.ba
#121 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Moze kljuc na temu.JThomas wrote:ukratko - stubovi vlasti traže povišicu da bi to i ostali.
- mali Ninja
#122 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
slucajno naletim na clipove "dernek turbe", "teferic vitez".... i tamo sam vidio dosta boraca, sve veterani, gldajuci to na youtube sam pomislio da mozda ne bi bilo lose da neki ratic malo procesagija ove prostore...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#123 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
smiju nam se djeca na youtubeemric wrote:
kakvi levati
ovo ko kakav umjetnički performans???
-
emric
#124 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
Ovo može ići skupa sa slikama pijanih Rusa koji vise s klupa i valjaju se po trotoarima.Black swan wrote:smiju nam se djeca na youtubeemric wrote:
kakvi levati
ovo ko kakav umjetnički performans???
- славянин
#125 Re: BORCI NA ULICI, DOKTORI I POLICIJA U ŠTRAJKU, JE LI OVO DNO?
A ko ce policiju pendrecitmali_balon wrote:Treba marisat sve redom bubrege odvaljivat......sad ce oktobar ako ih ovi pendreci nisu dozvali ne znam sta ih moze dozvat......i doktore treba namlatit