Kvalifikacije za EP: Španija - BiH 1:1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skeptik

Post by skeptik »

picka mu materina sudijska.
baja_honolulu

Post by baja_honolulu »

Srbija je na svjetskom prevenstvu!
ovim su se spanci definitivno oprostili od prvog mjesta.
ovejaraS

Post by ovejaraS »

ne brinite, da slucajno Spanci nisu dali gol tada - dali bi ga za pola sata jer sudija ne bi svirao kraj sve dok ga ne bi dali.

FIFA mora platiti za ovu namjestaljku :x
gavrilo

Post by gavrilo »

ovejaraS wrote:ne brinite, da slucajno Spanci nisu dali gol tada - dali bi ga za pola sata jer sudija ne bi svirao kraj sve dok ga ne bi dali.

FIFA mora platiti za ovu namjestaljku :x
ma platice kurac...

oni ce okrenut' pricu pa ce platit za "namjestaljku" sto smo mi vodili 1:0 90' ... mamicu im jebem :x :x :x
Frutek

Post by Frutek »

eeeeeeee pa 7 minuta produžit utakmicu, pa to je nečuveno :x Pa po pravilima fudbala smije maximalno produžiti 5 minuta, pička mu materina sudijska :x :x Jebem li mu onu ćelu svjetlucavu :x

Na ovo se moramo žaliti, ovo se iz aviona moglo vidit da nešto nije u redu, ovo još nisam vidio, ovako otvorenu namještaljku, da sudija čeka da ovi daju gol, ma mamu mu jebem :x :x :x
mr_orange

Post by mr_orange »

Pichka im materina, fakat nema smisla. Ovo je korupcija čista, i to u sred FIFE. :x Poludio sam!
stidljiv

Post by stidljiv »

baja_honolulu wrote:Srbija je na svjetskom prevenstvu!
hebes srbiju boli me k.... za njih...

onog sudiju treba ubiti mater mu....produzio 7 minuta i 2 crvena uz 10 000 zutih kartona...nevjerovatno...
Tony Montano

Post by Tony Montano »

Hajmo Bosno, Bosno, Bosno...ma hajmo u kurac...
JBT

Post by JBT »

Kurcevi i palcevi!!

:x :x :x :x
Tony Montano

Post by Tony Montano »

Jesmo li me igrali u bunkeru od kada smo poveli?
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

ma platit ce al' u kurcu.... :x

Image

daboga izgorio... majku mu imperijalisticku nabijem...
bosanski mrki

Post by bosanski mrki »

tako je to...kad si mali - svak te handri...
da je kojim slucajem bila engleska il' njemacka umjesto nas, svir'o bi sudija kraj u 88. min. da je trebalo...
cuj produzio sest minuta, a gol pau u 97. i jos se igralo dvije minute poslije toga...cudno, cudno... :x
fadil schtil

Post by fadil schtil »

stidljiv wrote:
baja_honolulu wrote:Srbija je na svjetskom prevenstvu!
hebes srbiju boli me k.... za njih...

onog sudiju treba ubiti mater mu....produzio 7 minuta i 2 crvena uz 10 000 zutih kartona...nevjerovatno...
ma mi smo pehovi vec tradicionalno.
nego hajd da malo sanjamo! sta bi bilo da smo dobili, fakat kakva bi bila tabela
gavrilo

Post by gavrilo »

bosanski mrki wrote:tako je to...kad si mali - svak te handri...
da je kojim slucajem bila engleska il' njemacka umjesto nas, svir'o bi sudija kraj u 88. min. da je trebalo...
cuj produzio sest minuta, a gol pau u 97. i jos se igralo dvije minute poslije toga...cudno, cudno... :x
uvjek sam mrzio spance i zabara na prvenstvima... al' sad ih jos vise mrzeim :x :x :x :x :x
mr_orange

Post by mr_orange »

Jebo mater, pa onaj ćelavi kreten bi produžio do ujutro da nam dadnu gol, još je malo falilo da nam istjera još ponekog igrača. Dabogda mu djeca unazad hodala. :x
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Tony Montano

Post by Tony Montano »

Kakva bi bila tabela?
Nas i Srba 300 miliona, nidje spanaca ni ostalih...
Frutek

Post by Frutek »

gavrilo wrote:
bosanski mrki wrote:tako je to...kad si mali - svak te handri...
uvjek sam mrzio spance i zabara na prvenstvima... al' sad ih jos vise mrzeim :x :x :x :x :x
Vječiti manekeni i jedni i drugi, jebem im mater manekensku, korupcijsku :x :x
car-x

Post by car-x »

smijem se sam sebi, ali sam upravo piso na neki kontakt mail sa fifine stranice..

jebo im onaj sudija majku u picku..
djiberka

Post by djiberka »

Nista, tolika uzbudjenost i nada. Konacno i mi da se ukljucimo u igru kan ono na kraju 1:1, i to u 97 minuti, pa gdje to jos ima. :x :shock: :(

Al´ valjda ce bit´ bolje.
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

nisam siguran da znate uopce sta pricate a vjerujem da ce se slicna prica vasoj

ponoviti i slijedece generacije
pa islijedece nakon nje itd

svi su vam krivi jer ne zelite shvatit da nemate muda priznati da smo
ljudi koji uvijek nose osjecaj nize vrijednosti ma gdje da smo

e otprilike uspjeh prati samo one koji su istrajni i hrabri

a mi nemamo ni jedno ni drugo

a onaj glupak beslija volio bi momka pitat sto je onoliko nervozan
gavrilo

Post by gavrilo »

car-x wrote:smijem se sam sebi, ali sam upravo piso na neki kontakt mail sa fifine stranice..

jebo im onaj sudija majku u picku..
ma trebamo da ih ugusimo s mailovima... :x :x :x

kol'ko nas ima? 4,5 mil? :x :x :x :x
mr_orange

Post by mr_orange »

Hajmo ljudi pišite mejl stoci, da je ovo bruka šta nam uradiše.

[email protected]
mostarac

Post by mostarac »

Ovo je izvjestaj koji sam pisao na drugom forumu dijasporcima koji nisu mogli da gledaju utakmicu. Pisan je hladne glave i realno

Ovako bicu realan i probat cu da opisem sta se desavalo na terenu.
Ja sam gledao utakmica, ali utakmice u kojoj jedna ekipa ima vise srece nisam gledao. Za ilustraciju spanci su izveli 25 kornera, a mi ni jedan. 3 puta smo imali ozbiljniji napad, a gol smo dali nakon katastorfalne greske odbrambenog igraca Spanije. U prvom poluvremenu najbolji igrac BiH je bio Barabrez, koji je tri puta tako ispao da nije bilo normalno, a ako je on bio najbolji mozete misliti kakvi su bili ostali. Ipak Barabarez je igrao srcem i najbolje sto moze i igra libera mu zaista ne lezi. Dakle u prvom poluvremenu nismo presli pole kako treba i imali smo dva suta od kojih je jedan zavrsio u golu, a Spanci prolazili ko pored basluka. U drugom poluvremenu igramo puno puno bolje. Bajramovic i Barbarez, pa i Beslija igraju fenomenalno, ali zaista tako i ne mogu se prepoznati u odnosu na prvo poluvrijeme. Spanci vise ne prolaze onako kako su prolazili u prvom dijelu, ali igra viktorije, tj. igra na jedan gol se i dalje nastavlja. Sto se vise blizi kraj spanci su sve nervozniji, a nasi zadrzavaju i vise nego sto trebaju i redom dobijeju zute zbog zadrzavanja. Halilovic dobija zuti, a nakon 3-5 minuta i crveni karton zbog simulacije penala. Sudija sudi odlicno i ne moze mu se nista prigovoriti. I prije nego sto ce objaviti koliko je utakmica produzena rekao sam ukucanima da ce produziti minimum 5 minuta, jer nasi su otezali toliko da nije bilo normalno. I sudija je pokazao 6 minuta produzetka, a po meni sasvim opravdano. Branimo se i naprosto kao da je gol zazidan. Ja mislim da ce spanci vise sanjati sta su promasivali, nego sto cemo se mi sjecati gola u 8. minuti nastavka. Ono sta Spancima nije ulazilo u gol normalan covjek ne moze vjerovati. Tolja je u drugom poluvremenu branio vrhunski. 6. minut nastavka korner za Spance i Casilas je u sesnestercu branimo se i izbijamo loptu, a Beslija koji vec ima zuti karton na poli Spanaca loptu koja je izbijena i pada mu na glavu u duelu sa jednim spanskim igracem udara namjerno rukom i dobija crveni karton. Sad je vec sedmi minut nastavka istekao, a Baka trazi od sudije da svira kraj jer je to trebao uciniti vec prije minutu. Izvodi se enac koji je skrivio Beslija izbijamo loptu koja se opet vraca nazad u nas sesnaesterac a Raul je spusta glavom za ne znam kojeg igraca koji postize pogodak. Nakon cega sudije kad smo poveli loptu s centra svira kraj. Mislim da ne trebamo sudiju kriviti jer je stvarno sudio dobro, a mi smo po prikazanoj igri trebali primiti najmanje 7-8 komada, jer toliko su puta Spanci fulali nemoguce uz jos sisjaset suteva na gol i polusansi. Eto opet se nismo kvalifikovali uz incident:

Igrac Zrinjskog Vidic je za vrijeme intoniranja BH himne jednu ruku drzao na srcu, a drugu na guzici. Cini mi se da je bio jos jedan igrac, ali za njeg nisam siguran. Vidica sam odmah poznao jer je isto grmalj. Kamera je to lijepo snimila.
glasnost

Post by glasnost »

mogli su se na kraju vala i pobit :x ja ne bih mogao izdrzat onu nepravdu :x mislim da bi im narod to halalio :x

:D
Last edited by glasnost on 09/06/2005 00:30, edited 1 time in total.
Post Reply