Iluminati skandal u Engleskoj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bloo
Globalna šefica

#101 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by Bloo »

handžar88 wrote:
Bloo wrote:
Prije nego odgledam video...spominju li se iluminati?
Ne
Pa kakve veze ima sa temom?
handžar88

#102 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by handžar88 »

triconja wrote:
Bloo wrote:
Prije nego odgledam video...spominju li se iluminati?
Tako je dobar video da kad sam htio da stavim slusalice na usi da je otpo onaj hepek sto pusta zvuk u uho bona, moram selotejpom popravljat :lol:
Koji humor covjece :shock: :shock: .. jesi razmisljo da postanes stand up komicar?
SmokingMan

#103 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by SmokingMan »

triconja wrote:
SmokingMan wrote:Ko ne vjeruje neka se obrati Miroljubu Petroviću,on ionako na svako glupo pitanje ima još nevjerovatno gljuplji odgovor. :D
Kae ides pod mac bato :lol: :lol: :lol:
Petrović = Dedždžal. :D
asker

#104 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by asker »

Ja, Stephen Colbert i jos vjerovatno milioni ljudi na planeti mislimo da Donald hebe Ivanku od djetinjstva. Brutalno zvuci znam, al' zuco je najodgovorniji za to. Jel' mason ili iluminat manje je bitno. Bolesnih ljudi ima, ima i u Bosni. Navedoh onaj primjer kod nas gdje su roditelji bukvalno ubili dijete od batina, cini mi se trogodisnjaka. Dobilo i sudski epilog. Oni Romi iz Njemacke sto su zivjeli negdje kod Kalesije silovali djevojku od ranih dana, iznajmljivali drugima, hranili splacinama, ophodili se kao premu psu lutalici i gore.

Al' haj'mo mi hihi hoho iluminati masoni, vidi mu glave.
triconja

#105 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by triconja »

handžar88 wrote: Koji humor covjece :shock: :shock: .. jesi razmisljo da postanes stand up komicar?
Pa jaro eto popravio sam kvar selotejpom, a ja sam sa humorom na vi. :thumbup:
handžar88

#106 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by handžar88 »

Bloo wrote:
handžar88 wrote: Ne
Ima sa seskualnim iskoristavanjem djece od strane uticajnih, bogatih i sistemom zasticenih grupa i pojedinaca.. iluminati il kako god da ih nazoves su ti samo vrh tog sistema i daleko od javnosti.
klosar pravi

#107 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by klosar pravi »

asker wrote:Ja, Stephen Colbert i jos vjerovatno milioni ljudi na planeti mislimo da Donald hebe Ivanku od djetinjstva. Brutalno zvuci znam, al' zuco je najodgovorniji za to. Jel' mason ili iluminat manje je bitno. Bolesnih ljudi ima, ima i u Bosni. Navedoh onaj primjer kod nas gdje su roditelji bukvalno ubili dijete od batina, cini mi se trogodisnjaka. Dobilo i sudski epilog. Oni Romi iz Njemacke sto su zivjeli negdje kod Kalesije silovali djevojku od ranih dana, iznajmljivali drugima, hranili splacinama, ophodili se kao premu psu lutalici i gore.

Znam masu ljudi koji su pricali isto kao Donald u vezi svoje kčerke i ono što je suština je ništa više nego kompliment kompliment koji je trebao držat za tebe al eto..
Problem su likovi poput tebe koji se hvataju za svaku slamku i vjeruju svaku glupost koju ti plasiraju.
Pogotovo retardirani Stephen Colbert koji ne vidi dalje od svog nosa vec svaku emisiju Trumpa pljuje.

Da završim s tim da me ne zanima da li ce bilo koji od njih dvojice živjeti naredni minut.
insomnia78

#108 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by insomnia78 »

Image
handžar88

#109 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by handžar88 »

triconja wrote:
handžar88 wrote: Koji humor covjece :shock: :shock: .. jesi razmisljo da postanes stand up komicar?
Pa jaro eto popravio sam kvar selotejpom, a ja sam sa humorom na vi. :thumbup:
Ne znam, ja se evo jos uvijek smijem.. kakav komentar, koja lucidnost :shock:
Mislim da zasluje jos jednom da ga ponovimo
Tako je dobar video da kad sam htio da stavim slusalice na usi da je otpo onaj hepek sto pusta zvuk u uho bona, moram selotejpom popravljat :lol:
Svaka cast!
Last edited by handžar88 on 02/08/2018 00:11, edited 1 time in total.
klosar pravi

#110 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by klosar pravi »

handžar88 wrote:
Bloo wrote:
handžar88 wrote: Ne
Ima sa seskualnim iskoristavanjem djece od strane uticajnih, bogatih i sistemom zasticenih grupa i pojedinaca.. iluminati il kako god da ih nazoves su ti samo vrh tog sistema i daleko od javnosti.

Npr ovo što ona prica uopšte nije bitno da li čita s kamere ili ne, ovo se dešava i to su cinjenice.
Na internetu Dark Web imaš djecu koja su na kamerama i koja se vode kao nestala.
SmokingMan

#111 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by SmokingMan »

Za zločin nisu potrebni iluminati,potreban je samo nerazuman čovjek.
dale cooper

#112 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by dale cooper »

Ostavite Colberta van ove rasprave zar vam ništa nije sveto. :| :D
MarlboroGold

#113 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by MarlboroGold »

Ne znam je li neko primjetio, ali čovjek koji se obraća djetetu nije psiholog ili slično, a valjda bi po defaultu trebao biti u ovakvim slučajevima... dovoljno je to da se shvati da nešto ne štima u cijelom videu.
klosar pravi

#114 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by klosar pravi »

SmokingMan wrote:Za zločin nisu potrebni iluminati,potreban je samo nerazuman čovjek.

Ne možeš nazvati njih nerazumnim da jebi mi sve po spisku, al' njemu je to normala kao što je tebi ovo nenormalno.
A nije da ih nema po desetine miliona takvih..

Svijet je otišao u pičku materinu otkad je prvi covjek drugog ubio kamenom.
sarajlija120

#115 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by sarajlija120 »

Image
klosar pravi

#116 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by klosar pravi »

MarlboroGold wrote:Ne znam je li neko primjetio, ali čovjek koji se obraća djetetu nije psiholog ili slično, a valjda bi po defaultu trebao biti u ovakvim slučajevima... dovoljno je to da se shvati da nešto ne štima u cijelom videu.

Koliko sam primjetio 10tak minuta sve ukupno što sam gledao je lik je psiholog za djecu u školi.
Bloo
Globalna šefica

#117 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by Bloo »

klosar pravi wrote: Npr ovo što ona prica uopšte nije bitno da li čita s kamere ili ne, ovo se dešava i to su cinjenice.
Na internetu Dark Web imaš djecu koja su na kamerama i koja se vode kao nestala.
A uopste nije tesko dostupno za bilo koga sa čak i elementarnim znanjem o darknetima...što je užasno.

Ja ga upitah više zbog toga da li sada diskutujemo o postojanje organiziranih pedofilskih lanaca koje niko nije negirao ili smo i dalje u X files fazonu sa iluminatim i tajnim rukovanjem.
triconja

#118 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by triconja »

Bloo wrote: A uopste nije tesko dostupno za bilo koga sa čak i elementarnim znanjem o darknetima...što je užasno.

Ja ga upitah više zbog toga da li sada diskutujemo o postojanje organiziranih pedofilskih lanaca koje niko nije negirao ili smo i dalje u X files fazonu sa iluminatim i tajnim rukovanjem.
Jesi li ti ikad zalazila u te duboke vode bez misica i slaufa?
SmokingMan

#119 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by SmokingMan »

klosar pravi wrote:
SmokingMan wrote:Za zločin nisu potrebni iluminati,potreban je samo nerazuman čovjek.

Ne možeš nazvati njih nerazumnim da jebi mi sve po spisku, al' njemu je to normala kao što je tebi ovo nenormalno.
A nije da ih nema po desetine miliona takvih..

Svijet je otišao u pičku materinu otkad je prvi covjek drugog ubio kamenom.
Ako malo više oberatiš pažnju na ljude dok hodaš ulicom,primjetit češ da svaka 5 osoba u prosjeku doslovno razgovara sama sa sobom,ne samo to primjetit ćeš kako je sve više usamljenih ljudi oko tebe.
Bloo
Globalna šefica

#120 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by Bloo »

triconja wrote:
Bloo wrote: A uopste nije tesko dostupno za bilo koga sa čak i elementarnim znanjem o darknetima...što je užasno.

I plead 5th...
MarlboroGold

#121 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by MarlboroGold »

klosar pravi wrote:
MarlboroGold wrote:Ne znam je li neko primjetio, ali čovjek koji se obraća djetetu nije psiholog ili slično, a valjda bi po defaultu trebao biti u ovakvim slučajevima... dovoljno je to da se shvati da nešto ne štima u cijelom videu.

Koliko sam primjetio 10tak minuta sve ukupno što sam gledao je lik je psiholog za djecu u školi.
Vrati se još jednom na početak... u pitanju je policajac... dakle odmah se dalo skontati da tu nešto ne štima.
handžar88

#122 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by handžar88 »

Bloo wrote:
klosar pravi wrote: Npr ovo što ona prica uopšte nije bitno da li čita s kamere ili ne, ovo se dešava i to su cinjenice.
A uopste nije tesko dostupno za bilo koga sa čak i elementarnim znanjem o darknetima...što je užasno.

Nisu to obicni pedofilski lanci.. to je neki visi nivo, ti ljudi nikad nece zavrsit iza resetaka, to su politicari, bankari i drugi najbogatiji ljudi u drustvu, zasticeni sistemom. Na vrhu sistema su ti iluminati ili kojim god drugim imenom ih nazvali, a ne mozemo ni zamislit sta tek oni rade.
triconja

#123 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by triconja »

Bloo wrote:
triconja wrote:

I plead 5th...
Kae radoznalost je ubila macku, zato je bolje to ne cackati. Zamisli da naletis na tutorijal programiranja AI-a i da postanes CEO skyneta moja ti, ne treba ti to :lol:
asker

#124 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by asker »

klosar pravi wrote:
asker wrote:Ja, Stephen Colbert i jos vjerovatno milioni ljudi na planeti mislimo da Donald hebe Ivanku od djetinjstva. Brutalno zvuci znam, al' zuco je najodgovorniji za to. Jel' mason ili iluminat manje je bitno. Bolesnih ljudi ima, ima i u Bosni. Navedoh onaj primjer kod nas gdje su roditelji bukvalno ubili dijete od batina, cini mi se trogodisnjaka. Dobilo i sudski epilog. Oni Romi iz Njemacke sto su zivjeli negdje kod Kalesije silovali djevojku od ranih dana, iznajmljivali drugima, hranili splacinama, ophodili se kao premu psu lutalici i gore.

Znam masu ljudi koji su pricali isto kao Donald u vezi svoje kčerke i ono što je suština je ništa više nego kompliment kompliment koji je trebao držat za tebe al eto..
Problem su likovi poput tebe koji se hvataju za svaku slamku i vjeruju svaku glupost koju ti plasiraju.
Pogotovo retardirani Stephen Colbert koji ne vidi dalje od svog nosa vec svaku emisiju Trumpa pljuje.

Da završim s tim da me ne zanima da li ce bilo koji od njih dvojice živjeti naredni minut.
Naravno, 'ta ce Colbert pored Kolsara Pravog zivog.

:roll:
klosar pravi

#125 Re: Iluminati skandal u Engleskoj

Post by klosar pravi »

handžar88 wrote:
Bloo wrote:

Nisu to obicni pedofilski lanci.. to je neki visi nivo, ti ljudi nikad nece zavrsit iza resetaka, to su politicari, bankari i drugi najbogatiji ljudi u drustvu, zasticeni sistemom. Na vrhu sistema su ti iluminati ili kojim god drugim imenom ih nazvali, a ne mozemo ni zamislit sta tek oni rade.

Vidiš ti moras ici iz krajnosti u krajnost da ih štiti država.

Da jesu obicni pedofilski lanci eh sad ako u njima ima advokata, doktora i ostalog to su druge stvari.
Npr nedavno citam uhapšen u ringu advokat, profesor..

I znaš kako mediji spinuju?
Kao da je u najmanju ruku jedna cijela škola profesora ukljucena u taj lanac što je naravno daleko od istine.
Dakle kad pricamo o senzacionalističkim naslovima.
Post Reply