Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kudrilo
#101 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ekskluzivno! Domagoj Vida ne miruje! Hrvatski bek podijelio vitre i uplatio hatma dovu za rahmetli Aliju Izetbegovića.
Ono što je uradio napadač Hrvatske će vas sve šokirati! Andrej Kramarić započeo izgradnju džamije u Konjevića Polju!
Izbornik Dalić poručio: Na stranu fudbal, nanu Fatu Orlović niko neće istjerati iz njene kuće, taman se ja morao vraćati iz Rusije! Salkiću stidi se!
Evo za zelene portale, da nastave širiti laži u istom ritmu.
Ono što je uradio napadač Hrvatske će vas sve šokirati! Andrej Kramarić započeo izgradnju džamije u Konjevića Polju!
Izbornik Dalić poručio: Na stranu fudbal, nanu Fatu Orlović niko neće istjerati iz njene kuće, taman se ja morao vraćati iz Rusije! Salkiću stidi se!
- MarlboroGold
#102 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Giroud je spor, ali zna zabiti nevjerovatne golove...
Ovdje nema još nekih dobrih golova... recimo kad je zvezdi na marakani zabio, volley unitedu itd.
Sve u svemu navijam za Hrvatsku... ipak imam 50% njihove krvi u sebi, pa bi bio red
Ovdje nema još nekih dobrih golova... recimo kad je zvezdi na marakani zabio, volley unitedu itd.
Sve u svemu navijam za Hrvatsku... ipak imam 50% njihove krvi u sebi, pa bi bio red
- AmiĐa_Idriz
#103 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Moram spomenuti fenomen Maria Mandžukića. Postoji li velika i važna utakmica u njegovoj karijeri u kojoj je zakazao? Nevjerovatno, možda fudbalski ne najtalentovaniji igrač, ali nevjerovatno kako ostalim stvarima to nadoknađuje.
Smijem se kladiti da ga zabija Francuzima.
- Riddle
#105 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Prosto igrac za velike utakmice. Kao sto je naprimjer Drogba bio.AmiĐa_Idriz wrote:Moram spomenuti fenomen Maria Mandžukića. Postoji li velika i važna utakmica u njegovoj karijeri u kojoj je zakazao? Nevjerovatno, možda fudbalski ne najtalentovaniji igrač, ali nevjerovatno kako ostalim stvarima to nadoknađuje.
-
omar little
#106 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ima nosurdu za gol da je to strasno.
- zomri
#107 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne bih rekao da je kod njega samo "nos" u pitanju, oznoji se on pošteno za svaki od golova. Ako u Hrvatskoj igri generalno ima stihije, u Mandžukićevoj i Rebićevoj igri je ima najmanje.
-
Fudo387
#108 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ko je kondicioni trenet Hrvatima?
Sinoc na foxu vele da se NY Giants raspituju za njega.
Sinoc na foxu vele da se NY Giants raspituju za njega.
Last edited by Fudo387 on 12/07/2018 14:44, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#109 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Trce ko ludi.broz pretrco rekord prvenstva 16km..
Trcace i u finalu jos vise sto posto.jedna tekma sve je moguce.
Zabija modric perisis i mandzo u finalu 3.1 zA hrvatsku
-
Fudo387
#110 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Baksuziras ljudima namjerno da ih galski pjetlovi raskuju k’o supu.sumirprimus wrote:Trce ko ludi.broz pretrco rekord prvenstva 16km..
Edit: alzirsko-marokanski pjetlovi plus dvije galske kokosi.
-
radostan dan
#111 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
- zlo zlo
#112 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
mandžo je pravi bosanski teretni konj, genetika je čudo izgleda, što više skaču po njemu, šutiraju ga, ozljeđuju, više i pokazuje gura i gura dalje. Dok ga ignoriraju, niti ga nema.
-
Fudo387
#113 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Radosni, kako ti ovo prezivljavas?radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
Meni su vec dodijali, ako uzmu nema me bar sest mjeseci.
- AmiĐa_Idriz
#114 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nema crne odore ovaj put...radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
-
omar little
#115 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
nisam nigdje rekla da je to jedino. samo komentiram njegov taj ability.zomri wrote:Ne bih rekao da je kod njega samo "nos" u pitanju, oznoji se on pošteno za svaki od golova. Ako u Hrvatskoj igri generalno ima stihije, u Mandžukićevoj i Rebićevoj igri je ima najmanje.
- zlo zlo
#116 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
u pobjedničkom nizu se nikad ne mijenja dres, zbog praznovjerja. Sigurno se igra u ovom crno-plavom.
-
Fudo387
#117 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Doduse, ovi hosovski su im ljepsi od stolnjaka, al haj sad.
-
radostan dan
#118 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
jesam ti ja reko još protiv rusa, ne šilji za rvate, otiće u finale, neće se moć živjeti od njih... a ti zapeo - kockasti, kockasti, ne mogu ja za ruse, priviđaju mi se freske i krmetina, to ti mene oš da navratiš...Fudo387 wrote:Radosni, kako ti ovo prezivljavas?radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
i eto ti ga sad..
vazdan plačem, iz špajza kuckam, bijeli dan me ne vidi.
kako ćeš se ti izboriti, ne znam.
-
radostan dan
#119 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
nema kurac, završiće preko vatikana...AmiĐa_Idriz wrote:Nema crne odore ovaj put...radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
-
Fudo387
#120 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Jest, bio si u pravu...al ko bi opet Mufida trpio da su Rusi prosli, falim te boze, nema ga kako su ispali.radostan dan wrote:jesam ti ja reko još protiv rusa, ne šilji za rvate, otiće u finale, neće se moć živjeti od njih... a ti zapeo - kockasti, kockasti, ne mogu ja za ruse, priviđaju mi se freske i krmetina, to ti mene oš da navratiš...Fudo387 wrote:Radosni, kako ti ovo prezivljavas?radostan dan wrote:daklem, kao što sam i napisao 15 minuta prije početka utakmice engleska-hrvatska...krucijalno je u kojim dresovima će kockasti istračati.
i eto ti ga sad..
vazdan plačem, iz špajza kuckam, bijeli dan me ne vidi.
kako ćeš se ti izboriti, ne znam.
-
channel10
#121 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
kudrilo wrote:Ekskluzivno! Domagoj Vida ne miruje! Hrvatski bek podijelio vitre i uplatio hatma dovu za rahmetli Aliju Izetbegovića.
-
°u°
#122 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Koliko Rusa igra u Realu, Barci, Juveu... Marokanaca, Iranaca, Japanaca, Korejanaca, Islanđana i svih ostalih koji su zabiberili velikim? Ne moramo maštat o finalima, ali o pokojem kvalifikovanju više na velika takmičenja i kojem prolasku grupe nije nemoguće.PeppermintSA wrote:Najsmješniji su mi ovi bh. i srpski mudroseri koji objašnjavaju kako mi iz okruženja trebamo da učimo od Hrvata kako se igra za državni dres. Gospodo, nisu Hrvati u finalu SP zato što 10 puta više ginu od naših igrača, nego zato što u ekipi imaju zvijezde Real Madrida, Barcelone, Juventusa, Liverpoola, Intera...dok mi pišemo ode o nekakvom Prevljaku koji igra za Mattersburg. To je sva suština.
Mi se moramo pitati zašto su Hrvati u stanju izbaciti toliko vrhunskih igrača da mogu sastaviti reprezentaciju u kojoj igrač Real Madrida ne uđe ni minutu u polufinalu SP. Mi ne stvaramo igrače, dok je Hrvatska izrasla u zemlju koja je rame uz rame sa Brazilom i Španijom kad je riječ o stvaranju igrača.
Do prije nekoliko mjeseci su susjedi bili na rubu ispadanja. Promjenili su trenera i uspjeli. Zadnji i jedini put su prije ovog prošli grupu '98.
Jašta da možemo učiti i od njih, kao i mnogih drugih s ovog prvenstva koji imaju manje zvijezda od nas a pokazali su na prvenstvu da se može kad se hoće.
-
PeppermintSA
#123 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Upravo trebamo maštati o tome da imamo igrače po Realu, Barceloni, Juveu, a ne se ugledati na Island od 300.000 stanovnika. To je poenta. Umjesto da u nebesa dižemo polovnjake poput Prevljaka, trebali bi smo neki sistem ovdje uspostaviti jer imamo apsolutno iste genetske predispozicije kao i Hrvati.°u° wrote:Koliko Rusa igra u Realu, Barci, Juveu... Marokanaca, Iranaca, Japanaca, Korejanaca, Islanđana i svih ostalih koji su zabiberili velikim? Ne moramo maštat o finalima, ali o pokojem kvalifikovanju više na velika takmičenja i kojem prolasku grupe nije nemoguće.PeppermintSA wrote:Najsmješniji su mi ovi bh. i srpski mudroseri koji objašnjavaju kako mi iz okruženja trebamo da učimo od Hrvata kako se igra za državni dres. Gospodo, nisu Hrvati u finalu SP zato što 10 puta više ginu od naših igrača, nego zato što u ekipi imaju zvijezde Real Madrida, Barcelone, Juventusa, Liverpoola, Intera...dok mi pišemo ode o nekakvom Prevljaku koji igra za Mattersburg. To je sva suština.
Mi se moramo pitati zašto su Hrvati u stanju izbaciti toliko vrhunskih igrača da mogu sastaviti reprezentaciju u kojoj igrač Real Madrida ne uđe ni minutu u polufinalu SP. Mi ne stvaramo igrače, dok je Hrvatska izrasla u zemlju koja je rame uz rame sa Brazilom i Španijom kad je riječ o stvaranju igrača.
Do prije nekoliko mjeseci su susjedi bili na rubu ispadanja. Promjenili su trenera i uspjeli. Zadnji i jedini put su prije ovog prošli grupu '98.
Jašta da možemo učiti i od njih, kao i mnogih drugih s ovog prvenstva koji imaju manje zvijezda od nas a pokazali su na prvenstvu da se može kad se hoće.
- GandalfSivi
#124 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Francuzi po meni jesu najkompletnija ekipa prvenstva, ali jos mi nije jasno kako su Hrvati uspjeli napraviti onakav comeback od pocetka drugog poluvremena protiv Engleza, tako da ih ni pod razno ne bih stavio u podredjen polozaj.
U svakom slucaju, kao i do sada, navijam za susjede...
U svakom slucaju, kao i do sada, navijam za susjede...
-
Crvena Tifoza
#125 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
PeppermintSA wrote:
Upravo trebamo maštati o tome da imamo igrače po Realu, Barceloni, Juveu, a ne se ugledati na Island od 300.000 stanovnika. To je poenta. Umjesto da u nebesa dižemo polovnjake poput Prevljaka, trebali bi smo neki sistem ovdje uspostaviti jer imamo apsolutno iste genetske predispozicije kao i Hrvati.
Rad sa djecom i samo rad, rad, rad.
Organizovati turnire svaki dan, raditi sa djecom. Ulagati u mlađe kategorije. Nek se djeca i omladina dive nekom potezu na terenu, a ne ukusima nargile.