RULOF

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
belfy

#101 Re: RULOF

Post by belfy »

i sta ka'e, ne znam crtati, ali mogu biti vandal, a onda prica kako se time "ponosi". iako vandal po definiciji znaci nekoga ko unistava vrijednost. koji idiot moras biti da se ponosis time sto unistavas? veci idiot mozes samo biti da takvo nesto podrzavas valjda...
O'zone
Globalni moderator

#102 Re: RULOF

Post by O'zone »

Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”

» Njanjavi

Mjesec
Forumerrer

#103 Re: RULOF

Post by Forumerrer »

Ovima koji podrzavaju ovog idiota i njemu slicne od sveg srca zelim da im se doticni potpise na privatnu kucu ili auto pa da im bude simpa iz prve ruke.

Poslao bi ja ovog majmuna da 5 godina kopa tunel.
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#104 Re: RULOF

Post by Faruk »

mali jomu wrote:nije zao, nije pokvaren, ne konta nista lose....
osim sto je unakazio stotine fasada
Faruk

#105 Re: RULOF

Post by Faruk »

Njanjavi wrote: sarao sam i ja, sarat cu, pojedi se od muke, ne mozes nam nista :)
taj rulof se potpisao na moju garazu
tako da te price "ne saram po tudjoj imovini" ne piju vode
da sam te upratio kako mi saras po garazi, i tebe i tog ti jarana, pitao bi te (nogama u glavu) mogu li ti ista :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#106 Re: RULOF

Post by Alfons Kauders »

Faruk wrote:
Njanjavi wrote: sarao sam i ja, sarat cu, pojedi se od muke, ne mozes nam nista :)
da sam te upratio kako mi saras po garazi, i tebe i tog ti jarana, pitao bi te (nogama u glavu) mogu li ti ista :lol: :lol: :lol:
Sto odgovaras liku koji je fulo terapiju i fasovo ban? :D
Faruk

#107 Re: RULOF

Post by Faruk »

Alfons Kauders wrote:
Faruk wrote:
Sto odgovaras liku koji je fulo terapiju i fasovo ban? :D
nisam upratio :D
drag_gost

#108 Re: RULOF

Post by drag_gost »

mali jomu wrote:
O'zone wrote:

Cijenim tvoje učešće na ovom forumu. Međutim moram te upozoriti da otvaranje tema samo sa copy/paste tekstom sa nekog od portala nije dozvoljeno.

Ukoliko želiš da startaš neku temu koja bi krenula ovako sa prekopiranim tekstom onda bi bilo lijepo sa tvoje strane da i ti napišeš neko svoje mišljenje zbog čega tema te koji je zamišljeni smijer iste.

Za ubuduće sve teme koje pokreneš samo copy/paste tehnikom će se automatski brisati.

LP

U redu :thumbup: znam da sam fulno, vidio sam poslije da sam trebao nesto napisati u vezi intervjua..... prvo mi je bio velik pa sam konto da ga nece niko procitat, jos da sam nesto moje nadodao onda pogotovo niko ne bi procitao :mrgreen:

Sad bi da nadodam zasto RULOF???

Lik mi je simpa jer je orginal, ne ide po nikakvim ustaljenim sablonima..... samo fura svoj orginal svugdje i vazda, ne krade, ne otima, nije zao, nije pokvaren, ne konta nista lose..... lik se svugdje zeza na njegov orginalan nacin,

inace svi ljudi orginali..... ljudi koji eskiviraju ustaljenje nametnute sablone su na meti javnih osuda svugdje i vazda, jer nece, ne zele a i ne mogu da se uklope u svekolike ljudske kopije, jer oni nisu iskopirani i furaju samo orginal onako kakvi su oni sami.....

meni licno je svaka takva osoba simpa, bas kao i bezbroj "RULOF-a" koji su izasli iz svekolikih nametnutih sablonaaa i ne pada im na pamet da se vrate.... ovo je nesto puno vece od šaranja po zidu.... :)
Ne krade, ne otima, ali unistava sto privatnu, sto drustvenu svojinu.

Nije vece od saranja po zidu, obicna stetocina. Kuci, 4 zida, i saraj, niko ti nista nece reci.
drag_gost

#109 Re: RULOF

Post by drag_gost »

Njanjavi wrote:Naravno da imamo i ne samo po vozilima gradskog saobracaja vec i po cemu god nam je cejf.
I mi zivimo u ovim sredinama, samim tim imamo pravo uljepsavati okolinu kako mi zelimo i na nacin koji je nasem senzibilitetu i oku ugodan.
I meni smeta recimo tvoja teleća glavurda i seljacka frizura pa jbga deveram i ako mi ne pase okrenem glavu i kontam da ne moze sve biti po mojim mjerilima dobrog ukusa, ha ja.
Samim tim ako je vama ljepsa bezlicna fasada bez icega na sebi, ima nas kojima je ljepsa isarana i bit ce sarano dok je god nas živih.
Over and out :)
Nema pravo niko sarati po drustvenoj svojini, jedino kada bude anarhija. Previse se drkalo na Purge i slicne stvarcice.
oaza85

#110 Re: RULOF

Post by oaza85 »

Forumerrer wrote:Ovima koji podrzavaju ovog idiota i njemu slicne od sveg srca zelim da im se doticni potpise na privatnu kucu ili auto pa da im bude simpa iz prve ruke.

Poslao bi ja ovog majmuna da 5 godina kopa tunel.
I njega bi izsharo
biske

#111 Re: RULOF

Post by biske »

Image
arzuhal

#112 Re: RULOF

Post by arzuhal »

Nakon točka i ratkape, najveće otkriće u ljudskoj povijesti su svoja četiri zida, odnosno prostor između njih. To je čarobno mjesto gdje SVAKO MOŽE BITI ILI RAHAT RADITI ŠTA GOD HOĆE NA SVIJETU Image
Za ljudsku vrstu ne postoji - gledajući kroz filozofiju ili religiju, kroz fiziku, kroz bilo kakvu nauku, umjetnost ili djelatnost ljudskog duha - veće otkriće vrijednijeg prostora (i vremena) od tog.
mali jomu

#113 Re: RULOF

Post by mali jomu »

Meni su grafiti dobra furka...... :thumbup:

ne misli na ono kad se neko zakaci snekim pa mu ovaj bilo kako isara zid, auto, garazu, ulazna vrata, prozor..... :mrgreen:

mislim na ona "posebna mjesta "gdje svako iz aviona vidi da se tu treba nesto nacrtat, u Sa ih ima barem beskonacno, a u BiH jos vise... :)

ima grafita pravo dobrih na pravom mjestu..... :thumbup:

a ima i grafita nikakvih, skroz na pogresnom mjestu...... to je vec bezze :lol:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#114 Re: RULOF- Message

Post by dr.gog »

Džes RULOFE pioniru iskusni i ekipo mala! :) Pratim vas ko vlastiti holesterol već 10 godina, jer sam svezan za afaltno betonski dio grada.

Cijenim priču, ali ako vas snimim odraću vas prvo airsoft pa onda paintball puškom :D .

U mene kvart ima vama dobro poznate krovove, vrata do istih i ona stara dvorišta. I ja nekad odem na krovove Valtera da udahnem zraka :D.

A u kontru ću vam čisto jer ste ljenčuge kojima je mrsko tagovati i slikati gdje treba i šta treba.

Kad zašarate vile po Ilidži i Poljinama, kupiću vam 100 limenki spreja. Dotad, odraću vas sa maksuz 100 kuglica farbe po leđima. :D

Zato što slagaste da možete svUkud, a ne možete zaobić' dvijetri kućarice drotovske.

Iskren pozdrav.

@dr.gog, neostvareni umjetnik nervozne naravi&duše kao himber od ruže.
mali jomu

#115 Re: RULOF- Message

Post by mali jomu »

dr.gog wrote: Džes RULOFE pioniru iskusni i ekipo mala! :) Pratim vas ko vlastiti holesterol već 10 godina, jer sam svezan za afaltno betonski dio grada.

Cijenim priču, ali ako vas snimim odraću vas prvo airsoft pa onda paintball puškom :D .

U mene kvart ima vama dobro poznate krovove, vrata do istih i ona stara dvorišta. I ja nekad odem na krovove Valtera da udahnem zraka :D.

A u kontru ću vam čisto jer ste ljenčuge kojima je mrsko tagovati i slikati gdje treba i šta treba.

Kad zašarate vile po Ilidži i Poljinama, kupiću vam 100 limenki spreja. Dotad, odraću vas sa maksuz 100 kuglica farbe po leđima. :D

Zato što slagaste da možete svUkud, a ne možete zaobić' dvijetri kućarice drotovske.

Iskren pozdrav.

Frustracije su zeznuta stvar.... to i grafiti nikad nije islo zajedno,

raja se vazda zeza, bilo nekom krivo ili ne raje se vazda zeza........ i vazda ce se zezat :mrgreen:

tako da to sve treba sa te strane posmatrati...... bez obzira gdje to bilo
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#116 Re: RULOF- Message

Post by dr.gog »

mali jomu wrote:
dr.gog wrote: Džes RULOFE pioniru iskusni i ekipo mala! :) Pratim vas ko vlastiti holesterol već 10 godina, jer sam svezan za afaltno betonski dio grada.

Iskren pozdrav.

Frustracije su zeznuta stvar.... to i grafiti nikad nije islo zajedno,

raja se vazda zeza, bilo nekom krivo ili ne raje se vazda zeza........ i vazda ce se zezat :mrgreen:

tako da to sve treba sa te strane posmatrati...... bez obzira gdje to bilo
Znam znam...u pravu si. Ja to gledam k'o igricu Jomu.Oni meni po krovovima, a ja njiHa Maglite baterijom i sa deset deka kuglica. Možda i mene skenjaju i ostanem tagovan..ko zna :lol:
mali jomu

#117 Re: RULOF- Message

Post by mali jomu »

dr.gog wrote: Znam znam...u pravu si. Ja to gledam k'o igricu Jomu.Oni meni po krovovima, a ja njiHa Maglite baterijom i sa deset deka kuglica. Možda i mene skenjaju i ostanem tagovan..ko zna :lol:

Svugdje je normala da ako tagiras da ces i sam ti bit tagovan..... pa sretno, nadam se da ce ti nesto lijepo nacrtat :lol:
mali jomu

#118 Re: RULOF

Post by mali jomu »

Ovo ba treba skontat gdje, sta i kako..... :thumbup:

hali gali halid wrote:Image :D

zato ga ne moze niko stici...... samo pici ( na njegovim pravim mjestima.....) :mrgreen:

zato mi je lik :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Daryl Dixon

#119 Re: RULOF

Post by Daryl Dixon »

postavite mu sliku da ga vidimo :mrgreen:
hali gali halid

#120 Re: RULOF

Post by hali gali halid »

E jbg sad ;-)
pemanapemani

#121 Re: RULOF

Post by pemanapemani »

Zašto šarati fasade vila na Ilidži i na Poljinama kada su one "lijepe"?

One "uljepšavaju" naš grad i ne treba ih dirati.

Isto tako postoji mogućnost da neko neće koristiti airsoft pušku ili gumene metke, nego da će urbani vandal završiti na šestomjesečnom izletu u urgentnom centru ili u živom kreču za pitoreskni zid vile u izgradnji. :)
bleicher

#122 Re: RULOF

Post by bleicher »

Napravi mural sa jakom porukom, ili obicni write tipa *Ovo je posta budalo* Tako se ulazi u urbanu legendu. Cak mi je birvaktile matrica Dosta bila mocna.
Ovo Rulof sranje, kad svedes dodje potpis bez znacaja, bezidejno, djecije na nivou Hz 87,TM ...
SmokingMan

#123 Re: RULOF

Post by SmokingMan »

Rulof,more li potpis na govno. :D
mali jomu

#124 Re: RULOF

Post by mali jomu »

Daryl Dixon wrote: postavite mu sliku da ga vidimo :mrgreen:

suzavas sebi pogled, vise se rasiri pa ces ga vidjet..... :)
Daryl Dixon

#125 Re: RULOF

Post by Daryl Dixon »

sta se imam siriti za malog grdonjca :-) :-) :-)
Post Reply