Fino sam napiso i to da to radim samo kad sam siguran da me taj ne cuje, jer sam svjestan da mogu najebat.John Cleese wrote:Pa jesi l' sam prizn'o da se ne mo's gradom provozat a da ne o'sujes nesto svakom ko krsi saobracajne propise?triconja wrote:Meni par puta prijetio ba na jednom ili dva podforuma, dje svemirska policija da me zastiti?
![]()
Kako ja racunam, nakupio si ti tako aferima masala i ako si pro'so samo s prijetnjama, odlicno si pros'o![]()
P.S.
Policija obicno ceka kraj marisane, da namlati onog sto je fasov'o
Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Moderator: anex
- triconja
#101 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
-
zipoo
#102 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Ma hajte molim vas, ko da je iko ikad ikom pomogo na forumutriconja wrote:[qote="zipoo"][qute="triconja"][qute="zipoo"]jebete vi mene malo, a?![]()
Jesi procitao prvi post?[/qote]
Jesam, ali ovo je vise ono nece ti pomoc al ce te zajebavat, ko sto je i ovdje slucaj
Otvorio sam upravo sto moonca pise. Da vidim ima li slicnih i kako se oni snalaze. I to sam napisao u uvodu.
Neki su razumjeli, neki nisu, neki misle da trolam. Helem nejse.
To sto se podjebava mi ne smeta. I sam sam takav. Samo vi, ali nemoj da bude poslije, prijava i trazenje banova
A to da sam ti prijetio ne sjecam se, obicno to ne radim ni u stvarnosti.
- triconja
#103 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Ma ne ljutim se ja, svi smo mi jaci preko tastature nego u stvarnostizipoo wrote:Ma hajte molim vas, ko da je iko ikad ikom pomogo na forumutriconja wrote:[qote="zipoo"][qute="triconja"][qute="zipoo"]jebete vi mene malo, a?![]()
[/quot]
Jesi procitao prvi post?[/qote]
Jesam, ali ovo je vise ono nece ti pomoc al ce te zajebavat, ko sto je i ovdje slucaj[/qote]
Otvorio sam upravo sto moonca pise. Da vidim ima li slicnih i kako se oni snalaze. I to sam napisao u uvodu.
Neki su razumjeli, neki nisu, neki misle da trolam. Helem nejse.
To sto se podjebava mi ne smeta. I sam sam takav. Samo vi, ali nemoj da bude poslije, prijava i trazenje banova![]()
A to da sam ti prijetio ne sjecam se, obicno to ne radim ni u stvarnosti.
-
zipoo
#104 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Bas tako, u stavrnosti sam zec. Hocete da pokusate ovo na kafi? Bit ce vam zanimljivije, a mozete i stopati koliko treba vremena do dzehenemske vatre. Pa neku zajednicku analizu sklepajte
Ovako vam nema efekta i samo spamate temu zbog cega bi mogli dobiti ban.
Ovako vam nema efekta i samo spamate temu zbog cega bi mogli dobiti ban.
-
moonca
#105 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Trico se sali. No, i to je nacin da se neki kosmari u glavi kontrolisu.
- haubica_i_to_teshka
#106 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
ush'teljice, opisao sam (SLIKOVITO) kako ga "vidim" kao pokretaca teme ...lmo wrote:i doktor zeza, eee.
neshto vishe... ne dozvoljava mi profesionalna etika, a ni karakter
josh jednom:
@zipoo,pravi si namcor, k'o i onaj macor !!!
p.s. vidish i sama kako je reagovao,pravi namcor
- Connaisseur Karlin
#107 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
nezadovoljan si !!!zipoo wrote:Pisao sam vec. Mogu da ga kontrolisem i kanalise. Nije stetan za okolinu.
Samo taj osjecaj ljutnje je uvijek tu, bez nekog razloga(ili ga mozda ima).
Zasto?
- Connaisseur Karlin
#108 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
haubica_i_to_teshka wrote:@zipoo,pravi si "mrgud",k'o i ovaj macor![]()
haubice, daj meni dijagnozu, znas da ja lako naljutim svakoga i dignem tlak sebi i drugima
- asurbanipal
#109 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Ne znam za vas, ali ja sam jučer jednostavno poludio, pukao, eksplodirao. 
-
sumirprimus
#110 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
bar jedno 5 6 put dnevno, mrak na ocima
i nema sta nisam probo al nema, ovde u bosni ne postoji.bio probo. i nista
-
sumirprimus
#111 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
i ovaj forum pojacava agresiju definitivno.
-
moonca
#112 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
E, kod Hodze nisi isaosumirprimus wrote:bar jedno 5 6 put dnevno, mrak na ocima![]()
![]()
-
Nekadjevojka
#113 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Zdravo svima! Trazim savjet od vec istih ili ljudi u slicnim situacijama. Nadam se da je okej da pisem ovdje. U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi. No moj partner je agresivan primjecujem to kada dode do problema ili kada mu se nesto ne svida. Mene zanima jesu li svi msukarci takvi? Zasto agresijom i deranjem i lupanjem rijesavate ono sto vam se ne svida ili ne mozete podnijeti? Na koji nacin da vam se pristupa da promjenite destruktivno ponasanje ? Da li je moguce da veza se promjeni na bolje po pitanju agresije ?
-
allem_77
#114 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Nismo svi agresivni.Nekadjevojka wrote: ↑18/06/2020 22:07 Zdravo svima! Trazim savjet od vec istih ili ljudi u slicnim situacijama. Nadam se da je okej da pisem ovdje. U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi. No moj partner je agresivan primjecujem to kada dode do problema ili kada mu se nesto ne svida. Mene zanima jesu li svi msukarci takvi? Zasto agresijom i deranjem i lupanjem rijesavate ono sto vam se ne svida ili ne mozete podnijeti? Na koji nacin da vam se pristupa da promjenite destruktivno ponasanje ? Da li je moguce da veza se promjeni na bolje po pitanju agresije ?
Ako može više informacija? U kojim momentima se javljaju psihički poremećaji vašeg partnera?
-
moonca
#115 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
..hm. na ovom forumu- ih ima -par... ili tu negdje..
- DEMONIKA
#116 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
i tvoj odgovor je kao neka pomoć osobi koja je postavila pitanje?
de ba munca ako ne možeš pomoći ne spamaj i ne trolaj
de ba munca ako ne možeš pomoći ne spamaj i ne trolaj
-
Nekadjevojka
#117 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Javljaju se obicno kada se njemu ne svida moje ponasanje. Kad imamo problem da rijesimo razgovorom on kroz taj razgovor pocinje povremeno da se dere ker ga kao ne razumijem pocinje bacat ili razvaljivat stvari. Npr juce sam mu se izvinulq jer sam mu rekla da mi nije bitno da se pozdravimo kad je krenuo na poso. I sa vrata sam se takode izvinula strahujuci da ga nisam uvrijedila jer me prije terorisao ako se ne izvinem. Sada je reagirao kao da sam se bezveze izvinula da samo hocu problem gdje ga nema na sta sam ja gledala zaprepasteno. Nije mi jasno takvo ponasanje. Vjerovatno ni njemu nije jasno moje ponasanje jer sam u PMS periodu i kaze mi ne uzimam te za ozbiljno u tom periodu ali onda imam osjecaj da mi je sve to nekako nabijeno. Naravno upotrebljavaju se i rijeci poput glupa si, idi materi i td. To nisam samo cula od njega to cujem od jos bruku muskaraca. Ja studiram i nekad me zna uvrijediti i s tim kao da sam preglupa i dzaba idem fax samo zato sto sam urqdila ili rekla nesto sto mu se me svida. Fax nije mjerilo vrijednosti ali do prije njega nikad nisam cula da neko i to upotrebljava za vrijedanje. Ja nikad ne vrijedam kontrolisem sb i mislim da je to nepotrebno u razgovoru. Bio mi je problem se izvinit i to sam naucila i sad to dozovim. Ne znam sta je vas savjet kako da postupim i kako to da razumijem?allem_77 wrote: ↑18/06/2020 22:18Nismo svi agresivni.Nekadjevojka wrote: ↑18/06/2020 22:07 Zdravo svima! Trazim savjet od vec istih ili ljudi u slicnim situacijama. Nadam se da je okej da pisem ovdje. U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi. No moj partner je agresivan primjecujem to kada dode do problema ili kada mu se nesto ne svida. Mene zanima jesu li svi msukarci takvi? Zasto agresijom i deranjem i lupanjem rijesavate ono sto vam se ne svida ili ne mozete podnijeti? Na koji nacin da vam se pristupa da promjenite destruktivno ponasanje ? Da li je moguce da veza se promjeni na bolje po pitanju agresije ?
Ako može više informacija? U kojim momentima se javljaju psihički poremećaji vašeg partnera?
- dobar osjecaj
#118 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Bila stvarna ili izmisljena ne trebas biti ni sa kim u vezi dok ne poradis bas kvalitetno na vlastitom samopostovanju i samopouzdanju. Niko zdrav ne bira da bude u vezi s nekim kome ce ikad reci da je glup i niko zdrav ne pristaje biti i ostati u takvoj vezi.Nekadjevojka wrote: ↑19/06/2020 07:22Javljaju se obicno kada se njemu ne svida moje ponasanje. Kad imamo problem da rijesimo razgovorom on kroz taj razgovor pocinje povremeno da se dere ker ga kao ne razumijem pocinje bacat ili razvaljivat stvari. Npr juce sam mu se izvinulq jer sam mu rekla da mi nije bitno da se pozdravimo kad je krenuo na poso. I sa vrata sam se takode izvinula strahujuci da ga nisam uvrijedila jer me prije terorisao ako se ne izvinem. Sada je reagirao kao da sam se bezveze izvinula da samo hocu problem gdje ga nema na sta sam ja gledala zaprepasteno. Nije mi jasno takvo ponasanje. Vjerovatno ni njemu nije jasno moje ponasanje jer sam u PMS periodu i kaze mi ne uzimam te za ozbiljno u tom periodu ali onda imam osjecaj da mi je sve to nekako nabijeno. Naravno upotrebljavaju se i rijeci poput glupa si, idi materi i td. To nisam samo cula od njega to cujem od jos bruku muskaraca. Ja studiram i nekad me zna uvrijediti i s tim kao da sam preglupa i dzaba idem fax samo zato sto sam urqdila ili rekla nesto sto mu se me svida. Fax nije mjerilo vrijednosti ali do prije njega nikad nisam cula da neko i to upotrebljava za vrijedanje. Ja nikad ne vrijedam kontrolisem sb i mislim da je to nepotrebno u razgovoru. Bio mi je problem se izvinit i to sam naucila i sad to dozovim. Ne znam sta je vas savjet kako da postupim i kako to da razumijem?allem_77 wrote: ↑18/06/2020 22:18Nismo svi agresivni.Nekadjevojka wrote: ↑18/06/2020 22:07 Zdravo svima! Trazim savjet od vec istih ili ljudi u slicnim situacijama. Nadam se da je okej da pisem ovdje. U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi. No moj partner je agresivan primjecujem to kada dode do problema ili kada mu se nesto ne svida. Mene zanima jesu li svi msukarci takvi? Zasto agresijom i deranjem i lupanjem rijesavate ono sto vam se ne svida ili ne mozete podnijeti? Na koji nacin da vam se pristupa da promjenite destruktivno ponasanje ? Da li je moguce da veza se promjeni na bolje po pitanju agresije ?
Moze biti bezbroj razloga zasto je bilo ko s kim si u vezi lose odgojen, neurotican, drzak ili okrutan. Ti ne mozes uraditi nista po tom pitanju. Bori se za sebe. Izvini se kvalitetno i iskreno sebi i furaj dalje.
-
moonca
#119 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
...hm... tolika agresija je ---izgleda nekontrolisana, -----udalji se od njega... ako lomi stvari- velike su shanse da ce fizicki i na tebe nasrnuti- ako vec nije..Nekadjevojka wrote: ↑19/06/2020 07:22 Javljaju se obicno kada se njemu ne svida moje ponasanje. Kad imamo problem da rijesimo razgovorom on kroz taj razgovor pocinje povremeno da se dere ker ga kao ne razumijem pocinje bacat ili razvaljivat stvari. Npr juce sam mu se izvinulq jer sam mu rekla da mi nije bitno da se pozdravimo kad je krenuo na poso. I sa vrata sam se takode izvinula strahujuci da ga nisam uvrijedila jer me prije terorisao ako se ne izvinem. Sada je reagirao kao da sam se bezveze izvinula da samo hocu problem gdje ga nema na sta sam ja gledala zaprepasteno. Nije mi jasno takvo ponasanje. Vjerovatno ni njemu nije jasno moje ponasanje jer sam u PMS periodu i kaze mi ne uzimam te za ozbiljno u tom periodu ali onda imam osjecaj da mi je sve to nekako nabijeno. Naravno upotrebljavaju se i rijeci poput glupa si, idi materi i td. To nisam samo cula od njega to cujem od jos bruku muskaraca. Ja studiram i nekad me zna uvrijediti i s tim kao da sam preglupa i dzaba idem fax samo zato sto sam urqdila ili rekla nesto sto mu se me svida. Fax nije mjerilo vrijednosti ali do prije njega nikad nisam cula da neko i to upotrebljava za vrijedanje. Ja nikad ne vrijedam kontrolisem sb i mislim da je to nepotrebno u razgovoru. Bio mi je problem se izvinit i to sam naucila i sad to dozovim. Ne znam sta je vas savjet kako da postupim i kako to da razumijem?
-
boshniak
#120 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Ne znam šta si ti na sebi poradila i koji je bio "tvoj problem", ali izlgeda da se on i nije baš pretrgao. Čovjek se može promijeniti do određene mjere, međutim ako je agresivnost učestala to je veliki problem, i zahtijeva i određeni nivo medicinske pomoći, jer poremećena hemija u glavi je najčešći uzrok. Učestalo nazivanje pogrdim riječima pored vrijeđanja sadrži i određenu dozu istine kako te tvoj partner vidi, a tebe vidi kao glupu, manje vrijednu, a govoreći ti da "ideš materi" na neki način te možda i upućuje. Možda bi rješenje bilo da ga poslušaš taj zadnji put i odeš od njega jer ako te partner ne vidi kao sebi ravnog tu ne postoji nikakva veza, to je već sadistički odnos koji će se vremenom pogoršavati, učini nešto dok si mlada kad prođu godine kajat ćeš se što nisi uradila nešto za sebe.Nekadjevojka wrote: ↑19/06/2020 07:22 U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi.
- walter kurtz
#121 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Bjezi dok mozes

-
zijancer
#122 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Razguli. Nema kičmu.Nekadjevojka wrote: ↑19/06/2020 07:22Javljaju se obicno kada se njemu ne svida moje ponasanje. Kad imamo problem da rijesimo razgovorom on kroz taj razgovor pocinje povremeno da se dere ker ga kao ne razumijem pocinje bacat ili razvaljivat stvari. Npr juce sam mu se izvinulq jer sam mu rekla da mi nije bitno da se pozdravimo kad je krenuo na poso. I sa vrata sam se takode izvinula strahujuci da ga nisam uvrijedila jer me prije terorisao ako se ne izvinem. Sada je reagirao kao da sam se bezveze izvinula da samo hocu problem gdje ga nema na sta sam ja gledala zaprepasteno. Nije mi jasno takvo ponasanje. Vjerovatno ni njemu nije jasno moje ponasanje jer sam u PMS periodu i kaze mi ne uzimam te za ozbiljno u tom periodu ali onda imam osjecaj da mi je sve to nekako nabijeno. Naravno upotrebljavaju se i rijeci poput glupa si, idi materi i td. To nisam samo cula od njega to cujem od jos bruku muskaraca. Ja studiram i nekad me zna uvrijediti i s tim kao da sam preglupa i dzaba idem fax samo zato sto sam urqdila ili rekla nesto sto mu se me svida. Fax nije mjerilo vrijednosti ali do prije njega nikad nisam cula da neko i to upotrebljava za vrijedanje. Ja nikad ne vrijedam kontrolisem sb i mislim da je to nepotrebno u razgovoru. Bio mi je problem se izvinit i to sam naucila i sad to dozovim. Ne znam sta je vas savjet kako da postupim i kako to da razumijem?allem_77 wrote: ↑18/06/2020 22:18Nismo svi agresivni.Nekadjevojka wrote: ↑18/06/2020 22:07 Zdravo svima! Trazim savjet od vec istih ili ljudi u slicnim situacijama. Nadam se da je okej da pisem ovdje. U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi. No moj partner je agresivan primjecujem to kada dode do problema ili kada mu se nesto ne svida. Mene zanima jesu li svi msukarci takvi? Zasto agresijom i deranjem i lupanjem rijesavate ono sto vam se ne svida ili ne mozete podnijeti? Na koji nacin da vam se pristupa da promjenite destruktivno ponasanje ? Da li je moguce da veza se promjeni na bolje po pitanju agresije ?
- pustopoljina
#123 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Bravo. Nece biti bolje. Presao je preko granica pristojnosti i postovanja, to se ne vraca, samo se zalazi dublje.boshniak wrote: ↑20/06/2020 10:51Ne znam šta si ti na sebi poradila i koji je bio "tvoj problem", ali izlgeda da se on i nije baš pretrgao. Čovjek se može promijeniti do određene mjere, međutim ako je agresivnost učestala to je veliki problem, i zahtijeva i određeni nivo medicinske pomoći, jer poremećena hemija u glavi je najčešći uzrok. Učestalo nazivanje pogrdim riječima pored vrijeđanja sadrži i određenu dozu istine kako te tvoj partner vidi, a tebe vidi kao glupu, manje vrijednu, a govoreći ti da "ideš materi" na neki način te možda i upućuje. Možda bi rješenje bilo da ga poslušaš taj zadnji put i odeš od njega jer ako te partner ne vidi kao sebi ravnog tu ne postoji nikakva veza, to je već sadistički odnos koji će se vremenom pogoršavati, učini nešto dok si mlada kad prođu godine kajat ćeš se što nisi uradila nešto za sebe.Nekadjevojka wrote: ↑19/06/2020 07:22 U vezi sam skoro 5 godina zivimo skupa 3 godine. U vezi je bilo mnogo rada kako ja na sebi tako i partnerov rad na sebi.
- banjaluka078
#124 Re: Ljutnja/Bijes/Agresivnost
Kakvo zlostavljanje, Bože sačuvaj. Prekinuti svaki kontakt.
-
Zoya