Ono što je Boris Mutic doživio u Jazinama vjerovatno nece nijedan komentator. Zadnji prijenos prije penzije, cijela dvorana aplauz i skandiranje imena i tako jedno 5'irac300 wrote:Da, odlican je bio. Od starijih ja sam volio pokojnog Borisa Mutica, takodje je kosarku prenosio.Point. wrote:Ja sam vazda gotivio Edu Pezzija. Kad se sjetim njegovih prenosa Hajduka, Jugoplastike.irac300 wrote:I HRT komentatori su otanjili. Jedino je Drago Ćosić ostao od onih vrhunskih, ostali su ili penzionisani ili našli bolje poslove. Ovo sada je u rangu BHT-a. Kad se sjetim Božo Sušec, Ivan Blažičko, Drago Ćosić...stvarno su imali vrhunske komentatore. Studijska emisija im je takođe mnogo siromašnija u odnosu na ranije godine. Sada se uključe samo u večernjem terminu, prije je to bilo od 17h, pa publika, bendovi u studiju, nagradne igre, dobri pičići (Mila Horvat)... Mada i sada je dosta dobro što se tiče stručnih komentara (Jeličić, Prosinečki), te vječiti Beusan po pitanju sudija.
BHT komentatori
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#101 Re: BHT komentatori
- zomri
#102 Re: BHT komentatori
J.Jeličić upravo na HRTu argumentovano rastavlja očajnu igru Hrvatske na proste faktore. Kad će kod nas neko imati muda za slično, pogotovo nakon pobjede?
- AmiĐa_Idriz
#103 Re: BHT komentatori
Pa eto kazu da je dzemper Sabic imao (ne znam iskreno nisam gledao tozomri wrote:J.Jeličić upravo na HRTu argumentovano rastavlja očajnu igru Hrvatske na proste faktore. Kad će kod nas neko imati muda za slično, pogotovo nakon pobjede?
-
Bazinga1234
#104 Re: BHT komentatori
Nermin Šabić poslije Estonije.zomri wrote:J.Jeličić upravo na HRTu argumentovano rastavlja očajnu igru Hrvatske na proste faktore. Kad će kod nas neko imati muda za slično, pogotovo nakon pobjede?
- zomri
#105 Re: BHT komentatori
Eto vidiš, nisam upratio. BRavo za Džempera Šabića, moralni je pobjednikAmiĐa_Idriz wrote:Pa eto kazu da je dzemper Sabic imao (ne znam iskreno nisam gledao tozomri wrote:J.Jeličić upravo na HRTu argumentovano rastavlja očajnu igru Hrvatske na proste faktore. Kad će kod nas neko imati muda za slično, pogotovo nakon pobjede?) pa je nekako ekspresno brzo nestao sa tv ekrana
![]()
- AmiĐa_Idriz
#106 Re: BHT komentatori
I onaj Dzankovic, ovdje vec spominjani komentator je isto jednom kritikovao igru.
- kamen spoticanja
#107 Re: BHT komentatori
ono sto je spaho za mikrofonom to je musa kao strucnjakstudeni76 wrote:Evo Musa ga nahvali kako dobro prati i čita igru. Sad ko bolje zna, mi ili ljudi iz struke!Logovan wrote:AmiĐa_Idriz wrote:Moj Spaho kad je Lihtsteiner potpisao za Arsenal, nije nista vise izvjesno tu![]()
Jebo te, kako frajer slabo prati. Nevjerovatno, majke mi.
.arina
-
kakavdanakneiskustvu
-
Korisničkoime
#109 Re: BHT komentatori
Jeste Sabic se prvi drznuo to da uradi i zbog toga mu kapa do poda. Kad se sjetim onog ofirnog uvlacenja u pakas i Susicu i Bazdarevicu od nasih kvazistrucnjaka dodje mi zlo. Svi krivi, igraci, narod, Savez, vjetar, teren, vrijeme, konstalacija zvijezda, Torabi samo nije selektor.AmiĐa_Idriz wrote:Pa eto kazu da je dzemper Sabic imao (ne znam iskreno nisam gledao tozomri wrote:J.Jeličić upravo na HRTu argumentovano rastavlja očajnu igru Hrvatske na proste faktore. Kad će kod nas neko imati muda za slično, pogotovo nakon pobjede?) pa je nekako ekspresno brzo nestao sa tv ekrana
![]()
Ne znam da li je to razlog sto se Sabic oprostio od TV-a jer iskreno pored toga sto mu je kritika bila na mjestu i za svaku pohvalu lik nije za TV-a ali oni ni po cemu.
- spree
#110 Re: BHT komentatori
Sabic je to jednom uradio i fakat iznenadio, jer je do tada bio muf teski. Onda se mesa naljutio i sklonili su ga, ali cini mi se da su ga u zadnjoj tekmi na bhtu vratili. To je jednom kritikovao i sad ga se dize u zvijezde, to bi ovi strucni komentatori trebali raditi stalno + da porade malo na nacinu govora i elokventnosti. To se sabicu zaboravlja, tegoba ga slusati koliko ne zna progovoriti.
- turbofolk
#111 Re: BHT komentatori
Šukine provale su meni najdraže. Pamtim jednu iz Lige Prvaka od prije nekih 10 godina, Chelsea je igro protiv nekog. Kaže Šuko: U svečanoj loži vidimo i vlasnika Chelsea Romana Abramoviča kako se smije. Da sam na njegovom mjestu i ja bih se smijao. 
I jednu noviju iz naše lige, pred neodigrani derbi na Grbavici u novembru prošle godine, zbog onog snijega, kad su oni momci izvrnuli najlonsku reklamu na centru pa napravili gomilu snijega na centru. Kaže Zoran: Ostalo je još samo da naprave Snješka Bijelića
I jednu noviju iz naše lige, pred neodigrani derbi na Grbavici u novembru prošle godine, zbog onog snijega, kad su oni momci izvrnuli najlonsku reklamu na centru pa napravili gomilu snijega na centru. Kaže Zoran: Ostalo je još samo da naprave Snješka Bijelića
- turbofolk
#112 Re: BHT komentatori
Ovi što spominju Seada Hadžijajahića i rukometnu utakmicu, pa i Kemo Ahmetovć sa FTV-a nikad nije načisto koji rezultat kome odgovara kad se igraju revanši u LP.
- cyprus
#113 Re: BHT komentatori
Hvalospjevke za Nermina Šabića
Svašta...
- Muhamed Đakmić
#114 Re: BHT komentatori
Ne za Šabića, nego za to što je nakon Estonije rekao da igra nije bila dobra. To je fakat bilo na mjestu. To je velika stvar u Bosni i Hercegovini, nemoj zaboraviti da jedan Halilhodžić kaže da nije pratio kvalifikacije jer je bio fokusiran na svoje sa Japanom, ali da je najlakše "udariti" na Mešu i da on vjeruje da Meša nije glavni krivac za neuspjeh. To je jadno.cyprus wrote:Hvalospjevke za Nermina ŠabićaSvašta...
Druga je stvar što Šabić, kao ni 99% lica koja se vrte na našim ekranima, nemaju mrvu elokvencije. Mislim da bi to trebao biti prvi kriterij, ne znam kako neko može biti fudbalski stručnjak, a ne moći to prezentovati javnosti.
Što se tiče tih TV nastupa, Amar Osim je 2016. godine vrhunski prognozirao cijelo prvenstvo na OBN-u, prvo da bi Vels mogao izbaciti Belgiju, a potom i da bi Portugal mogao osvojiti titulu. Fino je to sve i objasnio.
- BHF_Manijak
#115 Re: BHT komentatori
Ma po meni ne mora nuzno ni dobar prognozer biti. Uvijek se moze nesto okrenuti, izjaloviti, pa da se fuli... Jebi ga, desava se, ali za pocetak dovoljno je da znas sastaviti 3 prostoprosirene recenice i da znas objasniti ljudima ono sta se desava na terenu u toku utakmice.
A to kako je isla akcije, ko je dao gol, jesu li igrali ofanzivno ili defanzivno, dakle ono sto Glavas i kompanija seru svaki jebeni put, pa to i prosjecan gledalac vidi, ne trebas mi ti da mi to prepricas.
A to kako je isla akcije, ko je dao gol, jesu li igrali ofanzivno ili defanzivno, dakle ono sto Glavas i kompanija seru svaki jebeni put, pa to i prosjecan gledalac vidi, ne trebas mi ti da mi to prepricas.
- spree
#116 Re: BHT komentatori
pa sto je musa pohvalio spahu? zato sto je spaho rekao nesto totalno ocigledno sto je svako ko je imalo gledao mogao skontati, pa onda musa nije imao sta reci nego ponovio za njim i kao pohvalio ga

- turbofolk
#117 Re: BHT komentatori
A šta kaže sinoć Jeličić na HRT-u poslije kratkog pregleda utakmice Njemačke i Meksika:
Svaka čast komentatoru HRT-a (neki mlađi je u pitanju), za prenesenu emociju kod gola i šansi, kao da je Meksikanac a ne Hrvat
Svaka čast komentatoru HRT-a (neki mlađi je u pitanju), za prenesenu emociju kod gola i šansi, kao da je Meksikanac a ne Hrvat
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#118 Re: BHT komentatori
skonto sam da sam nogomet prestao pratiti kad su nam mučki zamračili HRT
draže su mi one analize prije i poslije bile nego utakmica
a tek barbara
draže su mi one analize prije i poslije bile nego utakmica
a tek barbara
-
kakavdanakneiskustvu
#119 Re: BHT komentatori
Point. wrote:Ja sam vazda gotivio Edu Pezzija. Kad se sjetim njegovih prenosa Hajduka, Jugoplastike.irac300 wrote:I HRT komentatori su otanjili. Jedino je Drago Ćosić ostao od onih vrhunskih, ostali su ili penzionisani ili našli bolje poslove. Ovo sada je u rangu BHT-a. Kad se sjetim Božo Sušec, Ivan Blažičko, Drago Ćosić...stvarno su imali vrhunske komentatore. Studijska emisija im je takođe mnogo siromašnija u odnosu na ranije godine. Sada se uključe samo u večernjem terminu, prije je to bilo od 17h, pa publika, bendovi u studiju, nagradne igre, dobri pičići (Mila Horvat)... Mada i sada je dosta dobro što se tiče stručnih komentara (Jeličić, Prosinečki), te vječiti Beusan po pitanju sudija.
nije on radio tv prenose,bar jugoplastike,radio je na radiju vecinom
-
kakavdanakneiskustvu
#120 Re: BHT komentatori
Ono što je Boris Mutic doživio u Jazinama vjerovatno nece nijedan komentator. Zadnji prijenos prije penzije, cijela dvorana aplauz i skandiranje imena i tako jedno 5'[/quote]mali_milojica wrote:Da, odlican je bio. Od starijih ja sam volio pokojnog Borisa Mutica, takodje je kosarku prenosio.irac300 wrote:Ja sam vazda gotivio Edu Pezzija. Kad se sjetim njegovih prenosa Hajduka, Jugoplastike.irac300 wrote:I HRT komentatori su otanjili. Jedino je Drago Ćosić ostao od onih vrhunskih, ostali su ili penzionisani ili našli bolje poslove. Ovo sada je u rangu BHT-a. Kad se sjetim Božo Sušec, Ivan Blažičko, Drago Ćosić...stvarno su imali vrhunske komentatore. Studijska emisija im je takođe mnogo siromašnija u odnosu na ranije godine. Sada se uključe samo u večernjem terminu, prije je to bilo od 17h, pa publika, bendovi u studiju, nagradne igre, dobri pičići (Mila Horvat)... Mada i sada je dosta dobro što se tiče stručnih komentara (Jeličić, Prosinečki), te vječiti Beusan po pitanju sudija.
ima li gdje snimak toga?
- SmokingMan
#121 Re: BHT komentatori
Velid Spaho zvani Leki. 
- bingov buraz
#122 Re: BHT komentatori
Ja sam Spahi zamjerao štošta dok se nije pijan ko deva uključio u direktni program 
- irac300
#123 Re: BHT komentatori
To mu je kruna karijere.bingov buraz wrote:Ja sam Spaho zamjerao štošta dok se nije pijan ko deva uključio u direktni program
- turbofolk
#125 Re: BHT komentatori
I suza na Marakani. Koliko god patetično bilo ja mu vjerujem za tu suzu... i nije sramota, priznajte i vi ostali koji ste je pustili tu noć 
Last edited by turbofolk on 18/06/2018 11:08, edited 1 time in total.