Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:
Idi ganjaj marokance po kladusi, ovo ti i pored velike zelje zaista ne razumijes.
Eto tako... Nisam ni sumnjao da će nas naš blistavi Fudo počastiti ičim pametnijim od - ovog.
To što mi mislimo da smo bolji od nekog, a eto nikako ne uspijevamo nigdje doći nidokle je razlog zašto smo u svemu tu gdje jesmo, a nismo nigdje
Panama jeste. I Maroko jeste. A mi nismo.
Think about it.
Ja znam da ti ne znas, ali dozvoli da pomognem.
Razlika izmedju nas i Paname je u tome sto smo mi ovoj ekipi Belgije zabili tri gola.
Ovi ne mogu dati gol Belgiji da nastave igrati do kijameta.
Zasto?
Vrlo jednostavno.
Ne znaju.
Isti je slucaj i sa Marokom.
To sto su tamo mogu zahvaliti samo kontinentu na kojem igraju kvalifikacije.
Eto, nacrt’o sam ti.
Nema na cemu.
Fudo387 wrote:
Idi ganjaj marokance po kladusi, ovo ti i pored velike zelje zaista ne razumijes.
Eto tako... Nisam ni sumnjao da će nas naš blistavi Fudo počastiti ičim pametnijim od - ovog.
To što mi mislimo da smo bolji od nekog, a eto nikako ne uspijevamo nigdje doći nidokle je razlog zašto smo u svemu tu gdje jesmo, a nismo nigdje
Panama jeste. I Maroko jeste. A mi nismo.
Think about it.
Da smo i mi imali u kvalama razne El Salvadore, Nikaragve, Gambije, Kongo Kinshase i Francusku Gvineju umjesto ove Belgije, možda bi i mi igrali sada u Ruskaja zemaljskata.
Tačno je da je kvalifikacije sa drugih kontinenata lakše proći, ali tačno je i da se ovo zove svjetsko prvenstvo... Kad bi igrale samo evropske zemlje, zvalo bi se Evropsko
Ja vazda na ovim prvenstvima (kad nema nas naravno, a uglavnom nas nema ) navijam za Engleze i oni me vazda
razočaraju. Sad ne znam jel' do mene ili do njih.
cyprus wrote:Tačno je da je kvalifikacije sa drugih kontinenata lakše proći, ali tačno je i da se ovo zove svjetsko prvenstvo... Kad bi igrale samo evropske zemlje, zvalo bi se Evropsko
Hvala ti druze sajprus sto si nas jos jednom kao i nebrojeno puta do sad prosvijetlio.
cyprus wrote:Tačno je da je kvalifikacije sa drugih kontinenata lakše proći, ali tačno je i da se ovo zove svjetsko prvenstvo... Kad bi igrale samo evropske zemlje, zvalo bi se Evropsko
Hvala ti druze sajprus sto si nas jos jednom kao i nebrojeno puta do sad prosvijetlio.
Ja vazda na ovim prvenstvima (kad nema nas naravno, a uglavnom nas nema ) navijam za Engleze i oni me vazda
razočaraju. Sad ne znam jel' do mene ili do njih.
Ali...
IDEMO GORDI ALBION!!!
Ja inace navijam kada nas nema za "Italians do it better ", ali i oni kiksase, znaci
Ko će ako neću ja
De ako ima još šta nejasno, da ja nabrzaka razjasnim