Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#101 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pa napravio je 6 izmjena koliko je i dozvoljeno 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#102 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
pa nije valjda se racunaju i ona trojicaleškarenje wrote:Pa napravio je 6 izmjena koliko je i dozvoljeno
- leškarenje
#103 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Racunaju,jbghrasno38 wrote:pa nije valjda se racunaju i ona trojicaleškarenje wrote:Pa napravio je 6 izmjena koliko je i dozvoljeno
-
Crvena Tifoza
#104 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Jel možda imaju noge od stakla da ne smiju igrati čitavu utakmicu?hrasno38 wrote:Pa jest smjesno da nije napravio vise izmjena......i jest van pameti da Dzeko i Pjanic igraju cijelu utakmicu izuzev ako mozda nece ici u KorejuCrvena Tifoza wrote:Evo Baho sad zna čitati odraze lica i kako neki igrači nisu trebali igrati čitavu utakmicu.![]()
Na svakoj utakmici nekakve teorije zavjere prosipa.
- karanana
#105 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Zuti buco odlazi!
-
Bazinga1234
#106 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Tanko je ovo. Bezvoljno. Visca i Kodro pravo smotani igrači.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#107 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Nemaju ali ti ljudi su odigrali bruku vise utakmica od ogromne vecine ostalih i to kakvih utakmica. Osim toga prijateljske utakmice su upravo za isprobavanje nekih novih igraca a ne dokazivanje onih sto su se davno dokazali. Jedno poluvrijeme za Dzeku i Pjanica je bilo vise nego dovoljno. E sad fakat ne znam oko ovih zamjena ako su se zaista racunala i ona trojica sto su se oprostili onda je druga prica.Crvena Tifoza wrote:Jel možda imaju noge od stakla da ne smiju igrati čitavu utakmicu?hrasno38 wrote:Pa jest smjesno da nije napravio vise izmjena......i jest van pameti da Dzeko i Pjanic igraju cijelu utakmicu izuzev ako mozda nece ici u KorejuCrvena Tifoza wrote:Evo Baho sad zna čitati odraze lica i kako neki igrači nisu trebali igrati čitavu utakmicu.![]()
Na svakoj utakmici nekakve teorije zavjere prosipa.
- Logovan
#108 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Tanko je ovo danas bilo. Jako teško stvaramo šanse.
Kodro ne smije igrati na krilu. Nadam se da je Prosinečkom ovo postalo jasno. Momak se ne snalazi na krilnoj poziciji, nema kretnje za krilo, igrač manje. Višće ili se riješiti ili ga preseliti na klupu. Nema smisla njega gledati u prvih 11.
Kodro ne smije igrati na krilu. Nadam se da je Prosinečkom ovo postalo jasno. Momak se ne snalazi na krilnoj poziciji, nema kretnje za krilo, igrač manje. Višće ili se riješiti ili ga preseliti na klupu. Nema smisla njega gledati u prvih 11.
-
palermo
#109 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ja što sam stariji sve više vjerujem u božju pravdu. Ergo, reprezentacija koju prenosi Face i komentariše Baho, jednostavno ne može igrati bolje nego ovo danas. Slika traži i nađe priliku. Jebi ga.....tako stvari posložene
-
Fudo387
#110 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Jeste ovo revijalna utakmica, razumljiv je slab tempo, malo i nezainteresovanosti, al’ ova ekipa je nista ni sa cim.
Ovo Murinjo, Zidane i Klop skupa ne bi odveli nidje. Nema kvaliteta. Minus Dzeko i Pjanic, ovo je San Marino.
Ovo Murinjo, Zidane i Klop skupa ne bi odveli nidje. Nema kvaliteta. Minus Dzeko i Pjanic, ovo je San Marino.
-
lakilaka
#111 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
prvi zuti za zutog. tanko mu je ovo.
- Muhamed Đakmić
#112 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ja se ne bih složio da je ovo dramatično tanko, meni je za početak dovoljno da smo sigurni da ćemo ovim manjim ekipama skloniti loptu i da nam neće moći prići golu tek tako.
Neće se više dešavati kiparski ili izraelski scenarij. Kad dođu bitnije utakmice, biće i više volje.
Bilo bi lijepo da Duljević i Menalo izbore mjesto startera na krilima, od ove dvojice hljeba nema. Naročito od Kodre. Pretpostavljam da će umjesto Cimirota igrati Bešić, probati još Prcića i Krunića u vezi i neka neko od njih igra umjesto Sarića.
Neće se više dešavati kiparski ili izraelski scenarij. Kad dođu bitnije utakmice, biće i više volje.
Bilo bi lijepo da Duljević i Menalo izbore mjesto startera na krilima, od ove dvojice hljeba nema. Naročito od Kodre. Pretpostavljam da će umjesto Cimirota igrati Bešić, probati još Prcića i Krunića u vezi i neka neko od njih igra umjesto Sarića.
- Teletubbies
#113 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Meni ovaj Khodro fizichkim izgledom i kretnjama podajeca na Tomasa Mullera samo shto je nash Muller manje inteligentan.
-
Fudo387
#114 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
On od fudbala ima samo prezime.Teletubbies wrote:Meni ovaj Khodro fizichkim izgledom i kretnjama podajeca na Tomasa Mullera samo shto je nash Muller manje inteligentan.
- moa
#115 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Nisam zadovoljan. 
- Bosanski_kralj
#116 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
U prvom smo morali zabiti, imali smo finih prilika. Dok su Pjanić i Cimirot kao nešto igrali i mi smo igrali. Tanko je ovo bilo, posebno u drugom poluvremenu.
-
Crvena Tifoza
#117 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ne maši mali ošamarit ćeš selektora 
-
palermo
#118 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Bezveze se Višća toliko napada, on će uvijek iritirati svojim potezima kao što je birvaktile Zlatko Vujović svakoga iritirao, ali sa njim smo mi duplo opasniji nego bez njega......ima brzinu, ima osjećaj za prostor, za ući u šansu.....mi takvog igrača nemamo ni u blizuMuhamed Đakmić wrote:Ja se ne bih složio da je ovo dramatično tanko, meni je za početak dovoljno da smo sigurni da ćemo ovim manjim ekipama skloniti loptu i da nam neće moći prići golu tek tako.
-
Bazinga1234
#119 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Zna uci u šansu ali ne i realizirati je.palermo wrote:Bezveze se Višća toliko napada, on će uvijek iritirati svojim potezima kao što je birvaktile Zlatko Vujović svakoga iritirao, ali sa njim smo mi duplo opasniji nego bez njega......ima brzinu, ima osjećaj za prostor, za ući u šansu.....mi takvog igrača nemamo ni u blizuMuhamed Đakmić wrote:Ja se ne bih složio da je ovo dramatično tanko, meni je za početak dovoljno da smo sigurni da ćemo ovim manjim ekipama skloniti loptu i da nam neće moći prići golu tek tako.
-
lakilaka
#120 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
da je ovo, da je ono ....
da su babi mu.da bila bi deda.
ne treba ti zuti izvlakusa. to nikada nije dobro.
da su babi mu.da bila bi deda.
ne treba ti zuti izvlakusa. to nikada nije dobro.
-
palermo
#121 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pa u 2017 BiH odigrala sedam utakmica Višća dao tri gola....da su svi davali toliko golova možda bi i bilo nešto od nas......Bazinga1234 wrote: Zna uci u šansu ali ne i realizirati je.
bezveze se napada igrač koji teško da ima alternativu u trenutnom igračkom kadru
-
Bazinga1234
#122 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Pisao sam vec o tome kako sepalermo wrote:Pa u 2017 BiH odigrala sedam utakmica Višća dao tri gola....da su svi davali toliko golova možda bi i bilo nešto od nas......Bazinga1234 wrote: Zna uci u šansu ali ne i realizirati je.
bezveze se napada igrač koji teško da ima alternativu u trenutnom igračkom kadru
Odlično kreće i ima finu završavnicu ( makar u klubu) ali uticaj na igru mu je los. Nije u stanju probiti po boku, ni centrirati. Zato bih ga ja koristio kao nekog poluspica ili tako nesto.
Mada u principu, nebitno skroz. Pisao sam isto da mi je Hajrovic korisniji za tu poziciju, a i igra standardno.
U zadnja 2 nastupa u repci ( jedina u 2017) ima 2 gola i asistenciju. Iskreno mislim da se bolje uklapa u Robijev sistem zbog posjeda, ali više nije ni važno, ne da mi se opet protiv cijelog foruma ratovati.
- cyprus
#123 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ja se svaki put pitam - a zašto uopšte igrati prijateljske? Pogotovo ove na kraju sezone... Nikakva korist od njih... Čak ni u kontekstu isprobavanja novih igrača, to nema puno smisla... Šta ćeš ti isprobat i vidjet od igrača u utakmici gdje svi igraju sa 20% snage... A nije vala ni da ih nešto posebno krivim...
I nema se tu šta komentarisat... Ni Prosinečki, ni igrači, ni igra, ni formacija, ni taktika, ništa, aspolutno ništa...
I nema se tu šta komentarisat... Ni Prosinečki, ni igrači, ni igra, ni formacija, ni taktika, ništa, aspolutno ništa...
-
palermo
#124 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
a jebi ga, pa moraju se igrači skupiti, popiti kahvu zajedno, neki se tek i upoznati.....ovi stariji možda malo i proteferičiti....a kad si već tu odigraš i utakmicu.....to u poslovnom svijetu zovu team building....cyprus wrote:Ja se svaki put pitam - a zašto uopšte igrati prijateljske? Pogotovo ove na kraju sezone... Nikakva korist od njih... Čak ni u kontekstu isprobavanja novih igrača, to nema puno smisla... Šta ćeš ti isprobat i vidjet od igrača u utakmici gdje svi igraju sa 20% snage... A nije vala ni da ih nešto posebno krivim...
tako da, rekao bih, ima nekog smisla....
- cyprus
#125 Re: Prijateljske vs Crna Gora i Južna Koreja
Ma znam, al mogu se tako skupiti i na terminu... Il ne mora biti termin uopšte, nek bude samo teferičpalermo wrote:a jebi ga, pa moraju se igrači skupiti, popiti kahvu zajedno, neki se tek i upoznati.....ovi stariji možda malo i proteferičiti....a kad si već tu odigraš i utakmicu.....to u poslovnom svijetu zovu team building....cyprus wrote:Ja se svaki put pitam - a zašto uopšte igrati prijateljske? Pogotovo ove na kraju sezone... Nikakva korist od njih... Čak ni u kontekstu isprobavanja novih igrača, to nema puno smisla... Šta ćeš ti isprobat i vidjet od igrača u utakmici gdje svi igraju sa 20% snage... A nije vala ni da ih nešto posebno krivim...
tako da, rekao bih, ima nekog smisla....