spreca wrote:Bakir ako je ono u Zetri govorio u ime Bosnjaka a ne u svoje ime onda mu trebaoca i majku......pas mu majku ...ko mu je dao pravo da prica u ime svih nas....Debilcina bio i ostao...
mu Erdogan zenu i vameliju
Kome stvarno smeta Erdogan
- sadie_forever
#101 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
-
Škobo Habu
#102 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Diktator ne, ali autokrata, o yes!Matzan wrote:Moze li neko objasniti zbog cega pojedinci na ovom forumu Predsjednika R Turske nazivaju diktatorom?
- spreca
#103 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
jel jos sta zasluzio?sadie_forever wrote:spreca wrote:Bakir ako je ono u Zetri govorio u ime Bosnjaka a ne u svoje ime onda mu trebaoca i majku......pas mu majku ...ko mu je dao pravo da prica u ime svih nas....Debilcina bio i ostao...
- GeeTnT
#104 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Jest...jednu od Dacica, na maternjem..spreca wrote:jel jos sta zasluzio?sadie_forever wrote:spreca wrote:Bakir ako je ono u Zetri govorio u ime Bosnjaka a ne u svoje ime onda mu trebaoca i majku......pas mu majku ...ko mu je dao pravo da prica u ime svih nas....Debilcina bio i ostao...
- spreca
#105 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
to kad ode u SingidumGeeTnT wrote: Jest...jednu od Dacica, na maternjem..
-
hAZNADAR
#106 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Da i? Iznosis laziranje historije od turkofila da bi opravdao laziranje od strane turkofoba.General War wrote:
Evo "Jugosloven"Bakir je objektivno istoriju bosnjaka u par recenica sveo: Bosnu nisu jebali historicari vec politicari
"Dragi prijatelji iz Turske i Bosne i Hercegovine, esselamu alejkum i dobro došli. Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo mi zajedno. Dobro smo živjeli zajedno. Dobro smo se borili zajedno. Zadnji put, Bošnjaci su branili Tursku kao svoju domovinu."
U cemu je bitna razlika SDA mitomanije o braci i oslobodiocima - od druge mitomanije o prodaji vjere za veceru?
- Connaisseur Karlin
#107 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
vi , Bosnjaci BiH cete se opet ujediniti na Izborima , vive la Federacion 
- Kejn
#108 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Citat se odnosi na Čanakale što je đeneral namErno izostaviohAZNADAR wrote:Da i? Iznosis laziranje historije od turkofila da bi opravdao laziranje od strane turkofoba.General War wrote:
Evo "Jugosloven"Bakir je objektivno istoriju bosnjaka u par recenica sveo: Bosnu nisu jebali historicari vec politicari
"Dragi prijatelji iz Turske i Bosne i Hercegovine, esselamu alejkum i dobro došli. Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo mi zajedno. Dobro smo živjeli zajedno. Dobro smo se borili zajedno. Zadnji put, Bošnjaci su branili Tursku kao svoju domovinu."![]()
U cemu je bitna razlika SDA mitomanije o braci i oslobodiocima - od druge mitomanije o prodaji vjere za veceru?
- General War
#109 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ti se bas osjecas nezgodno u ovom procjepu mainstream- a...hAZNADAR wrote:Da i? Iznosis laziranje historije od turkofila da bi opravdao laziranje od strane turkofoba.General War wrote:
"Dragi prijatelji iz Turske i Bosne i Hercegovine, esselamu alejkum i dobro došli. Drago mi je vidjeti izmiješane zastave Turske i BiH. Dugo smo mi zajedno. Dobro smo živjeli zajedno. Dobro smo se borili zajedno. Zadnji put, Bošnjaci su branili Tursku kao svoju domovinu."![]()
- Matzan
#110 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
zrakomlat wrote:Pitanje na mjestu al bi se to moglo postaviti i onima koji ga nazivaju sultanom.Matzan wrote:Moze li neko objasniti zbog cega pojedinci na ovom forumu Predsjednika R Turske nazivaju diktatorom?
Mene samo zanimalo da li je opravdano da ga se naziva diktatorom.
To sto pojedinci svrsavaju na pomen njegova imena i izljevi Bakirove ljubavi prema istom su sasvim druga tema.
- ultima_palabra
#111 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Pa jeste diktator... to sto formalno postoje izbori ne znaci puno ako oponenti rezima redovno pune zatvore. Imaju i Putin i Lukasenko izbore.
-
hAZNADAR
#112 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Eki psihoanaliticar? Ja sam antifasista, postujem svoje i tudje, imam dovoljno tolerancije i respekta prema svakoj naciji i vjeri. Ljude ocjenjujem na osnovu karaktera a ne koje su nacije ili vjere za razliku od tebe i slicnih sto ste u misiji samo blacenja i omalovazavanja jednih. U ovoj temi sam i protiv Bakira(i inace) a i protiv one druge krajnosti sa svojim fobijama. Ako nemas sta konkretno reci na temu nasmij malo svoju raju kojom duhovitom upadicom, slikom, smajlijem,...General War wrote:Ti se bas osjecas nezgodno u ovom procjepu mainstream- a...hAZNADAR wrote:
Da i? Iznosis laziranje historije od turkofila da bi opravdao laziranje od strane turkofoba.![]()
- General War
#113 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Do ovdje sam prestao citat...hAZNADAR wrote:Eki psihoanaliticar? Ja sam antifasista, postujem svoje i tudje, imam dovoljno tolerancije i respekta prema svakoj naciji i vjeri. Ljude ocjenjujem na osnovu karaktera a ne koje su nacije ili vjere za razliku od tebe i slicnih sto ste u misiji samo blacenja i omalovazavanja jednih. U ovoj temi sam i protiv Bakira(i inace) a i protiv one druge krajnosti sa svojim fobijama. Ako nemas sta konkretno reci na temu nasmij malo svoju raju kojom duhovitom upadicom, slikom, smajlijem,...General War wrote:Ti se bas osjecas nezgodno u ovom procjepu mainstream- a...hAZNADAR wrote:
Da i? Iznosis laziranje historije od turkofila da bi opravdao laziranje od strane turkofoba.![]()
- pustopoljina
#114 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
kaze, Bog ga poslao...Kikibombona wrote:BiH, kao ni bilo koja banana drzavica na Balkanu, ne moze kopirati taktiku Jugoslavije. Ne bi mogla ni Jugoslavija da nije imala vezu sa Sovjetskim savezom i zapadnim blokom. Da su susjedi Jugoslavije bili pripadnici 'zapadnog bloka', Jugoslavije ne bi mogla koketirati sa Sovjetskim savezom.ultima_palabra wrote:S obzirom na dvoličnu politiku Evrope, nemam ništa protiv da se malo koketira i sa drugim timom (Rusija-Turska)... na kraju krajeva, i Alija je koristio istu taktiku u ratu sa Iranom i drugima.
Samo bi trebalo imati malo više samopoštovanja... neće te ni Turčin cijeniti sa takvim vazalno-udvoričkim pristupom. Treba pogledati kako je Tito radio te stvari.
Mi smo osudjeni na Ameriku i EU, sto je dobro za nas. Koketiranje sa Rusijom i Turskom moze samo donijeti stetu.
Mi smo previse mali, slabi i izolovani da bi mogli igrati velike igrice.
Upravo sam odgledao video, prosto nevjerovatno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslanik Erdogan, prestrasno...![]()
![]()
![]()
Erdogan turcima s neba poslan...
pa u kojem smo mi stoljecu?!
Sta je ovom Izetbegovicu?! cipele mu vire iz eroganovog supka, pa koliko kosta ovakvo blamiranje do kosti?
-
zrakomlat
#115 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Matzan wrote:zrakomlat wrote:Pitanje na mjestu al bi se to moglo postaviti i onima koji ga nazivaju sultanom.Matzan wrote:Moze li neko objasniti zbog cega pojedinci na ovom forumu Predsjednika R Turske nazivaju diktatorom?
Mene samo zanimalo da li je opravdano da ga se naziva diktatorom.
To sto pojedinci svrsavaju na pomen njegova imena i izljevi Bakirove ljubavi prema istom su sasvim druga tema.
- Connaisseur Karlin
#116 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
pa i Tramp kaze da Bog cuva amerikupustopoljina wrote:kaze, Bog ga poslao...Kikibombona wrote: BiH, kao ni bilo koja banana drzavica na Balkanu, ne moze kopirati taktiku Jugoslavije. Ne bi mogla ni Jugoslavija da nije imala vezu sa Sovjetskim savezom i zapadnim blokom. Da su susjedi Jugoslavije bili pripadnici 'zapadnog bloka', Jugoslavije ne bi mogla koketirati sa Sovjetskim savezom.
Mi smo osudjeni na Ameriku i EU, sto je dobro za nas. Koketiranje sa Rusijom i Turskom moze samo donijeti stetu.
Mi smo previse mali, slabi i izolovani da bi mogli igrati velike igrice.
Upravo sam odgledao video, prosto nevjerovatno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslanik Erdogan, prestrasno...![]()
![]()
![]()
Erdogan turcima s neba poslan...
pa u kojem smo mi stoljecu?!
Sta je ovom Izetbegovicu?! cipele mu vire iz eroganovog supka, pa koliko kosta ovakvo blamiranje do kosti?
to je danas IN kod mnogih predsjednika tokom drzanja govora
- pustopoljina
#117 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
tramp ce joj i dohakati.Connaisseur Karlin wrote: pa i Tramp kaze da Bog cuva ameriku![]()
judi su zaglupili. da je osamdesetih neko u svoju kampanju petljao boga, ljudi bi bjezali od njega.
- It_is_a_Leclerc
#118 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ja mislim da ti snifaš ljepilo. Bez uvrede.mesarkoni wrote:Dobra većer ...Otvoriću vam oči narode...smeta bankarima uglavnom iz austrije koji su ovdje lafo najviše uložili a njihove banke pod ogromnim kamatama svakodnevno iznose kapital iz naše zemlje. Njima ne odgovara stabilnost i razvoj BiH već stalna nestabilnost i poslovna nesigurnost kako bi naš narod gulili za nevjerovatno visoke kamate. Sami razmislite ko je uzeo debeo dinar da prikaže u najgorem svjetlu Erdoganovu posjetu...Erdogana koji je iste te banke nabio nogom iz Turske... da vidim šta vi mislite
-
sandzokan
#119 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Mesarkoni svojih 500 KM zarađuje pošteno. 
- Connaisseur Karlin
#120 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
eh to pustopoljinapustopoljina wrote:tramp ce joj i dohakati.Connaisseur Karlin wrote: pa i Tramp kaze da Bog cuva ameriku![]()
ljudi su zaglupili. da je osamdesetih neko u svoju kampanju petljao boga, ljudi bi bjezali od njega.
- insomnia78
#121 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Ameri stalno u kampanju trpaju boga
- dustaban
#122 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Meni Erdogan ne smeta, meni smeta nesto drugo...

mislim, stvarno...

mislim, stvarno...
- sadie_forever
#123 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
Emina Erdogan je obrazovana,znaci doktorica ginekolog mimo svog muza,a ova do nje ne zna progovorit,i bila je fufica koju je pokupio Trump nekad,znaci koja je naprednijadustaban wrote:Meni Erdogan ne smeta, meni smeta nesto drugo...
mislim, stvarno...
- Point.
#124 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
@sadie_forever
Zašto ne živiš u Turskoj, kad je toliko voliš?
Zašto ne živiš u Turskoj, kad je toliko voliš?
- dustaban
#125 Re: Kome stvarno smeta Erdogan
2018. godina, ljudi se spremaju na Mars, a vid nje svegati