insomnia78 wrote:Mozda mu je zena?putokaz1 wrote:Znači i Adis Arapović CCI posjećuje ovaj Forumkmirsad wrote:![]()
![]()
... SBB dobio glas...
![]()
Add me blok sam
Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
- kmirsad
#101 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
- insomnia78
#102 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Vido sam neki dan na kliksu. Dobra mala ko dobar dan. Nije valjda da je onaj pogani siptarski patuljak kara
- kmirsad
#103 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
U skladu sa zakonom i demokratijom...bleee_sa wrote:SDA
-
putokaz1
#104 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Možda rezultati u gradu Sarajevu budu podsjećali na ovu anketu
Da li neko može izvršiti anketu u svojoj ulici haostoru i sl
- triconja
#105 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Kakva organizacija, kakvi bakraci. Kod nas se ljudi dogovaraju oko ruralnog puta kuda ce prolazit 10ak godinakmirsad wrote:Danas u Bosni i Hercegovini svako od nas ima pred sobom sljedeći moralni izbor. Ili pasivno posmatrati (biti saučesnik u zločinu) kako sadašnji političari vode zemlju u potpunu propast ili podignuti glavu (kao Bosanac na stećku), organizirati se i pokušati učiniti nešto da se to zaustavi.
- triconja
#106 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Hoš ti platit te informacije? Sto bi neko anketiro ljude ba, hoš pitat nekog ko te prvi put vidi nesta, covjek bjezi ko opuren.putokaz1 wrote:Možda rezultati u gradu Sarajevu budu podsjećali na ovu anketu
- arzuhal
#107 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
36% forumaša će glasati za NS? U alaj će očiju poispadat u oktobru... 
- triconja
#108 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Trebaju ovi iz ministarstva pogurat nesta u vezi transplantacije (olaksat i koji zakon novi udarit), znaci bilo bi ociju za probratarzuhal wrote:36% forumaša će glasati za NS? U alaj će očiju poispadat u oktobru...
- arzuhal
#109 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Da je Arhimed rođen na Balkanu, eureka-rješenje bi glasilo (stoposto bi došao do njega):triconja wrote:Trebaju ovi iz ministarstva pogurat nesta u vezi transplantacije (olaksat i koji zakon novi udarit), znaci bilo bi ociju za probratarzuhal wrote:36% forumaša će glasati za NS? U alaj će očiju poispadat u oktobru...![]()
![]()
![]()
Tijelo u koje gurneš čvrst predmet u pravo mjesto, biva lakše za par očiju koje ispadnu!
Last edited by arzuhal on 06/05/2018 19:10, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#110 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Forum klix je takav uvjek vode SDP DF NS i GSarzuhal wrote:36% forumaša će glasati za NS? U alaj će očiju poispadat u oktobru...
Treba biti iskren u Gradu Sarajevu,Gradu Tuzli(samo gardskim sredima) ove 4 stranke će poemsti sve
Seljaci ne učestvuju na anketi a glasaju za SDA ,poneki SBB ili NZBLOK
Moja anketa je realnija zbog SDA botova oni ubjedljivo vode 207 glasalo anonimno ali i ona nije realna
NS bi mogla da pobjedi u Centru ili Novom Sarajevu,MOGLA a nemora značiti da će,podrazumjeva se eventualna relativna pobjeda,2016 NS je pobjedila u Gradskoj sredini Gračanica
Za eventualnu pobjedu NS u Centru i Novom Sarajevu treba im 2000 više glasova nego 2016 a da SDA ostane ista ili se smanji za minimalno
Može li to NS ostvariti?
- arzuhal
#111 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
NS će sigurno popraviti svoju poziciju i rejting, to je realno za očekivati. Uglavnom, mislim da neće nazadovati.
- triconja
#112 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Cekaj ba, sta to ota stranka obecava? 
-
putokaz1
#113 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Ništa tj isto ko i ranije ali kupi razočarane u DFtriconja wrote:Cekaj ba, sta to ota stranka obecava?
- kmirsad
#114 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Misliš na ražanj...arzuhal wrote:Da je Arhimed rođen na Balkanu, eureka-rješenje bi glasilo (stoposto bi došao do njega):triconja wrote:Trebaju ovi iz ministarstva pogurat nesta u vezi transplantacije (olaksat i koji zakon novi udarit), znaci bilo bi ociju za probratarzuhal wrote:36% forumaša će glasati za NS? U alaj će očiju poispadat u oktobru...![]()
![]()
![]()
Tijelo u koje gurneš čvrst predmet u pravo mjesto, biva lakše za par očiju koje ispadnu!
Ima i onaj... Tjelo koje potopiš u vodu... ako se ne pojavi za sat vremena, treba smatrati izgubljenim... al ovo je offtopic za ovu temu...
Činjenica da se glasa pod pod Božijom zakletvom... a ulog ... sveti vid...
- kmirsad
#115 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
... i SDP... a pomalo krnji i HDZ... a bit će i pokoji SDA što je došo tobe...strpi se malo---putokaz1 wrote:Ništa tj isto ko i ranije ali kupi razočarane u DFtriconja wrote:Cekaj ba, sta to ota stranka obecava?
-
putokaz1
#116 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
HDZ samo jača,uz HDZ su i 90tka i HSP i HSS i ....
SDP tu negdje ostaje isti,možda malo raste
NS i GS rastu u KS,možda i van
Radeljaš vodi na anketi,jer kako god okreneš,u kojoj god da bude stranci Esed Radeljaš će biti faktor bez kojeg se NEMOŽE
SDP tu negdje ostaje isti,možda malo raste
NS i GS rastu u KS,možda i van
Radeljaš vodi na anketi,jer kako god okreneš,u kojoj god da bude stranci Esed Radeljaš će biti faktor bez kojeg se NEMOŽE
- kmirsad
#117 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Objasni mi kako to može HDZ jačat... jedino ako su prije 18 godina značajno povečali natalitet---i samo se rađali HDZ-ovci
-
putokaz1
#118 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
HDZ je razbio svaki oblik Opozicije/Oporbekmirsad wrote:Objasni mi kako to može HDZ jačat... jedino ako su prije 18 godina značajno povečali natalitet---i samo se rađali HDZ-ovci
HSP nema,HSS je njihov,Boljitak nema,HKDU njihov,PS samo u Orašju,90 je svakako HDZ
Spominje se Zajendička Hrvatska lista na TK:HDZ BIH,HDZ90,HSP,HSS,HKDU+
- cyprus
#119 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Lako - kako se politička atmosfera polarizira, tako im prelaze mnogi glasovi 90-tke i ostalih manjih hrvatskih stranaka...kmirsad wrote:Objasni mi kako to može HDZ jačat... jedino ako su prije 18 godina značajno povečali natalitet---i samo se rađali HDZ-ovci
Nego, što se tiče mene, kako sada stvari stoje:
Predsjedništvo - Falatar
Državni parlament - SDP
Federalni parlament - SDP
Kantonalna skupština - NS
Međutim, nisu još kandidatske liste izašle, pa nije isključeno da bude promjena...
-
putokaz1
#120 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Kanton Sarajevo ili?cyprus wrote:Lako - kako se politička atmosfera polarizira, tako im prelaze mnogi glasovi 90-tke i ostalih manjih hrvatskih stranaka...kmirsad wrote:Objasni mi kako to može HDZ jačat... jedino ako su prije 18 godina značajno povečali natalitet---i samo se rađali HDZ-ovci
Nego, što se tiče mene, kako sada stvari stoje:
Predsjedništvo - Falatar
Državni parlament - SDP
Federalni parlament - SDP
Kantonalna skupština - NS
Međutim, nisu još kandidatske liste izašle, pa nije isključeno da bude promjena...
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#121 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Ne računajući lokal, jednom, nikad nikom nisam dao glas, niti ću ga dati. Isuviše su mali, bijedni i nikakvi za moj ukus.
-
putokaz1
#122 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
A tvoj imenjak čelenger onaj što je bio DF pa SDP pa neznam šta je sad nećeš za njegaChallenger_ wrote:Ne računajući lokal, jednom, nikad nikom nisam dao glas, niti ću ga dati. Isuviše su mali, bijedni i nikakvi za moj ukus.
- Challenger_
#123 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Denis je sjajan momak, ima sve moje ljudske simpatije, ali stranku ne čine Denisi već politička stranačka mizerija koja ni u snu ne može dobiti moj glas.
- Challenger_
#124 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Ukratko, ko im *ebe mater. Svima.
______
______
- kmirsad
#125 Re: Da Bog da mi oči ispale ako lažem...
Na tk, koliko god pravili zajedničkih listi... ne vjedujem da mogu dobiti i jedan glas više.... naprotiv...jačanjem NS i Falatara na TK... i HDZ će proporcionalno tome imati sve manje glasača sa TK... SDP- ovi hrvati, ili ostaju vjerni, a oni nezadovolji će u NS... opet zbog Falatara...a bome i Selima... lijepo ih je zaštitio u ratu...putokaz1 wrote:HDZ je razbio svaki oblik Opozicije/Oporbekmirsad wrote:Objasni mi kako to može HDZ jačat... jedino ako su prije 18 godina značajno povečali natalitet---i samo se rađali HDZ-ovci
HSP nema,HSS je njihov,Boljitak nema,HKDU njihov,PS samo u Orašju,90 je svakako HDZ
Spominje se Zajendička Hrvatska lista na TK:HDZ BIH,HDZ90,HSP,HSS,HKDU+