Ryanair leti iz Banjaluke
- drndalo
#101 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Gladnom je za uhar i kad mu muha uleti u usta...
- Point.
#102 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Kod nas ipak da. Pa mi imamo preko milion ljudi vani i oni najčešće dolaze u BiH. Nemamo neki razvijeni turizam pa da su turisti najčešći putnici. Nažalost.Bodkin wrote:
Zato sto aerodrom ne zivi od letova za dijasporu(bez ikakve uvrede)
- drndalo
#103 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Kada bi povoljnih letova bilo, i turista bi bilo znatno vise...
- Connaisseur Karlin
#104 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Bodkin, manje nervoze , aerodrom i aviokompanij se dogvore i probaju, ne znam, zasto je to tebi tesko prihvatitiBodkin wrote:Zato sto aerodrom ne zivi od letova za dijasporu(bez ikakve uvrede)Point. wrote: Zasto? Pa BL Aerodrom pokriva citavu krajinu, sto banjalucku sto bihacku, maltene jednu trecinu drzave. Sad imas let direktno do BL, dok ako letis za Zg moras presjedati jel u Amsterdamu, Frankfurtu ili Minhenu. Svi ce radije za BL, nego za Zg pa se jebavati autom pa na granici itd.
drndalo wrote:Kada bi povoljnih letova bilo, i turista bi bilo znatno vise...
-
Bodkin
#105 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Nikakva nervoza. Gore nema 10 miliona ljudi da dijaspora moze liniju odrzavati. I to je jedna linija.Connaisseur Karlin wrote:Bodkin, manje nervoze , aerodrom i aviokompanij se dogvore i probaju, ne znam, zasto je to tebi tesko prihvatitiBodkin wrote:Zato sto aerodrom ne zivi od letova za dijasporu(bez ikakve uvrede)Point. wrote: Zasto? Pa BL Aerodrom pokriva citavu krajinu, sto banjalucku sto bihacku, maltene jednu trecinu drzave. Sad imas let direktno do BL, dok ako letis za Zg moras presjedati jel u Amsterdamu, Frankfurtu ili Minhenu. Svi ce radije za BL, nego za Zg pa se jebavati autom pa na granici itd.![]()
drndalo wrote:Kada bi povoljnih letova bilo, i turista bi bilo znatno vise...
-
palermo
#106 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Ne trebaju nam autoputevi, ne trebaju nam aerodromi......dosta nama kilo krtole i malo luka......
svašta će se na ovome forumu pročitati.....
svašta će se na ovome forumu pročitati.....
- Connaisseur Karlin
#107 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
ali, to nije tvoja brigaBodkin wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Bodkin, manje nervoze , aerodrom i aviokompanij se dogvore i probaju, ne znam, zasto je to tebi tesko prihvatiti![]()
Nikakva nervoza. Gore nema 10 miliona ljudi da dijaspora moze liniju odrzavati. I to je jedna linija.
- muha_sa
#108 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Connaisseur Karlin wrote:ali, to nije tvoja brigaBodkin wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Bodkin, manje nervoze , aerodrom i aviokompanij se dogvore i probaju, ne znam, zasto je to tebi tesko prihvatiti![]()
Nikakva nervoza. Gore nema 10 miliona ljudi da dijaspora moze liniju odrzavati. I to je jedna linija.nak' bacaju novac ako im je cejf
- Connaisseur Karlin
#109 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
muha_samuha_sa wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ali, to nije tvoja briganak' bacaju novac ako im je cejf
![]()
![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#110 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
trenutno u SveCkojConnaisseur Karlin wrote:muha_samuha_sa wrote:Connaisseur Karlin wrote:
ali, to nije tvoja briganak' bacaju novac ako im je cejf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti u Svaksnoj Republici ili su u SA
tamo Sunce dobro grije drugi tjedan

- Connaisseur Karlin
#111 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
meni je Svanska Republika lijepamuha_sa wrote:trenutno u SveCkojConnaisseur Karlin wrote:muha_samuha_sa wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti u Svaksnoj Republici ili su u SA
tamo Sunce dobro grije drugi tjedan
suncam se, jebo Tucepe kako je ovdje
![]()
![]()
![]()
-
Bodkin
#112 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Boze dragiConnaisseur Karlin wrote:ali, to nije tvoja brigaBodkin wrote:Connaisseur Karlin wrote:
Nikakva nervoza. Gore nema 10 miliona ljudi da dijaspora moze liniju odrzavati. I to je jedna linija.nak' bacaju novac ako im je cejf
-
sandra01
#113 Re: Ryanair leti iz Banjaluke
Zna li iko postoji li onaj kombi prevoz putnika na aerodrom B.Luka iz Sarajeva kao sto ima za Tuzlu?