Ove godine nista od mora - al mi nije zao
IDE LJETO...PA DOĐI NA MORE !!!!
-
Sale_Magare malo
Da.Ja baš ništa ne krijemHarrys wrote:Lipo,lipo od tebe sto si reka da imas zenu,nek i lipo Lace zna di je.A reka li ti zeni za ovo
i zbog cega bi isa u Sarajevo.Sale_Magare malo wrote: Noc´..cmok..i tako to![]()
A zbog čega bi išao u Sarajevo?Zna li mi žena?
Pa ako natipkaš neki mail sa adresom...daš mob ...ili nedaj Bože kučni telefon...Ja joj dam te podatke,pa se vas dvoje ljepo ispričajte
Uvjek je lako biti FACA...ako se kriješ iza nečega
Pa,Faco od harrysa...ili budi faca ili ostani anonimna tipkalica
Ajde,nije ni to strašno...I anonimnost je za ljude
-
Sale_Magare malo
Ajde,baš mi drago da si se ljepo proveo.Tko zna sebi napraviti zabavu i provod,napravio bi je i na MjesecuPooll wrote:Bio sam ja dvije godine za redom u Podacama... dusu dalo za odmoriti... placao sam 10 € kod teta Safije... blizu plaze, ispod magistrale...
Ove godine nista od mora - al mi nije zao
Đava ga zna,ali znam bar tri žene sa tim imenom i kućama uz plažu.pa neznam di si točno bio.Ali,hvala na preporukama
Nadam se da ako si zaglavio ovo ljeto iduće nećeš.
-
halo
PODACA je najbolje mjesto na Jadranu jos sad kad su spojili da se moze plazom do Gradca kud ces ljepse imas discobar fontanu i sto je najvaznije dosta Bosanske piletine a naleti i neka Ceska ,osim toga ja bi podacu mjenjo za neum to je ionako Bosansko more i ima vise Bosanaca koji tu zive nego domacih kojih ima mozda 5-6.
- Pooll
halo wrote:PODACA je najbolje mjesto na Jadranu jos sad kad su spojili da se moze plazom do Gradca kud ces ljepse imas discobar fontanu i sto je najvaznije dosta Bosanske piletine a naleti i neka Ceska ,osim toga ja bi podacu mjenjo za neum to je ionako Bosansko more i ima vise Bosanaca koji tu zive nego domacih kojih ima mozda 5-6.
Joj setnja u Gradac je ludilo... napravljen put, lampe... kad se vratis kuci zaspes kao mala beba
__
Sale, nisam zaglavio, idem na odmor samo ove godine necu na lijepi jadran
-
Sale_Magare malo
Ma,ima ih višehalo wrote:PODACA je najbolje mjesto na Jadranu jos sad kad su spojili da se moze plazom do Gradca kud ces ljepse imas discobar fontanu i sto je najvaznije dosta Bosanske piletine a naleti i neka Ceska ,osim toga ja bi podacu mjenjo za neum to je ionako Bosansko more i ima vise Bosanaca koji tu zive nego domacih kojih ima mozda 5-6.
Pozdrav HALO,HALO
-
Sale_Magare malo
Ih,da ja mogu IZLAPITI negdi
.Jeste Jadran ljep.ali ima bar još desetak mjesta koja bi BEZ RAZMIŠLJANJA OKUPIRAO preko ljetovanja
.
Ajde,di god da trošiš te dane odmora...UŽIVAJ
.
Jadran nije još nikom utekao,pa neće ni tebi
Ajde,di god da trošiš te dane odmora...UŽIVAJ
Jadran nije još nikom utekao,pa neće ni tebi
-
Sale_Magare malo
Ma ne brini za to.Ako ćeš sama biti,uvijek se nađe jedna postelja za frenda.Samo ti ganjaj faks i ispite,a za Podacu se ne sekirajLace wrote:ne znam hocu li uspjet vikend...ali kakve su mi sanse u 2-oj ili 3-oj sedmici augusta (opet ja sama)...mozes li mi izdat sobu tada i kada je najkasnije da se rezervise?
Cmoka i(veliki pozdrav)tako to
-
Sale_Magare malo
Pa jesam Bosanac..Rodio se u Tuzli.Tuko se za Bosnu.I ovdje došao 1995godine.
Ako nisam Bosanac,misliš li da sam Svemirac
?
Eh,bolje da te upoznam sa ženom nego sa ljubavnicom.ŽENU DJELI A LJUBAVNICU ČUVAJ
.
Ako nisam Bosanac,misliš li da sam Svemirac
Eh,bolje da te upoznam sa ženom nego sa ljubavnicom.ŽENU DJELI A LJUBAVNICU ČUVAJ
-
BigusDickus
fakat...
a ona izjava je vrlo karakteristicna... 
-
Sale_Magare malo
Prije rata ovdje nitko nije govorio:Bog!Uvjek se pozdravljalo sa Dobar dan i Zdravo
I tako se ja UHVATIO :ZDRAVO...dok mi nisu očitali bukvicu:Zdravo ti je srpski pozdrav
Ispočetka bude smješno
Bio sam u Tuzli u 2 mjesecu.Nije ni tamo bolje.Valjda je zvanični jezik postao onaj koji je prije rata bio rezervisan za SELJAKE...Prije se znalo po govoru tko je iz Sarajeva sa Bjelava a tko sa Grbavice,a tko sa Lipašinog polja...Isto se znalo tko je iz Zenice i Kaknja a tko iz Tuzle i okoline...Eee,toga više nema...
Valjda i onaj Bosanac koji ode u Njemačku sa njemcima govori njemački.Isto je i u Hrvatskoj.Govori Hrvatski da te svi razumiju
A biti Bosanac...E,prijatelju moj,to ti je čast i monopol koji rjetko koji narod ima.Ja sam odrastao u Tuzli di sam koristio SVE OBIČAJE i volio sve vjere.Ajde,sigurno imaš nekog frenda vani...pa neka ti sam kaže koji je svjet najbolji.
Rat je bio,đava ga odnio.Biće ih još.Di si vidio Balkance da ne ratuju
Bosna ti je bila EU kada je ova sadašnja EU bila samo u mašti nekih tantavičara.
Bio ja Srbin,Hrvat,Bošnjak...ja sam ti Bosanac.Tvrdoglav,dobar i uporan
-
BigusDickus
a sto se ti nas.... ovaj...
naprica... 
-
Sale_Magare malo
Jebem mu miša...
ma,nisam ja dobar bloger kao ti...
-
Sale_Magare malo
Nigdje nikoga...
Pape se totalno PODALMAĆIO kako je došlo ljeto.Ne kontaktira sa fureštima.
Nema ni ostalog svjeta
...Lace?Živa li si?Bloger otišao u humanitarce...Harrys ko Harrys,čeka da skonta neku pametnu pa da se utipka...
Sranjce...nigdje nikoga 
Nema ni ostalog svjeta
-
BigusDickus
Ma jesam li to dobio vijernog citaoca, ili grijesim...
moram uzvratiti posjetu, pa mozda naletim na kupanje, par dana... 
-
Sale_Magare malo
Pa morao sam da VIRNEM na ponuđene podatkeBigusDickus wrote:Ma jesam li to dobio vijernog citaoca, ili grijesim...moram uzvratiti posjetu, pa mozda naletim na kupanje, par dana...
Ajde,ajde,piši na blogu...dobar je.
-
Sale_Magare malo
ČESTITKEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!Lace wrote:ma lace polozila ispit...sada sprema druga dva
Vidiš da na kraju bude:
Svi ispiti položeni i upisani a Lace osunčana,odmorena i iskupana.
Što bi rekao stari svjet:
PAMETNA MALA
Čestitka velika.Svaka čast.