najgori pomfrit je meni Blagaj restoran na ribnjaku, to je nešto što se mora doživjet, naručiš pomfrit i donese ti od starog krumpira, ono meko smeđe što ne liči pomfriju po ničemu, ono što kad kući pečeš ako ti se to desi baciš jer krumpir ne valja za to. Mislim ne može mi se to ni kući desit, ako krumpir nije baš mladi pečem gotov pomfri iz kese.
Pastrva im ukusna i bila sam česti gost, a ne volim kuhani krumpir koji uz ribu obično serviraju(isti taj od pomfrija krumpir, loš slatkast, žilav čak) i kad jednom teleće ražnjiće naručila rekoh daj pomfrit i umjesto da vele nema, donesu to što ne bi životinjama bacio, a meso žilavo od ostataka bilo. To je bilo zadnji put da sam tamo ručala. Tjedan dana kasnije sam najbolje teleće kotlete i ražnjiće probala od kad sam u MO, U Radobolji i od tad izbjegavam jesti na mjestima gdje su bazirani na turiste nego idem na mjesta koja se trude da cijele godine zadovolje hranom domaće goste.
A danas slavim, u Radobolju ne želim više jer em rade nešto em stoka porušili sva predivna stabla gdje se vani jelo u hladu, tako da je pitanje koga ću navečer popljuvat