Ja ne mogu više ni da prezirem ovakve, samo ih žalim. Koliko glup trebaš biti da sebe, a kamoli nekog drugog ograničavaš na neki prostor, koji su zacrtali Praljak i Kordić i da ti to bude sveto pismo i zvijezda vodilja u životu. A planeta prostrana, Bože. I što je najgore, takvi se smatraju vjernicima u Boga, koji je, navodno, po njihovom vjerovanju, stvorio sve te ljude. Patologija živa.BHCluster wrote:Jadan ti na sta si spao.Black swan wrote:samo na 24% možete što želite raditi
a vidimo i radite
kaunting dok ne dobijete putovnice s kojima ćete osjetiti slobodu
a ne geto
naravno vi dijasporski šupci se ne računate
vama je još 1993 ili kad ste zdušili
Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
- ABH017
#101 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
- ABH017
#102 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Upravo to i radimo. Sami sebi podmećete i sami se svrstavate u skupine. Mi samo čitamo ono što pišete.smijesni_ste wrote:Ma sve je to ok, samo naučite čitati i ne podmećite ljudima ...
-
smijesni_ste
#103 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Ni ja ni Novak nismo tema, naučite čitati kao što napisah već..
- ABH017
#104 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Sliver wrote:Sve sto radim na 24% BiH radim i na preostalih 76%. Na tih nekih 76% BiH se osjecam isto kao da sam u tih nekih 24% BiH, a ne u nekoj Hrvatskoj, Srbiji, tzv HB ili drugim, njoj slicnim, nebitnim teritorijama. Ne vidim nikakvu razliku na 76% u odnosu na 24%, sem mozda masovnih grobnica UZP-ovaca i njima slicnih fasista kojima je cilj tih 48% ili 26% necega, umjesto da uzivaju u 100%. Sta ces, rekli bi sitna dusa, sitan postotak. Pasos imam, putujem gdje zelim i koliko zelim, putovnica mi ne treba da osjetim slobodu, dovoljno je da sam negdje na tih 100% BiH.Black swan wrote:samo na 24% možete što želite raditi
a vidimo i radite
kaunting dok ne dobijete putovnice s kojima ćete osjetiti slobodu
a ne geto
naravno vi dijasporski šupci se ne računate
vama je još 1993 ili kad ste zdušili
- ABH017
#105 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Vas niko ni ne komentariše, već vaše stavove, koji opasno koketiraju sa fašizmom, a nisu produkt procesa, koji se zove razmišljanje, već procesa zvanog slijeđenje fašističkih ideja i srozavanja na nivo plemena ili stada.
Nit vas znam, nit poznam, a niste vala ni zanimljivi, da biste bili tema i čega (a kamoli nekog komentatisanja).
Nit vas znam, nit poznam, a niste vala ni zanimljivi, da biste bili tema i čega (a kamoli nekog komentatisanja).
- ABH017
#106 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
vajduga wrote:SDP - DF su multietične koliko i prvi saf u Begovoj Dzamiji.Toliko o građanskoj opciji i pravu svih naroda.
Kakva paranoja.
https://m.youtube.com/watch?v=xn8iCc4gShA
- madner
#107 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Ljevica je na ovim prostorima uvijek bila drzavotvorna opcija. Ovi tek ustali iz nekog zimskog sna pa se cude.
- Alfons Kauders
#108 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Tek sad pocinju kontati da im je SDA bila malcice bolji partner od NVZ...madner wrote:Ljevica je na ovim prostorima uvijek bila drzavotvorna opcija. Ovi tek ustali iz nekog zimskog sna pa se cude.
-
Babini
#109 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Nista novo na Klixu...bosnjacka dijaspora i dalje priziva na dominaciju nad Hrvatima...lagano siju mržnju prema svemu hrvatskom...tu naravno prednjači gosp.Sarafina...da je tako fina vratila bi se u ovu pripizdinu od drzave i ovdje se borila za prava bilo koga...al ne udobnije je iz Beca,kada imas sve potrebno za normalan zivot...bitno da se otvaraju husacke teme kontra Hrvata,jer sigurno se svidjelo bar kojem forumasu... posebno joj godi paznja Alfonsa...na kraju krajeva ne razumijem zasto zelite drzavu s narodima koje ne mozete vidjeti nacrtane...mislim da je Sarafina imala neki odjeb od nekog Hrvata i zato tako patološki mrzi Hrvate...njene teme,njeni komentari da je bila neka Hrvatica ili Srpkinja davno bi bila banirana...sad svi kolektivno razmislite zasto zelite zivjeti u drzavi sa narodima koje mrzite...Sarafina draga tebi bi bilo bolje da se bavis nekim sportom da izbacis tu mrznju iz sebe...btw odgovarati necu...tko ce se boriti sa vama...sto na jednoga...ja za razliku od vas imam zivot i obveze,nemam vremena se natezati i dokazivati nesto...za kraj samo mržnja ce vas pojesti... pozdrav
- Alfons Kauders
#110 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
NVZ nema clanova u dijaspori.Babini wrote:Nista novo na Klixu...bosnjacka dijaspora i dalje priziva na dominaciju nad Hrvatima...
Nije tacno, vec samo prema ustasama.lagano siju mržnju prema svemu hrvatskom...
Sta cu kad sam neodoljiv?tu naravno prednjači gosp.Sarafina...da je tako fina vratila bi se u ovu pripizdinu od drzave i ovdje se borila za prava bilo koga...al ne udobnije je iz Beca,kada imas sve potrebno za normalan zivot...bitno da se otvaraju husacke teme kontra Hrvata,jer sigurno se svidjelo bar kojem forumasu... posebno joj godi paznja Alfonsa...
Ko kaze da je zelimo?na kraju krajeva ne razumijem zasto zelite drzavu s narodima koje ne mozete vidjeti nacrtane...
Ljubav prema domovini nije mrznja.mislim da je Sarafina imala neki odjeb od nekog Hrvata i zato tako patološki mrzi Hrvate...njene teme,njeni komentari da je bila neka Hrvatica ili Srpkinja davno bi bila banirana...sad svi kolektivno razmislite zasto zelite zivjeti u drzavi sa narodima koje mrzite...Sarafina draga tebi bi bilo bolje da se bavis nekim sportom da izbacis tu mrznju iz sebe...btw odgovarati necu...tko ce se boriti sa vama...sto na jednoga...ja za razliku od vas imam zivot i obveze,nemam vremena se natezati i dokazivati nesto...za kraj samo mržnja ce vas pojesti... pozdrav
-
Novak20
#111 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
ABH017 wrote:A veličanje i žaljenje presudnih ratnih zločinaca, članova UZP-a? Ja ne bih pitao je li to adet, već je li to, uopšte, spada u ljudske karakterne osobine?Novak20 wrote:Ovo ismijavanje mrtvaca, je li to neki adet ?
U pravu si. Ismijavanje mrtvaca je karakterna osobina pojedinca, nije adet.
Što se tiče veličanja i žaljenja ratnih zločinaca (sa presudom ili bez nje) ne vidjeh da se iko šprda sa onim što napuni Kazane. Štaviše, dženaza mu je bila kao da je predsjednik države.
- Alfons Kauders
#112 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Evo sprdam se ja - nabijem ga na kurac, kao i sve sto su mu bili na dzenazi.Novak20 wrote:ABH017 wrote:A veličanje i žaljenje presudnih ratnih zločinaca, članova UZP-a? Ja ne bih pitao je li to adet, već je li to, uopšte, spada u ljudske karakterne osobine?Novak20 wrote:Ovo ismijavanje mrtvaca, je li to neki adet ?![]()
U pravu si. Ismijavanje mrtvaca je karakterna osobina pojedinca, nije adet.
Što se tiče veličanja i žaljenja ratnih zločinaca (sa presudom ili bez nje) ne vidjeh da se iko šprda sa onim što napuni Kazane. Štaviše, dženaza mu je bila kao da je predsjednik države.
-
Novak20
#113 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
ABH017 wrote:Za njega (a očigledno i za tebe) je on samo pokojnik (javno), a znamo svi da ga smatrate mučenikom. Stoga zgražavanje nad ismijavanjem njegovog samoubojstva, a ne nad njegovim žrtvama.smijesni_ste wrote:Novak nije ni veličao ni žalio ratnog zločinca, čitajte fino topic...
Jer žrtve su, jelte, Bošnjaci. Što bi se zgražavali nad zločinom nad nekim koga ne smatrate sebi ravnim?
Poklopi se ušima po glavi. I ti i on.
Kad već pričaš o meni, potrudi se da svoje pisanje potkrijepiš nekim argumentom. Na riječ, tebi ili vama svima, ne mogu vjerovati. Očito, draže ti je etiketiranje nego dokazivanje. Vjerovatno zato što je tebi ili vama svima tako lakše.
- Alfons Kauders
#114 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Jebi ga, etiketiranje nije fino, slazem se.
Inace, ja sam jedan od onih 10,000 ISIL-ovaca.
-
Novak20
#115 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Tvoj problem.Alfons Kauders wrote:Jebi ga, etiketiranje nije fino, slazem se.
- Alfons Kauders
#116 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Nepozeljne probleme u pravilu vracam odgovornim i naplacujem zatezne kamate.Novak20 wrote:Tvoj problem.Alfons Kauders wrote:Jebi ga, etiketiranje nije fino, slazem se.
Tako da ce to biti i tvoj problem, samo s kamatama.
- SaraFina
#117 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Alfons Kauders wrote:NVZ nema clanova u dijaspori.Babini wrote:Nista novo na Klixu...bosnjacka dijaspora i dalje priziva na dominaciju nad Hrvatima...
Nije tacno, vec samo prema ustasama.lagano siju mržnju prema svemu hrvatskom...
Sta cu kad sam neodoljiv?tu naravno prednjači gosp.Sarafina...da je tako fina vratila bi se u ovu pripizdinu od drzave i ovdje se borila za prava bilo koga...al ne udobnije je iz Beca,kada imas sve potrebno za normalan zivot...bitno da se otvaraju husacke teme kontra Hrvata,jer sigurno se svidjelo bar kojem forumasu... posebno joj godi paznja Alfonsa...
Ko kaze da je zelimo?na kraju krajeva ne razumijem zasto zelite drzavu s narodima koje ne mozete vidjeti nacrtane...
Ljubav prema domovini nije mrznja.mislim da je Sarafina imala neki odjeb od nekog Hrvata i zato tako patološki mrzi Hrvate...njene teme,njeni komentari da je bila neka Hrvatica ili Srpkinja davno bi bila banirana...sad svi kolektivno razmislite zasto zelite zivjeti u drzavi sa narodima koje mrzite...Sarafina draga tebi bi bilo bolje da se bavis nekim sportom da izbacis tu mrznju iz sebe...btw odgovarati necu...tko ce se boriti sa vama...sto na jednoga...ja za razliku od vas imam zivot i obveze,nemam vremena se natezati i dokazivati nesto...za kraj samo mržnja ce vas pojesti... pozdrav
Ovaj moj stalker ljubomoran na tebe nešto?
Ostavio me Ante iz Širokog Brijega, odnosno sporazuman raskid.... a nije mi do Ante nego do zastupništva što je imao.
Poklonih "Antu" nekoj seljančici lošeg imovinskog stanja i izgleda 3/10
Toliko
- GeeTnT
#118 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Darinka, jesi to ti.... 
- SaraFina
#119 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
GeeTnT wrote:Darinka, jesi to ti....
Ode Anto u helać, opija se zbog mene i sluša cajke jadnik
Stvarno grozno. A nisam znala da će patiti ovoliko
-
mishic
#120 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Pa to je ta kvaka. Kakav narod kakvi bakraći. Kakvi Hrvati Posavine, RS-a,TK-a... Od Tuđmana do danas HDZ= Hrvat i sve što nije HDZ nema ništa sa Hrvatima. Žrtvovali su teritoriju, žrtvovali živote, žrtvuju i dalje, samo HDZ jeste, mora i biti će neupitan. Surovo i ludo ali istinito. A s druge strane po definiciji partije i jesu interesne grupe... E sad kojeg i čijeg interesa?! Možda bi to Čović mogao znati ili imovinskim kartonom dokumentovati. Njih dvadesetak iz HDZ-a imaju imovinu veću od svih drugih Hrvata u BiH zajedno... Nije puno drugačije ni kod drugih naroda i partija generalno, zato se one toliko i bore i otimaju za vlast a NAROD i GRAĐANIN su samo paravani...
-
Babini
#121 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Bosnjacka duhovitost...Sarafina kao sto rekoh da je jedna Hrvatica ili Srpkinja otvarala teme kao ti,huskala protiv Bosnjaka kao sto ti radis protiv Hrvata (iako imas "hrvatske krvi")davno bi bila banirana...sta se na ovom forumu kaze o Hrvatima (al to je sve kao bosnjacka zajebancija,al da je obostrano bilo bi fasisti,cetnici,ustase...jer jebiga Srbi i Hrvati ne mogu biti toliko slobodni)...toliko od mene...ako su modovi ok nece me banirati...jer ako je netko zasluzio ban to je Sarafina nakon huskacke teme o ljubavnim jadima u Neumu (na krilima islamofobije ili kako god) nastavila je pisati kao da nije huskala nego prebacila na ljubavne jade...i da mene si odjebala pa si rezem vene...hehe...curo draga osvijesti se...nemoj zavrsiti kao neka ogorčena starica jer si provela zivot na forumima sireci mrznju prema Hrvatima i Srbima...zivot proleti zacas...a ti iz topline beckog doma huškaš ljude u BiH jedne na druge...ja te u biti žalim...jer si utukla godine za neku stvar....ako me banirate samo pokazujete svoju "slobodu mišljenja"...pozdrav svim ljudima dobre volje....
- SaraFina
#122 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
mishic wrote:Pa to je ta kvaka. Kakav narod kakvi bakraći. Kakvi Hrvati Posavine, RS-a,TK-a... Od Tuđmana do danas HDZ= Hrvat i sve što nije HDZ nema ništa sa Hrvatima. Žrtvovali su teritoriju, žrtvovali živote, žrtvuju i dalje, samo HDZ jeste, mora i biti će neupitan. Surovo i ludo ali istinito. A s druge strane po definiciji partije i jesu interesne grupe... E sad kojeg i čijeg interesa?! Možda bi to Čović mogao znati ili imovinskim kartonom dokumentovati. Njih dvadesetak iz HDZ-a imaju imovinu veću od svih drugih Hrvata u BiH zajedno... Nije puno drugačije ni kod drugih naroda i partija generalno, zato se one toliko i bore i otimaju za vlast a NAROD i GRAĐANIN su samo paravani...
Dragan Čović je grobar bosanskih Hrvata. I sitni trgovac ljudskim životima i stratištima, zarad sopstvenog interesa i interesa podguznih HDZ muha.
Prodao je Posavinu odavno i ne samo on.
Sad bi prodao i sve Hrvata u USK, KS, TK. Ovi po enklavama srednje Bosne takodjer vremenom će iscuriti. Niko iz Viteza ili Travnika sigurno neće sa putovnicom seliti u Ćapljinu ili Ljubuški. U neko novo "Ljubićevo" ili "Čovićevo". Nego u Skandinaviju, Irsku i Njemačku. Šizofrenom bolesnom hajkom i prodajom bosanskih Hrvata sve i da mu se pruži migućnost uspostave Apartheid-a po presudi US. Za 7 - 8 godina maksimalno Page ispod 60 000 glasača. Nikad se nacionalno ne moramo više izjasniti na popisu ali to će biti najbolji pokazatelj da su Hrvati iz BiH otišli nepovratno.
A onda će HDZ uhljupi opet verglati priču da bi zadržali i to malo ljudi i obezbijedili doživotnu vladavinu i uhljebljenje, kako su Bošnjaci krivi za njihovu loše vodjenu politiku. A taj scenario je neminovan nažalost. I presuda da bude nametnuta u fašističkom obliku kako je HDZ zamišlja pirova je pobjeda.
- mO k3
#123 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
@sarafina prica se da je te Ante sa zapdnog dijela Obale ostavio jer si ga pokusala prisiliti da predju na istocnu tsranu , imali iastine??
- Alfons Kauders
#124 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
Polako, jos koje stoljece, pa naucis razliku izmedju nase zajebancije i ozbilje...Babini wrote:Bosnjacka duhovitost...Sarafina kao sto rekoh da je jedna Hrvatica ili Srpkinja otvarala teme kao ti,huskala protiv Bosnjaka kao sto ti radis protiv Hrvata (iako imas "hrvatske krvi")davno bi bila banirana...sta se na ovom forumu kaze o Hrvatima (al to je sve kao bosnjacka zajebancija,al da je obostrano bilo bi fasisti,cetnici,ustase...jer jebiga Srbi i Hrvati ne mogu biti toliko slobodni)...toliko od mene...ako su modovi ok nece me banirati...jer ako je netko zasluzio ban to je Sarafina nakon huskacke teme o ljubavnim jadima u Neumu (na krilima islamofobije ili kako god) nastavila je pisati kao da nije huskala nego prebacila na ljubavne jade...i da mene si odjebala pa si rezem vene...hehe...curo draga osvijesti se...nemoj zavrsiti kao neka ogorčena starica jer si provela zivot na forumima sireci mrznju prema Hrvatima i Srbima...zivot proleti zacas...a ti iz topline beckog doma huškaš ljude u BiH jedne na druge...ja te u biti žalim...jer si utukla godine za neku stvar....ako me banirate samo pokazujete svoju "slobodu mišljenja"...pozdrav svim ljudima dobre volje....
- mO k3
#125 Re: Ljevica(Bošnjačka) predlaže dominaciju
O kome je rijec??Novak20 wrote:Ovo ismijavanje mrtvaca, je li to neki adet ?