Hrvatska, predstavnici Hrvatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitaciji u BiH
- arzuhal
#101 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Hrvati nam više ne mogu uvoziti vehabije pa im krivo 
-
Bodkin
#102 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
_BataZiv_0809 wrote:Ko ode na more u Makarsku paksu je da znate
-
dezurni_ucenik
#103 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
zg1911 wrote:Ok, hrvati više mrze bošnjake nego srbe, u pravu sidezurni_ucenik wrote:Nisam ja jaro nista bubno, izvlaci ti koliko hoces ali ne mijenja se cinjenica da nam bespotrebno i bezobrazno pakujete neke stvari. Mislim reci kako je problem zato sto sve vise muskaraca klanja u BiH, pa to je van pameti. Milsim da bi bili najsretniji da se Bosna podijeli na 3 dijela.zg1911 wrote:
Je, a glavna temu u predizbornim kampanjama je bila bih i Bošnjaci
Hoćemo izvlačit incidente u rh spram srpske i bošnjačke manjine ili ćeš priznat da si bubnuo i ostao živ?
Jejl ja zidovima pisem - govorim o POLITICARIMA. A na kraju krajeva, ko bira te policare. A slazem se s tobom da je veca tu mrznja prema srbima.
-
Hafis
#104 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
To jest. Više se ne ovisi o uvozu kao nekada. Prešlo se na domaći uzgoj i još malo i postat će se i izvoznikarzuhal wrote:Hrvati nam više ne mogu uvoziti vehabije pa im krivo
-
DonieBrasco
#105 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Ovo je u najavi jos jedan u nizu poraza:
- poraz hrvatske politike i mrznje prema BiH kao državi,
- poraz mrznje prema islamu i građanima BiH koji su islamske vjeroispovjesti,
- poraz politike oba HDZ-a i njihovih politika sa cijeljem djeljenja države BiH,
- poraz ustastva koje nikada nije pobjeđeno niti iskorjenjeno u hrvatskom narodu,
- poraz sudski dokazanog UZP-a koji idalje nastavlja i pokusava da ostvari svoje ciljeve.
Takozvani nosioci europskih vrijednosti, zna li mozda EU parlament da hrvat iz Mostara treba da bude vrijedniji od hrvata iz Sarajeva ? Hoce li im oni to aminovati ?

- poraz politike oba HDZ-a i njihovih politika sa cijeljem djeljenja države BiH,
- poraz ustastva koje nikada nije pobjeđeno niti iskorjenjeno u hrvatskom narodu,
- poraz sudski dokazanog UZP-a koji idalje nastavlja i pokusava da ostvari svoje ciljeve.
Takozvani nosioci europskih vrijednosti, zna li mozda EU parlament da hrvat iz Mostara treba da bude vrijedniji od hrvata iz Sarajeva ? Hoce li im oni to aminovati ?
- Prpa.ba
#106 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Hajde vala, kada cijeli narodi sa plebiscitarnom i demokratski izrazenom podrskom mogu basitiniti tekovine genocida i udruzenih zlocinackih poduhvata, vala mozemo i mi imati par neodgovornih pojedinaca.. 
EDIT: jest da je kmecanje kozmopolita zalutalih u dubinu neprijateljske teritorije tesko podnosljivo, ali hajde, predeverace se.
EDIT: jest da je kmecanje kozmopolita zalutalih u dubinu neprijateljske teritorije tesko podnosljivo, ali hajde, predeverace se.
- zg1911
#107 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
"I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake."dezurni_ucenik wrote:
Jejl ja zidovima pisem - govorim o POLITICARIMA. A na kraju krajeva, ko bira te policare. A slazem se s tobom da je veca tu mrznja prema srbima.
Ako se ovo odnosi na političare, a ne narod, onda ti imam reći samo jedno - političari se ne vode osjećajima tipa mržnja (ili ljubav) već jedino i isključivo interesom
-
dezurni_ucenik
#108 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
zg1911 wrote:"I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake."dezurni_ucenik wrote:
Ako se ovo odnosi na političare, a ne narod, onda ti imam reći samo jedno - političari se ne vode osjećajima tipa mržnja (ili ljubav) već jedino i isključivo interesom
To sam afizagi pisao, jer je na daleko poznata ljubav juznih srba prema nama bosnjacima.
- zg1911
#109 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Pa čuj s tim epitetima poput južni srbi - tko sam ja da im sudim?dezurni_ucenik wrote:zg1911 wrote:"I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake."dezurni_ucenik wrote:
To sam afizagi pisao, jer je na daleko poznata ljubav juznih srba prema nama bosnjacima.
-
dezurni_ucenik
#110 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Pa kad se tako ponasaju. A Covic je guzni haver sa Dodikom tako da ... Ali ko sam ja da sudim.
- arzuhal
#111 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Last edited by arzuhal on 24/03/2018 12:36, edited 1 time in total.
-
Hafis
#112 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Ne reče samo o čemu se radi?DonieBrasco wrote:Ovo je u najavi jos jedan u nizu poraza:
Takozvani nosioci europskih vrijednosti, zna li mozda EU parlament da hrvat iz Mostara treba da bude vrijedniji od hrvata iz Sarajeva ? Hoce li im oni to aminovati ?ž
-
Hafis
#113 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Ma sve je to za plašenje male maksumčadi u trokutistanu.arzuhal wrote:BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Ne ubijaju prolaznike i ne raznose se po EU gradovima HDZ-ejci već islamski teroristi.
Teško da bi prošla ta priča.
- He1972
#114 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Nemoj ga, vidiš da se uljudbenjaš sekira za pajtose u UZP rušenja BiH.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pa dobro je da vama ne smetaju, zato su valjda u "vašim" kantonima izvan ustava, ma hajte molim vas.Hafis wrote:Jest, jest, to nas jebe - Srbi nam ''smetaju'' inače bi prešišali Hrvatsku za 2 godine u svakom pogledu - od standarda, ljudskih prava, sporta do turizmaemric wrote:Hrvatska je jedna nesposobna država, kojoj se stanovništvo osipa jer su u kontinuitetu crna rupa EU.
Politika HDZ-a nema rješenje za probleme koji se gomilaju.
Država stagnira, iako nemaju ni unutrašnje podjele ni Srbe da im "smetaju".
Politika HDZ-a misli profitirati na BiH.
Igranjem sa nacionalizmom i fašizmom misle okrenuti činjenice o Bošnjacima i posljednjem ratu i prodati svijetu taj bullshit.
Pokušavaju homogenizirati Hrvate i napraviti od njih opet idiote kao što su u 2.s.r.
Ko se smije kladiti da će takva politika opet doživjeti propast?
- He1972
#115 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Hafis wrote:Ma sve je to za plašenje male maksumčadi u trokutistanu.arzuhal wrote:BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Ne ubijaju prolaznike i ne raznose se po EU gradovima HDZ-ejci već islamski teroristi.
Teško da bi prošla ta priča.
Nadam se da nemaš potomstvo, da se to zlo ne širi dalje.
- LBVIEW
#116 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Glupo je pricati i o kolejtivnoj mrznji ili ljubavi.zg1911 wrote:Di se to mržnja okrenula ka bošnjacima? Eventualno među bih hrvatima. U rh - niti blizu. Mržnja prema srbima je, nažalost, opipljiva i postoji, mržnja prema bošnjacima pak postoji samo u vašim glavama. Spram bošnjaka postoji eventualno podrugljivi pogled s visoka, i jasno mi je da to smeta, ali to se odnosi na općenito bosance, i srbe i hrvate. Hrvati iz rh ne mrze bošnjakedezurni_ucenik wrote:Hafis wrote:Jebat ga, druga vremena. Srbi nisu više in, osim u holivudskim filmovima gdje su uveliko zamijenili Ruse glumeći zle i opasne momke.
I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake.
Medjutim, na politickom planu je jasno o cemu se radi, jos od Kolindinih prica o tisucu isilovaca.
Pa Karamararko, i na kraju ova u EU Parlamentu.
-
Benjo34
#117 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi
Kad fino sve muslimane poistovjecujete sa teroristama, jel fer da mi vas sve nazivamo ustašama??? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se vecina muslimana ograđuje od ekstremizma, a da hrvati to isto je rade sa ustaštvom ( za dom spremni se moze koristit kao pozdrav itd itd)?
Kad fino sve muslimane poistovjecujete sa teroristama, jel fer da mi vas sve nazivamo ustašama??? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se vecina muslimana ograđuje od ekstremizma, a da hrvati to isto je rade sa ustaštvom ( za dom spremni se moze koristit kao pozdrav itd itd)?
- zg1911
#118 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Ok, ali da smo načisto, mržnje spram bošnjaka nema. Spram srba ima. Možeš doći u bih dresu i ne dobiti batina, dodji u srpskom i dobit ćeš vjerojatno po lampi i u tolerantnim sredinama tipa medjimurje, istra itdLBVIEW wrote:
Glupo je pricati i o kolejtivnoj mrznji ili ljubavi.
Medjutim, na politickom planu je jasno o cemu se radi, jos od Kolindinih prica o tisucu isilovaca.
Što se pak politike tiče, mogu se složiti s tobom i ne opravdavam postupke političara koje si spomenuo. No imali bi tu i bih hrvati štogod za reći, al to je vaša unutrašnja tema, pa ne bih o tome
-
emric
#119 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Pokupili ste se iz BiH sa svojim crnim košuljama, to najbolje govori ko su bili Bošnjaci.zg1911 wrote:U kojoj su muslimani bili cvijeće ili partizani? 2% a ostalo he mitomanija
- zg1911
#120 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Tko to?emric wrote:Pokupili ste se iz BiH sa svojim crnim košuljama, to najbolje govori ko su bili Bošnjaci.zg1911 wrote:U kojoj su muslimani bili cvijeće ili partizani? 2% a ostalo he mitomanija
Cvjetiću moj, idioti su dobrano sudjelovali u nob-u, dok iz bih mahom srbi. 2% učešća u nob-u, 4-5% u stanovništvu. Idioti 25% u nob-u, 20ak u stanovništvu. A sad prodaj nekom drugom tu propagandu kako su hrvati 41-45 bili idioti i ustaše a muslimani veliki antifa heroji. Sayonara
-
Hafis
#121 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Pa već nas nazivaš UZP-ejcima u samom obraćanju.Benjo34 wrote:Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi
Ideja nije loša, trebate se konačno odrediti: - ili ustaše ili UZP-ejci.
Ja ću se suzdržati lijepljenja nadimaka narodima da ne bih dobio ban.
Inače da sam u sličnoj poziciji kao ti, ne bih se ni ja ustručavao
-
Bodkin
#122 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
zg1911 wrote:Ok, ali da smo načisto, mržnje spram bošnjaka nema. Spram srba ima. Možeš doći u bih dresu i ne dobiti batina, dodji u srpskom i dobit ćeš vjerojatno po lampi i u tolerantnim sredinama tipa medjimurje, istra itdLBVIEW wrote:
Glupo je pricati i o kolejtivnoj mrznji ili ljubavi.
Što se pak politike tiče, mogu se složiti s tobom i ne opravdavam postupke političara koje si spomenuo. No imali bi tu i bih hrvati štogod za reći, al to je vaša unutrašnja tema, pa ne bih o tome
- Drvosjeca iz Dejcica
#123 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Hafis wrote:Pa već nas nazivaš UZP-ejcima u samom obraćanju.Benjo34 wrote:Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi
Ideja nije loša, trebate se konačno odrediti: - ili ustaše ili UZP-ejci.
Ja ću se suzdržati lijepljenja nadimaka narodima da ne bih dobio ban.
Inače da sam u sličnoj poziciji kao ti, ne bih se ni ja ustručavao
- Lakat Jebić
#124 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Ako i nema mrznje, to je radi onih stavova o visoj vrijednosti, o bosnjacima kao nedonoscadi, hrvatskom cvijecu, nerelevantnom politickom faktoru. Pa i kolinda sve prica pod maskom brige za bosnjake, koji se valjda ne mogu sami o sebi brinut.
U ratna doba taj stav se odrazi u tudjamanovoj recenici o srednjebosanskom ratistu: "pa mi nismo NI muslimanima vojnicki dorasli"
U ratna doba taj stav se odrazi u tudjamanovoj recenici o srednjebosanskom ratistu: "pa mi nismo NI muslimanima vojnicki dorasli"
- Drvosjeca iz Dejcica
#125 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH
Tačno u sridu!Lakat Jebić wrote:Ako i nema mrznje, to je radi onih stavova o visoj vrijednosti, o bosnjacima kao nedonoscadi, hrvatskom cvijecu, nerelevantnom politickom faktoru. Pa i kolinda sve prica pod maskom brige za bosnjake, koji se valjda ne mogu sami o sebi brinut.