Hrvatska, predstavnici Hrvatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitaciji u BiH

Post Reply
arzuhal

#101 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by arzuhal »

Hrvati nam više ne mogu uvoziti vehabije pa im krivo :twisted:
Bodkin

#102 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Bodkin »

_BataZiv_0809 wrote:Ko ode na more u Makarsku paksu je da znate :twisted:
:lol: u stvari ide “pa vi idite na more u makarsku”
dezurni_ucenik

#103 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
zg1911 wrote:

Je, a glavna temu u predizbornim kampanjama je bila bih i Bošnjaci

Hoćemo izvlačit incidente u rh spram srpske i bošnjačke manjine ili ćeš priznat da si bubnuo i ostao živ?
Nisam ja jaro nista bubno, izvlaci ti koliko hoces ali ne mijenja se cinjenica da nam bespotrebno i bezobrazno pakujete neke stvari. Mislim reci kako je problem zato sto sve vise muskaraca klanja u BiH, pa to je van pameti. Milsim da bi bili najsretniji da se Bosna podijeli na 3 dijela.
Ok, hrvati više mrze bošnjake nego srbe, u pravu si

Jejl ja zidovima pisem - govorim o POLITICARIMA. A na kraju krajeva, ko bira te policare. A slazem se s tobom da je veca tu mrznja prema srbima.
Hafis

#104 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Hafis »

arzuhal wrote:Hrvati nam više ne mogu uvoziti vehabije pa im krivo :twisted:
To jest. Više se ne ovisi o uvozu kao nekada. Prešlo se na domaći uzgoj i još malo i postat će se i izvoznik :)
DonieBrasco

#105 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by DonieBrasco »

Ovo je u najavi jos jedan u nizu poraza:

- poraz hrvatske politike i mrznje prema BiH kao državi,
- poraz mrznje prema islamu i građanima BiH koji su islamske vjeroispovjesti,
- poraz politike oba HDZ-a i njihovih politika sa cijeljem djeljenja države BiH,
- poraz ustastva koje nikada nije pobjeđeno niti iskorjenjeno u hrvatskom narodu,
- poraz sudski dokazanog UZP-a koji idalje nastavlja i pokusava da ostvari svoje ciljeve.

Takozvani nosioci europskih vrijednosti, zna li mozda EU parlament da hrvat iz Mostara treba da bude vrijedniji od hrvata iz Sarajeva ? Hoce li im oni to aminovati ?

:lol:
Prpa.ba

#106 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Prpa.ba »

Hajde vala, kada cijeli narodi sa plebiscitarnom i demokratski izrazenom podrskom mogu basitiniti tekovine genocida i udruzenih zlocinackih poduhvata, vala mozemo i mi imati par neodgovornih pojedinaca.. :mrgreen:

EDIT: jest da je kmecanje kozmopolita zalutalih u dubinu neprijateljske teritorije tesko podnosljivo, ali hajde, predeverace se. :mrgreen:
zg1911

#107 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

dezurni_ucenik wrote:

Jejl ja zidovima pisem - govorim o POLITICARIMA. A na kraju krajeva, ko bira te policare. A slazem se s tobom da je veca tu mrznja prema srbima.
"I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake."

Ako se ovo odnosi na političare, a ne narod, onda ti imam reći samo jedno - političari se ne vode osjećajima tipa mržnja (ili ljubav) već jedino i isključivo interesom
dezurni_ucenik

#108 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by dezurni_ucenik »

zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

"I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake."

Ako se ovo odnosi na političare, a ne narod, onda ti imam reći samo jedno - političari se ne vode osjećajima tipa mržnja (ili ljubav) već jedino i isključivo interesom

To sam afizagi pisao, jer je na daleko poznata ljubav juznih srba prema nama bosnjacima.
zg1911

#109 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

dezurni_ucenik wrote:
zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

To sam afizagi pisao, jer je na daleko poznata ljubav juznih srba prema nama bosnjacima.
Pa čuj s tim epitetima poput južni srbi - tko sam ja da im sudim?
dezurni_ucenik

#110 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by dezurni_ucenik »

Pa kad se tako ponasaju. A Covic je guzni haver sa Dodikom tako da ... Ali ko sam ja da sudim.
arzuhal

#111 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by arzuhal »

BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Last edited by arzuhal on 24/03/2018 12:36, edited 1 time in total.
Hafis

#112 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Hafis »

DonieBrasco wrote:Ovo je u najavi jos jedan u nizu poraza:

- poraz hrvatske politike i mrznje prema BiH kao državi,
- poraz mrznje prema islamu i građanima BiH koji su islamske vjeroispovjesti,
- poraz politike oba HDZ-a i njihovih politika sa cijeljem djeljenja države BiH,
- poraz ustastva koje nikada nije pobjeđeno niti iskorjenjeno u hrvatskom narodu,
- poraz sudski dokazanog UZP-a koji idalje nastavlja i pokusava da ostvari svoje ciljeve.

Takozvani nosioci europskih vrijednosti, zna li mozda EU parlament da hrvat iz Mostara treba da bude vrijedniji od hrvata iz Sarajeva ? Hoce li im oni to aminovati ?ž
:lol:
Ne reče samo o čemu se radi?
Hafis

#113 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Hafis »

arzuhal wrote:BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Ma sve je to za plašenje male maksumčadi u trokutistanu.
Ne ubijaju prolaznike i ne raznose se po EU gradovima HDZ-ejci već islamski teroristi.
Teško da bi prošla ta priča.
He1972

#114 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by He1972 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Hafis wrote:
emric wrote:Hrvatska je jedna nesposobna država, kojoj se stanovništvo osipa jer su u kontinuitetu crna rupa EU.
Politika HDZ-a nema rješenje za probleme koji se gomilaju.
Država stagnira, iako nemaju ni unutrašnje podjele ni Srbe da im "smetaju".
Politika HDZ-a misli profitirati na BiH.
Igranjem sa nacionalizmom i fašizmom misle okrenuti činjenice o Bošnjacima i posljednjem ratu i prodati svijetu taj bullshit.
Pokušavaju homogenizirati Hrvate i napraviti od njih opet idiote kao što su u 2.s.r.

Ko se smije kladiti da će takva politika opet doživjeti propast?
Jest, jest, to nas jebe - Srbi nam ''smetaju'' inače bi prešišali Hrvatsku za 2 godine u svakom pogledu - od standarda, ljudskih prava, sporta do turizma
Pa dobro je da vama ne smetaju, zato su valjda u "vašim" kantonima izvan ustava, ma hajte molim vas. :lol:
Nemoj ga, vidiš da se uljudbenjaš sekira za pajtose u UZP rušenja BiH.
He1972

#115 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by He1972 »

Hafis wrote:
arzuhal wrote:BiH bi trebala što prije upozoriti EU da bi HDZ mogao pokušati izvesti neki udruženi zločinački poduhvat i na prostoru EU, s obzirom da imamo presude da su već učestvovali u nečemu takvom u drugoj državi, a činjenica je da u susjednoj Hrvatskoj, s kojom BiH ima najdužu granicu, postoji veliki broj članova i pristalica HDZ-a a broj simpatizera (tzv. spavača) je mnogo veći...HDZ čak ima svoju sestrinsku organizaciju u BiH čiji odbori su odavno nikli uz duž granice s Hrvatskom, a novac i potpora im stiže iz Hrvatske i inozemstva...
Ma sve je to za plašenje male maksumčadi u trokutistanu.
Ne ubijaju prolaznike i ne raznose se po EU gradovima HDZ-ejci već islamski teroristi.
Teško da bi prošla ta priča.

Nadam se da nemaš potomstvo, da se to zlo ne širi dalje.
LBVIEW

#116 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by LBVIEW »

zg1911 wrote:
dezurni_ucenik wrote:
Hafis wrote:Jebat ga, druga vremena. Srbi nisu više in, osim u holivudskim filmovima gdje su uveliko zamijenili Ruse glumeći zle i opasne momke.

I Vukovar vise nije in jelde? Zaboravillo se sta su vam srbi radili tamo pa se mrznja okrenula na bosnjake.
Di se to mržnja okrenula ka bošnjacima? Eventualno među bih hrvatima. U rh - niti blizu. Mržnja prema srbima je, nažalost, opipljiva i postoji, mržnja prema bošnjacima pak postoji samo u vašim glavama. Spram bošnjaka postoji eventualno podrugljivi pogled s visoka, i jasno mi je da to smeta, ali to se odnosi na općenito bosance, i srbe i hrvate. Hrvati iz rh ne mrze bošnjake
Glupo je pricati i o kolejtivnoj mrznji ili ljubavi.
Medjutim, na politickom planu je jasno o cemu se radi, jos od Kolindinih prica o tisucu isilovaca.
Pa Karamararko, i na kraju ova u EU Parlamentu.
Benjo34

#117 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Benjo34 »

Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi

Kad fino sve muslimane poistovjecujete sa teroristama, jel fer da mi vas sve nazivamo ustašama??? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se vecina muslimana ograđuje od ekstremizma, a da hrvati to isto je rade sa ustaštvom ( za dom spremni se moze koristit kao pozdrav itd itd)?
zg1911

#118 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

LBVIEW wrote:
Medjutim, na politickom planu je jasno o cemu se radi, jos od Kolindinih prica o tisucu isilovaca.
Ok, ali da smo načisto, mržnje spram bošnjaka nema. Spram srba ima. Možeš doći u bih dresu i ne dobiti batina, dodji u srpskom i dobit ćeš vjerojatno po lampi i u tolerantnim sredinama tipa medjimurje, istra itd

Što se pak politike tiče, mogu se složiti s tobom i ne opravdavam postupke političara koje si spomenuo. No imali bi tu i bih hrvati štogod za reći, al to je vaša unutrašnja tema, pa ne bih o tome
emric

#119 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by emric »

zg1911 wrote:U kojoj su muslimani bili cvijeće ili partizani? 2% a ostalo he mitomanija
Pokupili ste se iz BiH sa svojim crnim košuljama, to najbolje govori ko su bili Bošnjaci.
zg1911

#120 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

emric wrote:
zg1911 wrote:U kojoj su muslimani bili cvijeće ili partizani? 2% a ostalo he mitomanija
Pokupili ste se iz BiH sa svojim crnim košuljama, to najbolje govori ko su bili Bošnjaci.
Tko to?

Cvjetiću moj, idioti su dobrano sudjelovali u nob-u, dok iz bih mahom srbi. 2% učešća u nob-u, 4-5% u stanovništvu. Idioti 25% u nob-u, 20ak u stanovništvu. A sad prodaj nekom drugom tu propagandu kako su hrvati 41-45 bili idioti i ustaše a muslimani veliki antifa heroji. Sayonara
Hafis

#121 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Hafis »

Benjo34 wrote:Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi

Kad fino sve muslimane poistovjecujete sa teroristama, jel fer da mi vas sve nazivamo ustašama??? Pogotovo ako uzmemo u obzir da se vecina muslimana ograđuje od ekstremizma, a da hrvati to isto je rade sa ustaštvom ( za dom spremni se moze koristit kao pozdrav itd itd)?
Pa već nas nazivaš UZP-ejcima u samom obraćanju.
Ideja nije loša, trebate se konačno odrediti: - ili ustaše ili UZP-ejci.
Ja ću se suzdržati lijepljenja nadimaka narodima da ne bih dobio ban.
Inače da sam u sličnoj poziciji kao ti, ne bih se ni ja ustručavao :)
Bodkin

#122 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Bodkin »

zg1911 wrote:
LBVIEW wrote:
Ok, ali da smo načisto, mržnje spram bošnjaka nema. Spram srba ima. Možeš doći u bih dresu i ne dobiti batina, dodji u srpskom i dobit ćeš vjerojatno po lampi i u tolerantnim sredinama tipa medjimurje, istra itd

Što se pak politike tiče, mogu se složiti s tobom i ne opravdavam postupke političara koje si spomenuo. No imali bi tu i bih hrvati štogod za reći, al to je vaša unutrašnja tema, pa ne bih o tome

:D
Drvosjeca iz Dejcica

#123 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Hafis wrote:
Benjo34 wrote:Pitanje za ove HDZove UZP na ovoj temi

Pa već nas nazivaš UZP-ejcima u samom obraćanju.
Ideja nije loša, trebate se konačno odrediti: - ili ustaše ili UZP-ejci.
Ja ću se suzdržati lijepljenja nadimaka narodima da ne bih dobio ban.
Inače da sam u sličnoj poziciji kao ti, ne bih se ni ja ustručavao :)
:lol: Samo treći UZP-ovca spašava. :lol: :lol: :lol: Zato fino odeš na Poskok i osjećaš se svoj na svome, ma hajte molim vas. :mrgreen:
Lakat Jebić

#124 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Lakat Jebić »

Ako i nema mrznje, to je radi onih stavova o visoj vrijednosti, o bosnjacima kao nedonoscadi, hrvatskom cvijecu, nerelevantnom politickom faktoru. Pa i kolinda sve prica pod maskom brige za bosnjake, koji se valjda ne mogu sami o sebi brinut.

U ratna doba taj stav se odrazi u tudjamanovoj recenici o srednjebosanskom ratistu: "pa mi nismo NI muslimanima vojnicki dorasli"
Drvosjeca iz Dejcica

#125 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Lakat Jebić wrote:Ako i nema mrznje, to je radi onih stavova o visoj vrijednosti, o bosnjacima kao nedonoscadi, hrvatskom cvijecu, nerelevantnom politickom faktoru. Pa i kolinda sve prica pod maskom brige za bosnjake, koji se valjda ne mogu sami o sebi brinut.

U ratna doba taj stav se odrazi u tudjamanovoj recenici o srednjebosanskom ratistu: "pa mi nismo NI muslimanima vojnicki dorasli"
Tačno u sridu!
Post Reply