Očigledno se nešto promijenilo u biću bošnjačkom pa više tako lako ne zaboravljamo, na žalost ili sreću nekih.insomnia78 wrote:Pa to je uvijek tako. Pocne pravdanje kolonijama, dahijama, petim, desetimHafis wrote:Ode priča na hagresiju i fašističku ulogu Francuske u svemu tome.
Mogli bi koju i o Noćnim vukovima. I to su teški fašisti koliko sam načuo iz domaćih medija
francuska - taoci
- Drvosjeca iz Dejcica
#101 Re: francuska - taoci
- Point.
#102 Re: francuska - taoci
Jedan manje vjerski fanatik. Zali Boze zrtava, trebali su ovo govno smaketi jos kad su ga imali na oku. Jebiga, u Francuskoj se svakakve gamadi naselilo.
- insomnia78
#103 Re: francuska - taoci
Imas 25 godina, zivis u jednoj od najboljih zemalja u Evropi, maltene na mediteranu i ti se odas terorizmu
- LBVIEW
#104 Re: francuska - taoci
Citam neki dan, bacuske optuzile Svedsku da su u svojim laboratorijama napravili onaj bojni otrov.Point. wrote:Gle ovog rusofila i ljubitelja krimskih punih plaza, i na ovoj temi trabunja o majci Rusiji.Challenger_ wrote:Gledao RT na francuskom pa pobudalio. Ukinuti RT, protjerati ruske diplomate i sva Francuska će da se drži za ruke, kao u Pjnogjangu i pjeva "Odu radosti".
Cekamo Celija za pojasnjenje u vidu teorije zavere.
- Point.
#105 Re: francuska - taoci
Slabo nevinih djevojaka na ovim svijetu izgleda.insomnia78 wrote:Imas 25 godina, zivis u jednoj od najboljih zemalja u Evropi, maltene na mediteranu i ti se odas terorizmu
- cvrčak_na_hedonizmu
#106 Re: francuska - taoci
Jest budala, umjesto da uziva u socijali i trolla po internetu on ode u terore. Levat iz udzbenikainsomnia78 wrote:Imas 25 godina, zivis u jednoj od najboljih zemalja u Evropi, maltene na mediteranu i ti se odas terorizmu
- Cherry-Cherry
#107 Re: francuska - taoci
U Francusku se najveći ološ i šljam doselio. Od svih zemalja EU najgore su prošli, što se toga tiče.
-
costacurta
#108 Re: francuska - taoci
Istom logikom kojom je i sama tema postavljena da se o njoj raspravlja na bosanskom forumu.insomnia78 wrote:Pa to je uvijek tako. Pocne pravdanje kolonijama, dahijama, petim, desetimHafis wrote:Ode priča na hagresiju i fašističku ulogu Francuske u svemu tome.
Mogli bi koju i o Noćnim vukovima. I to su teški fašisti koliko sam načuo iz domaćih medija
Kakva je tačno veza između ovog lika i nas Bosanaca?
Osim valjda što je musliman pa po defoltu mi ovdje trebamo da se izvinjavamo Francuzima, Vučiću da sugerišemo da smo mi evropski muslimani, a Kolindi da smo europljani i još gratis da Munira pročita neko saopštenje kojim se ograđujemo od islamskog teroriste s juga Francuske. Samo u tom slučaju smo ok.
Jebena vam logika.
Francuzi Kako su posijali tako sad žanju. Iskreno me zaboli hašim za njima, ne zbog Miterana, kojem se najebem najmilijih, već zbog sudijske krađe i Spahićevog nepostojećeg penala
Tebi Francuz tako grah pao. Jbga
- Point.
#109 Re: francuska - taoci
Ko im je kriv sto se levati ne mogu snaci i za posao i za studiranje ko sav posten svijet. A ja, Francuska je kriva sto su oni nesposobni i sto se odaju zelji da ubijaju civile za neki imaginarni jihad.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jest budala, umjesto da uziva u socijali i trolla po internetu on ode u terore. Levat iz udzbenikainsomnia78 wrote:Imas 25 godina, zivis u jednoj od najboljih zemalja u Evropi, maltene na mediteranu i ti se odas terorizmu
- insomnia78
#110 Re: francuska - taoci
Ma ovo on pokusava podjebavati
-
aratet
#111 Re: francuska - taoci
Ovaj desni bas izgleda miroljubivo.
- Drvosjeca iz Dejcica
#112 Re: francuska - taoci
Šuti još su dobro prošli, mogli su ih Hrvati ili Srbi zapasti pa genocid napraviti, agresiju ili UZP. Ovako pojedinačno puškaranje po šoping centrima je bingo.Cherry-Cherry wrote:U Francusku se najveći ološ i šljam doselio. Od svih zemalja EU najgore su prošli, što se toga tiče.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#113 Re: francuska - taoci
jesam se nasikiro, u p.m.
sinoc legao nasikiran, jutros ustao nasikiran, cijelo jutro se sikiram
moram opet izraziti zabrinutost
sinoc legao nasikiran, jutros ustao nasikiran, cijelo jutro se sikiram
moram opet izraziti zabrinutost
-
smijesni_ste
#114 Re: francuska - taoci
Ili recimo turski genocidaši...
- Drvosjeca iz Dejcica
#115 Re: francuska - taoci
smijesni_ste wrote:Ili recimo turski genocidaši...
- Point.
#116 Re: francuska - taoci
To sto su armence pokusali istrijebiti je valjda bila mala kavga.
- Drvosjeca iz Dejcica
#117 Re: francuska - taoci
Ima li kakva sudska presuda za to ili je to samo pusta želja genocidaša i UZP bratije?Point. wrote:To sto su armence pokusali istrijebiti je valjda bila mala kavga.
-
smijesni_ste
#118 Re: francuska - taoci
Point. wrote:To sto su armence pokusali istrijebiti je valjda bila mala kavga.
S tim što nažalost nije ostalo na pokušaju
-
smijesni_ste
#119 Re: francuska - taoci
I ja sam u srednjoj školi slušao o 10 genocida nad Bošnjacima u posljednjih 100 godina ili koliko većDrvosjeca iz Dejcica wrote:smijesni_ste wrote:Ili recimo turski genocidaši...Koji sud je presudio truski genocid ili UZP?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje su presude za sve te genocide, osim za Srebrenicu??
- Drvosjeca iz Dejcica
#120 Re: francuska - taoci
A nabijanje Srba na kolac i to ste zaboravili.smijesni_ste wrote:Point. wrote:To sto su armence pokusali istrijebiti je valjda bila mala kavga.![]()
![]()
S tim što nažalost nije ostalo na pokušaju
- Drvosjeca iz Dejcica
#121 Re: francuska - taoci
Dovoljno i za Srebrenicu jer genocid je genocid, drugi po redu na tlu Evrope od strane kršćana a ne muslimana plus presude za zločin protiv čovječnosti, humanosti, UZP, zločin protiv civilnog stanovništva, kršenje običaja ratovanja, masovne primarne, sekundarne i tercijarne grobnice...itd...malo li je.smijesni_ste wrote:I ja sam u srednjoj školi slušao o 10 genocida nad Bošnjacima u posljednjih 100 godina ili koliko većDrvosjeca iz Dejcica wrote:smijesni_ste wrote:Ili recimo turski genocidaši...Koji sud je presudio truski genocid ili UZP?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje su presude za sve te genocide, osim za Srebrenicu??
- Cherry-Cherry
#122 Re: francuska - taoci
Znači nije bilo 10 genocida
- Drvosjeca iz Dejcica
#123 Re: francuska - taoci
Poenta da oni koji su napravili dva genocida na tlu Evrope, zbog kojih se morala mijenjati klasifikacija masovnih grobnica jer do tada u ljudskoj istoriji nije zabilježen slučaj tercijarnih grobnica (tri puta premještani ljudski ostaci u cilju prikrivanja zločina), imaju najmanje pravo moralisati. To ni nacistima nije pošlo za rukom. Čestitam! Ovaj sitni kriminalac i diler iz Francuske ima veze sa islamom koliko i Breivik sa kršćanstvom. Ali možemo nastaviti u dosadašnjem svjetlu jer argumenti vam ne idu u prilog.Cherry-Cherry wrote:Znači nije bilo 10 genocida
- Point.
#124 Re: francuska - taoci
International Center for Transitional Justice (ICTJ) je dosao do zakljucka da je bio genocid, 29 drzava je takodjer priznalo da se desio genocid. Mislim, kako bi ti sistematska ubistva od 1,3 miliona ljudi nazvao? Oruzani sukob? Meni ne treba nikakav sud da dokaze da je npr u Prijedoru ili podrinju bio genocid ili UZP nad Bosnjacima od Bobanovih bojovnika. Mi Bosnjaci smo prezivjeli genocid, jako je licemjerno da to osporavamo drugima jer nekima samo vire cipele iz turskog dupeta.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ima li kakva sudska presuda za to ili je to samo pusta želja genocidaša i UZP bratije?Point. wrote:To sto su armence pokusali istrijebiti je valjda bila mala kavga.
- insomnia78
#125 Re: francuska - taoci
Ko odredjuje cvrstinu necije veze sa islamom?
Ovakvi se itekako broje u muslimane kad je cilj izbrojati krvna zrnca i dokazati kako islam preuzima Evropu
Ovakvi se itekako broje u muslimane kad je cilj izbrojati krvna zrnca i dokazati kako islam preuzima Evropu