Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Zejnep
#101 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Pročitah nedavno da smo svi za 20% ljepši drugima nego sebi. 
- supercali
#102 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Ja ti kazem da sam onakav a ti mi ne vjerujesZejnep wrote:Pročitah nedavno da smo svi za 20% ljepši drugima nego sebi.
- superiska
#103 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Ocito je netacno to sto pisesperfekcionista1 wrote:Iskreno, pola likova cije slike postavljate izgledaju nenormalno prosjecno a neki su i ruznjikavi. Ocito je popularnost neprikosnoveni fetis i dalje.Za njih sam George Clooney
Eh sad, tema je takva kakva jeste
-
Zoya
#104 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Baš ovoZejnep wrote:Ništa. Lijepo za vidjeti.supercali wrote:Sta zamisljate kad vidite ovako slike muskaraca koji vam se svidjaju?
Romantika neka ili cisto sex
Ne znam što mora ići u tom smjeru? Kao kad ti vidiš lijepu sliku, auto...nadam se da ne poželiš odmah skočiti na njih?
Nego, manje priče
- supercali
#105 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Ja kad vidim dobro auto ja pozelim da ga vozim 
- cendlerbing
#106 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
A narcisoidimaZejnep wrote:Pročitah nedavno da smo svi za 20% ljepši drugima nego sebi.
- Zejnep
#107 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
A valjda i njima. Možda su i narcisoidni sa razlogomcendlerbing wrote:A narcisoidimaZejnep wrote:Pročitah nedavno da smo svi za 20% ljepši drugima nego sebi.
- cendlerbing
#108 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Kad je neko pun sebe, to se obavezno odrazi na još par osobinica negativnih, i sve skupa mi ubrzo malkice ogadi dotičnog. Volim momke koji nisu opterećeni time kako izgledaju.
- anchor85
#109 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Jealous much?perfekcionista1 wrote:Iskreno, pola likova cije slike postavljate izgledaju nenormalno prosjecno a neki su i ruznjikavi. Ocito je popularnost neprikosnoveni fetis i dalje.Za njih sam George Clooney
Nema veze sa njihovom popularnošću. Naprosto su lijepi.
- superiska
- perfekcionista1
#111 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Nisam ni glumac niti fudbalerZejnep wrote:
Pa niko ti ne brani da staviš svoju fotografiju.
- perfekcionista1
#112 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
0% Jealous.anchor85 wrote:
Jealous much?
Na prosloj stranici ove teme jedino sto je iskreno govoreci lijep(mora se priznati) ovaj turcin ili indijac, sta li je, a svi ostali cisti prosjek kojih setajuci po carsiji mozes naci na svakom koraku. Da nisu popularni nebi ih ni pogledali
-
zoomba
#113 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Tesko je pricati jer ukusi su razliciti to je sve od osobe do osobe.. da se ne vrtite u krug..perfekcionista1 wrote:0% Jealous.anchor85 wrote:
Jealous much?
Na prosloj stranici ove teme jedino sto je iskreno govoreci lijep(mora se priznati) ovaj turcin ili indijac, sta li je, a svi ostali cisti prosjek kojih setajuci po carsiji mozes naci na svakom koraku. Da nisu popularni nebi ih ni pogledali
- Zejnep
#114 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Dobro, to je tvoje mišljenje.perfekcionista1 wrote:0% Jealous.anchor85 wrote:
Jealous much?
Samo bih skrenula pažnju, ponovo, na to da žene ne idu na teme gdje su slike zgodnih cura i ne čude se vašem izboru. A nije da ne.bi mogle.
Pitam se zašto to muškarci rade na ovakvim temama
-
zoomba
#115 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Izvala dana.. 
- superiska
#116 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Cuj pitas seZejnep wrote: Pitam se zašto to muškarci rade na ovakvim temama
Pa zato sto su oni najljepsi, najbolji, najsexy...naj!
'ta ce, ba, Bali-beg, Ričard, Spaha, Ronaldo i slični
-
zoomba
#117 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Sigurno je radi toga samosuperiska wrote:Cuj pitas seZejnep wrote: Pitam se zašto to muškarci rade na ovakvim temama![]()
Pa zato sto su oni najljepsi, najbolji, najsexy...naj!![]()
'ta ce, ba, Bali-beg, Ričard, Spaha, Ronaldo i sličniAh da, usput smo i slijepe, svidjaju nam se jer su popularni
Pa i na zenskim slikama ima dosta zena koje postavljaju slike, nigdje uvodnicarka nije napisala da je iskljicivo za zene tema i pod sta se podrazumjeva, svako ima svog glumca , fudbalera kojeg voli sta sad cjepidlacite, gluposti..
Izvinite ako vam misli ne citamo..
- superiska
#118 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Pa sta imam ja komentarisati zene
osim ako me ko od muskog svijeta pita za misljenje. Cisto sumnjam da ima zena na tim vasim temama. Mecite sta hocete
Sigurna sam da ni jedna zena nije tamo uletila i pisala, jaooooo bas vam je ta bezeeee, jaooo puna carsija takvih treba
Remetite nam, brate, koncepciju
Hajmo, kifla muskima sa ove teme
Remetite nam, brate, koncepciju
- MarlboroGold
#119 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
"jao kakva vam je ova" "ne valja to ništa"Zejnep wrote: Dobro, to je tvoje mišljenje.
Samo bih skrenula pažnju, ponovo, na to da žene ne idu na teme gdje su slike zgodnih cura i ne čude se vašem izboru. A nije da ne.bi mogle.
Nego ko smanji sliku mog glumca. Garant dika
Ne da ni taj frajer u sebe gledati
-
zoomba
#120 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Pa kad je nakaradno postavljena tema , trebala je staviti no coment il samo slikesuperiska wrote:Pa sta imam ja komentarisati zeneosim ako me ko od muskog svijeta pita za misljenje. Cisto sumnjam da ima zena na tim vasim temama. Mecite sta hocete
Sigurna sam da ni jedna zena nije tamo uletila i pisala, jaooooo bas vam je ta bezeeee, jaooo puna carsija takvih treba
![]()
Remetite nam, brate, koncepciju![]()
- perfekcionista1
#121 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Bogami ja malo prije prvi put vidih da postoji ova tema i hajd reko bas da vidim cije slike postavljaju, vise nego prosjecni likovi. Kontao sam ostaviti jedan komentar i to je to, ali nisam navikao da se povucem kad zensko atakuje na mene ili moj stavsuperiska wrote:Pa sta imam ja komentarisati zeneosim ako me ko od muskog svijeta pita za misljenje. Cisto sumnjam da ima zena na tim vasim temama. Mecite sta hocete
![]()
Remetite nam, brate, koncepciju![]()
A da li imam razloga biti ljubomoran znaju oni koji me licno poznaju na forumu. Toliko od mene, uzivajte dame
- superiska
#122 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Ma meni sega kako komentarisete
Vise je ono
da muskarci komentarisu muskarce
A ova moja kifla je zeza, nista ozbiljno, ne zamjerite 
Vise je ono
-
zoomba
#123 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Ne komplikujte.. 
- anchor85
#125 Re: Glumci, fudbaleri i naravno Džej
Tako je, sestroZejnep wrote: Dobro, to je tvoje mišljenje.
superiska wrote:
Cuj pitas se![]()
Pa zato sto su oni najljepsi, najbolji, najsexy...naj!![]()
'ta ce, ba, Bali-beg, Ričard, Spaha, Ronaldo i sličniAh da, usput smo i slijepe, svidjaju nam se jer su popularni
Fakat, ne kvarite nam ćeif. Pustite nas da uživamo, imate dovoljno svojih tema.
OT, nedavno šaltam TV kanale i naletim na neku tursku seriju, vidjeh njega i srce mi poskoči