I ja, bili su i više nego korisni ovaj put.superiska wrote:Samo da pohvalim muski dio foruma, krasni ste, uvijek spremni za pomoci i dati dobar savjet
A generalno mislim da je lik pogubljen, ali i bezobrazan, čim je i pokretačicu teme uvukao u svoju pogubljenost. Meni je od starta "zasmetalo" to da je razlog prekida trogodišnje veze nedostatak intimnih odnosa. Pa šta radiš s nekim 3 godine, a znaš da ti nešto nedostaje što ti je bitno?? Pošto ne znam okolnosti koje su prethodile kod momka prije te bivše (da li je imao cura prije i kakve su to veze bile), mogu samo zaključiti da je razlog prekida s bivšom bila njegova frustracija, što nikako nije dobar osnov za prekid. On je zapravo samo utekao od nje, ali nije raskrstio sam sa sobom to što ga je vezivalo za nju tako dugo. I onda takav nepospremljen uleti u novu vezu, u kojoj ima i odnose i emocije, ali njemu je tek onda nastao kuršlus u glavi.
Međutim, sve ovo je u suštini nebitno, bitno je da ti što prije zaboraviš na ovog lika i nastaviš dalje, i da ne dumaš šta mu se mota po glavi. To ti ništa neće značiti, taman i da saznaš (a mislim da se tačan odgovor krije sigurno u barem jednom od odgovora datih na ovoj temi). Ni osveta ti ne pružila neko veće zadovoljstvo, mada moram priznati da sam pročitala na temi par vrlo zanimljivih prijedloga.