Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
- insomnia78
#101 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Meščini da je ovdje više Mitar u pitanju 
- General War
#102 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Eto vidis, to je tvoj problem sto nekim razlogom ti je pregorio cip koji prepoznaje da ne mora Amir ili muhamed biti samo bosanac...i kako da nastavimo pricati kad bas ti komentari traze da okrenem na podjebavanje.Point. wrote: Jel ono zovem se Amir a nisam Bosnjak, nego Bosanac?
Pitam zasto spinujes ovu temo o srpskim teroristima sa nekim dovama i anti Bosnjackim stavovima, kojima nije mjesto na ovoj temi? Da si bar jednom rijecju osudio ove pravoslavne pukotine a ne spinovao mozda bih i povjerovao u tvoju pricu o prosvjetljenom Bosancu.
Ama sta me briga sta ces ti meni vjerovati...stvar je jasna ovdje...povukao sam paralelu na zakljucak da su srbi ucestvovali u nekakvim terosristickim napadima, sa onim sto IZ i ocito tvoj dio bosnjackog pucanstva nista ne vide problematicno sto se dova uci (u Sarajevu)za tursku agresiju na siriju i ubijanje njenih gradjana...
Znaci; rugala se tava loncu.
- insomnia78
#103 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Izvrcemo cinjenice? Eno teksta dove, dje se spominje Turska ili njena vojska?
- General War
#104 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Haj de mi bogat reci, postoji li inace dova za leopard 2 da dobro nacilja ili LANTRIN sistem u F16 da ne omaneinsomnia78 wrote:Izvrcemo cinjenice? Eno teksta dove, dje se spominje Turska ili njena vojska?
Nisam ja izmislio text kome je dova nanjecena.
- insomnia78
#105 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Shvatas da je ovo napis’o neko od ‘odza? Jisu je iz Kur’ana izvadili
- General War
#106 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Svacam...zato i kazem...evo jope jos jedna vijest:insomnia78 wrote:Shvatas da je ovo napis’o neko od ‘odza? Jisu je iz Kur’ana izvadili
U Mostaru proučena dova u znak podrške Turskoj u borbi protiv terorizma
MOSTAR (AA) - U znak podrške Turskoj i vojsci te zemlje koja vodi akcije u borbi protiv terorizma u Karađozbegovoj džamiji u Mostaru održana je zajednička dova, javlja Anadolu Agency (AA).
Sljedeći primjer Dijaneta u Republici Turskoj, u organizaciji Generalnog konzulata Republike Turske u Mostaru i Rijaseta Islamske zajednice u Mostaru prije podnevne džume upriličena je molitva za turske vojnike, koju je predvodio mostarski muftija Salem ef. Dedović.
Uz molitvu iz Mostara je upućena poruka da se na ovaj način podržavaju oni koji se bore protiv terorizma i da je dova, odnosno molitva najjače oružje vjernika.
Molitva je održana za Tursku i njenu vojsku, čime je potvrđeno da postoje neraskidive veze između Bošnjaka u Mostaru i onih koji žive u Turskoj i svih drugih Turaka.
Vjernici koji su sudjelovali zajedničkoj dovi kažu da prate događanja u vezi Turske i da podržavaju njene napore kao i svih muslimana koji se protive terorizmu i nasilju.
Podsjetimo da je Republika Turska 20. siječnja pokrenula operaciju “Maslinova grana” u cilju zaštite svojih granice i u cilju zaštite teritorijalne cjelovitosti Sirije.
Idi pa se zali ovimjem turskijem novinarima...izgleda da enko ovdje onda lagi, a to nisam ja.
- insomnia78
#107 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Ko da bi bilo prvi put
- General War
#108 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa zali se Mitre njima, sta ovdje pokusavas onda.insomnia78 wrote:Ko da bi bilo prvi put
- LBVIEW
#109 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Jeftin pokusaj skretanja s teme o srpskim teroristima u Ukrajini, u kojem nesuvislo poredjenje ima znacajno mjesto.
No, on je samo neshvaceni pravednik koji nama licemjerima otvara oci, ha ja.
Btw. otvori temu, nemoj ovu razvodnjavati i odgovornost aktera relatiivizirati kao i inace, makar ne tako jeftino.
Btw. otvori temu, nemoj ovu razvodnjavati i odgovornost aktera relatiivizirati kao i inace, makar ne tako jeftino.
-
Bodkin
#110 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Gdje tema o turskim teroristima u sirijiLBVIEW wrote:Jeftin pokusaj skretanja s teme o srpskim teroristima u Ukrajini, u kojem nesuvislo poredjenje ima znacajno mjesto.No, on je samo neshvaceni pravednik koji nama licemjerima otvara oci, ha ja.
![]()
- insomnia78
#111 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Imaju dvije. Turska i Sirija
- General War
#112 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Tema je tamam...imamo tursko cvijece protiv ruskog cvijeca i Bosance koji ukazuju na zanimljiv fenomen 
- LBVIEW
#113 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Pa otvori, ko ti brani.Bodkin wrote:Gdje tema o turskim teroristima u sirijiLBVIEW wrote:Jeftin pokusaj skretanja s teme o srpskim teroristima u Ukrajini, u kojem nesuvislo poredjenje ima znacajno mjesto.No, on je samo neshvaceni pravednik koji nama licemjerima otvara oci, ha ja.
![]()
No, da se vratimo temi, koja nekima ocigledno dize tlak.
- LBVIEW
#114 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nego, koliko ovih terorista dolazi iz one "SerBskije casti"? 
Last edited by LBVIEW on 28/01/2018 14:27, edited 1 time in total.
- Point.
#115 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
A to biva Amir nije Bosnjak, moze biti samo Bosanac. Dobro, vidjeli smo na popisu da je ta prica propala.General War wrote:Eto vidis, to je tvoj problem sto nekim razlogom ti je pregorio cip koji prepoznaje da ne mora Amir ili muhamed biti samo bosanac...i kako da nastavimo pricati kad bas ti komentari traze da okrenem na podjebavanje.Point. wrote: Jel ono zovem se Amir a nisam Bosnjak, nego Bosanac?
Pitam zasto spinujes ovu temo o srpskim teroristima sa nekim dovama i anti Bosnjackim stavovima, kojima nije mjesto na ovoj temi? Da si bar jednom rijecju osudio ove pravoslavne pukotine a ne spinovao mozda bih i povjerovao u tvoju pricu o prosvjetljenom Bosancu.
Ama sta me briga sta ces ti meni vjerovati...stvar je jasna ovdje...povukao sam paralelu na zakljucak da su srbi ucestvovali u nekakvim terosristickim napadima, sa onim sto IZ i ocito tvoj dio bosnjackog pucanstva nista ne vide problematicno sto se dova uci (u Sarajevu)za tursku agresiju na siriju i ubijanje njenih gradjana...
Drugo, ako je tema o srpskim teroristima u Ukrajini, sta te to navelo da spinujes pricu o Bosnjacima? Imamo sijaset tema na kojoj podjebavamo takve mentole iz bosnjackog korpusa. Sto mora i bas na ovoj temi da se pravimo slijepi na srpski terorizam?
- LBVIEW
- General War
#117 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Iskreno sad vise ni ne razumijem ko ti je taj Amir i sta hoces od njega.Point. wrote:A to biva Amir nije Bosnjak, moze biti samo Bosanac. Dobro, vidjeli smo na popisu da je ta prica propala.General War wrote:Eto vidis, to je tvoj problem sto nekim razlogom ti je pregorio cip koji prepoznaje da ne mora Amir ili muhamed biti samo bosanac...i kako da nastavimo pricati kad bas ti komentari traze da okrenem na podjebavanje.Point. wrote: Jel ono zovem se Amir a nisam Bosnjak, nego Bosanac?
Drugo, ako je tema o srpskim teroristima u Ukrajini, sta te to navelo da spinujes pricu o Bosnjacima? Imamo sijaset tema na kojoj podjebavamo takve mentole iz bosnjackog korpusa. Sto mora i bas na ovoj temi da se pravimo slijepi na srpski terorizam?
Kakav je spin ako ukazem na temi gdje se trebalo preseravat po srbima, da eno ti u po sarajeva (i mostara)uce dovu stranoj vojsci u agresiji...prica je zajednicka samo su protagonisti razliciti...e sad koliko puta trebam da ovo ponovim, zato se ni neiznenadjujem oko propale price sa popisa...sve je jasno.
- Kejn
#118 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Džamija = zvanična bošnjačka institucija

- insomnia78
#119 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Cekaj, od kad je dova i čizma na terenu isto?
Ja ne bih imo nista protiv da su četalji umjesto granata sa brda bacali proklestvo
Ja ne bih imo nista protiv da su četalji umjesto granata sa brda bacali proklestvo
- General War
#120 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Jebi ga al se pravis lud, cetalji iz ukrajine povezani sa ovom pricom nemaju nikakve veze sa bosnom koliko ja vidjeh iz texta.insomnia78 wrote:Cekaj, od kad je dova i čizma na terenu isto?
- General War
#121 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Kejn wrote:Džamija = zvanična bošnjačka institucija![]()
![]()
![]()
![]()
...inace Reis i IZ koriste dzamije kao parking garaze
De se jos malo nasmij...
-
zavrzlama
#122 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Tacno. Vecinu dzamija su tvoji miljenici tokom agresije na BIH pretvorili u parkiralista. Hoce jezik pravo. Malo te ponijeloGeneral War wrote:Kejn wrote:Džamija = zvanična bošnjačka institucija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...inace Reis i IZ koriste dzamije kao parking garaze![]()
![]()
De se jos malo nasmij...
- General War
#123 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nek si i ti navratio, posto te ocerupao Hafiz, pa da opet antisrpsku malo promuhabetis, ne ide ti protiv croatazavrzlama wrote:Tacno. Vecinu dzamija su tvoji miljenici tokom agresije na BIH pretvorili u parkiralista. Hoce jezik pravo. Malo te ponijeloGeneral War wrote:Kejn wrote:Džamija = zvanična bošnjačka institucija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...inace Reis i IZ koriste dzamije kao parking garaze![]()
![]()
De se jos malo nasmij...
-
zavrzlama
#124 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Nek si i ti navratio, posto te ocerupao Hafiz, pa da opet antisrpsku malo promuhabetis, ne ide ti protiv croata
[/quote]
Ebiga ja potvrdim sto ti napises a ti se ljutis
Nego de se ti vrati temi o srpskim teroristima,ako ti nije tesko
Ebiga ja potvrdim sto ti napises a ti se ljutis
Nego de se ti vrati temi o srpskim teroristima,ako ti nije tesko
-
Fudo387
#125 Re: Srbi učestvovali u terorističkim napadima u EU
Borivoje, pisa vam se u sampone u Diti.insomnia78 wrote:Meščini da je ovdje više Mitar u pitanju