Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne uklapa se u finansije jbga... 7-8 milja je maksimum koji sad mogu izvuci
Pa pezo je 10 i po ? Kako on upada . Nisam gledao po piku , pa pitam ima li 159 za te pare ?
Jojj danas sam vidio 156 karavan visok ogromne felge Tito dragi sta je ovo kad ono ima oznaku pozada Q4 .
Kad mjenjas ulje ne treba ti dizaica koliko je visok
Sodom1 wrote:
Pa pezo je 10 i po ? Kako on upada . Nisam gledao po piku , pa pitam ima li 159 za te pare ?
Jojj danas sam vidio 156 karavan visok ogromne felge Tito dragi sta je ovo kad ono ima oznaku pozada Q4 .
Ovaj je jedan od skupljih na piku...
Grandisa ce ispasti najbolji izbor, ali mi se nikako ne ide u tu klasu vozila. Cak i Cromu gledan
Sodom1 wrote:
Ovaj je jedan od skupljih na piku...
Grandisa ce ispasti najbolji izbor, ali mi se nikako ne ide u tu klasu vozila. Cak i Cromu gledan
Malen
Ja navijam za 159
Sto je vise gledam vise je volim
1.6 mjera.
Imaš u dvije verzije. 105 ili 120 KS. Prvi bez varijatora. Obrati pažnju na hrdju na podu. Boljka je prednji trap,ali nije skupo. Ostalo manje više gas.
2.0 može,ali bez SeleSpeed mjenjača,sto je strašno rijetko auto. Većina imaju SS.
mali_milojica wrote:1.6 mjera.
Imaš u dvije verzije. 105 ili 120 KS. Prvi bez varijatora. Obrati pažnju na hrdju na podu. Ostalo manje više gas.
2.0 može,ali bez SeleSpeed mjenjača,sto je strašno rijetko auto. Većina imaju SS.
Ja bih radije 1.9 dizel u toj Alfi, ako se moze naci imalo dobar, ali tesko.
Mada 1.6 je dobar za plin, gledam nisu ni svjecice deracina, ako je vjerovati AutoDati i stranicama cca. 10KM/kom NGK.
2.0 TS, sam cuo iz vise izvora da je govno i da na svakom prolupa radilica + selespeed isto kazu da je govno. Tako da bih ja zaobisao to.
Ako se moze naci dobra 1.6TS to je dobar auto, a dobar je i za plina. Ovu varijantu 120ks osim varijatora bih zaobisao i zbog preskupih svjecica kojih ima 8 komada.
Na ovoj 105ks idu drugacije svjecice i puno su jeftinije, tj. neka normalna cifra od cca. 10KM/kom za NGK.
NediM17 wrote:Znam i ja da je Bata zakleti plinas.
Ako se moze naci dobra 1.6TS to je dobar auto, a dobar je i za plina. Ovu varijantu 120ks osim varijatora bih zaobisao i zbog preskupih svjecica kojih ima 8 komada.
Na ovoj 105ks idu drugacije svjecice i puno su jeftinije, tj. neka normalna cifra od cca. 10KM/kom za NGK.
Do 11 k KM jedino uzeti neko malo auto, naravno ne novo, nema to.
Sve ostalo je glavobolja i redovno druženje sa majstorima od automehaničara do autoelektričara.