Stari_demagog wrote:Hafis wrote:
Aha. Kontam. Znači svaki pripadnik HV0-a je ujedno i UZP-ovac. Normalno, po tvom mišljenju.
Da i ja pokušam nekako: ja mislim također da je svaki pripadnik ABiH podjednako kriv za zločin u Grabovici, koji je počinila ABiH, i određujem nadimak Grabovčanin. A pošto je Caco još među gazijama na Kovačima, a žrtve mu još nemaju spomenik možda i tu smislim neki nadimak.
Mislim da smo malo off teme Grabovčanine
P.S.
U povjerenju, više sam konkretnih stvari učionio za bošnjački narod, bolje recimo ljude u ratu nego Komšić. A on zlatnog ljiljana a ja UZP-ovac. Ali dobro, ne mogu ja promijeniti nakrivo nasađen mentalitet, nije ni Alija uspio deklaracijom
I ako si UZP-ovac ne činiš se glupim pa valjda možeš sam da skontaš da postoji nešto što se zove individualni rad, a nešto što se zove planski. Bošnjaci se u najvećoj mjeri odriču Cace, Raseme Handanović, Zulfikara Ališpage dok vi i dalje organizujete mise za Praljka.
Nešto mi se baš i nisu odrekli, osim ovako ovdje na forumu. Jeko Rasema? Onoga se delagata odrekli tako što su ga postavili za vojnog atašea..gdje ono bi...u holandiji, mrsko mi guglati. drugi delegat gradonačelnik, trećeg delegata pokošpali uz počasti...ma, jebo ti tu priču...to ti je za Mahire u dragstoru.
Ne možeš nas uporediti s vama, misaono smo svjetlosnim godinama ispred vas.
Znam. Bio gore, vidio, obišao. Nema šta, Švicarska samo s džamijama mjesto crkvi....a ostalo sve u dlaku.
Ispisao si se, sad se možeš vratiti u kamenolom i nastaviti sa tucanjem kamena.
Auuu. Zasra ga na kraju. Jebat ga, teško je sa mnom koplje lomiti

.