Riječi ohrabrenja...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fudo387

#101 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

bumerangss wrote:
Fudo387 wrote:Ja, jebo te, ima 126 kila i zali se nekakvi mu testosteroni fale.
Pa dobro ti ista radi sa tom kilazom.
Pa na moju visinu to i nije nešto puno! Nije isto kad neko ima 126 kg i visok 188, njegov tj moj BMI je 32 znaci malo buckast sa pivskim stomakom :D i neko ko ima 126kg i 165 cm visine, njegov BMI je 46 tj on je pretil tj gojazan!

testosteron mi je sad blago snižen zbog tog viška 15-ak kila to mi je Zelija Velija rekla i pokušavam to riješiti prirodnim putem, hranom, plivanjem... ako ne pomogne i ako bude znatno niži od normale ima u apotekama testosteron ** No links ** i riješim problem
Nemas ti jarane viska 15 kila, ti imas 46 kila viska.
Dje si ti nasao da je idealna tezina za tvoju visinu 111 kila? :lol:
bumerangss

#102 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

insomnia78 wrote:Kako bi tek prico da si doktor :lol:
Hvala Bogu pa nisam dr pa nemam odgovornost koju oni imaju. Ja kad izadjem sa posla idem kuci bez razmišljanja jesam li šta pogriješio, nekom dao višu dozu lijeka nego što sam trebao, hoce li neko umrijeti zbog toga... ne moram ninakakve edukacije, seminare, simpozije, sranja... jest da nemam kao oni 2000+ platu ali meni i 1250 KM sasvim dovoljno jer toliko zaradjuje vecina inžinjera u privatnim firmama. Radeci 13 godina uz doktore raznih specijalizacija imam više iskustva pa mogu reci i znanja nego sad ovi mladi doktori bolonjci a pogotovo kad pocnu dolaziti dr od Ganica i iz Travnika, svi cete bježati vani na lijecenje da vas oni ne dokrajce :lol:
moonca

#103 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by moonca »

Hvala Bogu pa nisam dr pa nemam odgovornost koju oni imaju.
:nevjerujem:

:pisnula: :pisnula:
duminjo

#104 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by duminjo »

bumerangss wrote:
Hvala Bogu pa nisam dr pa nemam odgovornost koju oni imaju. Ja kad izadjem sa posla idem kuci bez razmišljanja jesam li šta pogriješio, nekom dao višu dozu lijeka nego što sam trebao, hoce li neko umrijeti zbog toga... ne moram ninakakve edukacije, seminare, simpozije, sranja... jest da nemam kao oni 2000+ platu ali meni i 1250 KM sasvim dovoljno jer toliko zaradjuje vecina inžinjera u privatnim firmama. Radeci 13 godina uz doktore raznih specijalizacija imam više iskustva pa mogu reci i znanja nego sad ovi mladi doktori bolonjci a pogotovo kad pocnu dolaziti dr od Ganica i iz Travnika, svi cete bježati vani na lijecenje da vas oni ne dokrajce :lol:
Brate, jel ti kontas da je ova Tema vise na psihickoj Bazi? Sve sto si ti ovdje napisao, doticni je mogo naci na Google. Ne pametuj bezveze. Covjek hoce zivotna iskustva i prijedloge. Kakvi ba crni testosteroni ili sta vec. Neko SA 20 godina se ponasa kao penzioner i duhom je "umro" a neko i SA 70 godina guta Razne Tabletice da bi mogo sta je mogo prije 50 godina. Da si psihic, Pa da Nesto iz psihijatrijske struke pametujes, OK. Ovako kao googlas, izvini, samo seres :mrgreen:

I da, sa 27 godina, momak je pubertetlija :thumbup:
bumerangss

#105 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

Fudo387 wrote:Procito sam.
Laze da starkama vagine ne vlaze, naprotiv.
U medicini 4+4 je nekad 8 a nekad 10 a nekad 5 tj nema pravila! Naprotiv, puno je izuzetaka pa tako ima žena u 50-tim koje imaju bolju i sočniju macu od onih u ranim 30-tim ali to je izuzetak, par procenata i možda si ti naletio na neku takvu starku pa misliš da su sve takve :D vjeruj mi da nisu! Pozvao bih te da prisustvuješ na par ginekoloških pregleda da vidiš da jedva spekulum udje... toliko je sve zapeklo i zahrdjalo kod tih starkica :lol:

Proguglaj sta je spekulum jer kao medicinski laik, naravno da ne znaš šta je to!
moonca

#106 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by moonca »

Znaci neko ko ima 40 i za sebe kaže da je mlad, samo se tješi :skoljka:
Pocetak najboljeg zivota,kao i za otvaranje novog biznisa, promjenu okupacije. :-D
Fudo387

#107 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

bumerangss wrote:
U medicini 4+4 je nekad 8 a nekad 10 a nekad 5 tj nema pravila! Naprotiv, puno je izuzetaka pa tako ima žena u 50-tim koje imaju bolju i sočniju macu od onih u ranim 30-tim ali to je izuzetak, par procenata i možda si ti naletio na neku takvu starku pa misliš da su sve takve :D vjeruj mi da nisu! Pozvao bih te da prisustvuješ na par ginekoloških pregleda da vidiš da jedva spekulum udje... toliko je sve zapeklo i zahrdjalo kod tih starkica :lol:

Proguglaj sta je spekulum jer kao medicinski laik, naravno da ne znaš šta je to!
E jesi je opisao, jebote spekulum.
bumerangss

#108 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

Fudo387 wrote:
bumerangss wrote:
Pa na moju visinu to i nije nešto puno! Nije isto kad neko ima 126 kg i visok 188, njegov tj moj BMI je 32 znaci malo buckast sa pivskim stomakom :D i neko ko ima 126kg i 165 cm visine, njegov BMI je 46 tj on je pretil tj gojazan!

testosteron mi je sad blago snižen zbog tog viška 15-ak kila to mi je Zelija Velija rekla i pokušavam to riješiti prirodnim putem, hranom, plivanjem... ako ne pomogne i ako bude znatno niži od normale ima u apotekama testosteron ** No links ** i riješim problem
Nemas ti jarane viska 15 kila, ti imas 46 kila viska.
Dje si ti nasao da je idealna tezina za tvoju visinu 111 kila? :lol:
Pa nisu svi muškarci ko oklagija kakve ti zamišljaš sa 188 visine. Ima nas i krupne gradje, širih ramena izraženih bicepsa i tricepsa jer rade fizicki posao a ne kao vas vecina koji sjede za kompom 15 sati pa su blijedi, mršavi i rahitični :lol:
moonca

#109 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by moonca »

bumerangss wrote:

:lol:

ja, mislila on pise o teniskama :-) :lol: :lol:
bumerangss

#110 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

moonca wrote:
Hvala Bogu pa nisam dr pa nemam odgovornost koju oni imaju.
:nevjerujem:

:pisnula: :pisnula:
Da, da! Nisi u toj struci pa ne znas da ima i u BiH zakon o pravima pacijenata i još dosta zakona koji uredjuju medicinsku djelatnost a naši dr nisu kao u vecini drugih država osigurani od liječničke greške i ne znaš da na našem sudu ima dosta doktora koji su tuženi jer su stavili svoj pečat gdje nisu smjeli!
Fudo387

#111 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

bumerangss wrote:
Pa nisu svi muškarci ko oklagija kakve ti zamišljaš sa 188 visine. Ima nas i krupne gradje, širih ramena izraženih bicepsa i tricepsa jer rade fizicki posao a ne kao vas vecina koji sjede za kompom 15 sati pa su blijedi, mršavi i rahitični :lol:
Radis kao medicinar, spominjes BMI i onda pricas o idelanih 111 kila za tvoju visinu?
Kakvi bolan bicepsi?
Ti si kotrljajuci puding sa tom kilazom.
bumerangss

#112 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

duminjo wrote:
bumerangss wrote:
Brate, jel ti kontas da je ova Tema vise na psihickoj Bazi? Sve sto si ti ovdje napisao, doticni je mogo naci na Google. Ne pametuj bezveze. Covjek hoce zivotna iskustva i prijedloge. Kakvi ba crni testosteroni ili sta vec. Neko SA 20 godina se ponasa kao penzioner i duhom je "umro" a neko i SA 70 godina guta Razne Tabletice da bi mogo sta je mogo prije 50 godina. Da si psihic, Pa da Nesto iz psihijatrijske struke pametujes, OK. Ovako kao googlas, izvini, samo seres :mrgreen:

I da, sa 27 godina, momak je pubertetlija :thumbup:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
Fudo387

#113 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

moonca wrote:
bumerangss wrote:

:lol:

ja, mislila on pise o teniskama :-) :lol: :lol:
Ti si All Star. :D
bumerangss

#114 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

moonca wrote:
Znaci neko ko ima 40 i za sebe kaže da je mlad, samo se tješi :skoljka:
Pocetak najboljeg zivota,kao i za otvaranje novog biznisa, promjenu okupacije. :-D
Da, slažem se da su to lijepe godine kad se ramišlja glavom a ne glavićem :D zato i jesmo pametniji za donijeti neke krupne odluke, što kažeš za biznis i vidiš šta te u životu zamara pa to izbjegavaš i naprotiv šta te cini sretnim pa to radiš ne razmišljajuci šta ce reci okolina jer vidiš suštinu života, jednostavno si zreliji i pametniji, to vidim i na sebi sa 34 godine

Ne znam šta ste se okomili na mene :lol: samo sam htio reci da neko ko ima 27 godina nije puter, balavac ni pubertetlija nego neko ko ima licnu kartu vec 11 godina i ne lijeci se kod pedijatra, nego neko ciji vršnjak ima djete u osnovnoj školi :lol:

Ali ok da se vratim na temu i rekao sam da ga podržavam da mjenja svoj život ako nije sretan i zadovoljan njime bez obzira i da mu je 50 a ne 27 godina nije kasno za promjene na bolje!
bumerangss

#115 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

Fudo387 wrote:
bumerangss wrote:
Radis kao medicinar, spominjes BMI i onda pricas o idelanih 111 kila za tvoju visinu?
Kakvi bolan bicepsi?
Nisam rekao da mi je to idealna ali dosta bi bila zdravija od trenutne 126 zbog kojeg mi je BMI 32 a normalan je 22-25
25-30 povecan, preko 30 malo više povecan tako u knjigama piše ali ni BMI nije idealna mjera za uhranjenost jer je mišicno tkivo dosta teže od masnog pa tako Sylvester Stallone sa svojih 1,77 cm i ne znam koliko težine ali sigurno ima BMI oko 30 pa je li debeo? Nije
Fudo387

#116 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Fudo387 »

bumerangss wrote:
Fudo387 wrote:
bumerangss wrote:
Kakvi bolan bicepsi?
Nisam rekao da mi je to idealna ali dosta bi bila zdravija od trenutne 126 zbog kojeg mi je BMI 32 a normalan je 22-25
25-30 povecan, preko 30 malo više povecan tako u knjigama piše ali ni BMI nije idealna mjera za uhranjenost jer je mišicno tkivo dosta teže od masnog pa tako Sylvester Stallone sa svojih 1,77 cm i ne znam koliko težine ali sigurno ima BMI oko 30 pa je li debeo? Nije
Izvini Stalone, nisam te prepoznao.
medvjed23

#117 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by medvjed23 »

sve je to relativno.. ako ti je 70, pedesetogodišnjaci su ti puteri.. ako ti je 17, pitaš se što oni preko 30 ne umru, šta čekaju..
bumerangss

#118 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by bumerangss »

medvjed23 wrote:sve je to relativno.. ako ti je 70, pedesetogodišnjaci su ti puteri.. ako ti je 17, pitaš se što oni preko 30 ne umru, šta čekaju..
:lol: :thumbup: i ja kad sam imao 16 lagao sam da imam 18 a sad kad gledam oglase za upoznavanje (za sex) sve imaju 19 29 ili 39 :D a cim je vidiš skontaš da je umanjila za minimalno 7 8 godina
duminjo

#119 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by duminjo »

bumerangss wrote:
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Ti si ona osoba koja je sretna kada nekome propadnu planovi i kada nekoga demoralises. Svoj neuspjeh tjesis tudjim neuspjehom. Hranis se "nevoljama" drugih i U tim trenucima pokusavas biti pametan a U Sebi sijas od Srece. Ti si trenutno moderan na ovom forumu jer su U toku teme o osobama Koje treba izbjegavati. Sve najbolje :mrgreen:
moonca

#120 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by moonca »

bumerangss wrote:
Fudo387 wrote:
bumerangss wrote:
Kakvi bolan bicepsi?
Daj nam sliku ? Selfie? :-D
HAVANA

#121 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by HAVANA »

bumerangss wrote:

Sad mi je lakse. :D Ja se nerviram sto sa 47g na 186 cm imam 97 kg.Udebljo se 7. :twisted: Djeca me zovu debeli a zena mi rekla vidti stomaka. :cry:
HAVANA

#122 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by HAVANA »

Amca007 wrote:Moze li neko stariji (iskusniji) preko 35 godina da kaze sta bi napravio da sad ima 27. Jeli kasno sa 27 pocet nesto novo u zivotu, okrenuti list, izbrisati greske iz proslosti, nauciti neki novi jezik, promjeniti zemlju, zaljubiti se...Jeli kasno?
Dje ba kasno.Ja sve nanovo poceo,presto se drogirat,pit i kurvat. :D Ozenio se i zaposlio.To ti je taman za okretanja lista.Da je prije ne bi valjalo. :D
HAVANA

#123 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by HAVANA »

A da imam 27,saceko bi jos godinu pa opet isto. :mastakazes: :lol:
HAVANA

#124 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by HAVANA »

E jesam ga ohrabrio.
Gojeni H

#125 Re: Riječi ohrabrenja...

Post by Gojeni H »

meteorit135531 wrote: DOVIDJENJA , forume.
Do vidjenja meteoriteeeeee!
Post Reply