Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju
Nisu napadacke. Iznosim svoje nesubmisivno misljenje.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju
Pik tito ja trecaBloo wrote:Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju![]()
:
Ti peres sude ondaZejnep wrote:Pik tito ja trecaBloo wrote:Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju![]()
:
Ti malo manje napadas a ova karlinBloo wrote:Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju![]()
Nisu napadacke. Iznosim svoje nesubmisivno misljenje.
Da feminazistriconja wrote:Ti malo manje napadas a ova karlinBloo wrote:Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju![]()
Nisu napadacke. Iznosim svoje nesubmisivno misljenje., ne vadi. Mislio sam da nema gorih mrzitelja ljudskog roda od nacionalista ali izgleda da sam potcijenio neku drugu skupinu
![]()
znam, zato sam napisala, mlad sitriconja wrote:Ja sam veoma mlad za odgajanje djece, imam ispod trijes.Connaisseur Karlin wrote:ma nisi ti jos sposban ni da svoju djecu odgajastriconja wrote:
Daj bogati budimo realni, cuj tudju djecu odgajati, to je toliko pljuvanje u obraz (da ne idem na ekstremniju varijantu, kakenje (blaza varijanta od one jedne)) svim precima![]()
![]()
.
I jos gledano sa evolutivnog aspekta cuj tudju djecu odgajat![]()
![]()
inace, ne bi pisao ovakve gluposti
![]()
![]()
![]()
![]()
pa da , radi cigareta i erotikearzuhal wrote:meni je Žitvona žljea , dok sma išao u školu, bila dA radem u tarficiAnestezija wrote:U nas mozes zenu vidit na trafici ,neka sretnica u opstini i na kasi u centrima trgovackim,nepravda.
Sta ti ocekujes da kazem jest u pravu si tek tako?Bloo wrote:Da feminazistriconja wrote:Ti malo manje napadas a ova karlinBloo wrote: Cekam da me arzi uzme za drugu zenu![]()
Nisu napadacke. Iznosim svoje nesubmisivno misljenje., ne vadi. Mislio sam da nema gorih mrzitelja ljudskog roda od nacionalista ali izgleda da sam potcijenio neku drugu skupinu
![]()
![]()
Zasto je problem zena koja ima misljenje koje se kosi sa tvojim i odbija da misli drugacije?
Odmaaa draaamaa
triconja wrote:
Daj bogati budimo realni, cuj tudju djecu odgajati, to je toliko pljuvanje u obraz (da ne idem na ekstremniju varijantu, kakenje (blaza varijanta od one jedne)) svim precima![]()
![]()
.
I jos gledano sa evolutivnog aspekta cuj tudju djecu odgajat![]()
![]()

auuu, triconja, volim muskarce vise od sebetriconja wrote:Ti malo manje napadas a ova karlinBloo wrote:Cekam da me arzi uzme za drugu zenutriconja wrote: Kačete se vas dvije žent? Dosta je vise takvih napadackih izjava prema muskinju![]()
![]()
Pa ako pricamo o nprtriconja wrote: Sta ti ocekujes da kazem jest u pravu si tek tako?
pa reci, kojih osobinaTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Na te teme potpisujem bezuslovnu kapitulaciju, eto jesi li sad sretna?Bloo wrote:Pa ako pricamo o nprtriconja wrote: Sta ti ocekujes da kazem jest u pravu si tek tako?
Menstruaciji
Zenskom karakteru bicu prirodi
Porodaju
Itd
Da
Mislim da prvo trebas da razlucis rod i spolTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Ja vec izvadila katalog ulozaka i tamponatriconja wrote:Na te teme potpisujem bezuslovnu kapitulaciju, eto jesi li sad sretna?Bloo wrote:Pa ako pricamo o nprtriconja wrote: Sta ti ocekujes da kazem jest u pravu si tek tako?
Menstruaciji
Porodaju
Itd
Da
Moze li malo intelektualnog poticaja za naske koji imamo intelektualnih poteskoca u shvatanju roda i spola? Koja je razlika?Bloo wrote:Mislim da prvo trebas da razlucis rod i spolTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Moja vagina, jajnici i uterus nemaju bas puno veze sa mojim karakterom
Nemoj da te bitchslapamtriconja wrote: Moze li malo intelektualnog poticaja za naske koji imamo intelektualnih poteskoca u shvatanju roda i spola? Koja je razlika?
Moze li u obliku slokovnice kad vec moram ucitBloo wrote:Ja vec izvadila katalog ulozaka i tamponatriconja wrote:Na te teme potpisujem bezuslovnu kapitulaciju, eto jesi li sad sretna?Bloo wrote: Pa ako pricamo o npr
Menstruaciji
Porodaju
Itd
Da![]()
Edukacija je tajna svake sretne i uspjesne veze
Znam o tome koliko hoš, ali se nesta slabo slazem sa tim stvarima.Bloo wrote:Nemoj da te bitchslapamtriconja wrote: Moze li malo intelektualnog poticaja za naske koji imamo intelektualnih poteskoca u shvatanju roda i spola? Koja je razlika?![]()
Google it
"Muski" i "zenski" psiholoski principi i osobine koje obuhvaćaju. Pisao sam malo o tome na pocetku teme, a mOžeš detaljnije istraziti i sama.Connaisseur Karlin wrote:pa reci, kojih osobinaTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Mani se tih hormonalno nametnutih konstrukcijaTowelie wrote:"Muski" i "zenski" psiholoski principi i osobine koje obuhvaćaju. Pisao sam malo o tome na pocetku teme, a mOžeš detaljnije istraziti i sama.Connaisseur Karlin wrote:pa reci, kojih osobinaTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Imaju vise nego sto mislis. Pol je bioloska kategorija, rod je socijalni konstrukt. Zato ih je imalo vise od 60 kad sam zadnji put provjeravao.Bloo wrote:Mislim da prvo trebas da razlucis rod i spolTowelie wrote:Bloo, naravno da je generalizacija naspram pojedinca losa i misleading, ali na nivou polova se ipak moze govoriti o nekim opstim osobinama, s tim da se ima u vidu da odredjena opsta osobina ne mora krasiti svakog muškarca ili ženu.
Moja vagina, jajnici i uterus nemaju bas puno veze sa mojim karakterom
Pa onda nema potrebe da ti objasnjavam osim ako je svrha tvog upita da ti objasnim bila samo da protirjecistriconja wrote:Znam o tome koliko hoš, ali se nesta slabo slazem sa tim stvarima.Bloo wrote:Nemoj da te bitchslapamtriconja wrote: Moze li malo intelektualnog poticaja za naske koji imamo intelektualnih poteskoca u shvatanju roda i spola? Koja je razlika?![]()
Google it