u paru s 'vakim nausnicama
de uzas nehuman
i one ortopedske pele i cimzice
Moderator: anex
Tomahawk11 wrote: Ja uz rat imao ljubičaste starke
jesi hejtersko raspolozen veceras sa tim listamaOmmadawn wrote:- one gusjenica jakne od sjajnog materijala, kao da su od kese pravljene
- nikakvu majicu sa patriotskim/vjerskim/etno simbolima ili tekstom, tipa "i krv svoju za Bosnu moju" i "100% Bosanac" "Swedish/Danish/German grown, Bosnian roots" i zastave
- majicu sa tekstom "BHFANATIKOS"
- sako uz farmerke
- vestu
- starke. Na stranu sto imam problema sa stopalima ali NIKAKO ih ne volim
- Nike Air Max
- majicu u maskirnim bojama
Hahaahahaa a sta je to vupava lopta?Cherry-Cherry wrote:Kapu sa onom čupavom loptom.
Pa to i ja rekoh negdje, ove pufnaste loptice...ima ih svudauvijekIInikadI wrote:Hahaahahaa a sta je to vupava lopta?Cherry-Cherry wrote:Kapu sa onom čupavom loptom.
malocvijece wrote:medvjed23 wrote:uske pantole koje naglašavaju neravnine
U poslednje vrijeme momci nose one uske farmerke. Mrsave nogice i plitke carape u patikama. Napolju hladno, on obukao kaput, ali dole se vidi gola nogica u patikama. Mislim, wtf
_BataZiv_0809 wrote:Hlace sa sirokim nogavicama.
Prije su plemici nosili obucu slicnu stiklama a danas da to obuces bio bi smjesten u ustanovu gdje mirisu cevapi. Isto i za to. Pederluk (u smislu odjece) je stvar koja se periodicno salta, neka stvar odjednom nije pederluk (kao brude) a neka jest.Tomahawk11 wrote:Meni pederski izgleda na muškarcu te uske farmerice. Ne ide da je hiljadu puta moda.
Nose se muške štikle i danas.triconja wrote:Prije su plemici nosili obucu slicnu stiklama a danas da to obuces bio bi smjesten u ustanovu gdje mirisu cevapi. Isto i za to. Pederluk (u smislu odjece) je stvar koja se periodicno salta, neka stvar odjednom nije pederluk (kao brude) a neka jest.Tomahawk11 wrote:Meni pederski izgleda na muškarcu te uske farmerice. Ne ide da je hiljadu puta moda.
Zaboravljas i usku majicu na to sveTomahawk11 wrote:Nose se muške štikle i danas.triconja wrote:Prije su plemici nosili obucu slicnu stiklama a danas da to obuces bio bi smjesten u ustanovu gdje mirisu cevapi. Isto i za to. Pederluk (u smislu odjece) je stvar koja se periodicno salta, neka stvar odjednom nije pederluk (kao brude) a neka jest.Tomahawk11 wrote:Meni pederski izgleda na muškarcu te uske farmerice. Ne ide da je hiljadu puta moda.
Nisam pristalica ideje da treba slijepo pratiti modne trendove.
Ova današnja varijanta mi ne bi prošla ni u ludilu, ovo što neko spomenu uske farmerice, patikice i plitke čarape
Tomahawk11 wrote:Meni pederski izgleda na muškarcu te uske farmerice. Ne ide da je hiljadu puta moda.