Ne bih ja ulazio u taj ratni dio, a on ako je spasio jedan nevini život on je napravio golemo herojsko djelo. Ima odmah optužbi da je KOS, da je ovo, ono...To me, kao ni njegov privatni život (a ima na taj račun napada), uopće ne zanima, to je baška...kiligonzales wrote:Sjedih prije mjesec s jednim Gorazdakom pripadnikom ARBiH, Ljiljanom, diverzantom 43 drinske brigade, nekoliko puta ranjavan, bas se ne pohvali Rekom, kad ga pitah, jos rece bio na liniji kad ga je iskrcao srpski vojnik na Praci, ved tad je docekan na noz, tad bilo ljudi spremni da ga otkucaju. Kaze dosta raje povalio Srbima iako je bio jedno vrijeme im komadant... Al eto ako on laze lazem i ja...arzuhal wrote:Upravo. Znači da Reko nije naivan. Što je još strašnije.LBVIEW wrote:
Toliko naivan ne moze biti - ovo djubre javno siri svoj smrad po medijima.
Ako Bosnje daju glas ovom cetniku, nek netom nakon izbora kompletnu vlast predaju istima - bolje nisu ni zasluzili.
Mene samo zanima ovaj današnji politički okvir i priča koju on priča, gura i predstavlja, s kim on to želi da radi i šta tačno da radi. Vidio sam kod Vanje Eleza kada je gostovao da se nije zbližio s imenom "Bošnjaci"...Mogu i Srbi i Hrvati umjesto Bosanci, ali "Bošnjaci" već zapinje u grlu, nije se stigao naviknuti u Danskoj ili mu nezgodno kod Vanje na Palama...