Komsija udaje kcer

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Streptokok

#101 Re: Komsija udaje kcer

Post by Streptokok »

U minhenu, na videoigricama, razumije se.
Dinostula

#102 Re: Komsija udaje kcer

Post by Dinostula »

Pitaj komsiju tj mladozenju treba li mu crnogorski kum. :D
mO k3

#103 Re: Komsija udaje kcer

Post by mO k3 »

apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
i sta hoces da znas?=??
apsidejzi

#104 Re: Komsija udaje kcer

Post by apsidejzi »

mO k3 wrote:
apsidejzi wrote:Sarajevo, glasna muzika, veselje, prijatelji, rodbina, veliki sto serviran i sav ugodjaj. Cijenim i postujem. Veselit se mora, zapjevati, zaigrati. Medjutim, nikog nije obavijestio i gosti mu poredali auta na ionako uskom putu. Moram u grad a ne mogu izac. Ne smeta mi muzika, nek pjeva i nek ori i ja cu s njima, al brate, gdje ces put zatvorit. Sta da hitna mora proci... Seljakluk.
i sta hoces da znas?=??
Nista konkretno. Lakse se na forumu istrest nego s komsijom zavadjat. Mozda i procita neko od njih pa skonta da zivot u gradu s drugim ljudima nosi odredjene obaveze prema njima. Mada, da Bog da... S.O.S.
dječak sa šibicama

#105 Re: Komsija udaje kcer

Post by dječak sa šibicama »

ferratilis wrote:Gledaj braće Slavena sa istoka u hromiranim čergama :D Sve pošteno zarađeno u Čečeniji, od prodaje lubenica :D
Posteno zaradjeni ko i svaki bijesni auto u Bosni, da budemo iskreni.
triconja

#106 Re: Komsija udaje kcer

Post by triconja »

Kae zviz nesto o pjevaljkama pa me nesto poce zanimati taj fazon. Kolko bi izaslo zadnja u kesu da dodje neki pjevac ili pjevaljka?
mO k3

#107 Re: Komsija udaje kcer

Post by mO k3 »

apsidejzi wrote:
mO k3 wrote:
i sta hoces da znas?=??
Nista konkretno. Lakse se na forumu istrest nego s komsijom zavadjat. Mozda i procita neko od njih pa skonta da zivot u gradu s drugim ljudima nosi odredjene obaveze prema njima. Mada, da Bog da... S.O.S.
u pravu si ...
Post Reply