Ideja za rodjendan?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

¤ jelena ¤

#101 Re: Ideja za rodjendan?

Post by ¤ jelena ¤ »

medvjed23 wrote:taman da izniveliše ono što je trunku pomjereno :D
:lol:

Šuti, sva sreća pa je samo trunka... :D
medvjed23 wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
pa đes ti bolan nebijo...

teško je reći, još uvijek pokušavam locirati svoje mjesto..

đes ti? :D
:D

eo me...svuđe pomalo....ubi ova vrućina pa se rasforumala ovih dana sam tako. :D
medvjed23

#102 Re: Ideja za rodjendan?

Post by medvjed23 »

na
Image
sok od krompira, osvježavajući i nadasve zdrav, pun vitamina i svega..
beobasket

#103 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

SaraFina wrote:
beobasket wrote:
Ja nisam ubjedjen da Rene je bio na ovom forumu, ako kazete da covjek potice iz Sarajeva, jer jedini René cija majka je Dankinja je ovaj. Isti je pun ko brod za nase standarde u Danskoj. Vlasnik je najpoznatijeg restorana u svijetu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Redzepi
Jest! Bio je! Nije ko nacionalna banka, nego je težak kao rezerve u zlatu USA, Kanade, D, Fr itd :lol:

Znaci, ovaj Rene, vlasnik NOMA restorana, je (bio) clan ovog foruma? :shock:
nema me tamo

#104 Re: Ideja za rodjendan?

Post by nema me tamo »

Pa kako to nisi znao bio je moderator jedno vrijeme..

Bio je i Izraelac ovaj tvoj hvalio se kako mu ne mogu ništa dole u Haifi kaze samo napadaju nozem nemaju papci ni za puške.
¤ jelena ¤

#105 Re: Ideja za rodjendan?

Post by ¤ jelena ¤ »

medvjed23 wrote:na
Image
sok od krompira, osvježavajući i nadasve zdrav, pun vitamina i svega..
aaaa....duša draga :kiss:

....

Image
SaraFina

#106 Re: Ideja za rodjendan?

Post by SaraFina »

beobasket wrote:
SaraFina wrote:
Jest! Bio je! Nije ko nacionalna banka, nego je težak kao rezerve u zlatu USA, Kanade, D, Fr itd :lol:

Prije godinu i pol. Zvao je čak i nekoliko furumaša da budu njegovi gosti. Imaš na temi forumski sastanci kompletnu prepisku. Pola forumašica odvalilo na njega. Na atributima postavljao bicepse stalno. 8) faca.
beobasket

#107 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

SaraFina wrote:
beobasket wrote:
SaraFina wrote:

Prije godinu i pol. Zvao je čak i nekoliko furumaša da budu njegovi gosti. Imaš na temi forumski sastanci kompletnu prepisku. Pola forumašica odvalilo na njega. Na atributima postavljao bicepse stalno. 8) faca.
Tipa sam jednom sreo kroz pozdrav inace visi na televiziji kako kada. Lani bio na emisiji sa Anthony Bourdain gdje je malo bio kriticnij do Danske nego inace.

MyTao

#108 Re: Ideja za rodjendan?

Post by MyTao »

Ja se sjecam da je i na forumu bio kritican.
Connaisseur Karlin

#109 Re: Ideja za rodjendan?

Post by Connaisseur Karlin »

taj Rene je ok, nista posebno :)
beobasket

#110 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

Nemam pojma, ali prije mjesec dana je uletio u ostru kritiku po danskim medijima, jer je zabiberio toliko cijene da lokalci u Meksiku nisu imali sanse platiti neku meksicku hranu koju trenutno servira u nekom meksickom gradu. Obican tanjir hrane 500 Eura :roll: Covjek je iracionalan skroz na skroz bar tako u danskim medijima je znalo pisati. Iz dana u dan je zatvorio restoran i otiso u Meksiko. Cesto je bio kritikovan, jer iz dana u dan promjeni misljenje. Jedne prilike svima kurahima dao otkaz.
insomnia78

#111 Re: Ideja za rodjendan?

Post by insomnia78 »

:lol:
beobasket

#112 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

insomnia78

#113 Re: Ideja za rodjendan?

Post by insomnia78 »

Mene zanima ko je jaci. Zviz ili Rene katolik. Znam da su obojica Sarajlije i da je Zviz jak ko filijala narodne banke
Connaisseur Karlin

#114 Re: Ideja za rodjendan?

beobasket wrote:Nemam pojma, ali prije mjesec dana je uletio u ostru kritiku po danskim medijima, jer je zabiberio toliko cijene da lokalci u Meksiku nisu imali sanse platiti neku meksicku hranu koju trenutno servira u nekom meksickom gradu. Obican tanjir hrane 500 Eura :roll: Covjek je iracionalan skroz na skroz bar tako u danskim medijima je znalo pisati. Iz dana u dan je zatvorio restoran i otiso u Meksiko. Cesto je bio kritikovan, jer iz dana u dan promjeni misljenje. Jedne prilike svima kurahima dao otkaz.
ali ne kuzim problem, da li se zaista mora otici u NOMA restoran, ista krtika je presmijesna, neka idu osobe koje zele i koje mogu platiti

nije on iracionalan, on ima svoj plan i ukljucio je faktor rizika u svom psolovanju, pa ako svi prestau doalziti u NOMA, to je dio nejgove odluke

inace, kuharitakvih kuhinja jedino sa ekscentrizom povremeno mogu skrenuti paznju, a to je sve sto mogu postici na kuharskom zanimanju

:)
Point.

#115 Re: Ideja za rodjendan?

Post by Point. »

Rene je lud frajer skroz, sreo sam ga jedne prilike u Monte Carlu kad smo sjedili kod Radamel Falcao na nekom rostilju. Radamel, ko kolumbijac, donio neke govedine od po metra hoce na rostilj Rene popizdio. Kae vidis li ti ovih latinskih seljaka. Kaze meni haj sa mnom matere ti da ne idem sam, dzes kaze ma hamo dodji. Sjednemo u njegov porse, frajer na gas, kad ne izgubismo glavu na onoj jebenoj okuci gdje se Kimi Raikonen zabio prije 10 godina. Dosli kuci kod njega, on nosi naku sataru sa tri ostrice. I tako mi nazad na party, on ulazi sa onom satarom zene vriste kontaju evo manijaka da nam odreze sise. Venus Williams pade u nesvjest, Hanka vice sta nam ovo radi dragi Point, ja se pravim lud. I tako da skratim pricu, frsjer sa onom satarom za deset minuta isjece ono meso tako sitno da smo od njega napravili dobar cevap, gozbili se, bilo nam pravo fino. Dosli i ovi legionari iz Kopenhagena ma bilo haos. Sutradan Rene odletio za Medellin i dao otkaz svima u onoj mesnici sto su prodali onako velike komade Radamelu. Usput kupio restoran pored.
pukepuke

#116 Re: Ideja za rodjendan?

Post by pukepuke »

Mene zanima kako se na kraju proslavio rođendan :-D
Tomahawk11
Globalni moderator

#117 Re: Ideja za rodjendan?

Post by Tomahawk11 »

pukepuke wrote:Mene zanima kako se na kraju proslavio rođendan :-D
Biće da je odigrana partija domina uz čaj nana i kafa dedo :-D
mO k3

#118 Re: Ideja za rodjendan?

Post by mO k3 »

beobasket wrote:
insomnia78 wrote:
SaraFina wrote:Ovo najavljuješ Zviz da ćeš registrirati još 18 klonova vjerovatno na forum. Ako su svi poput tebe i Renea teški ko narodna banka odlično. Šprehamo mi i engleski a ima raje iz Skandinavije. Ne brini :lol:
Koji Rene, Rebe katolik? :lol:
Ja nisam ubjedjen da Rene je bio na ovom forumu, ako kazete da covjek potice iz Sarajeva, jer jedini René cija majka je Dankinja je ovaj. Isti je pun ko brod za nase standarde u Danskoj. Vlasnik je najpoznatijeg restorana u svijetu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_Redzepi
Rene redzepi nikada :)
najpoznatiji restoran u svijetu je El bulli :)
Rene redzepis "noma" jeste jedne godine izabran po Pellegriniju kao najbolji restoran u svijetu od njih 50 ,ali nije najbolji da budemo jasni
mO k3

#119 Re: Ideja za rodjendan?

Post by mO k3 »

osim toga redzepiju je otac makedonac
mO k3

#120 Re: Ideja za rodjendan?

Post by mO k3 »

Connaisseur Karlin wrote:
beobasket wrote:Nemam pojma, ali prije mjesec dana je uletio u ostru kritiku po danskim medijima, jer je zabiberio toliko cijene da lokalci u Meksiku nisu imali sanse platiti neku meksicku hranu koju trenutno servira u nekom meksickom gradu. Obican tanjir hrane 500 Eura :roll: Covjek je iracionalan skroz na skroz bar tako u danskim medijima je znalo pisati. Iz dana u dan je zatvorio restoran i otiso u Meksiko. Cesto je bio kritikovan, jer iz dana u dan promjeni misljenje. Jedne prilike svima kurahima dao otkaz.
ali ne kuzim problem, da li se zaista mora otici u NOMA restoran, ista krtika je presmijesna, neka idu osobe koje zele i koje mogu platiti

nije on iracionalan, on ima svoj plan i ukljucio je faktor rizika u svom psolovanju, pa ako svi prestau doalziti u NOMA, to je dio nejgove odluke

inace, kuharitakvih kuhinja jedino sa ekscentrizom povremeno mogu skrenuti paznju, a to je sve sto mogu postici na kuharskom zanimanju

Iskreno bio sam na veceri u " nomi " , gotivim taj nordijski stil kuhinje ,ali da moram jos jednom otici u taj restoran ne moram
ima daleko interestantijih restorana u evropi ,ali eto guzica mi zeljela vidjeti puta
stubrijez

#121 Re: Ideja za rodjendan?

Post by stubrijez »

insomnia78 wrote:Transrodnu pristitutku. Nek ujutru bude "ja sto izjebasmo cojka" :lol: :lol: :lol: :lol:
Jebo sjelo ako te makar heftu poslije nije stid
.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Connaisseur Karlin

#122 Re: Ideja za rodjendan?

mO k3 wrote:

Iskreno bio sam na veceri u " nomi " , gotivim taj nordijski stil kuhinje ,ali da moram jos jednom otici u taj restoran ne moram
ima daleko interestantijih restorana u evropi ,ali eto guzica mi zeljela vidjeti puta
svao baca novac na ono sto mu je najdraze :D
beobasket

#123 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

mO k3 wrote:

Ima se mozese. Kazu ceka se po nekoliko mjeseci na stol a cijene ne padaju ispod nekoliko hiljadarki, naravno u danskim Krunama. Mislim da 20 tanjira okusavanja ne prepoznativog jela kosta od 400 Eura pa nadalje.
beobasket

#124 Re: Ideja za rodjendan?

Post by beobasket »

Tomahawk11 wrote:
pukepuke wrote:Mene zanima kako se na kraju proslavio rođendan :-D
Biće da je odigrana partija domina uz čaj nana i kafa dedo :-D
:D
zrakomlat

#125 Re: Ideja za rodjendan?

Post by zrakomlat »

Point. wrote:Rene je lud frajer skroz, sreo sam ga jedne prilike u Monte Carlu kad smo sjedili kod Radamel Falcao na nekom rostilju. Radamel, ko kolumbijac, donio neke govedine od po metra hoce na rostilj Rene popizdio. Kae vidis li ti ovih latinskih seljaka. Kaze meni haj sa mnom matere ti da ne idem sam, dzes kaze ma hamo dodji. Sjednemo u njegov porse, frajer na gas, kad ne izgubismo glavu na onoj jebenoj okuci gdje se Kimi Raikonen zabio prije 10 godina. Dosli kuci kod njega, on nosi naku sataru sa tri ostrice. I tako mi nazad na party, on ulazi sa onom satarom zene vriste kontaju evo manijaka da nam odreze sise. Venus Williams pade u nesvjest, Hanka vice sta nam ovo radi dragi Point, ja se pravim lud. I tako da skratim pricu, frsjer sa onom satarom za deset minuta isjece ono meso tako sitno da smo od njega napravili dobar cevap, gozbili se, bilo nam pravo fino. Dosli i ovi legionari iz Kopenhagena ma bilo haos. Sutradan Rene odletio za Medellin i dao otkaz svima u onoj mesnici sto su prodali onako velike komade Radamelu. Usput kupio restoran pored.
:pisnuo: :pisnuo:
Post Reply