animals wrote:
U Austriji, benge najvise voze balkanci, austrijanci (pravi) vrlo malo, bar ono sto ja znam.

onda bi denzel i gady mogli komotno zatvorit odavno

[/quote]
Austrijanci ako voze BMW onda kupuju nova auta..
nije da Austrijanci ne vozaju ta auta..vozaju ih menageri i dobrostojeci ali kupuju nova auta..
jer prosjecni gradjanin ce tesko dati preko 60 tisuca za BMW 5..[/quote]
Ja ti mogu reci pouzdano da ta prica slabo vode da pije.... kako nova koja idu preko firme tako vrlo rado uzimaju i polovna koja su npr dobijena u zamjeni staro za novo. Ako ti platis jedan F10 m paket 25.000€ iz 2012 godine sa servisnom knjigom i garancijom 6 mjeseci (tu garanciju ti mora dati svaka auto kuca ako se radi o ozbiljnijim firmama) onda si za prilicno male pare dobio sasvim dobar i ispravan auto koji mozes da vozis duzi period i da ne budes na velikom gubitku kad ga budes prodavao.
Naravno nas covjek u tudjini smatra da je propao ako ne dodje u selo jednom godisnje sa BMW-om ili Meckom makar gore dao pola plate za ratu kredita. I nije samo auto nego bilo koje drugo naprdjivanje, al to je opet druga tema. Da ne skrecemo sa teme, momak je odusto od E60 BMW-a sad za sad. Ja mu predlazem da kupi E39 540i

Taj zvuk je bolji od sexa sa tanjom savic