Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
- insomnia78
#101 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Jao teme, jao komentara. Ocekivano suhokurci meću pičku na pijedestal 
- Connaisseur Karlin
#102 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
ouchBilly The Pljuc wrote:Cuj nje molim primjere.Connaisseur Karlin wrote:molim primjereBilly The Pljuc wrote:
Sve u svemu, ima stvari u kojima su muski dominantniji i gdje zene ne mogu ni primirisati jos uvijek...
Hajd da krenem od sebe opet a i dokazano je da su muskarci bolji kuhari od zena. Ja npr. a bez lazne skromnosti kuham bolje ne samo od svoje zene nego i od velike vecine zena koje sam u zivotu upoznao a ima ih fakat mnogo. Mada ovo nije ocit primjer gdje zene ne mogu ni pripepeliti jer ima zena koje stvarno dobro kuhaju al eto ovo mi prvo pade na pamet a jedan je od razloga sto imam kilazu koju vec imam.
Helem, inzinjerstvo/industrija, inovacije, npr. slikarstvo, edukacija, generalno na vecini naucnih polja, ovo je takodje na prvu. Nije da se ne mogu naci svijetli primjeri zena koje su ostavile traga u necemu gore navedenom ali moras priznati da su muskarci daleko dominantniji u gore pobrojanom. Ne da mi se ulaziti u dubiozu i nastavljati ali ima jos dosta toga.
drugi paragraf, pa tek se sad otkrivaju cinejenice o zenama koje su utiale na razna naucna otkrica, a koje su svijesno potisnute iz akadmeskih biljeski, jer zene nisu imale jednaka prava , zato j tvoja izjava izuzetno stereotipna i bazirana na nezanju istorije o zenama u nauci, svijetu umejtsnoti i drugim naucnim poljima
- sunceKOtepsija
#103 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
ako je vjerovati istrazivanjima medunarodnih akreditovanih univerziteta kao i brojnim nezavisnim istrazivacima kuhinja je za zene prakticno, da se laicki izrazim, prirodno okruzenje-mjesto koje joj "najbolje lezi" i gdje se zena moze najbolje samorealizirat i dostici svoj puni potencijal, problem je u diskrepanci koja nastupa s zeljom zene da udovolji "zahtjevima vremena" te se usljed pritiska main-stream-medija odvaja od svog prirodnog habitusa sto prirodno dovodi do brojnih previranja i sukoba kako unutar jedinke (zene) tako i do sukoba sa okolinom...
- triconja
#104 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Djesi Erdogan, nisam te prepoznosunceKOtepsija wrote:ako je vjerovati istrazivanjima medunarodnih akreditovanih univerziteta kao i brojnim nezavisnim istrazivacima kuhinja je za zene prakticno, da se laicki izrazim, prirodno okruzenje-mjesto koje joj "najbolje lezi" i gdje se zena moze najbolje samorealizirat i dostici svoj puni potencijal, problem je u diskrepanci koja nastupa s zeljom zene da udovolji "zahtjevima vremena" te se usljed pritiska main-stream-medija odvaja od svog prirodnog habitusa sto prirodno dovodi do brojnih previranja i sukoba kako unutar jedinke (zene) tako i do sukoba sa okolinom...
- Billy The Pljuc
#105 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Connaisseur Karlin wrote:
ouchkuhaj svaki dan, jer moras, pa se javi kako bolje kuhas od svoje supruge
![]()
drugi paragraf, pa tek se sad otkrivaju cinejenice o zenama koje su utiale na razna naucna otkrica, a koje su svijesno potisnute iz akadmeskih biljeski, jer zene nisu imale jednaka prava , zato j tvoja izjava izuzetno stereotipna i bazirana na nezanju istorije o zenama u nauci, svijetu umejtsnoti i drugim naucnim poljima
Eh et "strucnjak" Karlin nek ti znas da sam ja podlozan stereotipima i da ne znam da su i zene ostavile traga u umjetnosti, nauci etc.etc. Ne bih da diskutujem o tome jesu li zene imale ili ne jednaka prava, cinjenica je da su muski DOMINANTNI u navedenom.
Sto se moranja tice, samo se umrijeti mora.
- Billy The Pljuc
#106 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
sunceKOtepsija wrote:ako je vjerovati istrazivanjima medunarodnih akreditovanih univerziteta kao i brojnim nezavisnim istrazivacima kuhinja je za zene prakticno, da se laicki izrazim, prirodno okruzenje-mjesto koje joj "najbolje lezi" i gdje se zena moze najbolje samorealizirat i dostici svoj puni potencijal, problem je u diskrepanci koja nastupa s zeljom zene da udovolji "zahtjevima vremena" te se usljed pritiska main-stream-medija odvaja od svog prirodnog habitusa sto prirodno dovodi do brojnih previranja i sukoba kako unutar jedinke (zene) tako i do sukoba sa okolinom...
- Connaisseur Karlin
#107 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
svaki dan se iz ladica arhiva izvlace novi dokumenti sa imeima zena koje su uccestvovale u naucnim radovimaBilly The Pljuc wrote:Connaisseur Karlin wrote:
![]()
drugi paragraf, pa tek se sad otkrivaju cinejenice o zenama koje su utiale na razna naucna otkrica, a koje su svijesno potisnute iz akadmeskih biljeski, jer zene nisu imale jednaka prava , zato j tvoja izjava izuzetno stereotipna i bazirana na nezanju istorije o zenama u nauci, svijetu umejtsnoti i drugim naucnim poljima![]()
![]()
![]()
Eh et "strucnjak" Karlin nek ti znas da sam ja podlozan stereotipima i da ne znam da su i zene ostavile traga u umjetnosti, nauci etc.etc. Ne bih da diskutujem o tome jesu li zene imale ili ne jednaka prava, cinjenica je da su muski DOMINANTNI u navedenom.
- Billy The Pljuc
#108 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Uopce ne dvojim ili uopste ne sumnjam da to nije tako kao sto pises ali to svejedno nije tema. Jos jedared velim, kad je izdrzljivost u pitanju ja tipujem na zene.Connaisseur Karlin wrote:svaki dan se iz ladica arhiva izvlace novi dokumenti sa imeima zena koje su uccestvovale u naucnim radovimaBilly The Pljuc wrote:Connaisseur Karlin wrote:
![]()
drugi paragraf, pa tek se sad otkrivaju cinejenice o zenama koje su utiale na razna naucna otkrica, a koje su svijesno potisnute iz akadmeskih biljeski, jer zene nisu imale jednaka prava , zato j tvoja izjava izuzetno stereotipna i bazirana na nezanju istorije o zenama u nauci, svijetu umejtsnoti i drugim naucnim poljima![]()
![]()
![]()
- dobojlija81
#109 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
u sexu jesu taman mislis da si momacki izjebo ono se popne 
- Billy The Pljuc
#110 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
dobojlija81 wrote:u sexu jesu taman mislis da si momacki izjebo ono se popne
Ima vala i ta mjesta.
- insomnia78
#111 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Nije to do zena no vi ne znate jebavat'
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#112 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
izvlace se dokumenti iz ladica
eno ti
sah
nba
liga prvaka
rat u siriji
komunalno
klaonice
pa nek se zeno dokazuju
eno ti
sah
nba
liga prvaka
rat u siriji
komunalno
klaonice
pa nek se zeno dokazuju
- Billy The Pljuc
#113 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
insomnia78 wrote:Nije to do zena no vi ne znate jebavat'
jes jes
- Mea_parvitas
#114 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Suprotno, ko zna (ovako kao ja npr.insomnia78 wrote:Nije to do zena no vi ne znate jebavat'
- Connaisseur Karlin
#115 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
najljepse se mi zene osjecamo pored vas muskaracaBilly The Pljuc wrote:Uopce ne dvojim ili uopste ne sumnjam da to nije tako kao sto pises ali to svejedno nije tema. Jos jedared velim, kad je izdrzljivost u pitanju ja tipujem na zene.Connaisseur Karlin wrote:svaki dan se iz ladica arhiva izvlace novi dokumenti sa imeima zena koje su uccestvovale u naucnim radovimaBilly The Pljuc wrote:
![]()
![]()
![]()
-
Itsoktobealone
#116 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Drug, ovo ti je najveći zajeb na forumu (i generalno) koji možeš uraditi. Džaba im sve to pričati. Ostavi neka žene misle da su...nenadjebive žene.Billy The Pljuc wrote:Cuj nje molim primjere.Connaisseur Karlin wrote:molim primjereBilly The Pljuc wrote:
Sve u svemu, ima stvari u kojima su muski dominantniji i gdje zene ne mogu ni primirisati jos uvijek...
Hajd da krenem od sebe opet a i dokazano je da su muskarci bolji kuhari od zena. Ja npr. a bez lazne skromnosti kuham bolje ne samo od svoje zene nego i od velike vecine zena koje sam u zivotu upoznao a ima ih fakat mnogo. Mada ovo nije ocit primjer gdje zene ne mogu ni pripepeliti jer ima zena koje stvarno dobro kuhaju al eto ovo mi prvo pade na pamet a jedan je od razloga sto imam kilazu koju vec imam.
Helem, inzinjerstvo/industrija, inovacije, npr. slikarstvo, edukacija, generalno na vecini naucnih polja, ovo je takodje na prvu. Nije da se ne mogu naci svijetli primjeri zena koje su ostavile traga u necemu gore navedenom ali moras priznati da su muskarci daleko dominantniji u gore pobrojanom. Ne da mi se ulaziti u dubiozu i nastavljati ali ima jos dosta toga.
- fakat
#117 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Sve zavisi ko sastavlja listu prioriteta u zivotu. Nekome je gol Nejmara bitniji od milion presvucenih pelena. Meni nije.
Mislim da zene jesu izdrzljivije. Pogledajte samo kuknjavu na temi neizdrzive vrucine.
Mislim da zene jesu izdrzljivije. Pogledajte samo kuknjavu na temi neizdrzive vrucine.
- Connaisseur Karlin
#118 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
auuu, znaci, tebi je pica dosadilainsomnia78 wrote:Jao teme, jao komentara. Ocekivano suhokurci meću pičku na pijedestal
- insomnia78
#119 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Da je kakih mladih muskarčića sad
- Connaisseur Karlin
#120 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
lud siinsomnia78 wrote:Da je kakih mladih muskarčića sad
- djevojka bez imena
#121 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
sunceKOtepsija wrote:ako je vjerovati istrazivanjima medunarodnih akreditovanih univerziteta kao i brojnim nezavisnim istrazivacima kuhinja je za zene prakticno, da se laicki izrazim, prirodno okruzenje-mjesto koje joj "najbolje lezi" i gdje se zena moze najbolje samorealizirat i dostici svoj puni potencijal, problem je u diskrepanci koja nastupa s zeljom zene da udovolji "zahtjevima vremena" te se usljed pritiska main-stream-medija odvaja od svog prirodnog habitusa sto prirodno dovodi do brojnih previranja i sukoba kako unutar jedinke (zene) tako i do sukoba sa okolinom...
- Kikibombona
#122 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
By Bulent Arinc
- mad_max_ba
#123 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Ovo odma na naj saxdjevojka bez imena wrote:sunceKOtepsija wrote:ako je vjerovati istrazivanjima medunarodnih akreditovanih univerziteta kao i brojnim nezavisnim istrazivacima kuhinja je za zene prakticno, da se laicki izrazim, prirodno okruzenje-mjesto koje joj "najbolje lezi" i gdje se zena moze najbolje samorealizirat i dostici svoj puni potencijal, problem je u diskrepanci koja nastupa s zeljom zene da udovolji "zahtjevima vremena" te se usljed pritiska main-stream-medija odvaja od svog prirodnog habitusa sto prirodno dovodi do brojnih previranja i sukoba kako unutar jedinke (zene) tako i do sukoba sa okolinom...
- Billy The Pljuc
#124 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
Ma ne zna se kome je "ljepse", nama je s vama oli bez vas haman pa jednako frustrirajuce, docim iliti dok vi haman komotno mozete bRez nasConnaisseur Karlin wrote:
najljepse se mi zene osjecamo pored vas muskaracasto bi mi bez vas
-
mali_balon
#125 Re: Da li su zene izdrzljivije od muskaraca?
....naravno, ko ne vjeruje u ovu teoriju moze sam da se uvjeri tako sto ce primjetiti da su evolucijom zenska stopala ostala manja ili kraca od muskih, tako mogu fino prici sudperu ili sporetu bez da ih poslje bole ledja