Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ferratilis

#101 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by ferratilis »

Dobio sam zapetljaj crijeva od ovog videa :-) U svim gradovima sve iste kockaste glave nesto pametuju. A nekako mi se cini da su svi dosli iz Zvornika i okoline :D
Fudo387

#102 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:Krivi smo mi sto smo se sklanjali...
Vidis da znas kad hoces.
tako to

#103 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by tako to »

Nisu mi poznati ovi likovi, pa ne kontam halabuku što se digla. Uglavnom, spot je urađen potpuno amaterski, budžet 20KM i dvije jabuke pride, u vrh glave. Bilo bi baš kul da su dobro naplatili što su ovo radili. :evil:
Naslovnica wrote: Image
Ovo prvi put vidim, dno dna, doslovno nepojmljivo da je ovo stvarno. Iako mislim da nije ista djevojka u spotu i na ovoj slici.
drag_gost

#104 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by drag_gost »

Nova generacija Sarajlija... i dok se to 'iscisti', navikne naa grad, trebace barem 2-3 generacije da prodju.

Do nekog novog rata.
Henry Chinaski

#105 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Henry Chinaski »

jasko_ba wrote: Zato je ova drzava savrsena, sve cvjeta, nema problema. Sve je kako treba biti. Necu se zaliti vise. :-)
Ni ne trebaš se žaliti kao neka pičkica. Naročito na nekog potpuno nevažnog lika i na spot koji je napravljen za potpuno nevažnu kompaniju. trebaš poduzeti nešto, a ne glumiti plačipičku na forumu.
Baš me interesuje šta ti slušaš, koje programe gledaš, za koga glasaš, koliko knjiga čitaš mjesečno i kakav si primjer svojoj okolini.
da li si se ti dovoljno potrudio da budeš bolji od raznih Fikreta pa da oni ne dobijaju prilike nego ti.

Ja se osjećam jadno jer će mi dijete odrastati u društvu forumskih plačipičkica kojima je život blaćenje nevažnog lika koji je nesposoban, a uspješniji od njih. Kakvi su onda oni?
Haris.ba

#106 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Haris.ba »

mario001 wrote:
Haris.ba wrote:Meni se sviđa. :D

Uspjela je reklama. Bitno je samo da se priča o njoj i gleda. U ovih 10000 hiljada pregleda neka 10 ljudi dođe da pogleda, i neka 2 kupe - eto 200.000 kmica.

A u reklamu vjerovatno nije uložena neka cifra.
Kako je uspjela kad su je maknuli???
Kako nije? Tema se otvorila. Pregleda ima, komentariše se.

Skinuli je, a ima 10 milja pregleda. Možda i više sada. Kako nije uspjela? Ko je zadnji put klikno da pogleda reklamu?

P.S.
Gdje vi vidite porše? Ja samo vidim volvo.
Henry Chinaski

#107 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Henry Chinaski »

drag_gost wrote:Nova generacija Sarajlija... i dok se to 'iscisti', navikne naa grad, trebace barem 2-3 generacije da prodju.

Do nekog novog rata.
A tek "stare sarajlije", sve sami intelektualci. A sad im došli sa strane nepismeni da ih pokore...
tap3ah75

#108 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by tap3ah75 »

A kad iz garaže uđu u lift a na displeju 7 sprat i još ide dole. :D
Banksy

#109 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Banksy »

tako to wrote: Nisu mi poznati ovi likovi, pa ne kontam halabuku što se digla. Uglavnom, spot je urađen potpuno amaterski, budžet 20KM i dvije jabuke pride, u vrh glave. Bilo bi baš kul da su dobro naplatili što su ovo radili.
Tačno, što je najgore. Budžet nula, honorar nula, reklama i efekti minus nula, samo novo ismijavanje, ništa dalje.
incognito071

#110 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by incognito071 »

gledaj srebrenickih papaka sto im je upala kasika u med, ne bi svijeta vidili da nije bilo rata
kad prica zavija ko pokvarena ploca

zbog ovakvih "sarajlija" cu da trazim odjavu iz maticne knjige rodjenih u opstini centar :oops:
sda + papani = odlazak iz bih
ferratilis

#111 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by ferratilis »

Omar Mjesecar je za 2 marke znao napravit bolji spot of ovoga :D Ne znam samo ko ih je pustio da ovo snime :-)
drag_gost

#112 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by drag_gost »

Henry Chinaski wrote:
drag_gost wrote:Nova generacija Sarajlija... i dok se to 'iscisti', navikne naa grad, trebace barem 2-3 generacije da prodju.

Do nekog novog rata.
A tek "stare sarajlije", sve sami intelektualci. A sad im došli sa strane nepismeni da ih pokore...
Naravno da nisu, papaka je uvijek bio pun grad. Ili ti odgovara ova generacija sa spota?
jasko_ba

#113 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by jasko_ba »

Henry Chinaski wrote:
jasko_ba wrote: Zato je ova drzava savrsena, sve cvjeta, nema problema. Sve je kako treba biti. Necu se zaliti vise. :-)
Ni ne trebaš se žaliti kao neka pičkica. Naročito na nekog potpuno nevažnog lika i na spot koji je napravljen za potpuno nevažnu kompaniju. trebaš poduzeti nešto, a ne glumiti plačipičku na forumu.
Baš me interesuje šta ti slušaš, koje programe gledaš, za koga glasaš, koliko knjiga čitaš mjesečno i kakav si primjer svojoj okolini.
da li si se ti dovoljno potrudio da budeš bolji od raznih Fikreta pa da oni ne dobijaju prilike nego ti.
Ja se osjećam jadno jer će mi dijete odrastati u društvu forumskih plačipičkica kojima je život blaćenje nevažnog lika koji je nesposoban, a uspješniji od njih. Kakvi su onda oni?
Kad vec pitas, elektronika/jazz, dokumentarce uglavnom, glasam protiv SDA/HDZ uvijek, pa jedno 3-4 knjige mjesecno, kad je odmor i vise, nikad nisam nikog zafrkao, poceo raditi u struci nakon teskog nadjebavanja sa ljudima koji su fakultete kupili u Travniku i Kiseljaku.
A ako je Fikret primjer uspjesnosti, slobodno rukaj. Rekoh vec, ova drzava to moze izdrzati. :lol: Instalirati Sebije na sve zdravstvene ustanove, Bakire na svim politickim funkcijama, Muzaferije nek nam vode kulturni zivot. Sve je savrseno.
Last edited by jasko_ba on 16/06/2017 11:37, edited 1 time in total.
Henry Chinaski

#114 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Henry Chinaski »

incognito071 wrote:gledaj srebrenickih papaka sto im je upala kasika u med, ne bi svijeta vidili da nije bilo rata
kad prica zavija ko pokvarena ploca

zbog ovakvih "sarajlija" cu da trazim odjavu iz maticne knjige rodjenih u opstini centar :oops:
sda + papani = odlazak iz bih
Odlazi i riješi nas patnje, molim te.
Toffee karamela

#115 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Toffee karamela »

ferratilis wrote:Omar Mjesecar je za 2 marke znao napravit bolji spot of ovoga :D Ne znam samo ko ih je pustio da ovo snime :-)
omar je za ovakve izmislio grammy
tranquil

#116 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by tranquil »

Najgora stvar koju nam je Fikret Hodžić uradio je to što osjećamo nostalgiju za Omarom Mjesečarom.
mario001

#117 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by mario001 »

Haris.ba wrote:
mario001 wrote:
Haris.ba wrote:Meni se sviđa. :D

Uspjela je reklama. Bitno je samo da se priča o njoj i gleda. U ovih 10000 hiljada pregleda neka 10 ljudi dođe da pogleda, i neka 2 kupe - eto 200.000 kmica.

A u reklamu vjerovatno nije uložena neka cifra.
Kako je uspjela kad su je maknuli???

Skinuli je, a ima 10 milja pregleda. Možda i više sada. Kako nije uspjela? Ko je zadnji put klikno da pogleda reklamu?

P.S.
Skinuta je reklama, ovu koju gledamo je postavio neko drugi.
Ovdje niko ne govori o reklami, niti o stanu kojeg su pokusali reklamirati, prema tome ne znam kakav ti uspjeh vidis u svemu ovome...
Naslovnica

#118 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Naslovnica »

mario001 wrote:
Henry Chinaski wrote:Pročitao par prvih komentara i život mi se smučio.
Ne znam otkud tolika frustracija likom i reklamom. Ne gladam baš Hayat pa nisam isfrustriran ovim čovjekom, a oni kojima ide na živce su vjerovatno stalni gledaoci. On radi to što radi jer postoje ljudi koji ga gledaju i njegov televizijski uspjeh govori samo o kvaliteti publike, a ne nužno o njemu. Spot o kojem se govori, neko je platio i snimio ali ne znam otkud potreba da se toliko analizira uradak i njegova kvaliteta.
Spot nisam ni pogledao, Fikreta ne pratim na televiziji ai vjerujem da se ne radi o nekoj vrhunskoj kvaliteti. S druge strane, zgrožen sam količinom nepotrebnog pljuvanja po nečemo što ljude ne bi trebalo da se tiče. Voditelj komercijalne televizije, spot naručen i plaćen od privatne kompanije, šta koga boli qurac za kvalitetu spota, karakterne i profesionalne osobine učesnika u spotu. Ne sviđa ti se, ne gledaš, skontaš iz spota da je kompanija neprofesionalna, ne kupiš stan, ne sviđa ti se voditelj, ne gledaš televiziju.

Apsolutni fuj za kompletnu temu. Dno.
Fikreteee

Image
Šta ima najdeblji jelene?!
Hahahah, kakav prepotentni umišljeni papčić.
Pas valjda izdvoji najslabijeg, a i ovo s crvom je niđe veze.
:zid:
Naslovnica

#119 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Naslovnica »

Henry Chinaski wrote:

Kada Aneks 7 dejtonskog sporazuma nije uspio da ih vrati ni nakon 20 godina od rata u vukojebine iz kojeg su došli, nema se tu šta više raditi...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#120 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Truba »

tap3ah75 wrote:A kad iz garaže uđu u lift a na displeju 7 sprat i još ide dole. :D
da :D

čini mi se da je to tehnički greška u kontinuitetu :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#121 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by _BataZiv_0809 »

Haris.ba wrote:

P.S.
Pa ako niko ne prica o stanovima koje reklamiras kako je uspjesna? Pride sto se na reklami ni ne vide plaho?
Truba

#122 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Truba »

hoće li neko tražiti da se izbriše ova tema :D
DaysleepeR

#123 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by DaysleepeR »

tako to wrote:Nisu mi poznati ovi likovi, pa ne kontam halabuku što se digla. Uglavnom, spot je urađen potpuno amaterski, budžet 20KM i dvije jabuke pride, u vrh glave. Bilo bi baš kul da su dobro naplatili što su ovo radili. :evil:
Naslovnica wrote: Image
Ovo prvi put vidim, dno dna, doslovno nepojmljivo da je ovo stvarno. Iako mislim da nije ista djevojka u spotu i na ovoj slici.
potpuno odsustvo mozga u ideji palca gore osmjeha i broja ubijenih, pa odustvo mozga prilikom slikanja, i totalno odsustvo mozga prilikom objave ovakvog odrona

da ne pričam o odsustvu emocija, empatije i ličnog odnosa prema tragediji na kojoj je svoju karijeru patetikom izgradio
Truba

#124 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by Truba »

zamislite samo da se neka

jelena gavrić slikala u ovoj majici i u ovoj pozi
:| :| :|
BISCANIN2

#125 Re: Fikret Hodžić sa suprugom Ševalom snimio spot za Sarajevo Waves

Post by BISCANIN2 »

Ključ bi lego ovdje ko... budali pleska.
Locked