najbolja tema
pola ljudi ne zna ni ko se marise, al je borba decenije
sto ti je promocija
Mogu mislit kolko ce ljudi u USA $100 za PPV dati a da veze nemaju ni sta ce gledat
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
to su stari hustleri - ovaj je sad top za nidje-veze spektaklebingov buraz wrote:Na koga ide pobjednik?
Chuck Norrisa?Hulk Hogana?

Sta je smijesno?nema me tamo wrote:Zašto je Fudo napis'o ako kafana hoce da gleda mora platit 10 hiljada
hahahahahahahahahahahahaha
Nosaju ga vileVPSA wrote:Dobra uvodna borba. Da hoce lec' ovaj plesac.
Fudo387 wrote:Vala bas, u pravu si, i treba da se kreveljis.
Gori sam ja sto obracam paznju na tamo nekog buzdovana zabijenog u svoj cumez...bizi.
Pojma nemam.Kinaski wrote:Koliko se onda SK izuo za ovaj prenos ?
Vjerujem ti, znam da u nekim evropskim drzavama nema prenosa na tvu samo ppv. Zato pitam koliko li je SK ovo platio, nije sitnica sigurnoFudo387 wrote:Pojma nemam.Kinaski wrote:Koliko se onda SK izuo za ovaj prenos ?
Sportski bar u koji svracam ima kapacitet da primi 400 ljudi, morali su platiti 30 dolara za svakog da bi dobili prenos veceras.
ma ovo $10 000 za kafane se misli u USA i u Kanadi. U Evropi kafane u vrijeme kad su ovakvi mecevi svakako ne rade (u 4 ili 5 h ujutro) niti se organizuju gledanja.Kinaski wrote:Koliko se onda SK izuo za ovaj prenos ?
http://sportstream365.com/viewer?game=136167195malakh wrote:ima li kakav stream na kojem gledate mec i je li u 3 sata pocinje?
taman za nas koje mori nesanica...
Nisi jedini.cyprus wrote:Stid me na fejsbuku, ali negdje moram ovo reći - ja prvi put čujem za ovu dvojicu
Danas čuh na TV-u da se radi o meču decenije i da je jedan od ove dvojice (zaboravih koji) najveći bokser poslije Alija, i ostadoh paf... Pa koji je q onda bio Kličko? Jel to ista disciplina? Stvarno mi se ne gugla o ovim stvarima, niti se razumijem u ove verzije, al eto, osjetih potrebu da upitam
Pa skuplja je borba zato sto je sam McGregor trenutno popularniji od Klica i Joshue deset puta a i Mayweather nema dzaba nadimak Money. Dosta ljudi je zainteresovano za borbu i odmah se vise novca upmumpa od reklama, raznih sponzora, prodaja raznih stvari vezanih za borbu te PPV i eto gdje se nivac stvori.BHF_Manijak wrote:Nisi jedini.cyprus wrote:Stid me na fejsbuku, ali negdje moram ovo reći - ja prvi put čujem za ovu dvojicu
Danas čuh na TV-u da se radi o meču decenije i da je jedan od ove dvojice (zaboravih koji) najveći bokser poslije Alija, i ostadoh paf... Pa koji je q onda bio Kličko? Jel to ista disciplina? Stvarno mi se ne gugla o ovim stvarima, niti se razumijem u ove verzije, al eto, osjetih potrebu da upitamZnam isto kad je bila prva "borba stoljeca" ovog Mayweather, protiv isto nekog lika, spominjalo se tad te spektakl, te ovo te ono, a ja prvi put cuo tad za obojicu. Ustvari bila "borba stoljeca" radi love, jer su obojica kao dobila po 100 miliona dolara.
Kontam cijeli zivot slusam o braci Klicko, Tysonu, Lenoxu Lewisu, Aliju i ostalim, koji su sama krema boksa i onda odjednom ovi likovi su u "borbi stoljeca".![]()
![]()
Mislim sto je to skuplja borba, veci nagradni fond, od recimo Klicko-Joshua? Fakat se ne kontam toliko u boks, pa ako ima neko raspolozen da objasni.