Najjaci su RUSI. Staljinsticke metode, kad su organizovali paradu ponosa u Moskvi, dobili su po nosu. Navijacke grupe, huligani, pa i normalni ljudi su ustali protiv takvog devijatnog ponasanja i obracunali se onako kako spada sa tim spodobama.. Evo, procitao sam clanak, gdje jedan od tih tkz aktivistica kaze da je cak tokom 2 godine cak 25 krivicnih dijela motivisanih seksualnom orijentacijom ili rodnim identitetom.

(sto vjerujem da je laz, cista dezinformacija i manipulacija informacijama, po njima ako nekome kazes da je peder, to spada pod krivicnu odgovornost).
Generalno, ovim samo provociraju i traze paznju jer jako dobro znaju da tim protestnim marsevima nista , ali bas nista nece postici, samo revolt i zgrazavanje medju ljudima..
Mislim, previse se furaju na San Francisco i taj jebeni gay lobi je cini mi se 1977 potisnuo iz one DSM III (citaj psihijatrijska knjiga mentalnih poremecaja i devijacija) homoseksualizam, sto je bilo okarakterisano kao mentalni poremecaj, sto zapravo i jeste.
To je bolest, i kao takva treba se prevenirati i ne izlagati je pogledima generalne populacije. I svi oni tkz aktivisti i borci za ljudska prava i ljudske prdeze znaju da ovim nista nece postici, niti ce ni za hiljadu godina promijeniti stanje kod opce populacije u Bosni, pa opet svakih 7 dana se nalaze na naslovnicama svih online medija u ovoj drzavi.
Stvar je u tome sto se mi previse furamo na zapad, (i na samom zapadu, u Njemackoj ce te u arapskim cetvrtima imigranti izlupat ako vide dva frajera kako se fataju za guzove).
Ako si vec peder i ako vec volis da sisas, lizes, i da siris noge, cini to medju svoja 4 zida, mani se protestnih marseva cime samo vadis huju narodu.
To ti je to.