David Rockefeller
- insomnia78
#102 Re: David Rockefeller
Kazu da su mu zadnje rijeci bile cuvajte mi jugoslaviju
- insomnia78
#103 Re: David Rockefeller
Evo mogu jaagnostic_front wrote:Koga li će sad krupni kapital itaknuti da trpi kritike moralnih veličina, hmm?
- insomnia78
#104 Re: David Rockefeller
HAVANA wrote:Ti si isti on.I ti si ljudima andole pod artane prodavo.U goloj vodi bili.insomnia78 wrote:Da je to Muha ispric'o pa ne velimHAVANA wrote:Evo sad mi zena prica kako je davidov deda prodavo divce lijekove po divljem zapadu.Sjoo streberke,reko otkud ti bona znas za davidovog dedu?Dok ja radim ona o dedi cita.
- nadžak
#105 Re: David Rockefeller
I samo da napomenem, ako se netko od moderatora slučajno odluči da mi spuca ban za ovo moje prethodno obračanje ovim BEZOBRAZNICIMA i GLUPANIMA, samo bih zamolio da pogleda njihove postove u prve 4 stranice, hvala.
Francuz, nemoj se puno kleberit, šteti srcu, završićeš ko ovaj o kome je tema
- Pandakonda
#106 Re: David Rockefeller
Ljudi zaboravljaju jedno važno pitanje, da li je Rokfeler bio Srbin ?
-
_thedude
#107 Re: David Rockefeller
sa dna kacePandakonda wrote:Ljudi zaboravljaju jedno važno pitanje, da li je Rokfeler bio Srbin ?
- dale cooper
#108 Re: David Rockefeller
Svi su Srbi.Pandakonda wrote:Ljudi zaboravljaju jedno važno pitanje, da li je Rokfeler bio Srbin ?
-
neki
#109 Re: David Rockefeller
Jel i ovaj prešao na islam na samrtničkoj postelji?
- HAVANA
#110 Re: David Rockefeller
To se ne pita.To se zna.Pandakonda wrote:Ljudi zaboravljaju jedno važno pitanje, da li je Rokfeler bio Srbin ?
-
Samprotivsviju
#111 Re: David Rockefeller
Ja bi mu ovo na sahrani pustio
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#112 Re: David Rockefeller
pogledao. vidio da niko nije vrijeđao, osim tebe.nadžak wrote:I samo da napomenem, ako se netko od moderatora slučajno odluči da mi spuca ban za ovo moje prethodno obračanje ovim BEZOBRAZNICIMA i GLUPANIMA, samo bih zamolio da pogleda njihove postove u prve 4 stranice, hvala.
uistinu je blesavo napominjati da je jedno dovoditi u pitanje, nečiju ličnost, a sasvim drugo njegovo mišljenje.
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» nadžak
7 dana
- agnostic_front
#113 Re: David Rockefeller
Nije obračanje, nego obraćanje.nadžak wrote:I samo da napomenem, ako se netko od moderatora slučajno odluči da mi spuca ban za ovo moje prethodno obračanje ovim BEZOBRAZNICIMA i GLUPANIMA, samo bih zamolio da pogleda njihove postove u prve 4 stranice, hvala.
- pirmin
#114 Re: David Rockefeller
Dobar ti nick!agnostic_front wrote:
Nije obračanje, nego obraćanje.
-
ing-ecc
#115 Re: David Rockefeller
čovjek rahmetlija

Krenem izraziti saucesce porodici kad mrtav od 2013.

Krenem izraziti saucesce porodici kad mrtav od 2013.
- agnostic_front
#116 Re: David Rockefeller
samo ha-cepirmin wrote:Dobar ti nick!agnostic_front wrote:
Nije obračanje, nego obraćanje.![]()
- animals
#117 Re: David Rockefeller
Najnovija vijest..
po uzoru na obitelj Novakovic iz Srbije,
kompletna vamilija Rockefeller presla na Islam..
kako bi drugacije izbjegli pakao..
po uzoru na obitelj Novakovic iz Srbije,
kompletna vamilija Rockefeller presla na Islam..
kako bi drugacije izbjegli pakao..
- Anestezija
#118 Re: David Rockefeller
izvuce se ne vrati mi cenera
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#119 Re: David Rockefeller
Konačno i njegova familija da dočeka tu radost.
Nadam se da su ga odmah ukopali ili u zamrzivač ubacili, jer kako vidim, on se već odavno počeo raspadati.
Nadam se da su ga odmah ukopali ili u zamrzivač ubacili, jer kako vidim, on se već odavno počeo raspadati.
- triconja
#120 Re: David Rockefeller
Ja sam cito evo upravo sada da je nesto sapto medicinskoj sestri (ova iz bosne, nema pojma engleski ni beknit), sreca pa je bila prostorija pod ozvucenjem.insomnia78 wrote:Kazu da su mu zadnje rijeci bile cuvajte mi jugoslaviju
Zadnje rijeci su mu "ipak je okrugla"
-
TRANCE
#121 Re: David Rockefeller
Na ovim teorijama zavjere se baš vidi zatucanost našeg naroda. Ono što svaki obrazovan čovjek može naći uz poznavanje engleskog jezika i 5 minuta guglanja, što su inače dvije nesavladive vještine za prosječnog Bošnju teoretičara zavjera, je da je dotični Rockefeller rođenjem naslijedio dio porodičnog bogatstva, kao mlad se dobrovoljno prijavio u vojsku tokom Drugog svjetskog rata i borio protiv švaba u Sjevernoj Africi i Francuskoj, kasnije bio direktor banke, jer je doktorirao ekonomiju, a ono što je najbitnije je da je za života od svog bogatstva procijenjene vrijednosti 3,3 milijarde dolara (što inače nije neka suma u svijetu milijardera, imajući u vidu da Bill Gates ima 75 milijardi) donirao nekoliko stotina miliona u razne svrhe poput razvoja edukacije, kulture, umjetnosti, zdravstva u siromašnim državama, poljoprivrede i sl., te 1,6 milijardu nakon smrti. A nije morao, ima milijardera koji ne daju ništa ili daju neke smiješne cifre.
Al' eto internet budale od normalnog, a možda i dobrog čovjeka, napraviše nekog vampira koji jede malu djecu za doručak.
Što se tiče fejk priče o 7 transplantacija srca, to je još jedan dokaz niskog IQ-a teoretičara, jer kao prvo, klinika ili doktor u Americi koji bi objavili privatne podatke pacijenta bi se mogli pozdraviti s licencom, a kao drugo, ne postoji osoba koja bi preživjela toliko transplantacija srca.
Inače su svi njegovi preci i 1800-ih, kad nije medicina bila razvijena, živjeli po 90-100 godina, tako da dugovječnost može zahvaliti dobroj genetici, a ne tome što je prema teoretičarima jeo djecu za doručak
Al' eto internet budale od normalnog, a možda i dobrog čovjeka, napraviše nekog vampira koji jede malu djecu za doručak.
Što se tiče fejk priče o 7 transplantacija srca, to je još jedan dokaz niskog IQ-a teoretičara, jer kao prvo, klinika ili doktor u Americi koji bi objavili privatne podatke pacijenta bi se mogli pozdraviti s licencom, a kao drugo, ne postoji osoba koja bi preživjela toliko transplantacija srca.
Inače su svi njegovi preci i 1800-ih, kad nije medicina bila razvijena, živjeli po 90-100 godina, tako da dugovječnost može zahvaliti dobroj genetici, a ne tome što je prema teoretičarima jeo djecu za doručak
- Mišo_Kovač
#122 Re: David Rockefeller
Kažu da je i te dobre gene transplantirao. Ne znam jel istina, kažu takoTRANCE wrote:Na ovim teorijama zavjere se baš vidi zatucanost našeg naroda. Ono što svaki obrazovan čovjek može naći uz poznavanje engleskog jezika i 5 minuta guglanja, što su inače dvije nesavladive vještine za prosječnog Bošnju teoretičara zavjera, je da je dotični Rockefeller rođenjem naslijedio dio porodičnog bogatstva, kao mlad se dobrovoljno prijavio u vojsku tokom Drugog svjetskog rata i borio protiv švaba u Sjevernoj Africi i Francuskoj, kasnije bio direktor banke, jer je doktorirao ekonomiju, a ono što je najbitnije je da je za života od svog bogatstva procijenjene vrijednosti 3,3 milijarde dolara (što inače nije neka suma u svijetu milijardera, imajući u vidu da Bill Gates ima 75 milijardi) donirao nekoliko stotina miliona u razne svrhe poput razvoja edukacije, kulture, umjetnosti, zdravstva u siromašnim državama, poljoprivrede i sl., te 1,6 milijardu nakon smrti. A nije morao, ima milijardera koji ne daju ništa ili daju neke smiješne cifre.
- Gojeni H
#123 Re: David Rockefeller
HAVANA wrote: Inna Lillahi ve inna ilejhi Radzi’un
HAVANA jarane, neko ti se logovao na account. Onom Snowden-u fakat treba hebat mater.
-
_thedude
#124 Re: David Rockefeller
TRANCE wrote:Na ovim teorijama zavjere se baš vidi zatucanost našeg naroda. Ono što svaki obrazovan čovjek može naći uz poznavanje engleskog jezika i 5 minuta guglanja, što su inače dvije nesavladive vještine za prosječnog Bošnju teoretičara zavjera, je da je dotični Rockefeller rođenjem naslijedio dio porodičnog bogatstva, kao mlad se dobrovoljno prijavio u vojsku tokom Drugog svjetskog rata i borio protiv švaba u Sjevernoj Africi i Francuskoj, kasnije bio direktor banke, jer je doktorirao ekonomiju, a ono što je najbitnije je da je za života od svog bogatstva procijenjene vrijednosti 3,3 milijarde dolara (što inače nije neka suma u svijetu milijardera, imajući u vidu da Bill Gates ima 75 milijardi) donirao nekoliko stotina miliona u razne svrhe poput razvoja edukacije, kulture, umjetnosti, zdravstva u siromašnim državama, poljoprivrede i sl., te 1,6 milijardu nakon smrti. A nije morao, ima milijardera koji ne daju ništa ili daju neke smiješne cifre.
Sada fino napises email ono tipa otvoreno pismo svim neznalicama i pustis putem neta.
Nakon toga nestat ce svih ovih teorija zavjere.
-
TRANCE
#125 Re: David Rockefeller
_thedude wrote:TRANCE wrote:Na ovim teorijama zavjere se baš vidi zatucanost našeg naroda. Ono što svaki obrazovan čovjek može naći uz poznavanje engleskog jezika i 5 minuta guglanja, što su inače dvije nesavladive vještine za prosječnog Bošnju teoretičara zavjera, je da je dotični Rockefeller rođenjem naslijedio dio porodičnog bogatstva, kao mlad se dobrovoljno prijavio u vojsku tokom Drugog svjetskog rata i borio protiv švaba u Sjevernoj Africi i Francuskoj, kasnije bio direktor banke, jer je doktorirao ekonomiju, a ono što je najbitnije je da je za života od svog bogatstva procijenjene vrijednosti 3,3 milijarde dolara (što inače nije neka suma u svijetu milijardera, imajući u vidu da Bill Gates ima 75 milijardi) donirao nekoliko stotina miliona u razne svrhe poput razvoja edukacije, kulture, umjetnosti, zdravstva u siromašnim državama, poljoprivrede i sl., te 1,6 milijardu nakon smrti. A nije morao, ima milijardera koji ne daju ništa ili daju neke smiješne cifre.
Sada fino napises email ono tipa otvoreno pismo svim neznalicama i pustis putem neta.
Nakon toga nestat ce svih ovih teorija zavjere.
Hajd' možda potaknem barem jednog od hiljadu teoretičara na korištenje mozga, nikad se ne zna (iako sumnjam). To bi onda bio mali post za mene, a veliki doprinos forumskom čovječanstvu, da ne smaraju s glupostima