Musko muslimansko ime !!!
Moderator: anex
-
meatoverhere
Hashim nikako. U bosni to ime je sinonim za chunu.
-
baja_honolulu
ma pusti ime, to je najmanji problem. nego hoce li mama dozvoliti da se mali suneti?
-
hananah
Uvijek postoji jedna grupa koja i najbezazleniju temu pretvori u cirkus i politicka i vjerska prepucavanja. Nemam druge rijeci sem - zalosno 
p.s. fala reaktor sto me "ganjas" po forumu citajuci moje komentare i reagujuci na njih. Ja na zalost ne mogu tebi nista reci jer procitam samo ono tvoje gdje je kvotirano nesto sto sam ja napisala i nastojim lijepo bez uvrede da na to odgovorim. Ti se ipak uvijek nadjes u svemu - uvrijedjen. Do tebe je
p.s. fala reaktor sto me "ganjas" po forumu citajuci moje komentare i reagujuci na njih. Ja na zalost ne mogu tebi nista reci jer procitam samo ono tvoje gdje je kvotirano nesto sto sam ja napisala i nastojim lijepo bez uvrede da na to odgovorim. Ti se ipak uvijek nadjes u svemu - uvrijedjen. Do tebe je
-
BigusDickus
Jah... i to se maxuz registruje radi toga... mo's mislit'...

-
hananah
Moj prijatelj ima dijete sa Italijankom i dao je ime Zinaida Djina, mislim da lijepo zvuci to sto dijete ima dva imena. Ako zelis takvo nesto samo nadjes neka dva imena koja su slicna npr. Armin Armand i sasvim je ok, i ti zadovoljan i mama zadovoljna
a dijete ima "prodju" bilo gdje sa takvim imenom.
-
BigusDickus
ZAID (ar.)-koji se povecava,raste... da prostis... 
-
Gazz
hahaha joj hanno sto me nasmija slatkohananah wrote:Moj prijatelj ima dijete sa Italijankom i dao je ime Zinaida Djina, mislim da lijepo zvuci to sto dijete ima dva imena. Ako zelis takvo nesto samo nadjes neka dva imena koja su slicna npr. Armin Armand i sasvim je ok, i ti zadovoljan i mama zadovoljnaa dijete ima "prodju" bilo gdje sa takvim imenom.
k'o moj drug koji je studirao sa mnom Amadeus Mocart Bilić
/moca, ako kad naidjes na ovo oprosti, al' morala sam te spomenut'/
svasta
-
BigusDickus
ZAID (ar.)-koji se povecava,raste... da prostis... 
TARIK (ar.)-koji kuca,udara,zvijezda Danica... do zore...
perverzija, cista... 
TARIK (ar.)-koji kuca,udara,zvijezda Danica... do zore...
-
BigusDickus
HAIM, eto, da i ja predlozim jedno... kratko, muslimansko, ima fino znacenje
...a sad kako bi zvucalo u Francuskoj, ne znam bas...

- Soul_Sista
Sad bez zeze, ovo vam je moja lista pa citajte ako hocete;
1. Orhan, ne znam jel bas bosansko ali ga ima u nasim krajevima
2. Emir, jednostavno lijepo ime
3. Demir, isto tako i malo je starije sto i nije lose jer su Adisi,Mirze i Samiri i vise nego obicni i dosadna imena
4. Omer, ja ga zovem ljubavno ime jer mer uvijek asocira na ljubav "Omera i Merime"
Eto, nema na cemu!
2. Emir, jednostavno lijepo ime
3. Demir, isto tako i malo je starije sto i nije lose jer su Adisi,Mirze i Samiri i vise nego obicni i dosadna imena
4. Omer, ja ga zovem ljubavno ime jer mer uvijek asocira na ljubav "Omera i Merime"
Eto, nema na cemu!
-
Gazz
ljoobi gazz sistu svoju :*Soul_Sista wrote:Sad bez zeze, ovo vam je moja lista pa citajte ako hocete;
2. Emir, jednostavno lijepo ime samo nemoj ovobljaaaak
![]()
4. Omer, ja ga zovem ljubavno ime jer mer uvijek asocira na ljubav "Omera i Merime"![]()
Eto, nema na cemu!