Tebi se neki posao svidjas i mislis da imas potrebne kvalifikacije za to radno mjesto, ali ne pada ti na pamet da apliciras za to mjesto. Cekas da dodje direktor licno i ponudi ti to radno mjesto, pozeljno je cak i da te malo nagovara.merlin246 wrote:edo_79 wrote: TO MAJSTOREEEEEEEEEE!!!! ...Šta imaš glumit tu neku finoću .... reci mu sviđaš mi se hoš s menom na kafu i kapak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolje da ti njega odmah upitas misli li on tebe ozeniti jer nemate vi vise sta tu cekati, mahno ti je dva puta![]()
Pa cuj da ona njega zove na kavu,tko je tu musko onda hahah
Dala mu je do znanja da joj se sviđa, uzvratila je mahanje.Sada je njegov red da nesto napravi
Kako se udvarati muškarcima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zforumas
#101 Re: Kako se udvarati muškarcima?
- merlin246
#102 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Ne mozes to dvoje uspoređivati,mnogo je razlicito.zforumas wrote:
Tebi se neki posao svidjas i mislis da imas potrebne kvalifikacije za to radno mjesto, ali ne pada ti na pamet da apliciras za to mjesto. Cekas da dodje direktor licno i ponudi ti to radno mjesto, pozeljno je cak i da te malo nagovara.
Muskaracu ako se sviđa zena on joj jasno to da do znanja,uradi nestoo.. a ne da ona mora na neki nacin letati za njim.
Jer vidis da ona uopce nije sigurna jel mu se sviđa ili ne,on je vise nezainteresiran.
- zforumas
#103 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Ali on se njoj svidja! Ili joj se ne svidja, nego samo zeli da ju on pita a da ga ona odbije, ono cisto zbog ceifamerlin246 wrote:Ne mozes to dvoje uspoređivati,mnogo je razlicito.zforumas wrote:
Tebi se neki posao svidjas i mislis da imas potrebne kvalifikacije za to radno mjesto, ali ne pada ti na pamet da apliciras za to mjesto. Cekas da dodje direktor licno i ponudi ti to radno mjesto, pozeljno je cak i da te malo nagovara.
Muskaracu ako se sviđa zena on joj jasno to da do znanja,uradi nestoo.. a ne da ona mora na neki nacin letati za njim.
Jer vidis da ona uopce nije sigurna jel mu se sviđa ili ne,on je vise nezainteresiran.
- mad_max_ba
#104 Re: Kako se udvarati muškarcima?
sa gospodinom zmanom se apsolutno slažem jer u tom slučaju se postavlja odnos gdje neko (u ovom slučaju ona) ima upper hand da postavlja uslove onakve kakvi njoj i odgovaraju...merlin246 wrote:Ne mozes to dvoje uspoređivati,mnogo je razlicito.zforumas wrote:
- merlin246
#105 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Ne bi ona njega odbila hahah.. A moze i on nju da odbije sto je puno gorezforumas wrote:
Ali on se njoj svidja! Ili joj se ne svidja, nego samo zeli da ju on pita a da ga ona odbije, ono cisto zbog ceifa
Sta je ovo brate doslo zene trebaju muskarce da zovu van i da se zene muskarcima upucavaju.. ee svasta
- zforumas
#106 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Pa ravnopravnost draga kolegice merlin, ravnopravnost.merlin246 wrote:Ne bi ona njega odbila hahah.. A moze i on nju da odbije sto je puno gorezforumas wrote:
Ali on se njoj svidja! Ili joj se ne svidja, nego samo zeli da ju on pita a da ga ona odbije, ono cisto zbog ceifa![]()
Sta je ovo brate doslo zene trebaju muskarce da zovu van i da se zene muskarcima upucavaju.. ee svasta
Kad zena zna muzu reci svidja mi se ta torbica, kupi mi ju onda vala moze i djevojka momku recis svidjas mi se, uzmi me
pobijesnjeli nemoj me zavodit'
- merlin246
#107 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Zene u ovom slucaju ne zele ravnopravnost.zforumas wrote: Pa ravnopravnost draga kolegice merlin, ravnopravnost.
Kad zena zna muzu reci svidja mi se ta torbica, kupi mi ju onda vala moze i djevojka momku recis svidjas mi se, uzmi me![]()
- mad_max_ba
#108 Re: Kako se udvarati muškarcima?
ma ja to zbog papirazforumas wrote:Pa ravnopravnost draga kolegice merlin, ravnopravnost.merlin246 wrote:Ne bi ona njega odbila hahah.. A moze i on nju da odbije sto je puno gorezforumas wrote:
Ali on se njoj svidja! Ili joj se ne svidja, nego samo zeli da ju on pita a da ga ona odbije, ono cisto zbog ceifa![]()
Kad zena zna muzu reci svidja mi se ta torbica, kupi mi ju onda vala moze i djevojka momku recis svidjas mi se, uzmi me![]()
- zforumas
#109 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Nemoj mi zicere spremati. Srecom pa sam fin, samo cu presutjeti.merlin246 wrote:Zene u ovom slucaju ne zele ravnopravnost.zforumas wrote: Pa ravnopravnost draga kolegice merlin, ravnopravnost.
- mad_max_ba
#110 Re: Kako se udvarati muškarcima?
sad šalu nastranu
Zar je takav vakat doš"o da žemsko mušku mora kafu zvat??
pih
šta bi sa onim
Mali signali su sos za ljubav....
i noga bosa
za dodir ispod nosa
Da to su ta mala slatka pravila
Zar je takav vakat doš"o da žemsko mušku mora kafu zvat??
pih
šta bi sa onim
Mali signali su sos za ljubav....
i noga bosa
za dodir ispod nosa
Da to su ta mala slatka pravila
- zforumas
#111 Re: Kako se udvarati muškarcima?
nije belaj u vaktu makso...
Cim progovoris rijec-dvije sa zenom haman pa po automatizmu moras ju pozvati na kafu, pa na hapu i bezbeli poslije i na guzvanje posteljine
Mada ovo potonje bi doslo samo po sebi, ne mora se zvati, jel'
Sto se tice papira, moRe, nije slucaj k'o za Norvesku

Cim progovoris rijec-dvije sa zenom haman pa po automatizmu moras ju pozvati na kafu, pa na hapu i bezbeli poslije i na guzvanje posteljine
Mada ovo potonje bi doslo samo po sebi, ne mora se zvati, jel'
Sto se tice papira, moRe, nije slucaj k'o za Norvesku
- djevojka bez imena
#112 Re: Kako se udvarati muškarcima?
ne svidja joj se bas toliko da se ne bi odrekla flerta, koketiranja i misolovke, da joj se ono bas svidja, ne bi cekala vec sama uzela.merlin246 wrote:Ne bi ona njega odbila hahah.. A moze i on nju da odbije sto je puno gorezforumas wrote:
- merlin246
#113 Re: Kako se udvarati muškarcima?
zforumas wrote:
Nemoj mi zicere spremati. Srecom pa sam fin, samo cu presutjeti.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Dr Kova
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- mad_max_ba
#117 Re: Kako se udvarati muškarcima?
SKONTO SAM MU ŠTEK 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- mad_max_ba
#120 Re: Kako se udvarati muškarcima?
ocamTomahawk11 wrote:Ejs
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#121 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Ma ja....a niste skontali garu sa kriglom tamne

- zforumas
#122 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Gara bukvalno skontala "za prste polizat"Tomahawk11 wrote:Ma ja....a niste skontali garu sa kriglom tamne![]()
- Dr Kova
#123 Re: Kako se udvarati muškarcima?
+1mad_max_ba wrote:SKONTO SAM MU ŠTEK
- mad_max_ba
#124 Re: Kako se udvarati muškarcima?
ma vidli smo toTomahawk11 wrote:Ma ja....a niste skontali garu sa kriglom tamne![]()
nešta njuši jal ljubi kriglu
ja sam gledao pozadinu
- Dr Kova
#125 Re: Kako se udvarati muškarcima?
Tomahawk11 wrote:Ma ja....a niste skontali garu sa kriglom tamne![]()