Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post Reply
GeeTnT

#101 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by GeeTnT »

JThomas wrote:kuko ipak stranki donosi glasove cijelog jednog kantona, a zukić je zadnji put na jedvite jade i sam sebi namakao za parlament...
Djelimicno si u pravu jer mnogi rudari glasaju iz straha od gubitka posla, a s druge strane tom istom rudaru niko ne nudi nikakvu alternativu...Zato, padne li esdea u Sarajevu, pasce i Kukino uporiste...
megaman4

#102 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by megaman4 »

GeeTnT wrote:
JThomas wrote:kuko ipak stranki donosi glasove cijelog jednog kantona, a zukić je zadnji put na jedvite jade i sam sebi namakao za parlament...
Djelimicno si u pravu jer mnogi rudari glasaju iz straha od gubitka posla, a s druge strane tom istom rudaru niko ne nudi nikakvu alternativu...Zato, padne li esdea u Sarajevu, pasce i Kukino uporiste...
Mnogi od ovih nece ni biti na listama za izbore 2018 godine. Cistka od Tihicevog kadra ce rezultirati velikom krizom unutar same SDA gdje vrije od sukoba izmedju pojedinih struja, koje Bakir ne moze iskontrolisati.

Tada na scenu stupaju Gacani, predvodjeni Zvizdicem, koji preuzimaju komplet stranku, jer i sam Zvizdic ima podrsku zapada.

Bakir postaje nakon 2018 proslost, a s njim i razni Zukici, Sarajlici, Kukici, Konakovici...
Last edited by megaman4 on 18/02/2017 13:37, edited 1 time in total.
GeeTnT

#103 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by GeeTnT »

Jojjj, kad vidim da se spomenu gacani...povraca mi se.
megaman4

#104 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by megaman4 »

GeeTnT wrote:Jojjj, kad vidim da se spomenu gacani...povraca mi se.
A sto mislis zasto je Zvizdic stalno u fokusu a neki drugi funkcioner te iste stranke? Ocigledno se sprema smjena na samom vrhu uz aminovanje sa zapada. Mozemo mi mrziti gacane, ali su cinjenice da su i u bivsoj Jugoslaviji bili jaki po imenima i bili su na jakim polozajima, a kamoli danas u jednoj maloj drzavi kakva je BiH.
JThomas

#105 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JThomas »

jok voljećemo ih :ljulja:

pa ni sami sebe ne vole...
GeeTnT

#106 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by GeeTnT »

megaman4 wrote:
A sto mislis zasto je Zvizdic stalno u fokusu a neki drugi funkcioner te iste stranke? Ocigledno se sprema smjena na samom vrhu uz aminovanje sa zapada. Mozemo mi mrziti gacane, ali su cinjenice da su i u bivsoj Jugoslaviji bili jaki po imenima i bili su na jakim polozajima, a kamoli danas u jednoj maloj drzavi kakva je BiH.
Evo ima vise od godinu kako je avaz najavio rusenje esdea pod palicom gatackog klana...koliko treba jos cekati?
piupiu

#107 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by piupiu »

Jah. 21. vijek. BiH. Klanovi i plemena... :|
pinkman

#108 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by pinkman »

Zasto? Sta imas protiv Gacana?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#109 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by pici »

poslije essa a.s. pade i zuka :( ... pocMela je seca begova :(
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#110 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by malakh »

GeeTnT wrote: Djelimicno si u pravu jer mnogi rudari glasaju iz straha od gubitka posla, a s druge strane tom istom rudaru niko ne nudi nikakvu alternativu...Zato, padne li esdea u Sarajevu, pasce i Kukino uporiste...
a sda u sarajevu nikad jača bila nije...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#111 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JoseMujica »

napad na našeg Agu Paketiča je napad na sve nas napačene TransProšnjake odgojene u dimijama i odrasle na humanitarnoj
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#112 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by pici »

centar ne smije pasti... :bih:
Drvosjeca iz Dejcica

#113 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

pici wrote:poslije essa a.s. pade i zuka :( ... pocMela je seca begova :(
Sve im halalim ali Essa a.s. ne mogu. :mrgreen:
veiz

#114 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by veiz »

Nije hadžija uzimo već ŠEJTAN - Šejtanska posla
Žao mi samo što je optužnica po ovom osnovu za koji se dobija najmanje (što nije osnov sticanja imovine veoma lako za dokazati u njegovom slučaju)

Krvavi su perji moji
blista obraz tvoj.
Žepa gladna, Žepa bosa
al' ne da ponos svoj.
mesihtrko

#115 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by mesihtrko »

ANAMO NJIHOVA POSLA

Pa čovjek je četiri puta bio na hadžu da je triput sve bi drukčije bilo
Drvosjeca iz Dejcica

#116 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

mesihtrko wrote:ANAMO NJIHOVA POSLA

Pa čovjek je četiri puta bio na hadžu da je triput sve bi drukčije bilo
E ako je četiri puta onda mu ja halalim. :mrgreen: Mumin pravi, kažem vam ja. :oops:
bumerangss

#117 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by bumerangss »

Zukić jeste velika riba ali nije jedini u SDA koji je zapošljavao... treba precešljati i manje clanove SDA na kantonalnom nivou i druge clanove OO SDA cije su sad gaće pune :D a koji su svu svoju familiju pozaposljavali u JU npr UKCS RAD ViK-u, Dom zdravlju, BHTelecomu... da su se samo njihovi razgovori prisluskivali nijedan drugi dokaz ne bi trebao.... :D

A jah BHTelecom drži SDA pa to nije moguće :run:
valter.ba

#118 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by valter.ba »

Hoce li iko konkretno reci "meni je trazio lovu" ili " dao sam mu"? Sve suplji komentari tipa " e neka su ga hebo mater vidi mu glOve". Teeba malo pomoci tuzilastvu ako neko ima nesto konkretno. Ovako ce i zavrsiti kako neki rekose sportskim ribolovom[emoji9]

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Boskero

#119 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Boskero »

.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 02:21, edited 1 time in total.
JThomas

#120 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by JThomas »

e čuj to nije jedini, ima toga i inače...ma nemoguće :mrgreen:
kosponovodjeluje

#121 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by kosponovodjeluje »

Neprocjenjivo je zadovoljstvo vidjeti ovog kriminalca i generalnog sekretara SDA sa lisicima na rukama. :lol:

Image
bumerangss

#122 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by bumerangss »

dobra mu jakna... samo ja bih bez ove gay mace :D
insomnia78

#123 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by insomnia78 »

Uz'o zeninu. Vidis da mu je mala. Dje onaj modni macak
uglavnomja

#124 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by uglavnomja »

insomnia78 wrote:Uz'o zeninu. Vidis da mu je mala. Dje onaj modni macak
kol'ka mu je zena :lol: :lol: :lol:
Gojeni H

#125 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA

Post by Gojeni H »

bumerangss wrote:Zukić jeste velika riba ali nije jedini u SDA koji je zapošljavao... treba precešljati i manje clanove SDA na kantonalnom nivou i druge clanove OO SDA cije su sad gaće pune :D a koji su svu svoju familiju pozaposljavali u JU npr UKCS RAD ViK-u, Dom zdravlju, BHTelecomu... da su se samo njihovi razgovori prisluskivali nijedan drugi dokaz ne bi trebao.... :D

A jah BHTelecom drži SDA pa to nije moguće :run:
Stani jarane, mnogi su hapseni ali niko nije ostajao u tvorza. Lijepe zelje, samo ... nece ni ovaj dugo ostati u pritvoru.
Post Reply