seln wrote:Razumijem da ne razumijete. Jebemmubogadamujebem, kolicni mozak mora imati neko ako ne razumije par teza:
-s vama ne zelim biti ni u istoj drzavi, a kamo li u istoj sobi, kafani, mescemi, dvoru, indijanskom vigvamu, autobuskoj/zeljeznickoj/avionskoj stanici
-jos me niko nije morao opomenuti da pusim na zabranjenom mjestu, dakle o kojoj pizdinoj materi i teroru pricate?
-ljudi daju pare za alkohol, drogu, kurve, oruzje, soniplejstejsn, donacije partijama, pokemone, vazelin, smrdljiv sir.... ja dajem moje posteno zaradjene pare za cigare. U cemu je koje pizde materine problem?
Ai dzaba... hiljadita tema, milionti post.. i uvijek novi pravovjerni koji bifla imanske sartove.. amentu nepusenje, ve cist zrak, ve kafana samo za arijevce, ve bil vam postalo dosadno ponavljati se?
I za svaki slucaj, ako neki genetski otpad tj. pusac nije razumio, ponovite jos par puta... kako su nepusaci lijepi, pametni i imaju uspjeha kod treba i samo zele da ih onaj pusac sa Fidzi ostrva ostavi na miru, jer od smrada njegove cigare ne mogu disati.

Potpisujem
Još kad mi krenu srati o zabrani pušenja na tramvajskim stanicama u Sarajevu, a 98% istih otvoreno i uz glavnu i najprometniju cestu u gradu.
O kvaliteti zraka u zimskom periodu je bespotrebno govoriti.
Evo na poslu, možeš kasniti, možeš izlaziti ako trebaš nešto privatno obaviti, možeš dobiti slobodan dan uz solidno objašnjenje, možeš izaći na džumu, možeš jesti u kancelariji (stalno se širi miris instant supa i pite), piti kafu..., ali pušenje je sotona koja firmu zavija u crno.