Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post Reply
Krokodajl

#101 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Krokodajl »

Hafis wrote:
Krokodajl wrote:
Pred sljedeće izbore registrovat sve Bošnjake u RS da glasaju za člana predsjedništva i izabrat Miru Lazovića, da pozove treći puk RS da dođe na smotru za 1. Mart :D :D :bih: :bih: :bih:
U vas vazda neki izborni inženjering i majorizacija na pameti :)
Bolje da se vara i krade nego da se puca :D

@Kiki, Bake da je pametan sad bi preko Teherana i Ankare sredio sastanak Izetbegović - Erdogan - Putin, ono 3 lidera i vođe raspravljaju o budućnosti Balkana, ekonomskim odnosima, nek dođu vala i na Baščaršiju gdje se susreću istok i zapad :D

Ne treba ti veći šuk.

Al kao što reko, da je pametan... možda on i jeste ali ako su mu ministri i savjetnici ko ahbab Jusić, eh...
PM72

#102 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by PM72 »

Innovation wrote:
PM72 wrote:Ja se sjećam rovova i minusa 20...i tad sam psovao Aliji majku a sad mu jebem komplet familiju.
I ja se sjecam tih minusa, ali za razliku od tebe psovala sam majku Karadzicu i bratiji.

:oops:
Možda bih i ja da sam bio u sobi pod dekom ili kraj šporeta...
Innovation

#103 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Innovation »

PM72 wrote:
Innovation wrote:
PM72 wrote:Ja se sjećam rovova i minusa 20...i tad sam psovao Aliji majku a sad mu jebem komplet familiju.
I ja se sjecam tih minusa, ali za razliku od tebe psovala sam majku Karadzicu i bratiji.

:facepalm: :cutim:
ins

#105 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by ins »

PM72 wrote:
Jes to ti jedini bio u armiji, i jel to tebi jedinom loše bilo? Mi ostali kao ispijali kafe u Minhenu?

Ili nas je bilo 200.000?

Dobro si me podsjetio, i mi smo u jedinici imali jednog smrada kojem je uvijek bilo lošije nego svima ostalima, dežurnog psovača. Izgleda da je svaka jedinici imala takvog...
VjecitiStudent

#106 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by VjecitiStudent »

PM72 wrote:
Innovation wrote:

Ili da te je čekala karijera u Kantonu.
SaraFina

#107 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
Krokodajl wrote:
Pred sljedeće izbore registrovat sve Bošnjake u RS da glasaju za člana predsjedništva i izabrat Miru Lazovića, da pozove treći puk RS da dođe na smotru za 1. Mart :D :D :bih: :bih: :bih:
Mora im se suknuti za ovu paradu! :D

Al' ne bih ja da patrijote u domovini bilo sta predlazu. Logistika je u nadleznosti patrijota u dijaspori. Oni su tu da razmisljaju, kuju planove i finansiraju. Ti samo trebas uzeti pusku i leci u rov! :D
PatriJote u domovini imaju fetiše na mladjahne dvadesetogodišnjakinje i o njima teme otvaraju kikice :D
Ono brine te generacijski jaz i način razmišljanja curetaka što su prije godinu dvije izašle iz puberteta.
Neka bolan dijaspore nije četnička. A bogme i Logistike i lobiranja. Zlu ne trebalo.
LaHko je naći nekog Hansa ili Gertrudu i zalupiti vrata za Behaa- jom i vama dolje. :D
No nešto mi crnjak presjeći korjene. A možda bi trebalo, zbog mentalne higjene.
saibaba

#108 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by saibaba »

SaraFina wrote:
saibaba wrote:Po meni je ova reakcija ok.

Dodik je svakako izolovan sad je direktno i protiv NATO-a preirka sa Bakirom bi mu samo dala dodatni vjetar u ledja.

Dodika treba pustiti da se samouništi do kraja ...

Sad sto bi neki populisti voljeli da se popne na govornicu pa da mu se nagovori ... Od toga nema hajra...
Ja sam bila tinejdžerica kad se Dodik krenuo " samouništavati "...znaš koliko ima tome?
Ne znam... ali mislim da si sada u najboljim godinama : )
SaraFina

#109 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

A ja mislim da saburamo dok se BiH ne rasopi. ..tj rastoči.
saibaba

#110 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by saibaba »

SkyLimit wrote:

Dodik je svakako izolovan sad je direktno i protiv NATO-a preirka sa Bakirom bi mu samo dala dodatni vjetar u ledja.

Sad sto bi neki populisti voljeli da se popne na govornicu pa da mu se nagovori ... Od toga nema hajra...
Bakir je pokrenuo lavinu sa 9. januarom i očito to nije spreman iznijedi do kraja, sad mu samo preostala gledati parade iz Banja Luke, kojih nije ni bilo za 9. januar dok se on nije bunio.
Kako nije.. nemoj me pogresno shvatiti ja bih 70 % SDA najradije streljao.. Ni jedan ambasador se nije pojavio cak ni ruski... Sto je prije bilo redovno.. okrenuli su ovom proslavom Nato i citav svijet protv sebe.. A to sto su na foru izveli par vojnicica.. to je smijesno
seln

#111 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by seln »

Spavas li mirno u trezoru, Bakire Izetbegovicu?
SkyLimit

#112 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SkyLimit »

saibaba wrote: Kako nije.. nemoj me pogresno shvatiti ja bih 70 % SDA najradije streljao.. Ni jedan ambasador se nije pojavio cak ni ruski... Sto je prije bilo redovno.. okrenuli su ovom proslavom Nato i citav svijet protv sebe.. A to sto su na foru izveli par vojnicica.. to je smijesno
Od kud ta priča da nije bio ruski ambasador, vidim proširila se, bio je čovjek, pa gledao sam na RTRS :oops:
Kikibombona

#113 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Kikibombona »

SaraFina wrote:
PatriJote u domovini imaju fetiše na mladjahne dvadesetogodišnjakinje i o njima teme otvaraju kikice :D
Ono brine te generacijski jaz i način razmišljanja curetaka što su prije godinu dvije izašle iz puberteta.
Neka bolan dijaspore nije četnička. A bogme i Logistike i lobiranja. Zlu ne trebalo.
LaHko je naći nekog Hansa ili Gertrudu i zalupiti vrata za Behaa- jom i vama dolje. :D
E vidi se da nisam patrijota. Sramota me furati sa mladjahnim, iako mi kazu da izgledam kao da mi je 25. :D Patrijote nemaju ni trun morala, bilo u domovini ili dijaspori, izgleda. :D

Ne mogu brate fanatike bilo koje boje, narocito galamdzije, koji su dokazano kukavice. To sam naucio jos davno. Onaj koji najvise galami je po pravilu najveca picka. Onaj sto suti je nezgodan. Tako i dijaspora, kokodacu na sve strane, a da zagusti, malo bi ih doslo pusku uzeti. Al' dobro, i paketi znaju pomoci, kada rat zavrsi, granice se otvore, pa krene borba sa posljedicama rata. :D

Jebo ti ovo Saro. Zaganjaj Hansa, poslusaj me.

I ne sekiraj se plaho radi ove zajebancije. To je samo jedna u nizu. Narod ce vec sutra zaboraviti i cekati novu predstavu od plemenskih vodja. 20 godina ista prica. Sve isto, a niko se ni milimetra pomjerio nije. A sve neke sudbonosne odluke, klinci-palci. Sad kazu da je 2018. sudbonosna. A zasto ne bi bila 2021. ili 2023.? :D Sjecam se Saro kada su na govorili kako je optimisticna prognoza da cemo 2014. uci u Uniju a pesimisticna 2018. Nedavno smo na poslu nasli Avaz iz 2001. Kao da je danasnji, sve isto. A godine lete.
SaraFina

#114 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

saibaba wrote:
SkyLimit wrote:

Bakir je pokrenuo lavinu sa 9. januarom i očito to nije spreman iznijedi do kraja, sad mu samo preostala gledati parade iz Banja Luke, kojih nije ni bilo za 9. januar dok se on nije bunio.
Kako nije.. nemoj me pogresno shvatiti ja bih 70 % SDA najradije streljao.. Ni jedan ambasador se nije pojavio cak ni ruski... Sto je prije bilo redovno.. okrenuli su ovom proslavom Nato i citav svijet protv sebe.. A to sto su na foru izveli par vojnicica.. to je smijesno
LOL te utjehe su ono nekako za mazohiste. Proveo " anketu " koju nije objavio u službenom glasniku hi, hi. .pihi. .. Odbijena mu viza za USA LOL. ..sad laktaško govedo demonstrira silu bukvalno a mi se tješimo da je NATO i svijet okrenuo protiv sebe. Pa čovjek se bukvalno kenja po stranim zvaničnicima i državi. ..sad počeo i po narodu a mi skupa s mudrim Kirbom čekamo reakciju medjunarodne javnosti dok se gofna sljevaju po nama i oko nas.
saibaba

#115 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by saibaba »

SaraFina wrote:A ja mislim da saburamo dok se BiH ne rasopi. ..tj rastoči.
Sarafina kad se nato i americka ambasada nameraci na nekoga onda se ne laje nego ih u saburu pustis.. Dodik je gotov 100% sad da li ce to biti kao milosevicu robija ili gubitak izbora kao kostunici.. vidjecemo..
dogtag

#116 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by dogtag »

Ivanić je servirao i napravio kardinalnu grešku koju Bake treba da poentira ako ima imalo pameti! A to je da stavi do znanja da se niko neće pišati po nama i državi i treba da udari temo gdje će najviše da i zaboli i Ivanića i Dodika i Tomu grobara a to je aktiviranje tužbe protiv RS za agresiju i genocid. Sad mu ništa ne stoji na putu a stekli su se i svi uslovi za to!!! :bih: :bih:
SaraFina

#117 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

Kikibombona wrote:
SaraFina wrote:
E vidi se da nisam patrijota. Sramota me furati sa mladjahnim, iako mi kazu da izgledam kao da mi je 25. :D Patrijote nemaju ni trun morala, bilo u domovini ili dijaspori, izgleda. :D

Ne mogu brate fanatike bilo koje boje, narocito galamdzije, koji su dokazano kukavice. To sam naucio jos davno. Onaj koji najvise galami je po pravilu najveca picka. Onaj sto suti je nezgodan. Tako i dijaspora, kokodacu na sve strane, a da zagusti, malo bi ih doslo pusku uzeti. Al' dobro, i paketi znaju pomoci, kada rat zavrsi, granice se otvore, pa krene borba sa posljedicama rata. :D

Jebo ti ovo Saro. Zaganjaj Hansa, poslusaj me.

I ne sekiraj se plaho radi ove zajebancije. To je samo jedna u nizu. Narod ce vec sutra zaboraviti i cekati novu predstavu od plemenskih vodja. 20 godina ista prica. Sve isto, a niko se ni milimetra pomjerio nije. A sve neke sudbonosne odluke, klinci-palci. Sad kazu da je 2018. sudbonosna. A zasto ne bi bila 2021. ili 2023.? :D Sjecam se Saro kada su na govorili kako je optimisticna prognoza da cemo 2014. uci u Uniju a pesimisticna 2018. Nedavno smo na poslu nasli Avaz iz 2001. Kao da je danasnji, sve isto. A godine lete.
Jbg. ..nije ovo fanatizam. ...kod nas ovo prerasta u neizlječivi mazohizam. I to mazohizam kao prateća štokholmskog sindroma. Za psihijatrijskog promatranja pojava...
Ja iskreno nijednog od tih kokošara i ne mogu zamisliti kao nekog komandanta oružanih snaga a samim time ni sukob bilo kakvih razmjera... Samo ovo gmizanje i saburli politika uništi nam generacije omladine unaprijed. .. Vodi se neka vrsta psihološkog rata sa nesagledivim posljedicama...Dokle? Dok ti 2045 ne budeš pregledao avaz kao stari čiča a BiH bude svedena na trećinu sadašnjeg stanovništva.
House

#118 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by House »

najnesposobniji političar u mliječnom putu
Last edited by House on 10/01/2017 23:03, edited 1 time in total.
SaraFina

#119 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

saibaba wrote:
SaraFina wrote:A ja mislim da saburamo dok se BiH ne rasopi. ..tj rastoči.
Sarafina kad se nato i americka ambasada nameraci na nekoga onda se ne laje nego ih u saburu pustis.. Dodik je gotov 100% sad da li ce to biti kao milosevicu robija ili gubitak izbora kao kostunici.. vidjecemo..
A nameračili su se tako što retardinju nisu dali vizu jer nije imao pozivnicu za " zaguranciju " kod Donalda? Ti po tome ocjenjuješ odnos USA?
undefined007

#120 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by undefined007 »

House wrote:najnesposobniji političar u mliječnom putu
+1
SaraFina

#121 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by SaraFina »

House wrote:najnesposobniji političar u historiji planete zemlje
Plemenski vodja plemena čučimura koje nema kontakt s civilizacijom za njega je politički ekspert.
House

#122 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by House »

pogledajte njegovu reakciju nakon jučerašnjeg orgijanja po banja luci. :-) :-) debil šuti kao zaliven jbt.
House

#123 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by House »

SaraFina wrote:
House wrote:najnesposobniji političar u historiji planete zemlje
Plemenski vodja plemena čučimura koje nema kontakt s civilizacijom za njega je politički ekspert.

futavac.
Point.

#124 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by Point. »

Bake se samo vodi politikom zato sto mu je babo bio Alija. Kako je on dospio do mjesta predsjednika stranke meni nikad nece biti jasno.
ins

#125 Re: Bakire Izetbegoviću, jesi ponovno u trezoru dok četnička žgadija demonstrira silu?

Post by ins »

Sarafina, niko od ovih sadašanjih u slučaju rata neće ni biti vođe :wink:

Ista je stvar bila 1992., do aprila su jedni ljudi vodili politiku, sa prvim pucnjevima su na površinu došli neki drugi, puno bolji ljudi.

Do marta smo znali za Aliju, Juru Pelivana, Muhameda Čengića, Aliju Delimustafića, itd , itd,... Misliš da je iko ikada prija aprila 1992. godine čuo za Dragana Vikića, Ismeta Dahića, Bakira Alispahića, Jovana Divjaka, Stjepana Šibera, Hajrudina Mešića, Arifa Pašalića, Safeta Oručevića, Harisa Silajdžića, itd itd

Pa kada se Hare pojavio u maju na CNN pola stanovništva je mislilo da je on neki iz iseljeništva, pojma nisu ljudi imali da je upravo bio izašao iz Sarajeva i otišao u USA

Rat je jedna čudna priča, rađa neke svoje heroje, koji to nikada u miru nebi postali, koji čak nisu ni svjesni da heroji mogu biti
Post Reply