Cuj kako?sinuhe wrote:Kako samo mislite prezivjeti sve te ratove kojih nece biti. Uzasna vam prica.
Kao ratni profiteri, eto kako.
Cuj kako?sinuhe wrote:Kako samo mislite prezivjeti sve te ratove kojih nece biti. Uzasna vam prica.
Budale u rov, ja u magacin.sumirprimus wrote:jebe lud zbunjenog, nit ga ignorisat nit napast.
a za manje se ide u tvorza.
mada je prica katastrofalna, ne znam samo sta ako dodje do tacke kad nema nazad?
znas i ti ko i ostali,ako dodje do toga, vecini je u rov.Alfons Kauders wrote:Budale u rov, ja u magacin.sumirprimus wrote:jebe lud zbunjenog, nit ga ignorisat nit napast.
mada je prica katastrofalna, ne znam samo sta ako dodje do tacke kad nema nazad?
Eto sta kad dodje do te tacke.
i koga interesuje tvoj djever ...koji je bio u Zivinckim Osama i onda si se sjetio/la (nezna jel ima muda ili rascepljenu sljivu)da nije bio u Osama nego na Vozuci u odbrani Moskvemadagaskar wrote:.....moj djever ...muha_sa wrote:madagaskar wrote:
@General War.....neprimjerno je da ti spominjes iz Amerike kojekakve Cenicke, Vaskovice, Kandice, Pernare, i ostalu malobrojnu novinarsku bagru koja sa politikom nema , ama bas nista! Isto kad bi ja tebi napisao da je gospodin John Irves objavio u NJU JERSI da ce Tramp vjencati Putina!
Politika u BiH ima samo tri stranke:
1. Srpska
2. Bosnjacka
3. Hrvatska
I Dayton ih je natjerao da mogu imati "Double" i da USA..moze kada joj se digne , onanisati i da sprica te "sadake" zahvati i nasu bijedu.
Ne shvatam....ne shvatam 22 godine poslije rata da svi ti politicari su uvijek tu uzjahali i ne skidaju se.
p.s. zar treba crtati da nisam srpkinja
Za koga u rov? Za Baketa i njegovu dinastiju?? Znaš da hoću jarane nema štasumirprimus wrote:znas i ti ko i ostali,ako dodje do toga, vecini je u rov.Alfons Kauders wrote:Budale u rov, ja u magacin.sumirprimus wrote:jebe lud zbunjenog, nit ga ignorisat nit napast.
mir je prioritet, al ovaj bekan mora prestat kenjat, jer ce kostat i svoj narod...kako im to nije jasno?
pa neš ti dobrovoljno, no sikiriki, vecina nece,onda bi bili dobrovoljci a to je ipak rijetko probrano drustvanceedo_79 wrote:
Za koga u rov? Za Baketa i njegovu dinastiju?? Znaš da hoću jarane nema šta![]()
![]()
![]()
![]()
Ići će ovi forumski generali i vrsni poznavaoci geopolitičke i sigurnosne situVacije u BiHsumirprimus wrote:pa neš ti dobrovoljno, no sikiriki, vecina nece,onda bi bili dobrovoljci a to je ipak rijetko probrano drustvanceedo_79 wrote:
Za koga u rov? Za Baketa i njegovu dinastiju?? Znaš da hoću jarane nema šta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
damn ovo je vec alanfordovski...
Ja nisam vecina, pa i nisam za rov.sumirprimus wrote:znas i ti ko i ostali,ako dodje do toga, vecini je u rov.Alfons Kauders wrote:Budale u rov, ja u magacin.sumirprimus wrote:jebe lud zbunjenog, nit ga ignorisat nit napast.
mir je prioritet, al ovaj bekan mora prestat kenjat, jer ce kostat i svoj narod...kako im to nije jasno?
madner wrote:Najbolji su mi ovi sto nece.
Kao da ce ih neko pitat hos nes
salik79 wrote:Ja jesam, ali samo pod uvjetom da se prvo razracunamo sa nasom politicko-mafijaskom hobotnicom, pa tek onda kom opanci tom i dzeri.video wrote:Malo na temu![]()
Sta reci, koji rijec natipkati. Ocito je doslo do kraja DMS, pocelo se razvaljivati na sve strane. DMS fakticki i ne vazi vise od referenduma. Sve je ovo proracunato, dogovoreno, izlobirano poodavno tako da nije nikakvo iznenadjenje.
Cinjenica da situacija nije ista kao 92` al moze se priznati da su akteri gotovo pa isti. Gledajuci dio sinosnjeg sizofrenickog monologa, moze se zakljuciti da su dosli dani za konacno raskusurivanje. Pitanje svih pitanja jesu li svi oni, koji ovu drzavu osjecaju kao svoju, spremni na konacni rasplet? Cemu vakat tome je i vrijeme!![]()
![]()
![]()
A da ja izgubim glavu, ili dijelove tijela, ili zdravlje i zivce da bi se ovi mogli dalje bigatiti, neka hvala...Bez mene k'o domina.
ne treba ti ako želiš u srbiju, mada ni tamo ne možeš bez lične kartemadagaskar wrote: Ni pasos mi vise ne treba!
Bolje bi bilo da ti je dala uputnicu i tablu Xanaxa, no dobro...madagaskar wrote:Ovaj nick mi je dala osoba koja je bila tada u konvoju! I sve price o konvoju imam u malom prstu!Alfons Kauders wrote:
I sad jos glumis da si zensko? Gdje ti je Vanilla?
kazu ne valja se zeniti izmedju dva bajrama...prog321 wrote:I poslije rata je rat.
Jedan pametan covjek je to davno rekao
Meni u pp napisao da ima 50 godina. Pa ti sad vidi.General War wrote:Sta bi sa @ he/she madagaskarom, tamam smo poceli da ramjenjujemo njeznosti preko PP![]()
Haj ba, 21 vijek jeako sad ne probamo kad cemo!?