Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jesi respo onaj klasicni minderas djamijem.
Probo jednom u zivotu absinth i to se i do san franciska culo.
Eno mensecini u the new yorkeru izaso članak o tvojoj konzumaciji istog.
Jbo te absinth da te jbo on.
Garantujem da si probao neku industrijsku brlju koja nije ni a od absintha al hajd, nafur je nafur
macchiato wrote:e moj njanjavi, i ja ti iste probleme imam...
pive i slicne gluposti mi se ne piju, a na sva ziva zestoka pica mi se utroba okrece, ne mogu ih ni ocima gledati. dzabe miksati i sa sokovima kad se onaj vonj alkohola uvijek osjeti, ne podnosi mi zeludac i bog.
kakvi su oni likeri od cokolade ili kokosa? nacuh da su dobri i da ih mozes onako same piti (pogotovo kad su hladni iz frizidera), pa cu vjerovatno to uzeti ovaj put, nekih desetak maraka su u bingu i s cim se ovaj sa kokosom moze mjesati, u slucaju da mi ni on me legne?
druga opcija, zavuci rukave i napraviti punc vec godinama ga imam u planu, cini mi se da nije ni zahtjevan ni previse skup za napraviti, al' se nikako nakaniti.
Tebe cu ja najvjerovatnije i poslusat. Udjem u konzum i dje su vam likeri. Daj mlada kakav fin i pitak i halali huso materi. Jos neko dade ideju sa onim vocem. I ono mi se cini zanimljivo. Samo sto bi meni sejtan proradio pa mi majku nafuro da jede to, samo da je vidim kakva je pjana [emoji2]
njanjac,., ti si stari cojek,., ako ces vani lunjat jeger i redbul,
ako si u zatvorenom(kuca i to) budi dingospo prva pijaca imas stock 20KM(ima toga na snizenju) ili dam ti broj " ize" ako si iz zenice, dobro drustvo i polako casu tamanis
Ma ja cu onaj liker njakav ako se ne mogne pit pravicu experimente, napicu cuku i mache pa haj barem ce bit zanimljivo i jbo ti sebe dje sam star neam ni 35 jos
Njanjavi wrote:Jesi respo onaj klasicni minderas djamijem.
Probo jednom u zivotu absinth i to se i do san franciska culo.
Eno mensecini u the new yorkeru izaso članak o tvojoj konzumaciji istog.
Jbo te absinth da te jbo on.
Garantujem da si probao neku industrijsku brlju koja nije ni a od absintha al hajd, nafur je nafur
PoslaTo dimnim signalima sa stabla jagode
Cuj probo jednom
Ja popio absinta ko ti vode haman
pa kakav si absinth pio respo, de nam to reci, neko flashirano smece sto nije ni 5 posto pravog absintha garant.
Jel brendirano smece samo to cire
Absinth made by sarajevska pivara
U sarajevu po objektima cirkulise jedan jedini dr jekyll mr hyde njemacki
Kakva ba sarajevska pivara oni ne znaju za absint a kamoli da ga prave
Inace najbolji su francuski i svicarski absinti
domaca jabuka, al da nije kisela.
lagano tece niz grlo, pukne taman
a ujutro ne boli glava.
al ona se pije lagano i uziva dok klizi ...
prodje niz grlo ko voda, dok dodje do prve krivine pocne da grije. i toplina se siri...
a i dobrila.
litar dovoljno.
sumirprimus wrote:domaca jabuka, al da nije kisela.
lagano tece niz grlo, pukne taman
a ujutro ne boli glava.
al ona se pije lagano i uziva dok klizi ...
prodje niz grlo ko voda, dok dodje do prve krivine pocne da grije. i toplina se siri...
a i dobrila.
litar dovoljno.
[emoji106]
secer i alkohol ,tj ovi slatki ne ide to nikako ,to pojacava bol u glavi.
doduse ima ovih umjerenih pa popiju pice dva.ok
prosarane zarebrice, dobra prsuta,sira, suhog sira i kajmaka grozdje i rakijica iz zamrzivaca pa ko to moze odbit?
Nista dok ne popijete 0,75 nekog viskija no name (koji kosta 10-ak KM u lokalnom granapu), al u roku od 20 minuta. Sve to iz ljutnje.
Bogu dusu - Bog je nece